Kalori Arkadaşım

kızlar kimse yok kendi kendime yazışıyım bari..

bugün öğlen iki tane yumurtayı yağsız tava ya kırdım..yoğurt ve yarım dilim kepek ekmeği ile yedim..yüs puan bana..
sen eve mi gidiyon kız sen hangi şehirdeydin ne iş yapıyordun memurmuydun memursan ne memuruydun. bi anlat ben mi unuttum yoksam sen söylemedin mi bilmiyorum .

Çookkk iyiyim demek isterdim ama patlamak üzereyim.
İç pilav yedim, soğanlı biftek yedim, yarım patlıcan dolması, tahinli kabak yedim.

Ve sevgilim geliyormuş, yanımda gram makyaj malzemesi yok, rezil durumdayım.

ne güzel işte sen yokken kendime bakmıyom ben böle dolaşıyom de kap yüs puanı..

İç pilav yedim, soğanlı biftek yedim, yarım patlıcan dolması, tahinli kabak yedim.

bu arada afı küfü yemişin kız o ne..yakınlarda büyük market varsa testerlerle yap makyaj

hakkaten patlamak üzeresin

Babam çok sever bunu.
Ye gitsin kız, aklında kalacağına midende dursun.
aynen midemde kendisi yedim gitti

fotosunu çek buraya koy hatıra olur....onuda yapmışın zaten..yeter bence
yetmeliydi evet ama yetmedi işte yetmedii. ve yendi.

bu arada afı küfü yemişin kız o ne..yakınlarda büyük market varsa testerlerle yap makyaj
Bizim sekreter kızdan malzeme mi istesem? Testerlardan daha iyidir, en azından tek kişi kullanıyor.
hakkaten patlamak üzeresin

aynen midemde kendisi yedim gitti

yetmeliydi evet ama yetmedi işte yetmedii. ve yendi.
Ama hepsini yarım porsiyon yedim

bugün işyerinde patlama günü galiba rose la aynı durumdayım biriyle kapıştım gittim 1 saatten fazla ağladım. gözlerim şişti yazılacak çok şey var patlamak üzereyim ama akşam eşime sarılıp hem ağlamak hem anlatmak istiyorum

off..kızlar bi sakin olun ya..ben bela becermiyeyim diye kendimi tutyom sizi okuyup gaza gelcem şimdi...

o kapıştığına gösterme ağladığını zevkten 4 köşe olmasın..

Bize anlatmak istemiyor musun?
Aynen ağladığını görmesin kimse.

kııızzzzz sakın kullanma başkasının makyaj malzemesini ensonhaber.com da bi haber var şimdi gördüm..
Arkadaşının makyaj fırçasını kullanan kadın felç kaldı
Yakın arkadaşının makyaj fırçasını kullandığı için enfeksiyon kaparak hastalanan 27 yaşındaki kadın tekerlekli sandalyeye mahkum oldu.

Çoğu zaman arkadaşlarımızın makyaj malzemelerini çekinmeden kullanırız. Herhangi bir tehlikeyle karşılaşacağımız aklımızın ucuna bile gelmez. Ancak bu haberi okuyunca bir daha en yakın arkadaşınızın hatta ailenizden biri olsa bile makyaj malzemelerini kullanmak istemeyeceksiniz.

Daily Mail'in haberine göre 27 yaşındaki Jo Gilchrist, yüzündeki bir sivilceyi kapamak için arkadaşının makyaj fırçasını kullandı. Arkadaşının yüzünde stafilokok bakteri taşıdığını bilmeyen kadın aynı fırçayı kullanınca hayatı kabusa döndü.

Antibiyotik tedavisi etki etmedi
Bakterinin omurgasını hedef alması sonucu yaşadığı ağrılarla hastaneye kaldırılan Jo, kuvvetli antibiyotik tedavisi de etkili olmayınca kötürüm kaldı. 27 yaşındaki Jo, hayatının geri kalanını tekerlekli sandalyede geçireceğini öğrenince bu kadar önemsiz bir detay dolayısıyla hayatının bu denli etkilenmesi karşısında şok oldu.

Genelde zararsız olan bakteri bazen enfeksiyona neden olabilir
Stafilokok bakterisi genellikle zararsızdır ve pek çok kişinin cildinde veya burnunda bulunur. Ancak bazı kişilerde ciddi enfeksiyonlara neden olabilir. Bu nedenle kişisel hijyen eşyalarının ortak kullanımından kaçınmak gerekir. Stafilokok, yaralardan bulaşır ve kızarıklık, sivilce, şişkinlik ve hassasiyete neden olabilir.

kııızzzzz sakın kullanma başkasının makyaj malzemesini ensonhaber.com da bi haber var şimdi gördüm..

Ofaaaaaaa
Bb krem ve rimel kullanacağım. Tenine değen bir şey değil sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…