Kalori Arkadaşım

yaaa gamzennn beni geçmişşşşşş hiç bir rakibem beni geçemezzzzzz

savulun sinokii geliyorrrr

susuda az daha gayret ederse beni geçecek ama ayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eki Görüntüle 1482555
koyu renk birazcık ama birazcık yanıltıyor olabilir

bi de bisikletim gelsin siz o zaman görün beni.
aydaaa eline sağlık bebişimm :)

melekk yuuhh son düzlükte bi s.çmayla birinci oldun yaaa D:D:d

gamzenn 1,5 kilo ne demek yaaaa ne demekkkkkkk. nası veridn hemen anlatıyosun

@SusuDiyettee kendimi tebrik ediyorummm

Hamburger 200 gr la besinci olmuşun

herkesi tebrik ediyorm canımlarrrrrr .
alanları ayrıca tebrik ediyorum

enem resmen haşlamış gacıyı yok canm yaa 80 yaşında kadın öyle görmüş sonuçta saygı duyuom ben ayda yılda bi gelio zaten yatıya

enem resmen haşlamış gacıyı yok canm yaa 80 yaşında kadın öyle görmüş sonuçta saygı duyuom ben ayda yılda bi gelio zaten yatıya
bizimki nerdeyse her gün bizdeydi çalışmadıgım zamanlar yan binada olduğu için... henüz 49 yaşında .
sonuçta tesettürlüyüm ve rahat ettiğim , etmem gereken(!) tek yer evim. ona da karışamaz . karıştırrttmaamm ullleeeeennnnnn

cnm stres birde bu haftalarda yürüyüşe tekrar başladım ama ben 1. olmak istiyorudum kaçırmışım neyse haftaya inşş

Hoşgeldin canımcım.
Merak ettiklerini sor vereyim detay

kuzenleriyle nasıl geçti falan sen accık anlat işte

kııızzz dövcen mi kadını ama öyle olmak lazım cadı kaynanayla anca cadılıkla baş edebilirsin

hiç anlamıyorum niye böyle yapıyor kv ler ne alıp veremedikleri var gelinleriyle acaba yengem annem hakkında neler düşünüyor diye merak ettim

Cokkkkk romantik yaaaaa

yaaa ben yine aynıyımmm ama geçen hafta veriğim kararı bu hafta uygulamaya başlayacağım spor yapacağııııımmmm jillian mıdır nedir hiç denemedim ve nasıl olduğunu bilmiyorum ama çok met ediliyor ona başlayabilirim

Çok güzel geçti canım.
Sevdik birbirimizi, instagramdan takipleştik bile o kadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…