valla ben çeyiz zamanı gezdim gezdim karaca schafer bernardo döndüm durdum deli gbi bu mağazalarda o mu bu mu diye. sonunda bi mağazaya girdim çarşıda. her türlü marka var. ve adamın kendi ithal getirdiği markalar vardı. o kadar gezdim günlerce gittim onu aldım geldim:) Çok kaliteli ürünler. ve mağazada her türlü şey var ve de fiyatları da normal yani uçuk değildi. heşeyimi ordan aldım sonunda. çatal kaşık takımları hisar . düdüklümü ordan almadım ama. çeyiz yapcak olanlara tavsiye ederim orayı hiiiiiç günlerce gezmeye gerek yokİşte ben de onu diyorum.
Günlük yemek takımını ben beğenmedim şahsen, 82 parça olanı da muhtemelen eski modellerden seçtirecekler.
E düdüklü de dandik olacak.
Yani ben olsam almazdım bu paketi.
Kızlar bu arada mutfak eşyaları konusunda ahkam kesecek kadar tecrübem var.
Bernardo'da Sofra Tasarım Uzmanı olarak çalışmıştım bi dönemhem Bernardo ürünlerini tanıyorum, hem de genel mutfak eşyaları konusunda iyiyimdir.
ya kızım bi dakka yaa. sen yeni evli değil misin ne diye takım alıyosun :Snee duruyorsunnnn bana öneri yapsana yapsanaaaaa
bernardodnun web sitesinden içeriğin tüm ürünlerini üzerine ücret vermek karşılığında seçebiliyorum
müsait olunca sende bir bakarmısın kuzucan
kız bağada yolla tayt şort bide tişört evde giymelik kocacıma giyem de ne kadar zayıflamışın desinSabah sabah herkes bi azim yazmis.sonra kayboldunuz. Hadi kiz su listeyi yayinla tükana gitcem. Bu hafta 2 yeni model şort we tayt hazirliyorum cok yugunummm.
ya kızım bi dakka yaa. sen yeni evli değil misin ne diye takım alıyosun :S
Walla haxirladigim modellerin numunelerini ben aliyorum ewde giyiyorum kocisde ustunde yorumlar yapiyoookı
kız bağada yolla tayt şort bide tişört evde giymelik kocacıma giyem de ne kadar zayıflamışın desin
Walla haxirladigim modellerin numunelerini ben aliyorum ewde giyiyorum kocisde ustunde yorumlar yapiyooo
valla ne diyim gülüm :)yok ben yeni evli sayılmaz eskidim
alacam işte alacam evlenirkene öyle çok kaliteli alamadımm şimdi yeni ve gıcır gıcırları görüyom hevesleniyom
Sinokim kac yillik ewlisin sadece meraktan soruyorum.yok ben yeni evli sayılmaz eskidim
alacam işte alacam evlenirkene öyle çok kaliteli alamadımm şimdi yeni ve gıcır gıcırları görüyom hevesleniyom
Hahaaaaa cok guldum kixim benim kaynsna cok moderen gecen bi sort yaptim dizin hemen ustunde bi karis daha kisa olsa super olurmus diyookaynana da yorumluyor muuuu
alim dimiiSinokim kac yillik ewlisin sadece meraktan soruyorum.
Al kiz al walla insanin icinde kalir. Yeni cikam yemek takimlarini ben hic begenmedim yaa cicekli bocekli.benimkiler sade olmalii
Hahaaaaa cok guldum kixim benim kaynsna cok moderen gecen bi sort yaptim dizin hemen ustunde bi karis daha kisa olsa super olurmus diyoo
Hahaaaaa cok guldum kixim benim kaynsna cok moderen gecen bi sort yaptim dizin hemen ustunde bi karis daha kisa olsa super olurmus diyoo
Benimki kendiside ewde sort askili gezdigi icin bana bisey demiyoo.ooo siz benmkini görün bide özellikle o geldiğinde yadırgıcanı bildiğim için eşofman ve kısa kol giyiom onu bile yadırgıo
bende çok duydum denemek istiyorummKizlar hafta sonu çaylı kek yaptim suppeerr oldu.mutlaka tavsiye ediyorum.ben ew kekini cok sewmem ama bu gercekten cok guzeldii
ooo siz benmkini görün bide özellikle o geldiğinde yadırgıcanı bildiğim için eşofman ve kısa kol giyiom onu bile yadırgıo
Benimki kendiside ewde sort askili gezdigi icin bana bisey demiyoo.
Dene dene cok guzel gercekten. Hatta ben suan kahwwltimi kek we cayla yapiyorumbende çok duydum denemek istiyorumm
Kizlar hafta sonu çaylı kek yaptim suppeerr oldu.mutlaka tavsiye ediyorum.ben ew kekini cok sewmem ama bu gercekten cok guzeldii
oh hafiyet olsunnnDene dene cok guzel gercekten. Hatta ben suan kahwwltimi kek we cayla yapiyorum
tarif alalımKizlar hafta sonu çaylı kek yaptim suppeerr oldu.mutlaka tavsiye ediyorum.ben ew kekini cok sewmem ama bu gercekten cok guzeldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?