Kalori Arkadaşım

ya kardeşmiş işte ne takıyon kafana..bunda açıklanamayacak bişide yok..bidaha dikkat et diye abartıyorlar olayı..Allah beterinden saklasın..kaybedip çaldırmadıktan sonra o kadar parayı gerisi çok önemli değil..

kardeşlerse çözsünler aralarında bi hata olmuş denir biter. sen bırakma işini. iş bulmak kolay değil bak sevgiline arıyor durmadan. hem maaşında iyi. sakın artistlik yapıp istifa edecem diye bişey geçirme kafandan.

En basit şey banka işlemek, nasıl böyle bi hata yaparsın. İsmi nasıl yanlış okursun falan diye çok bağırdı bana.
Bu arada şöyle söyleyim mesela isimleri uyduruyorum şu an anlayın diye. Soyadları zaten aynı kardeş oldukları için.
Birinin adı Ertan Şahin diyelim, diğerinin adı da Ergün Şahin.
Her zaman para gönderen Ertan Şahin, bu kez gönderen de Ergün Şahin di. Ben 600.000,00 USD yi Ergün Şahin hesabına atacağıma Ertan Şahin hesabına atmışım.
Az para değil ki, sorun bu zaten.
Bir de talimatı ben göndermişim bankaya, bi insan bu kadar salak olabilir ya.

özür dilerim bidaha olmaz de geç..ve bu yapılmayacak bi hata değil..madem başımızda şef var kontrol etseydi ya..diye içinden düşün.. ortada bi salaklık yok..olsaydı da bu sadece senin olmazdı..

Aydaa ya katiliyorum sakin birakma isini hem busekilde isi birak8rsan damga gibi yapisir baska is bulmadan cok zor olur.

Basit isler daha cok hata yaptirir canim uzulme gecer duzelir kardes olmalari avantaj senin icin rahatlikla belgelerle sorun halledilir olur biter. Kadin bagirmali sende hatani anlayip tekrarlamamak icin elinden gelenin en iyisini yapmalisin bu isler boyle hata yapmadan tecrube eedilmeden ogr3nilemiyor.

özür dilerim bidaha olmaz de geç..ve bu yapılmayacak bi hata değil..madem başımızda şef var kontrol etseydi ya..diye içinden düşün.. ortada bi salaklık yok..olsaydı da bu sadece senin olmazdı..
Diyor ki "ben sadece bakiyeleri kontrol ederim, doğru mu değil mi diye bakarım. Senin yaptığın her kaydı kontrol edeceksem işleri de ben yapayım."
Ama bunları söylerken öyle bi bağırıyor ki. Kıçını yırttı resmen.

canım tahmin edebiliyorum işin zor bende bekarken muhasebede çalışmıştım geri dönüşü vardır muhakkak ama bi yol bulunur inşallah telafi etmeye çalışırsın ama istifalık bi durum yok canm daha önce büyük bi hatan yoksa onlarda işin heyecanı geçince yatışırlar

tamam işte zararı kendine vermiş... zahiyat onda..sende yırtık pırtık yok..hiç ses çıkarma..işler düzelince tribini bile atarsın..emin ol işi düşünce gönlünüde almaya çalışacaktır.. sakın sinirle hareket etme..

İki yıldır burada çalışıyorum.
Hiç böyle bir hata yapmamıştım. Ufak tefek hatalar tabii ki yapıyoruz insanız sonuçta. Ama bu tamamen benim aptallığım.

Hiç böyle bir hata yapmamıştım. Ufak tefek hatalar tabii ki yapıyoruz insanız sonuçta. Ama bu tamamen benim aptallığım.
bi daha yapmazsın artık. para yok olmadı sonuçta. sorun sadece bi hata yapılmış olması. o da bi daha yapılmayacak

ya olur öle..robotmuyuz biz.. sonuçta böyle bir hata olma olasılığı çok yüksek..isimler benzer, herzamankinden farklı bi akış var..senin yerine kim olsa aynı yanılgıya düşerdi bence.. bi daha tekrarlanmasın diye tepkiyi abartmışlar, sende kendini inandırmışsın hepsi bu...sakinleşince herkes daha yapıcı olacaktır..sende yıprtama kendini gamsız gibi de durma dert ediyomuş gibi görün ama çok dert etme..bu da bir tecrübe sonuçta..bidaha yapmazsın olur biter..

nimetlerden soguttunuz beniiiii

benideeeeeeeee yeter artık benzetme yapmayın yaaaaa

Kızlar iş yerinde öyle büyük bir hata yapmışım ki.
Şu an istifa etmeyi düşünüyorum.

güldürdün beni kız

kuzum her kes hata yapabilir o anlık sinir ve öfkeyle sana parlamış hallolmayacak bir konu değil burada tek hatalı sen değilsin diğer muhasebeci niye kontrol etmiyor sen o ekstreyi süs diye mi gönderiyorsun

kendine yüklenme istifa konusu da böyle sıcağı sıcağına karar verilmez üzerinden biraz zaman geçsin kararın değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…