- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
83le basladim canim 2 hafta oldu galiba 80.3 simdisüpersin başlamadan önceki kilon neydi ve kaç gündür yapıyorsun
Tebrik ederim haftalik ortalama 1.5 kilo harikakg vermişim bi kac gunde 80.3 kg huhuuu
Baslamadan once net bilmiyorum annemlere giderken tartildim 79 dun orda son 1 hafta dikkat ettim geldim tarti 80 gosterdi beni ama yolculuk odem yapti galiba bugunde 78.5 ciktim haftaya 75 olmak umidi ile 70e kadar hizli kilo vermem lazim birsuru kislik kiyafet var hicbirine giremiyorumsüpersin başlamadan önceki kilon neydi ve kaç gündür yapıyorsun
Gecmis olsun canim. Borek icin kizilir evet , borek yedin bari ekmek yeme ama demikızlar az önce hastaneden geldim şimdide eşim grip.bende kan verdim öğleden sonra diyetisyene bi görüneyim dedim.az önce tartıldım 72.3( tabi tok karnına.dr.dan gelince kahvaltı yaptım ve benn bir küçük börekle kepek ekmeği yumurta ve yeşillik yedim.şu börek yüzünden benim kafama bi geçirin kızlar benden izinnn (((((((((((
Uzgunum ama ben boyle birsey yapamamkısçeler aklıma ne geldi buraya boydan başımız olmadan fotolarımızı yükleyelim 1 ay sonra tekrar fotomuzu koyalım bakalım öncesi ve sonrası die :)))
saol canim gidio sukur ama yuruyusum sayesinde kesnlikle ..Tebrik ederim haftalik ortalama 1.5 kilo harika
Baslamadan once net bilmiyorum annemlere giderken tartildim 79 dun orda son 1 hafta dikkat ettim geldim tarti 80 gosterdi beni ama yolculuk odem yapti galiba bugunde 78.5 ciktim haftaya 75 olmak umidi ile 70e kadar hizli kilo vermem lazim birsuru kislik kiyafet var hicbirine giremiyorum
Gecmis olsun canim. Borek icin kizilir evet , borek yedin bari ekmek yeme ama demi
buyur canm hosgeldin devamli gel. bu tur şok diyetler daha fazla kilo almana sebep olut canm . kalori diyeti hayatina gecirebilecek bi diyet insani sıkmayan harika bi diyetoglumbenimherseyim isvec diyeti, yogurt diyeti, 5 te 5 diyeti hepsini yaptim ama hep geri aldim dikkat etmediğim icin kalori diyeti bence en iyisi
Birde kızlar sizide takip edicem ama ben baska bir topigin uyesiyim belirteyim dedim
tatlim bende yapamam ben tesetturluyum burda bi cok kisi goruyor . sayi olarakta kanitlayabilirz bence :)kısçeler aklıma ne geldi buraya boydan başımız olmadan fotolarımızı yükleyelim 1 ay sonra tekrar fotomuzu koyalım bakalım öncesi ve sonrası die :)))
vericez tatlim insallah biraz sabir :)Tebrik ederim haftalik ortalama 1.5 kilo harika
Baslamadan once net bilmiyorum annemlere giderken tartildim 79 dun orda son 1 hafta dikkat ettim geldim tarti 80 gosterdi beni ama yolculuk odem yapti galiba bugunde 78.5 ciktim haftaya 75 olmak umidi ile 70e kadar hizli kilo vermem lazim birsuru kislik kiyafet var hicbirine giremiyorum
Gecmis olsun canim. Borek icin kizilir evet , borek yedin bari ekmek yeme ama demi
canim daha adam akilli spor bile yapamiosun ustune hep borek hem ekmek yersen olmazkızlar az önce hastaneden geldim şimdide eşim grip.bende kan verdim öğleden sonra diyetisyene bi görüneyim dedim.az önce tartıldım 72.3( tabi tok karnına.dr.dan gelince kahvaltı yaptım ve benn bir küçük börekle kepek ekmeği yumurta ve yeşillik yedim.şu börek yüzünden benim kafama bi geçirin kızlar benden izinnn (((((((((((
sen bilirsin canm diyetiayene uyacaksan verde kilo insallah :)Slm ben kızlar ben dahiliye ve diyetisyenden geliyorum.demir eksikliği ve fuatır çıktı.diyetisyenin verdiği listeye göre gidicem.onunla konuştum 1200 cal.alıtorum yesiklerimi yazıyorum dedim.yazma sakın 1200 de çok az dedi.konuştu anlattı bakalım.kilo verememem de guatırdanmış sanırım.ama değerim çok yüksek değil.daha fazla değerle gelip zayıflayan oldu dedi.bu arada 69 kilo çıktım nslsa artık 72 dim evdeki baskülde
Giresun gelmedi birkaç gün canm. İsleri de çoktu .canim int. bittimi nerdesin ? Z zeynebim111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?