Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
Bol bol protein var o yüzden çok güzel bir liste olmuş :)
Biliyorsun proteinleri yakabilmek için vücut ekstra enerji harcıyor, bu durumda 1300 kalori almış olsan bile vücut bunun br kısmını sırf protein yediğin için bunların yakımında kullanacaktır :)

menun çok güzel canım çok da güzel şeyler hem, afiyet olsun

canım şu an 50 bedenim. düğüne kadar 42 olmadı 44 bedeni hedefliyorum. ben de kilo olarak 63e gelince bırakacağım. 38-40 bedene denk gelir galiba. dediğin gibi beden olarak değerlendirip tartı yerine mezura kullanmak daha sağlıklı. tartı dönemsel şişlikleri falan objektif değerlendiremiyor çünkü. sen kaç bedeni hedefliyorsun canım?

çok teşekkürler canım. inşallah dediğin gibi olur.

listene çok diyorsun. bir de benimkini görsen. gerçi yazmayacağım görmezsin ama şöyle söyleyeyim 2000 kaloriyi aştım sanırım.

canım ben de biraz endişeliyim aynı şeyden. martın 10unda adliye stajım bitiyor ve avukatlık stajımı başlıyor. bundan sonra tam zamanlı çalışacağım hep ve açıkçası nasıl besleneceğim hiç bilmiyorum. ton balığı ya da senin yediğin gibi yoğurt yerim arada diyorum ama ancak 3-5 gün öyle idare edebilirim. bu yüzden sağlıklı seçimler yapmamız lazım. kırmızı et yerine tavuk, pirinç pilavı yerine bulgur falan, bildiğimiz yöntemlerle dengelemeliyiz. bir de ben sabah ve akşamı olabildiğince lifli ve hafif tutup, öğle dışarda yemek zorunda kaldıklarımı dengelemeyi planlıyorum. umarım işe yarar.

airlikfeer, serap ve hanoi listelerden memnun değilsiniz sanırım. toparlarsınız arkadaşlar, endişe etmeyin. indi, night ve aydasunun listeler harika zaten. indicim bence listen 850yi geçmez. kafadan fazla fazla hesapladım.

kızlar bu arada benim moralim bozuktu ve hala bozuk. akşam üzeri annemin komşudan getirdiği gün tabağının hepsini yedim moralim bozuk diye. şimdi de buna moralim bozuldu. can sıkıcı ama olsun. yarın yeni bir gün. tam gaz devam.

çok çok teşekkür ederim canım 280 dn fazladır büyük ihtimlle ama 1000 i geçmediğime sevindim yani geçmemişimdir ben hesaplatırken uno sandviç ekmeğine 50 gr kaşar ve 1 domatesle hesaplatıyordum çabata ekmeği diye italyan ekmeğine yapıyolarmış meğerse bol kalorili :S bi daha normal ekmek isticemm 100 gr mnda 280 kcal yazıyo ciabatta-çapata ya da italyan ekmeği denen şeyin :S

kızlar size önerim en basitinden küçük bi cafe de bile çeşit çeşit salata ve yeşil çay bulabiliyorsunuz çok da kısa sürede hazırlanıyor hamur işinden uzak durun yanınıza mutlaka meyve alın özellikle elma yani büyük çantalar taşıyın ve en az 1 şişe su olsun yanınızda

canım bu arada hiç duymuşmuydun bilmiyorum ama emotional eating diye bi açlık durumu var beynimizde böyle durumlarda bol bol salatalık ve su tüketmek önemli sinirlerimz bozuk olduğunda vücut beyindeki açlığı tetikliyor ve midemiz tıka basa dolu olsa bile karşı konması çok zor bi açlık iştah duygusu yaşıyoruz bence bunu bi araştırın kızlar bende böyleydim ama okuyup bilgilendikçe yendim o sayede ders çalışırken fln okulda da aynı şekilde tutabiliyorum kendimi

çok haklısın canım, ben de tavuklu salatayla geçiririm diye hevesleniyorum. yeşilçay her yerde var zaten. meyve ve su taşımaya özen göstereceğim dediğin gibi.

duygusal açlığı bilmez miyim canım. benim en büyük sorunum. bu ara kayınvalidem, kayınpederim ve görümcemle ilgili sorunlar var. düğüne de az kaldı. kendimi güvensiz hissediyorum anlayacağın. bu güvensizlik de duygusal açlık krizlerini tetiklemeye çok müsait. bir dahakine su ve salatalığı deneyeceğim canım. inşallah olumlu sonuç alırım. teşekkürler bu arada bilgi ve ilgin için canım.

lütfen sorun yapma hayatım çözülür sorunlar bi şekilde su yolunu bulur sen kendine bak sadece şu dünya da kimse senden daha önemli değil dünya ya bir kez geliyorsun unutma bu senin hayatın ve sana zarar vermelerine izin verme kimsenin buna hakkı yok !

sağol cnm moral oldu inan
yalnız yaşıyorum ve yemek yapmak çok zor gelio bu yüzden böle geçio işte
ama annem gelicek yanıma 3-4 hafta kalacak.. artık hafif yemekler yapar o bana.. kahvaltıda hazırlar simitten kurtulurum inşallah

site açıldı bu arada hemen hemen doğru çıktı benim 1sa yürüyüş de -300cal çıktı iyimiş ya bayaaaa wawwww

Son düzenleme:

haklısın canım. kimse bizden önemli değil. kendimize önce biz kıymet vermeliyiz ki insanlar da değerimizi bilsin. çok sağol canım.

haklısın canım. kimse bizden önemli değil. kendimize önce biz kıymet vermeliyiz ki insanlar da değerimizi bilsin. çok sağol canım.

rica ederim hayatımm =) cidden site açılmış ve nightcım seni kutluyorum ya bak şimdi kalori miktarıma çok güzel hesaplamışsın =) çok çok saoll =) ama ekmek çapata ekmeğiydi ben ekmeğin hepsini yemedim birazını bıraktım gerçi o yüzden sandviç ekmeği diye hesaplatıyorum yine de bi daha kne normal ekmeğe yaptırcam zaten =)

[1] Domates 2.5 ADET 35.00
[2] Salatalık (hıyar) 1.5 ADET 16.50
[3] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[5] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[6] Sütaş Kakaolu Süt 0.18 LİTRE 144.00
[7] Uno Sandviç Ekmeği 1 ADET 173.00
[8] Domates 1 ADET 14.00
[9] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 50 GRAM 170.00
[10] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[11] Knorr Çabuk Çorba (Mercimek) 1 ADET 80.00
[12] Maydanoz 100 gr 40.00
[13] Salatalık (hıyar) 1.5 ADET 16.50
[14] Elma 1 ADET 60.00

Toplam : 944.66kal.

Son düzenleme:
Canım bence listen güzel :)
Yani telaş edecek bir durum yok, bugünlük karbonhdrat biraz fazla olmuş ama olsun yine de güzel

teşekkür ederim canım bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum çünkü pek kilo veremiyorum işte böyle arkadaş gezmeleride olmasa hedefime çoktan varmıştım ama ne yapalım Allah yokluğunu göstermesin onlar benim kilolarımdan daha değerli geçen haftalarda bu gibi durumlarda daha dirayetliydim ama yavaş yavaş sanki bozdum gibi geliyor hatta keki yediğimin farkında değildim muhabbet esnasında :26: regl olmak üzereyim belki onunda etkisi var sürekli açım hiç bir şeyle bastıramıyorum açlığımı

canım beğendim menünü bravıo sen toparladın ben.. :97:

yarın yeni bir gün hayatım hem şu ana kadar hep düzenli gittin vücudun bugünlük kaçamağını affeder bence yarın ve önümüzdeki bi kaç gün biraz daha dikkat edersen

edicem etmeliyim takıldım kaldım 56 buçuklarda ben artık gündüz hangi saat tartılırsam tartılayım 54 ü görmek istiyorum bide regl olucam bugün yarın, şişlikte var sanki kilo almışım gibi hissediyorum ayyy bide huysuzum bide sinirliyim bide gerginim :84:

heyy heyyy sakin olll bende normalde 2 gün önce olmalıydım regl ama olamıyorum hala bi de 3-4 gündür wc ye çıkmıyorum ama gerilmiyorum sende gerilme lütfenn olumlu düşün olumlu olsun

kızlarrr ben şimdi bi zamanlar 78 kiloya çıktığım günlerdeki listemi yazıcam size müstahak mış bana bu listeyi ve de benzerlerini yaşadığım günler 1.5 st kadar voleybol antremanım oluyordu ama

[1] Domates 1 ADET 14.00
[2] Ekmek 2 DİLİM 130.00
[3] Beyaz Peynir 50 GRAM 125.00
[4] Salam 30 GRAM 155.40
[5] Pizza Hut ince hamurlu peynirli 6 DİLİM 900.00
[6] İce Tea Limon (250 ML) 1 ADET 70.00
[7] ülker ikram cevizli kremalı 0.8 adet 33.04
[8] ülker ikram cevizli kremalı 8 adet 330.40
[9] undefined 40 undefined NaN
[10] metro 1 adet (40gr) 187.00
[11] Popkek Kakaolu 40 GRAM 187.20
[12] Tavuk Kanat 3 ADET 270.00
[13] Pirinç Pilavı 0.3 PORSİYON 97.80

toplam : 2466,80 kal.

ve de eve servisle gelip gidiyordum yani haftada 2 gün ant dışında hiçbir hareketim yoktu nerdeyse :S

:78: sen bakma bana bu aralar kızım geceleri pek uyumuyor az evvel ben yazarkende tepemdeydi :85: bide huysuz oldu bir kaç gündür abisine kızdı kapıyı vurdu ben elimde ki işi bırakıp bakana kadar kapının camı kırıldı ama Allah a şükür kırıldığı yerde kaldı yere üzerine düşme di kapının eşiğinde oturuyordu kızımda oğlumda ya düşseydi diye sabaha kadar uyuyamadım sabahta oğlumu 7 de kaldırmam gerekiyor erken kalktım bir daha da yatamadım geç yatmasına rağmen kızımda sabah kalktı sonrasında komşu geldi sonrasında söz verdiğim arkadaş gezmesi bide dediğim gibi regl olamamanın stresi üstüne üstlük sigaraya karşı hassasım alerjilerim var yanımda sigara içtiler ve sesimide çıkarmadım hadi ortamı bozmayayım diye o saatten beri ağzım burnum tıkalı açılmadı bir türlü gittim okaliptüs yağı aldım aklınızda bulunsun tıkanıklıklara çok iyi geliyor öyle biraz açıkldım çok şükür şimdi kızımda uyudu bende hala tık yok ....

bu arada listene baktımda bende yiyordum senin bu listendekileri hemen her gün bu şekildi Allah tan çok abartmadan toparladım kendimi

ayyyy allah korumuş canım ya çok çok çok geçmiş olsun 2 çocuk zor tabi annemden biliyorum kardeşimde bize sinirlenip pencereye kafa atmıştı tabi bizimki biraz olaylı sonrası kafası yarılmıştı dkiş attılar fln iyi ki sizde öyle bişi olmamış canım ya allah sabır versin :/ zaten geldi mi herşey üst üste gelir ya canım bugün böyle olmuş artık yarın ve önümüzdeki diğer günlerde böyle olucak diye bişi yok buna da şükür demek gerek iyi ki kafalarına fln düşmemiş

evet canım Allah korudu çok şükür ki bişey olmadı ama onlarda bende çok korktuk korkudan bir saat ağladılar sonrasında ben yüz vermedim uyapmadığı şaklabanlık kalmadı beni güldürmek için karşımda yere yatıp jimlastik bile yaptı o hallerini resimleyip göstericem size neyse canım moral oldun bu gece bana çok çok teşekkür ederim hakkını helal et ben şimdi yatıyorum sabah 7 de mesai başlıyor iyi geceler sanada

ayyy nasıl tatlılardır şimdi onlar ya nazar değmesinn helal olsun tabi hayatım öyle bi hakkım varsa tabi =) iyi geceler iyi uykular canımm kolay gelsin yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…