Şimdii canım bu jillian kadının adı amerikada çok ünlü bi spor koçu big loser yarışmasında falan ne kilolar verdirdi. Bunun internette workout videoları var ama daha önce spor yapmadiysan yapma.leslie var daha uygun olur evde yürütüyor o da. Genelde çoğu kişi Leslie yapıyo ama ben jillian michaels seviyorumo jillian ne ben bilmiyorum
Ooo cnm sen gayet iyi yaparsın o zaman internetten bak cnm Leslie ye de jillian a da dene begenirsen yap .şu kadar verdirir diye kesin birsey demem ama emin ol faydasını görürsünhımm anladım ne kadar verdiriyor mesela ayda ben spor yapıyorum sorun olmaz dansta ediyorum.
Bravo cnm çok iyi vermissinCanım güzel gidiyorsun bırakma sakın :) bende kalori sayımına başlamıştım 2 hafta oldu neredeyse bu şekilde hem yediklerimizin hangisinin kilo aldırdığını hangisinin aldırmadığını daha iyi görmüş oluyoruz bende 1200-1000 kalori arası gitmeye çalışıyorum tabi sağlıklı beslenerek aslında ben kalorilere bakmadan diyet yapıyorum akşamında giriyorum listeye ama 1200 kaloriyi falan geçmiyor yediklerim 3 kilo verdim :) Mesela en başta simit yemiştim 1 taneden bir şey olmaz diye ama simitin kalorisi çok fazlaymış bende çıkardım tamamen onuda yemiyorum artık..
Ayyy cnm ya işte ders olsun bu bi dahakine bu yazıyı hatırla ve yeme.ben de daha önce gece yedigimde çok pişman olmuştum. Tuttum bu sefer kendimi.e tabi gün içinde de çok yeyince uyuyamazdim valla.tutacaz kendimizi başka yolu yok.ayy bende bugün maalesef ki çok yedim akşam geç saatte bulgur pilavı ve gece abimin dışarıdan getirdiği çeyrek ekmek kokoreçi yedimtutamadım kendimi gündüz zaten 1000 kalori almıştım bide akşam ve gece bunları yedim ve sporda yapamadım ayy vicdan azabı çekiyorum ve uyuyamıyorum şuan yediklerim mideme oturdu.pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?