- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
teşekkür ederim canım. 168 boyumAydacim senin boy kac.. cok ince gozukuyosun masallahhh
ayyyy meleekkkk ben de geçen salı yaptm. şu an aklımdan geçiyodu akşam yapsam yine diyeeeeeçok güzel oluyo gerçekten
içine kuru üzüm koymuştum bi de üstüne ceviz. kalanını kaynanama götürmüştüm. yedi bi güzel . Çok beğenmişti yüzünden belliydi. normalde hayatta yemez öyle şeyleri. eşim dedi ki ellerine sağlık çok güzel olmuş. bekleyince daha iyi olmuş dedi. kaynanamın gözleri açıldı böolesen mi yaptın dedi
Benimki kendiside ewde sort askili gezdigi icin bana bisey demiyoo.
ayyyy meleekkkk ben de geçen salı yaptm. şu an aklımdan geçiyodu akşam yapsam yine diyeeeeeçok güzel oluyo gerçekten
içine kuru üzüm koymuştum bi de üstüne ceviz. kalanını kaynanama götürmüştüm. yedi bi güzel . Çok beğenmişti yüzünden belliydi. normalde hayatta yemez öyle şeyleri. eşim dedi ki ellerine sağlık çok güzel olmuş. bekleyince daha iyi olmuş dedi. kaynanamın gözleri açıldı böolesen mi yaptın dedi
ben yapmamıştım ahanda yapıyorum koyu renk eğer yanıltmıyorsa kesinlikle kilonu göstermiyorsunteşekkür ederim canım. 168 boyum
tablo hazır geliyor.
öncelikle herkeş benim fotoma yorum yaptımı yapmayan kalmadı değil mi
neyse geliyr tablo
ben yapmadım, yapmıcam işteteşekkür ederim canım. 168 boyum
tablo hazır geliyor.
öncelikle herkeş benim fotoma yorum yaptımı yapmayan kalmadı değil mi
neyse geliyr tablo
KIZLAR BU FOTO YU SABAH İŞE ÇIKMADAN ÇEKTİM. SEKSİ BANYOMDA
BİSİKLET ALMAYA KOCAMI İKNA ETTİM. KAVGA DÖVÜŞ NE YAPARSAN YAP DEDİRTTİM SONUNDA
BU MANYETİCAL ELİPTİCAL BİSİKLETİCAL ÖNCESİ FOTOM.
ulennnn yavaş yazın yetişemiom
bekliyorummm
beklerken bende tpic ahalisine bir şey sorayım kızlar hazır mısınız
görüş ve önerileriniz benim için çok önemli acil yardım lütfen bugün bu işi hallettim hallettim yoksaaaa kalırr
işte sorum
gözüktümü resimm kızlarrr
evlilik_paketi_slider
nasıl ekleyeceğim yaaaaaaaaaaaa
Aydaaaa bildirimi duzeltiyorum son gonderdigimi baz al cnmmmmm.
sonrada size bisi anlatcammm
34bta26 nerede acaba?
Kizlar 3 gundur wc ye cikamiyodum.bugun tarti gunu yaa aksam 3 dis sarimsak yuttum sonra dedimki dur bide form cayi iciyim garanfi olsun dedim. Sabah bi uyandim tik yok. Kizin okul saati geldi bu arada kahwalti falan yapmadim tartida fazla cikmasin diye. Kizi okula biraktim donerken karnima bi agri girdi.allahim ya rabbim yuruyemiyorum resmen.esim aradi tukana gel fiye dedimki ewe cikmam lazim falan derken merdiwenlerde artiksin noktaya geldim resmen gozumden yaslar akiyofu.ewe zor attim kendimi sonunda s#çmadan geldim ama cok sukur... onun icin bildirimimi degistirdimmm
Aydacim senin boy kac.. cok ince gozukuyosun masallahhh
Çok çok iyi geçti canımcım.
Ufak tefek aksilikler oldu ama onları da görmezden geldik
ooo siz benmkini görün bide özellikle o geldiğinde yadırgıcanı bildiğim için eşofman ve kısa kol giyiom onu bile yadırgıo
3 yumurtatarif alalım
özlem çak dostum
ben de o gelince kışın tayt yazın şort giyiyorum
bi kaç kere söledi. burası benim evim benim mahremim yabancı erkek yok sana da haram değilim neyi giyip neyi giymicemi ben biliyorum dedim. şşimdi bişey diyemiyo ama kuduruyoooo
3 yumurta
1 bardak seker
1 bardak sivi yag
1 bardak demlenmis cay soguk olcak
1 pk kab.toxu
1 pk vanilya
3 yemek kasigi kakao
2 cay kasigi tarcin
un
icine bol cewiz koydum benn
Benimki onceeen optururdu simdi bakcam diye odu kopuyo resmenwuhuuu ateşli kaynana, benimki de arada öp kız oğlumu falan diyo utandırıyo beni
kızlaaaarrrr tariffffflerinizi de paylaşın
Hoşgeldin canımcım.yaa keşke siyah giyinmeseydin hiç bişey belli olmuyor ama tahmin ettiğimden inceymişsin
aynen yaaa geriden okumaya başladım ben okudukça sayfa ilerliyorrr
kız sinoki yine resim atamadın
şuşu anlatmış
Allahım nasıl bir işkence yaşamışsın sabah sabah bu çabadan dolayı 500 gr vermişsindir
geldim kuzum geldimm p.tesi yoğun oluyorum haftasonundan kalma işleri toparlamam gerekiyor
değiştir değiştir hakkındır
bence de seninde tek sorun ürt bacak ve toton gibi duruyor
detay ver kuzumm öyle üstün körü olmazzzz
Birbirinizi ilk gorunce naptiniz meselaaaHoşgeldin canımcım.
Merak ettiklerini sor vereyim detay
koyu renk birazcık ama birazcık yanıltıyor olabilirben yapmamıştım ahanda yapıyorum koyu renk eğer yanıltmıyorsa kesinlikle kilonu göstermiyorsun
bi de bisikletim gelsin siz o zaman görün beni.ben yapmadım, yapmıcam işteçok fit gördüm seni
Eğitim aldığı yere gittim ben cumartesi, kaçta gideceğimi de söylememiştim.Birbirinizi ilk gorunce naptiniz meselaaa
hele bi yetiştirsinkız şuşu senin kaynananda çook fena yaaa ama sende altında kalmıyorsun vermişsin cevabını sen öyle deyince köpürüp oğluna falan yetiştirmiyor mu??
Eline sağlık canımcım.Eki Görüntüle 1482555
koyu renk birazcık ama birazcık yanıltıyor olabilir
bi de bisikletim gelsin siz o zaman görün beni.
Bu yüzde olayı iyi oldu5. olmuşammmm kız roseee geçmişsin beni
tebrik ediyorum akilo veren arkadaşlarıı
melekcikkk wc işe yaramış
gamzenn ve susu rakiblerim utanmıyonuz dimi benden çok kilo vermeyeeetebrik ederimm canlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?