Kalori Arkadaşım

Ayda eline saglik canim.1 ay oldu ben hala basladigim yerdeyim.cok moralim bozuldu.o kadar dikkat ediyorum.gr la verdigimi en ufak bi kacirmada kg olarak aliyorum.buraya gelmeden diyetisyene gittim.dukan yaptigim icin metabolizmanın bozuldugunu artik vucudumun hep yogun protein istedini, dolayisiyla zayiflayamadigimi söyledi

Ayda eline saglik canim.1 ay oldu ben hala basladigim yerdeyim.cok moralim bozuldu.o kadar dikkat ediyorum.gr la verdigimi en ufak bi kacirmada kg olarak aliyorum.buraya gelmeden diyetisyene gittim.dukan yaptigim icin metabolizmanın bozuldugunu artik vucudumun hep yogun protein istedini, dolayisiyla zayiflayamadigimi söyledi

Jillian cok zor geliyi bana ama bende baslayim baride accik sıkılasiyim

Jillian cok zor geliyi bana ama bende baslayim baride accik sıkılasiyim
Ben de jillian a başlıyorum bugün.
6 week six pack programına.

Kixlar suquat denen zimbirtiyi yaoiodum ben 15 gundur totom sıkılassın diye totom resmen hawa basmis gibi diklesmeye baslai0di napcam ben yaa geri inermiki.. manyak kafa sanki buyuklugu yetmiyomus gibi bide siwrilfi yaa offg. Dun aksam tayt giymistim kociss nasi bakiyo ama noldu bunlara booole diyee

vallahi beni görseniz hal hareket olarak aşırı saygılıyım. sadece dayanamadığım zaman gülerek laf sokuyorum, kibarca :)))) ciddi olarak bi kere tartıştık sadece . o da gayet seviyeliydim ama o onu bile beceremedi.

ben de onu anlamıyorm herkes senin gibi gelin bulmuş da niye böyle deyip duruyo (kendi akrabaları bile) . aşırı kıskançç bizimki ve 'hep ben' diyen biri . bu yuzden de kimseyle anlaşamıyo. kendi ailesinde bile kimse sevmiyo. kız eltisinin torunları var bi kere dışarı çıkıcaz gezmeye, sahil yakın buraya , onlar bile ........ yenge gelmicek dimii diyolar. 4- 8 yaş arası çocuklar ben de isterdim piskolojik olarak bu kadar çok yorulmamayı. çok iyi anlaşmayı. problemli bi insan değilim, herkesle iyi geçinirim . ama onunla olmadı. neticede ben istanbulun bi ucundan bi ucuna geldim. kimsem yok bana en büyük yardımcı o olmalıydı . annem kardeşim arkadaşım olmalıydı . ama o düşman gibi olmayı seçti. kendisi bilir.

tebrikler melek

ama bu hafta özz birinci olacaktıı bizde ona kusmuk diyecektik haniii
ben bu hafta adet olucam canm beklemiodum zaten dün cuma 69 pazar 69,2 ve bu sabah 69,5 geldim sen düşün artık hemde diyeti hiç bozmadan spor yaparak nasıl bi ödemse
şimdi ben haftaya 1. olmimde kim olsun

Eywwllah bacimm

Olur gii olur
sağ ol först leydimmmmmmmmm

ahh canım ya Allah yardımcın olsun
Benimki de 69 yaşında, sevdiceğimi 40 yaşında doğurmuş.

bu biraz daha makul gibi ama 50 yaşş bana çok geldi bir an

O kadar etkisi var mı ya
Varsa gerçekten ben de yapmalıyım.

O kadar etkisi var mı ya
Varsa gerçekten ben de yapmalıyım.

kesinlikle vaarr etksii didoşumm.

kız melek insan rastgele yapar mı onu. ben de öyle yapmıştım yıllardır inmiyo . geçmiş olsun :)

kızlar o nekine..iyi bisese bende basliyem..gerçi ben koşu bandimda depinsem 1 saat oda eti de çok canım sikiliyo tepesinde..zaman geçmiyor..müzikte aciyom ama yok..şöle bisiler atistirsam zaman daha cabuk geccek..bide ben elma sirkesi bal karışımına baslicam..yapan varmı..

o nasıl bir program ayy yardımcı olun bana ben nereden başlayalım hiç yapmadım

kız squat popoyu kaldırır bilmiyor musun araştırmadan niye yapıyorsun böyle şeyleri ben bi ara araştırdım bacaklarımın üstünü inceltebilmek için ama popoyu kaldırıp şekillendirdiğini öğrenince kaçarak uzaklaştım zaten koça popoluyum iyice dikleştirip dampere benzemeye gerek yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…