Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
yok canım zararlı bişey sadece asitli içecek ... sen uzun zamandır işlenmemiş gıdalar yemeye çalıştığın için şekeri beyaaz ekmeği hep zararlıdan saymışsındır dert etme işlenmemiş gıdaları hayatımızdan çıkarmak çok zor ama imkansız değil
bu arada ilk defa seni böyle düşük bir kaloriyle görüyorum , böyle devam etme demicem sen bizden daha bilinçlisin etmezsin zaten bu güne has bişey olmalı ..

sanırım fıstık gece yenmiş işte benim en korktuğum şey gece sanki ne yesem kilo alıyorum sanıyorum o yüzden gün içinde yersin sende bir daha ama abartmışsın biraz da 2.5 avuç evet yeni güne başlıyoruz sadece sen değil hepimiz silkelenelim

oluşum bi iyiolsa daha düzenli olucak inşallah ne bulduysam yedim resmen

ay sendemi mersinlisin yoksabenim memleket mersinbol domates soslu sarımsaklı köfteye 1000 kalori bile olsa asla hayır diyemem ben ya

bu arada kızlar sabah kalkar kalkmaz ilk işim tartılmak olduçünkü bugün 1 haftam bitti.ve 61.400 düm bugün 60.400 çıktım.yani 1 haftada 1 kilo gitmiş:44:

Herkese günaydın ve iyi haftalar..

haftasonu nekadar cookk şeyy konusmussunuzzz daha hepsını okuyamadım..):))

ben haftasonunu cok cok basarılıolmasada fena gecırmedımm.. yemke olraka rahattım 2 öğün yedim hepp, ufak tefek kaçamakalrım oldu tabikisinde :)) anladım ki benim midemde küçülmüşş ve gerçekten doyduğumu hissettiğimde bir daha yemiyorum eskidenn şişene kadar yerdim ...

günaydın kızlar,

cumartesiyi 1650 ile, pazarı 2000 ile kapamış bulunuyorum. cumartesi listemi yazdım ama pazarı yazmayacağım. haftasonundan nefret ediyorum.

sabah ilk iş tartıldım. cuma sabahtan beri 1 kilo vermişim, 94 olmuşum. tuhaf geldi biraz. ama sevindim :) bu hafta regl haftam. cumaya kadar 1 kilo daha versem yeter benim gözümde.

bu arada haftasonu çoğumuza iyi gelmiyor. iradesine hakim olabilen arkadaşları kutluyorum :)

bu arada kızlar sabah kalkar kalkmaz ilk işim tartılmak olduçünkü bugün 1 haftam bitti.ve 61.400 düm bugün 60.400 çıktım.yani 1 haftada 1 kilo gitmiş:44:

tebrik ederim canım, çok iyi bir rakam.

Son düzenleme:

canım haosnu kımseye ıyı gelmıyorr bencede, kaçamak yapamayan varsaa buyuk basarı bence:)))) bende salı ve carsanba yıne ayran detoksu yapmayı dusunuyorumm üşenmezsem eğer :))))

canım haosnu kımseye ıyı gelmıyorr bencede, kaçamak yapamayan varsaa buyuk basarı bence:)))) bende salı ve carsanba yıne ayran detoksu yapmayı dusunuyorumm üşenmezsem eğer :))))

ayran detoksundan fayda sağlıyor musun canım? ben burayla tanışmadan önce detoksları çok saçama bulurdum ama arkadaşlar çok güzel faydalanıyorlar. gerçi ben dayanamam sanırım.

ayran detoksundan fayda sağlıyor musun canım? ben burayla tanışmadan önce detoksları çok saçama bulurdum ama arkadaşlar çok güzel faydalanıyorlar. gerçi ben dayanamam sanırım.

ewet kesınlıkle ben cok fayadasını gordum.. dayanılmıycak bısey yok aslında cok kolay.. sabah normal kahvaltını yapıyorsun yumurta yıyordum ben ve cok tok tuuyor.. ayran corbasınıda 2 saatde bır ıcebılırsın ıcınde nohut bulgur ve mercımek oldugu ıcın tokda tutuyor mesela ben sadece oglen aksam yedım cunkı acıkmıyordum...tavsıye ederrım..

2 gün mü yapılıyor? denemekte fayda var aslında. severim ben ayran çorbasını. yaza doğru denesem daha iyi tabi, şimdi hava buzzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…