- 20 Kasım 2010
- 5.108
- 10.463
- 448
:))))) küçük meyveli tartlardan ve küçük eklerlerden hiç yemedimmmm:)))))
Tahmin etmiştim bu yüzden az bile yemişsin dedim ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))))) küçük meyveli tartlardan ve küçük eklerlerden hiç yemedimmmm:)))))
bende daha cok kg veerınce yuzum cok cırkınlesıor çöküyor:))) benım kılom basen bölgemdee 64 fılan olunca gayet ıyı oluyor cokta zayıf ben sevmıyorum oyuzden o kg bana ıdela gelıor ....
Sevgili hanımlar,gerçekten bana en sağlıklı ve keyifli gelen diyet bu.Sanki bir oyun gibi.Ve en güzel yanı,pratik bir hesaplama ile aynı gün içinde hem protein,hem karbonhidrat,hem yağ alarak belli oranlarda kilo vermek.Sağlıklı tarafı da bu bence.Tek kaygım hala günde kaç kalori almam gerektiğini bilememem,bilgi verecek olursanız gerçekten çok mutlu olucam.163 boy ve 103 kiloda 1 şubatta başladım ben bu dyete.Yaklaşık 20 gün oldu ve 3 kilo verdim.Aama hala kaç kalori almam gerektiğini bilmiyorum sağlıklı zayıflamak için.Bugünkü menüm şöyleydi:KAHVALTI:
*2 köfte=200 cal
*2 dilim kepek ekmeği=120 cal
*3 çeri domates=30 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 galeta+1 yeşil çay=40 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*4 kaşık kıymalı karnıbahar=95 cal
*4 kaşık yoğurt=100 cal
*1 dilim kepek ekmeği=60 cal
ARA ÖĞÜN:Nescafe şekerli+1 kase mercimek çorbası=150 cal
AKŞAM:
*1 dilim kepek ekmeği=60 cal
*2 kase yeşil mercimek çorbası=250 cal
TOPLAM=1105 CAL
VE akşam 30 dak yürüyüş yapılacak...
merhaba kizlarrr bugunki menum :
sabah:
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
Reçel 2 YEMEK KAŞIĞI 140.00
Krem Peyniri 19 GRAM 64.79
Süt
Ogle:
Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.50
Domates 1 ADET 14.00
Izgara Tavuk Baget 2 ADET 66.00
Ara:
Portakal 1 ADET 50.00
Toplam:485 kalori![]()
harikaymışş benim bugünüm cozuttuuu iyice felaketiimm.. akşama yoğurt yiyip geçiştiricemm...
dun bende tozutmustum valla tatlim bende ellma ve yogurt ceviz yedimde gecistirdim yoksa pisman oluorum butun gun yiyince![]()
merhaba kizlarrr bugunki menum :
sabah:
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
Reçel 2 YEMEK KAŞIĞI 140.00
Krem Peyniri 19 GRAM 64.79
Süt
Ogle:
Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.50
Domates 1 ADET 14.00
Izgara Tavuk Baget 2 ADET 66.00
Ara:
Portakal 1 ADET 50.00
Toplam:485 kalori![]()
merhaba kızlar,
3 gündür çok hastayım ben. o yüzden yazamıyorum. daha yeni yeni toparlandım.
sizler nasılsınız? geçmişi okudum, herkes gayet iyi gidiyor. bense haftasonu başladığından beri dikkat etmiyorum. bu hafta kilo almazsam vermiş kadar olacağım.
öpüyorum herkesi. fırsat buldukça yazarım.
öğlen adana kebap yedim yaa kalorisine bi baktım şoka geirdimm bilsem okadar olduğunu yemezdim.. sabahda küçük poğaça yedim normalde hiç böle şeyler yemem ama şirkette toplantı urumalrı vardı dayanamadımm... akşamda artık yoğurt salatalık yerimm :)) 1 saatde sporr yaptımmı tamamdır..
merhaba kızlar,
sizler nasılsınız? geçmişi okudum, herkes gayet iyi gidiyor. bense haftasonu başladığından beri dikkat etmiyorum. bu hafta kilo almazsam vermiş kadar olacağım.
iyi gidiyo tatlım afiyet olsun![]()
2011-02-22 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] soda limonlu 0.5 adet 34 34
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39 39
[3] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0 0
[4] Sebzeli Köfte 0.5 PORSİYON 180.5 180.5
[5] Çokoprens 1 PAKET(30GR) 153 153
[6] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 250 gr 147.5 147.5
[7] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 1 porsiyon 221 221
[8] Tarhana Çorbası 1 KASE 290 290
[9] Portakal Suyu 0.100 LİTRE 45 45
[10] Uno Kepekli Ekmek 2 DİLİM 90 90
[11] Maydanoz 10 gr 4 4
[12] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4 41.4
[13] Beyaz Peynir 30 GRAM 75 75
Toplam : 1320.4 kal.
:26:bir aylık diyetimde sanırım ilk defa 1300 leri gördüm vayyyyyy ne yemişim ben yahuuuu ama eşim öğlen yemeye geldi ona eşlik edim dedim makarna bir porsiyon değildi çorbada öğle ama yarım da değildiler :44: eşim gitti arkadaşım geldi ee onunlada kahve yanında çokoprens yedik
neyse erken saatlerde yenmiş olması avantaj bence şimdi spora gidiyorum geçmişe şöyle bir göz attım menüler gayet iyi siz benim menümü bugün hiç görmeyin
![]()
merhaba kızlar,
merhaba kızlar,