- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Eywwllah bacimmcancağzım eline sağlık neyseki bu hafta çoğunluk ya 0 çekmiş ya almış
1. miz tebrikssssssssssssss
Olur gii olurben först leydi yazsam olur mu gııı
Benimki de 69 yaşında, sevdiceğimi 40 yaşında doğurmuş.evet canm 80 yaşında canceğzimi 50 yaşında pırtlatmış
Jillian cok zor geliyi bana ama bende baslayim baride accik sıkılasiyimyaaa ben yine aynıyımmm ama geçen hafta veriğim kararı bu hafta uygulamaya başlayacağım spor yapacağııııımmmm jillian mıdır nedir hiç denemedim ve nasıl olduğunu bilmiyorum ama çok met ediliyor ona başlayabilirim
yaaa ben yine aynıyımmm ama geçen hafta veriğim kararı bu hafta uygulamaya başlayacağım spor yapacağııııımmmm jillian mıdır nedir hiç denemedim ve nasıl olduğunu bilmiyorum ama çok met ediliyor ona başlayabilirim
Ben de jillian a başlıyorum bugün.Jillian cok zor geliyi bana ama bende baslayim baride accik sıkılasiyim
Kusmuk degil kiz sıçıkti o hemde sarımsaklıtebrikler melek
ama bu hafta özz birinci olacaktıı bizde ona kusmuk diyecektik haniii
ayy kızzz bir an gözümün önüne 50 yaşında anne ve bebek geldide çok değişik Allah yardımcıları olsunevet canm 80 yaşında canceğzimi 50 yaşında pırtlatmış bide bana edepden bahsedio demi yaaa
vallahi beni görseniz hal hareket olarak aşırı saygılıyım. sadece dayanamadığım zaman gülerek laf sokuyorum, kibarca :)))) ciddi olarak bi kere tartıştık sadece . o da gayet seviyeliydim ama o onu bile beceremedi.kuzenleriyle nasıl geçti falan sen accık anlat işte
kııızzz dövcen mi kadını ama öyle olmak lazım cadı kaynanayla anca cadılıkla baş edebilirsin
hiç anlamıyorum niye böyle yapıyor kv ler ne alıp veremedikleri var gelinleriyle acaba yengem annem hakkında neler düşünüyor diye merak ettim
ben bu hafta adet olucam canm beklemiodum zaten dün cuma 69 pazar 69,2 ve bu sabah 69,5 geldim sen düşün artık hemde diyeti hiç bozmadan spor yaparak nasıl bi ödemsetebrikler melek
ama bu hafta özz birinci olacaktıı bizde ona kusmuk diyecektik haniii
sağ ol först leydimmmmmmmmmEywwllah bacimm
Olur gii olur
Ayda eline saglik canim.1 ay oldu ben hala basladigim yerdeyim.cok moralim bozuldu.o kadar dikkat ediyorum.gr la verdigimi en ufak bi kacirmada kg olarak aliyorum.buraya gelmeden diyetisyene gittim.dukan yaptigim icin metabolizmanın bozuldugunu artik vucudumun hep yogun protein istedini, dolayisiyla zayiflayamadigimi söyledi
Benimki de 69 yaşında, sevdiceğimi 40 yaşında doğurmuş.
O kadar etkisi var mı yaKixlar suquat denen zimbirtiyi yaoiodum ben 15 gundur totom sıkılassın diye totom resmen hawa basmis gibi diklesmeye baslai0di napcam ben yaa geri inermiki.. manyak kafa sanki buyuklugu yetmiyomus gibi bide siwrilfi yaa offg. Dun aksam tayt giymistim kociss nasi bakiyo ama noldu bunlara booole diyee
Çok utanmış ama annesi.sağ ol först leydimmmmmmmmm
ahh canım ya Allah yardımcın olsun
bu biraz daha makul gibi ama 50 yaşş bana çok geldi bir an
Walla durum bu cnm cok pismanim cooooookkkkO kadar etkisi var mı ya
Varsa gerçekten ben de yapmalıyım.
Sinoki 1 ayda hic vermemis olmamsağ ol först leydimmmmmmmmm
ahh canım ya Allah yardımcın olsun
bu biraz daha makul gibi ama 50 yaşş bana çok geldi bir an
Kixlar suquat denen zimbirtiyi yaoiodum ben 15 gundur totom sıkılassın diye totom resmen hawa basmis gibi diklesmeye baslai0di napcam ben yaa geri inermiki.. manyak kafa sanki buyuklugu yetmiyomus gibi bide siwrilfi yaa offg. Dun aksam tayt giymistim kociss nasi bakiyo ama noldu bunlara booole diyee
O kadar etkisi var mı ya
Varsa gerçekten ben de yapmalıyım.
kızlar o nekine..iyi bisese bende basliyem..gerçi ben koşu bandimda depinsem 1 saat oda eti de çok canım sikiliyo tepesinde..zaman geçmiyor..müzikte aciyom ama yok..şöle bisiler atistirsam zaman daha cabuk geccekBen de jillian a başlıyorum bugün.
6 week six pack programına.
Ben de jillian a başlıyorum bugün.
6 week six pack programına.
Kixlar suquat denen zimbirtiyi yaoiodum ben 15 gundur totom sıkılassın diye totom resmen hawa basmis gibi diklesmeye baslai0di napcam ben yaa geri inermiki.. manyak kafa sanki buyuklugu yetmiyomus gibi bide siwrilfi yaa offg. Dun aksam tayt giymistim kociss nasi bakiyo ama noldu bunlara booole diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?