Bolca yoğurt yemeni tavsiye ederim.
Hem kalorisi az, hem protein oranı yüksek ve besleyici :)
bu önerini dikkate alıcam canımama yağsız yoğurt bulamıyorum burda onun için çekiniyorum fazla yemeye
Alıntı serapkayra kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar ben hakkaten haftalardır takıldım 56.6 bu sabah yine bu rakam çıktı gr gitmemiş ne aldım nede verdim offffffff ne yapmam lazım nasıl bir yol çizmeliyim gün içinde tartıldığımda 54 ü görmek istiyorum çok mu istiyorum yaaa uruz bana yol gster
cok guzel bir liste cnm ben gecen hafta olcmustum bedenlerimi
bel 72
basen 100
gogus 89
karin bolgesi 88
sag bacak ve sol bacak 55 cm gelmisti
L beden arasindayim galiba ben anladigim kadariyla ins Mlerede duserim
Bugunki yediklerim hesapliyamiorum acilmio site nedense dunde misafir vardi kesin 1500u asmisimdir
sağlı sollu bişeyli ben bundan bu tablodan bişey anlamadım
benim gögüs89
bel 67
basen 95:44:
başka sitelerde s beden diyo burada m ye denk düşüyo:26:
sag ve sol bacak derken ben dizimin uzerini olctum cnm basenden haric her bacagimida ayri olctum cunku benimde basenlerim bacaklarim kalin
senin ölçülerinden değil tablodan bişey anlamadım canım ben
benim bacaklarım da 54 müş
Hanımlar basen ölçülerini yazmışsınız ama merak ettiğim bir şey var.
Basende kaç cm lik değşim bir beden ediyor?
simdi olctunhee ben yanls anlamsm pardon tatlimm
Hanımlar basen ölçülerini yazmışsınız ama merak ettiğim bir şey var.
Basende kaç cm lik değşim bir beden ediyor?
Tabloya göre 5 cm de bir beden fark ediyor :)
hayır canım kaybetme motivasyonunu asıl böyle dersen kaybolur ne yapalım dün doğum günündü evde de böyle güzel şeyler varken nasıl dayanıcaksın her zaman elinin altında pasta börek olucak değilya sen bundan sonrasına bak hem o poğaca ev yapımıdır hesaplama sitesi şu büyük hazır poğaçaları baz alıyor ama böreği en azından daha az yiyebilirdin ... bu saatten sonra geceye kadar bişey yemeden duramazsın şimdi bol bol bitki çayı iç bol bol ılık su iç ve iki saat arayla muz hariç meyva ye canım beni dinle sen hem bu kaloriyi erke saatte aldın yakabilirsin çık bir saat ritimli yürü ondan sonra korkmana gerek kalmaz bu kaloriden
İndi bu kadar zaman aralığına bu kadar yiyeceği nasıl sığdırdın
Beni de yeseydin dicem şimdi
En azından akşamı hafif geçirip fazladan spor yaparak telafi etmeye çalış canım.
Bak ben dün yedim yedim spor yapmadım, bugün fazla çıkıyorum tartıda :111::111:
ya çıkıp ritimli yürüyemedim ordaki börek yazdığım aslında 3 tane minik prynirli sigara böreğiydi ama site sigara böreğini 25 diye hesaplıyor yanlış yani... bunlardan sonra 1 minik kurupasta, 1 minik poğaça ve 2-3bardak rezene çayı ile bitirdim günü ve daha yeni yurda geldim karnım çok şiş regl dönemim bi de iştahım felaket kan şekerim iyice bozuldu midemden çok rahatsızım ama hala yedikçe yiyesim var :'( akşam yemeği yememeyi ve de akşam burdaki spor salonunda 2 saat kadar terlemeyi sonrada duş alıp uyumayı planlıyorum yarından itibarende düzene giriyorum ve de şunu farkettim ben bir kaç gündür akşam öğünlerimde akdeniz salata yemiyorum bence beni tok tutan şey oydu spordan sonra akşam öğününde akdeniz salata ve zero cola yapardım hatırlarsanız yine öyle yapmaya karar verdim yarında spor yapıcam salı da çarşamba da bu hafta hergün spor yapıcam =)
teşekkür ederim moralim yerine geldi ve de bi karar aldım bi daha uzuunnnnn bi süre eve gitmicem görmek isteyen gelsin burda görsün banane
valla bende inanamadım kendimeama dün akşamdan kan şekeri dengem iyice gitmişti zaten sabahta bi uyandım başta dedim ki durr yeme onlardan sadece domates peynir yumurta ekmek çay yaptım sonra annem getirdi pastayla sigara böreğini önüme senin hakkın bunlar die regl dönemim bi de :26: önce dedim 1 çatal pasta alıcaksın 1 tane de börek sonra bi kez tadına balkınca kaçtı işin ucu tabi o arada poğaça da çıkardı annem ısıttı mis gibi koktuu mutfak
kizlar kahvaltimi 11 bucukta yaptim ara ogun olarakda biraz oncce yani yrm saat once bir elmayla 2 kasik yogurt yedim simdide nescafe iciorum yine deli gibi acim yaaa uffffffffffff:18:
bu açlık neskafeden kaynaklanıyor olabilir canım ben olsam yoğurdun içine biraz kepek ekmeği doğrayıp yerim az yoğurt yemişsin hem açlığınıda bastırmış olursun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?