Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
bu önerini dikkate alıcam canımama yağsız yoğurt bulamıyorum burda onun için çekiniyorum fazla yemeye

Ben artık yağsız yoğurt yemiyorum.
Yoğurdun yağını azaltırken karbonhidrat ve sodyum oranını çok fazla arttırıyorlarmış.
Yağlar , özellikle yoğurt gibi sağlıklı kaynaklardan alınan yağlar zararlı değil, tam tersine yararlı :)

uruz -

Serapçım kiloda duraklama olduğunda ben hemen protein ağırlıklı beslenmeye başlayıp daha çok spor yapıyorum...
Bende işe yarıyordu.
Tabii o zamanlar bu kadar obur değildim

inşallah bende de işe yarar canım bugünden bol bol yoğurt yemeğe başlıyorum o zaman evde olduğumda dikkat ediyordum ama bu aralar bozdum biliyorsun hemen geri dönüyorum yoğurda

mavis81

canım sana msj yazıyordum yarım kaldı kayınvaldem geldi o arada çocuklar pc kapamış yazdığım boşa gitti neyse bende senin gibiydim ilk zamanlar burada kimseyi tanımıyordum eşimde sabah çıkıp gece geliyordu dışarı çıkmaya çıkmaya yürümeyi unuttum sanmıştım ama bende ters etki yaptı ailemden uzak kalmak, moral bozukluğu, yer farklılığı stres beni mahfetti çok zayıfladım ... bazen şehirde olmak ta yetmiyor insana çıkamayınca çıkamıyorsun tabii herşey elimizin altında bunda sorun yok sen o yönden şanssızsn buda gelip geçici bir durum sanırım... ben gezmeye başladığımda kilo aldım evde olunca daha istikrarlı oluyorum sende öyle düşün :97:

cok guzel bir liste cnm ben gecen hafta olcmustum bedenlerimi

bel 72
basen 100
gogus 89
karin bolgesi 88
sag bacak ve sol bacak 55 cm gelmisti

L beden arasindayim galiba ben anladigim kadariyla ins Mlerede duserim

Bugunki yediklerim hesapliyamiorum acilmio site nedense dunde misafir vardi kesin 1500u asmisimdir

sağlı sollu bişeyli ben bundan bu tablodan bişey anlamadım
benim gögüs89
bel 67
basen 95:44:
başka sitelerde s beden diyo burada m ye denk düşüyo:26:

sağlı sollu bişeyli ben bundan bu tablodan bişey anlamadım
benim gögüs89
bel 67
basen 95:44:
başka sitelerde s beden diyo burada m ye denk düşüyo:26:

sag ve sol bacak derken ben dizimin uzerini olctum cnm basenden haric her bacagimida ayri olctum cunku benimde basenlerim bacaklarim kalin

Hanımlar basen ölçülerini yazmışsınız ama merak ettiğim bir şey var.
Basende kaç cm lik değşim bir beden ediyor?

Hanımlar basen ölçülerini yazmışsınız ama merak ettiğim bir şey var.
Basende kaç cm lik değşim bir beden ediyor?

ben bilmiyorum canım ama giyerken patlattığım pantolonum şimdi bol geliyo

zaten o gün dank etti kafama içime oturdu ne olmuşum ben diye ve diyete o vesile ile başladım

ya çıkıp ritimli yürüyemedim ordaki börek yazdığım aslında 3 tane minik prynirli sigara böreğiydi ama site sigara böreğini 25 diye hesaplıyor yanlış yani... bunlardan sonra 1 minik kurupasta, 1 minik poğaça ve 2-3bardak rezene çayı ile bitirdim günü ve daha yeni yurda geldim karnım çok şiş regl dönemim bi de iştahım felaket kan şekerim iyice bozuldu midemden çok rahatsızım ama hala yedikçe yiyesim var :'( akşam yemeği yememeyi ve de akşam burdaki spor salonunda 2 saat kadar terlemeyi sonrada duş alıp uyumayı planlıyorum yarından itibarende düzene giriyorum ve de şunu farkettim ben bir kaç gündür akşam öğünlerimde akdeniz salata yemiyorum bence beni tok tutan şey oydu spordan sonra akşam öğününde akdeniz salata ve zero cola yapardım hatırlarsanız yine öyle yapmaya karar verdim yarında spor yapıcam salı da çarşamba da bu hafta hergün spor yapıcam =)
teşekkür ederim moralim yerine geldi ve de bi karar aldım bi daha uzuunnnnn bi süre eve gitmicem görmek isteyen gelsin burda görsün banane

valla bende inanamadım kendime ama dün akşamdan kan şekeri dengem iyice gitmişti zaten sabahta bi uyandım başta dedim ki durr yeme onlardan sadece domates peynir yumurta ekmek çay yaptım sonra annem getirdi pastayla sigara böreğini önüme senin hakkın bunlar die regl dönemim bi de :26: önce dedim 1 çatal pasta alıcaksın 1 tane de börek sonra bi kez tadına balkınca kaçtı işin ucu tabi o arada poğaça da çıkardı annem ısıttı mis gibi koktuu mutfak

kizlar kahvaltimi 11 bucukta yaptim ara ogun olarakda biraz oncce yani yrm saat once bir elmayla 2 kasik yogurt yedim simdide nescafe iciorum yine deli gibi acim yaaa uffffffffffff:18:

benimde oğlum kaç gündür müthiş poğaça istiyor yapıcam birazdan kaçarım yok bende bugün akşam sadece yoğurt yemeği planlıyordum ama o poğaçalardan da yerim iki tane zaten sporada gidicem bir hesaplayayım kalorilerimi bakalım bugün poğaçalarıda ersem ne kadar kalori almış oluyorum..
canım sende devam et akdeniz salatasına gerçekten tok tutar bende yarın almayı düşünüyorum salatanında etkisi çok var kilo vermede içine yağ koymasanda narekşisi, limon ve biraz tuzla çok güzel oluyor yağın eksikliği bell,i olmuyor

kizlar kahvaltimi 11 bucukta yaptim ara ogun olarakda biraz oncce yani yrm saat once bir elmayla 2 kasik yogurt yedim simdide nescafe iciorum yine deli gibi acim yaaa uffffffffffff:18:

bu açlık neskafeden kaynaklanıyor olabilir canım ben olsam yoğurdun içine biraz kepek ekmeği doğrayıp yerim az yoğurt yemişsin hem açlığınıda bastırmış olursun ...

kendimce topladim bakalim yediklerimi:

helva 100
menemen 170
peynir 100
sut 70
kepek ekmek 55
elma 60
nescafe 80
yogurt 50

toplam:685

bu açlık neskafeden kaynaklanıyor olabilir canım ben olsam yoğurdun içine biraz kepek ekmeği doğrayıp yerim az yoğurt yemişsin hem açlığınıda bastırmış olursun ...

ekmek bitmis cnm yaa olsaydi yycektim beyaz ekmek var onuda yemiccem simdi annemler parka gidiomus bend gidiyim hem yuruyus yaparim hem acligim gider hemde kalori yakarim gelince gorusuruzzzz

Miktar Birim

KAHVALTI
çavdar ekmeği 2.5 dilim 157 cal.
nutella 10 gr. 53 cal.
domates - cherry 1 ad. 2 cal.
bahçıvan - tam yağlı beyaz peynir 30 gr. 75 cal.
kaşar peyniri 1 kib. kut. 121 cal.
maydonoz

1. ARA ÖĞÜn
yeşil çay
elma 0.5 ad. 30 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ
filtre kahve - tek şekerli ve 30 ml tam yağlı süt ile 1 fincan 38 cal.

2. ARA ÖĞÜN
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
çavdar ekmeği 0.5 dilim 31 cal.

AKŞAM YEMEĞİ
poğaça 2 ad. 360 cal.

2.5 lt su , 2 fincan form çayı
2 saat ritimli yürüyüş

poğaçaları daha yemedim ama yiyicem ve kalorisinin o kadar olduğunu sanmıyorum kendim yapuıyorum az yağlı ve küçük

1057 cal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…