Kalori Arkadaşım

Benimki kendiside ewde sort askili gezdigi icin bana bisey demiyoo.

wuhuuu ateşli kaynana, benimki de arada öp kız oğlumu falan diyo utandırıyo beni

kızlaaaarrrr tariffffflerinizi de paylaşın

yaa keşke siyah giyinmeseydin hiç bişey belli olmuyor ama tahmin ettiğimden inceymişsin

ulennnn yavaş yazın yetişemiom

aynen yaaa geriden okumaya başladım ben okudukça sayfa ilerliyorrr

kız sinoki yine resim atamadın

şuşu anlatmış

nasıl ekleyeceğim yaaaaaaaaaaaa

Aydaaaa bildirimi duzeltiyorum son gonderdigimi baz al cnmmmmm.
sonrada size bisi anlatcammm

Allahım nasıl bir işkence yaşamışsın sabah sabah bu çabadan dolayı 500 gr vermişsindir

geldim kuzum geldimm p.tesi yoğun oluyorum haftasonundan kalma işleri toparlamam gerekiyor

değiştir değiştir hakkındır

Aydacim senin boy kac.. cok ince gozukuyosun masallahhh

bence de seninde tek sorun ürt bacak ve toton gibi duruyor

Çok çok iyi geçti canımcım.
Ufak tefek aksilikler oldu ama onları da görmezden geldik

detay ver kuzumm öyle üstün körü olmazzzz

ooo siz benmkini görün bide özellikle o geldiğinde yadırgıcanı bildiğim için eşofman ve kısa kol giyiom onu bile yadırgıo

özlem çak dostum
ben de o gelince kışın tayt yazın şort giyiyorum
bi kaç kere söledi. burası benim evim benim mahremim yabancı erkek yok sana da haram değilim neyi giyip neyi giymicemi ben biliyorum dedim. şşimdi bişey diyemiyo ama kuduruyoooo

kız şuşu senin kaynananda çook fena yaaa ama sende altında kalmıyorsun vermişsin cevabını sen öyle deyince köpürüp oğluna falan yetiştirmiyor mu??

3 yumurta
1 bardak seker
1 bardak sivi yag
1 bardak demlenmis cay soguk olcak
1 pk kab.toxu
1 pk vanilya
3 yemek kasigi kakao
2 cay kasigi tarcin
un
icine bol cewiz koydum benn

ben yağını biraz daha az koydum ve kepekli unda nyaptım kızlar. yine de çoook lezzetli oldu. hem de kalorisi daha az oldu

Hoşgeldin canımcım.
Merak ettiklerini sor vereyim detay

Birbirinizi ilk gorunce naptiniz meselaaa
Eğitim aldığı yere gittim ben cumartesi, kaçta gideceğimi de söylememiştim.
Ders arası verdiklerinde beni görünce ağzı kulaklarına vardı, böyle bi kızardı bozardı, tuhaf bişey oldu çocuğa.
Sarıldık birbirimize bi kaç dk kadar
Çok özlemişiz.
Bu kalp çarpıntısı bana yeter dedi.

kız şuşu senin kaynananda çook fena yaaa ama sende altında kalmıyorsun vermişsin cevabını sen öyle deyince köpürüp oğluna falan yetiştirmiyor mu??
hele bi yetiştirsin

ya canım benim ben ona durduk yerde bişey yapmadığım için isterse söylesin yani . savunamıcagım açıklayamıcagım bi durum yok. ama onun yaptıklarını herkes görüyo biliyo. bana dedi bi kere senin le de .......le (diğer eltim) de konusucam diye. bizden şikayetçiymiş . konuşalım anne dedim ben de . heyecanla bekliyorum konuşucamız günü ama yemeeeeeezzzzzz. çünkü konuşacağımz zaman eşim ve kayınpederim yanımızda olmadan konuşmam. o da ona cesaret edemz çünkü onu rezil ederimmm reziiilllll

5. olmuşammmm kız roseee geçmişsin beni

tebrik ediyorum akilo veren arkadaşlarıı

melekcikkk wc işe yaramış
gamzenn ve susu rakiblerim utanmıyonuz dimi benden çok kilo vermeyeee tebrik ederimm canlarrrrrrr

5. olmuşammmm kız roseee geçmişsin beni

tebrik ediyorum akilo veren arkadaşlarıı

melekcikkk wc işe yaramış
gamzenn ve susu rakiblerim utanmıyonuz dimi benden çok kilo vermeyeee tebrik ederimm canlarrrrrrr
Bu yüzde olayı iyi oldu
Benim maşallahım var son haftalarda hiç artıya çıkmamışım, az da olsa hep eksi seyrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…