Bu yüzde olayı iyi oldu
Benim maşallahım varson haftalarda hiç artıya çıkmamışım, az da olsa hep eksi seyrediyorum.
Haftada iki gün spora gitmek bile yaradı bana anlaşılan.
almaman bencede çok büyük başarıııüstüne üstük vermişsinnnn
aydaaa eline sağlık bebişimm :)Eki Görüntüle 1482555
koyu renk birazcık ama birazcık yanıltıyor olabilir
bi de bisikletim gelsin siz o zaman görün beni.
enem resmen haşlamış gacıyı yok canm yaa 80 yaşında kadın öyle görmüş sonuçta saygı duyuom ben ayda yılda bi gelio zaten yatıyaözlem çak dostum
ben de o gelince kışın tayt yazın şort giyiyorum
bi kaç kere söledi. burası benim evim benim mahremim yabancı erkek yok sana da haram değilim neyi giyip neyi giymicemi ben biliyorum dedim. şşimdi bişey diyemiyo ama kuduruyoooo
bizimki nerdeyse her gün bizdeydi çalışmadıgım zamanlar yan binada olduğu için... henüz 49 yaşında .enem resmen haşlamış gacıyı yok canm yaa 80 yaşında kadın öyle görmüş sonuçta saygı duyuom ben ayda yılda bi gelio zaten yatıya
cnm stres birde bu haftalarda yürüyüşe tekrar başladım ama ben 1. olmak istiyorudum kaçırmışım neyse haftaya inşşaydaaa eline sağlık bebişimm :)
melekk yuuhh son düzlükte bi s.çmayla birinci oldun yaaaD: D: d
gamzenn 1,5 kilo ne demek yaaaa ne demekkkkkkk. nası veridn hemen anlatıyosun
@SusuDiyettee kendimi tebrik ediyorummm
Hamburger 200 gr la besinci olmuşun
herkesi tebrik ediyorm canımlarrrrrr .
alanları ayrıca tebrik ediyorum
kaynanan 80 yaşındamıenem resmen haşlamış gacıyı yok canm yaa 80 yaşında kadın öyle görmüş sonuçta saygı duyuom ben ayda yılda bi gelio zaten yatıya
Hoşgeldin canımcım.
Merak ettiklerini sor vereyim detay
Eğitim aldığı yere gittim ben cumartesi, kaçta gideceğimi de söylememiştim.
Ders arası verdiklerinde beni görünce ağzı kulaklarına vardı, böyle bi kızardı bozardı, tuhaf bişey oldu çocuğa.
Sarıldık birbirimize bi kaç dk kadar
Çok özlemişiz.
Bu kalp çarpıntısı bana yeter dedi.
hele bi yetiştirsin
ya canım benim ben ona durduk yerde bişey yapmadığım için isterse söylesin yani . savunamıcagım açıklayamıcagım bi durum yok. ama onun yaptıklarını herkes görüyo biliyo. bana dedi bi kere senin le de .......le (diğer eltim) de konusucam diye. bizden şikayetçiymiş . konuşalım anne dedim ben de . heyecanla bekliyorum konuşucamız günü ama yemeeeeeezzzzzz. çünkü konuşacağımz zaman eşim ve kayınpederim yanımızda olmadan konuşmam. o da ona cesaret edemz çünkü onu rezil ederimmm reziiilllll
ben först leydi yazsam olur mu gıııKizlar bana first lady diyin..
anammmm bu durumda kocisde cumhurureis oluyo cok hawali olduk yaaa
Cokkkkk romantik yaaaaaEğitim aldığı yere gittim ben cumartesi, kaçta gideceğimi de söylememiştim.
Ders arası verdiklerinde beni görünce ağzı kulaklarına vardı, böyle bi kızardı bozardı, tuhaf bişey oldu çocuğa.
Sarıldık birbirimize bi kaç dk kadar
Çok özlemişiz.
Bu kalp çarpıntısı bana yeter dedi.
cancağzım eline sağlık neyseki bu hafta çoğunluk ya 0 çekmiş ya almışEki Görüntüle 1482555
koyu renk birazcık ama birazcık yanıltıyor olabilir
bi de bisikletim gelsin siz o zaman görün beni.
Ayy cok simardim yaa tskkrraydacığım emeğine sağlık 1. olan arkadaşımızı tebrik ediyorum
Çok güzel geçti canım.kuzenleriyle nasıl geçti falan sen accık anlat işte
kııızzz dövcen mi kadını ama öyle olmak lazım cadı kaynanayla anca cadılıkla baş edebilirsin
hiç anlamıyorum niye böyle yapıyor kv ler ne alıp veremedikleri var gelinleriyle acaba yengem annem hakkında neler düşünüyor diye merak ettim
evet canm 80 yaşında canceğzimi 50 yaşında pırtlatmış bide bana edepden bahsedio demi yaaakaynanan 80 yaşındamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?