- 18 Kasım 2007
- 743
- 74
- 98
- 42
yok canım zararlı bişey sadece asitli içecek ... sen uzun zamandır işlenmemiş gıdalar yemeye çalıştığın için şekeri beyaaz ekmeği hep zararlıdan saymışsındır dert etme işlenmemiş gıdaları hayatımızdan çıkarmak çok zor ama imkansız değilBugünkü listem
1 tane tavada yumurta (az yağlı)
125
2 dlim beyaz ekmek
160
10 tane zeytin
100
2 tane tek şekerliçay
40
2 portakal
100
2 dilim kepekli ekmek
120
1 tabak yoğurtlu patlıcan
150
1 bardağa yakın asitli içecek
100
toplam: 895 kalori
Kalori az ama zararlı şeyler fazla
medusa09
1] Fıstık 2.5 AVUÇ 375 375
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[3] Börek 1.5 PORSİYON 495 495
[4] kuru incir 2 adet 102 102
[5] Yoğurt (tam yağlı) 30 GRAM 20.4 20.4
[6] Zeytinyağlı Ispanak 1 PORSİYON 212 212
[7] Şeker (küp) 1 ADET 19.5 19.5
[8] Zeytin (Siyah) 50 GRAM 103.5 103.5
[9] Ekmek 1 DİLİM 65 65
[10] Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir 60 GRAM 157.8 157.8
Toplam : 1605.2 kal.
fıstık beni mahvetti... tuzsuz evde kendimiz kavurduk çiğ fıstığı ama yine de abarttım..
silkelenmem kendime gelmem lazım ..
:18: oooooooooo çok fenaaaaaa
gün içinde hareketli haldeyken istediğin kadar ye 1000-1100 e yolu7n var ama bu kaloriyle çok tehlikedesin ve akşam yediklerin bu kaloriyle bile hareketsizsen yağ olur
yok yok haftasonu için gayet ideal korkma, güzel ve sağlıklı şeyler yemişsin
canım gayet güzel menün hep az az yemişsin iradeyi elden bırakmamışsın köfte ve lahmacun yanyana bir karışıklık orda ama olsun yenmiş artk
oluşum bi iyiolsa daha düzenli olucak inşallah ne bulduysam yedim resmen
çok geçmiş olsun biz yeni atlattık hastalıkları inşallah bir daha tekrarlanmaz :97: onlar hasta olunca insanın gözü bişey görmüyor
sagol canım :) adana, mersin taraflarında ozellikle cok yapılıyor, tabi annemin yaptıgı gibi olmasa da becerdim sanırım. Bulgurun malesef kalori degeri fazlaicine irmik ve biraz da un koyunca tabi kalori degeri daha da arttı. Ee tabii ben de porsiyonu biraz genis tuttum. Yarım porsiyon + salata da yenilebilirdi tabi. Ama ayda yılda bir zaten diip biraz kaçamak yaptım :)
Tebrikler canım, bence pek de zararlı bi sey yok bi asitli içecek var o kadar, gerisi gayet guzel
Ayyy kavrulmuss fıstık, özellikle sobada kavrulacak uff bayılırım. Yanlız canım 2,5 avuç yemissin aman seni cırcır yapmasın :90:
çok çok çok teşekkür ederim canımmm
bu arada kızlar sabah kalkar kalkmaz ilk işim tartılmak olduçünkü bugün 1 haftam bitti.ve 61.400 düm bugün 60.400 çıktım.yani 1 haftada 1 kilo gitmiş:44:
günaydın kızlar,
cumartesiyi 1650 ile, pazarı 2000 ile kapamış bulunuyorum. cumartesi listemi yazdım ama pazarı yazmayacağım. haftasonundan nefret ediyorum.
sabah ilk iş tartıldım. cuma sabahtan beri 1 kilo vermişim, 94 olmuşum. tuhaf geldi biraz. ama sevindim :) bu hafta regl haftam. cumaya kadar 1 kilo daha versem yeter benim gözümde.
bu arada haftasonu çoğumuza iyi gelmiyor. iradesine hakim olabilen arkadaşları kutluyorum :)
canım haosnu kımseye ıyı gelmıyorr bencede, kaçamak yapamayan varsaa buyuk basarı bence:)))) bende salı ve carsanba yıne ayran detoksu yapmayı dusunuyorumm üşenmezsem eğer :))))
ayran detoksundan fayda sağlıyor musun canım? ben burayla tanışmadan önce detoksları çok saçama bulurdum ama arkadaşlar çok güzel faydalanıyorlar. gerçi ben dayanamam sanırım.
ewet kesınlıkle ben cok fayadasını gordum.. dayanılmıycak bısey yok aslında cok kolay.. sabah normal kahvaltını yapıyorsun yumurta yıyordum ben ve cok tok tuuyor.. ayran corbasınıda 2 saatde bır ıcebılırsın ıcınde nohut bulgur ve mercımek oldugu ıcın tokda tutuyor mesela ben sadece oglen aksam yedım cunkı acıkmıyordum...tavsıye ederrım..
tebrik ederim canım, çok iyi bir rakam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?