- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
özellikle mağazada kabine 40'la girip tezgahtar kıza bunun 38 i varrr mıııııııııııııı Diye soruyosundur senD: d
bildirim yapmayacan mı yani.
Yapamayacak bildirim..
kızım sen evli değilmisin. ne diye gidip duruyon zırt pırt annengile. gidiyon madem neden yatıyon git gel.
Kocamlan gidiyom kız..tartimi sırtında goturcem artik
oldu işte şuşu şu kızların 2 senede öğretemediğini iki kelime ile öğrettin harikasınnn
markası bernardo kızlar unutmuşum biraz önce aydacım sağ olsun gözüme soktu
oldu işte şuşu şu kızların 2 senede öğretemediğini iki kelime ile öğrettin harikasınnn
Bernardo'yu marka olarak öneririm ama ben yemek takımını beğenmedim.markası bernardo kızlar unutmuşum biraz önce aydacım sağ olsun gözüme soktu
Bernardo'yu marka olarak öneririm ama ben yemek takımını beğenmedim.
Bir de düdüklü tencereyi daha iyi bi marka almak gerekiyor, mesela Fissler gibi..
bakalım aradaki b.k farkı ne kadar olmuş. bende çıkmadım 3 gündür. çıkaydım iyiydi.Kizlar 3 gundur wc ye cikamiyodum.bugun tarti gunu yaa aksam 3 dis sarimsak yuttum sonra dedimki dur bide form cayi iciyim garanfi olsun dedim. Sabah bi uyandim tik yok. Kizin okul saati geldi bu arada kahwalti falan yapmadim tartida fazla cikmasin diye. Kizi okula biraktim donerken karnima bi agri girdi.allahim ya rabbim yuruyemiyorum resmen.esim aradi tukana gel fiye dedimki ewe cikmam lazim falan derken merdiwenlerde artiksin noktaya geldim resmen gozumden yaslar akiyofu.ewe zor attim kendimi sonunda s#çmadan geldim ama cok sukur... onun icin bildirimimi degistirdimmm
Aydacim senin boy kac.. cok ince gozukuyosun masallahhh
İşte ben de onu diyorum.aynen benimki fissler çok memnunum. ama bu paket yani ayıramaz ki :S
Kuzucum senin hafta sonun nasil gectiiİşte ben de onu diyorum.
Günlük yemek takımını ben beğenmedim şahsen, 82 parça olanı da muhtemelen eski modellerden seçtirecekler.
E düdüklü de dandik olacak.
Yani ben olsam almazdım bu paketi.
Kızlar bu arada mutfak eşyaları konusunda ahkam kesecek kadar tecrübem var.
Bernardo'da Sofra Tasarım Uzmanı olarak çalışmıştım bi dönemhem Bernardo ürünlerini tanıyorum, hem de genel mutfak eşyaları konusunda iyiyimdir.
canm arkadaş var yanımda daha oda yeni çeyiz paketi aldı ona sordum o karacadan aldı bernardoya gitmiş varmış böyle bi set ama ben beğenmedim dedi. o karacadan 2250 ye almış almadıysan bide ona bak
bide tabi zevler ve renkler olayı va sen beğendiysen
yemek takımı ve kahvaltı takımı baya eski model kuzum. ben sana bi yer tavsiye ediyim git ordan ne istiyosan al . paket yap
Bernardo'yu marka olarak öneririm ama ben yemek takımını beğenmedim.
Bir de düdüklü tencereyi daha iyi bi marka almak gerekiyor, mesela Fissler gibi..
34bta26 nerede acaba?
Kizlar 3 gundur wc ye cikamiyodum.bugun tarti gunu yaa aksam 3 dis sarimsak yuttum sonra dedimki dur bide form cayi iciyim garanfi olsun dedim. Sabah bi uyandim tik yok. Kizin okul saati geldi bu arada kahwalti falan yapmadim tartida fazla cikmasin diye. Kizi okula biraktim donerken karnima bi agri girdi.allahim ya rabbim yuruyemiyorum resmen.esim aradi tukana gel fiye dedimki ewe cikmam lazim falan derken merdiwenlerde artiksin noktaya geldim resmen gozumden yaslar akiyofu.ewe zor attim kendimi sonunda s#çmadan geldim ama cok sukur... onun icin bildirimimi degistirdimmm
Sinokiiiiiiiiim hosgeldin cnmmm özlettin kiz kendini
Çok çok iyi geçti canımcım.Kuzucum senin hafta sonun nasil gectii
İşte ben de onu diyorum.
Günlük yemek takımını ben beğenmedim şahsen, 82 parça olanı da muhtemelen eski modellerden seçtirecekler.
E düdüklü de dandik olacak.
Yani ben olsam almazdım bu paketi.
Kızlar bu arada mutfak eşyaları konusunda ahkam kesecek kadar tecrübem var.
Bernardo'da Sofra Tasarım Uzmanı olarak çalışmıştım bi dönemhem Bernardo ürünlerini tanıyorum, hem de genel mutfak eşyaları konusunda iyiyimdir.
Çok çok iyi geçti canımcım.
Ufak tefek aksilikler oldu ama onları da görmezden geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?