Ablalarım demek daha doğru olur 19 yaşındayım ben

uzun zamandır gizlice takip ediyorum çok bi kilo sorunum yok ama siz bayadır diyettesiniz tecrübelisiniz:) dün bizde misafir vardı ben deli gibi yedim çikolatalar börekler cipsler öğle yemeği zaten bi felaket hiç bahsetmiyorum

ve bugün bi tartıldım bi günde 2 kilo almışım :O bu mümkün mü???
oo gizli takipçiiii

su tutmuşundur. bol su iç bi kaç gün, yediklerine dikkat et, vermen lazım geri
Günaydınnn
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş sefalar getirmiş
DÜn akşam : az mercimek çorbası + az mantarlı tavuk sote + yarım dilim ekmek
Yemekten sonra şekersiz çayımın yanında 1 adet kurabiye yedim ama minicikti toplamda 1200 cal oldu dün bence gayet iyi bi kaç gündür çok cozutmuştum

Dün iki kere 1 mil leslie yaptım

bence bacakları inceltir bu egzersizlerle çünkü kasların çalıştıgını hissettiriyo bana tabi düzenli yapmanında etkisi büyüktür.
bacak inceliyo sanırım, bi de selülitlerim de azalmış baya, üst bacağa kadar çok az bişe kalmış, gerçi ben kiloluyken de çok selülitli degildim, benim sorunum göbek
Bu arada bi kaç gündür 65 küsürlere yeniden çıktığımı yazmıştım sabah 65,00 idim çok şükür yarın öbür gün 64 leri görücem yine..
Allahımm 50 küsürleride görmeyi nasip et AMİİNNNN
Sabah : 1 adet zeytinli poğaça :170 cal.
Ara : ufak muz : 70 cal.
Öğlen : piliç pane + pat. püresi : 345 cal. ( bir porsiyondan az yiyebilirim çokmuş )
Akşam : hiç bi fikrim yok
1100 almayı planlıyorum bugun akşama 515cal. hakkım kalıyor ona göre davranmam lazım

görürsün inşallah, 515 kalori baya bişe ya, bi çorba bi sebze yemeği rahat yenir
suan iyi gunlerin canim 1 cocuk hic cocukmus :)))
inanirmisin bi sabah oglum 3 saat kresde kizimda 12 ye kadar uyuyor sadece o zaman kendime vakit ayirabiliyorum ogleden sonra internete birseyler yazmak disinda pek oturamiyorum surekli bi kosturmaca
oglum 3,5 yasinda kizim 11 aylik .. bucurugum 9 aylikken yurumeye basladi aksama kadar dokmedigi karistirmadigi sokulmadigi kose bucak yok .. baskasi olsa eriyip yok olurdu .. ben onlarin pesinde nasil erimiyorum anlamiyorum :)))
ooo aksam cosmussun :) olsun arada bi kacamak iyidir bence, vucudu sasirtmak cok iyiymis ..
ben kendi adima tesekkur ederim hos buldumm :)
leslie yi yapamiyorum ben cok zor geliyor spor olarak sadece eliptik bisiklet yapiyorum ..
cosma ki ne cosma, hadi yedim neyse de saat 8 olması hç hoşuma gitmedi

he he heee, bende de 2 tane var elifcim ya, biri 10 yaşında

biri 18 ayının doldurcak. büyük fiziksel olarak yormuyor, işini kendi görüyor da ayyy manevi olarak bitiriyo insanı, herşeyi biliyo

olsun bitirsin aslanım o benim
valla benimkiler uyumuyolar, öle 12 ye kadar uyuyan bi model olsa keşke. sabah 7 de uyanıyolar

gece bilg işim oluyo, onlar yatınca yapabiliyorum, saat 10 dan önce yatmıyolar nası büyücek bu minnoş bilmiyorum
aksam yemegi icin dunki menumu tavsiye ederim
acayip tok tutuyor ve susatiyor
evde izgaraniz varsa elektrikli yada silex gibi tost makinaniz varsa super oluyor yapimida kolay hemde cok lezzetli
1 tavuk gogsunu ben kasaba ince ince 4 kesttirdim .. 1 kucuk kasik zeytinyagi ve bol baharatla marina yaptim tavuk goguslerini.. sonra yagli kagita sarip elektrikli izgarada yagsiz izgara yaptim .. yagsiz olmasina ragmen esim bile cok begendi .. yanina birde bol limonlu yagsiz salata yaptim
kaloriside az oglen yada aksam icin cok kurtarici bi menu ..
ya tavuk ben de pişircem bana kalsa da, haftada birden fazla yiyince bizimkiler söyleniyor. yoksa bana kalsa haftada 2 kez yerim. kendime yarı pişirecek halim de yok açıkçası, ancak normal yemekleri yapıyorum
günaydın arkadaşlar. bende bi süredir kendi çapımda kalori sayarak zayıflamaya çalışıyorum. 72.6 dan 68.1 e düşmüştüm. 5 gündür 68.1 e sabitlenmiştim. bugün aç karnına tartıldım 67.9 u gördüm. misafirliğe gitmeme rağmen vermişim şaşırdım. 67 yi görmek çok güzzel. yakın hedefim 65. uzak hedefim 58. paylaşmak istedim.
hepimiz kendi çapımızdayız açıkçası

ama herkes kendi düzenine göre yapmazsa bi sürdürülebilirliği olmaz ki bu diyetin. hem diyorlar hayat tarzınız haline getirin, hem de diyet listesi veriyorlar. e ben herkesin yemeğini o listeye göre mi yapıcam hayatım boyunca

mümkün değil malesef. kendime göre dengeli bi plan uyguluyorum, olduğu kadar artık