çok iyi ya.öyle sıkı diyetler yapmadan kilo verebilmen harika. galiba bu kalori hesabı işe yarıyor. ben hep görürdüm kalorileri falan.hesaplaması çok zor ve sıkıcı gelir sonra vazgeçerdim. ama bence yinede senin metabolizmanda hızlıymış.bende geçtiğimiz aralık gibi 2 ay kadar spora gittim ve tek kilo veremeden bıraktım.diyet yapamadım o dönem,ondan veremedim diye düşündüm. yalnızca bacaklarımda falan sıkılaşma oldu,selülit vardı birazcık onlar gitti.avantajım bu oldu

umarım bu kalori hesabıyla kilo veririm ve artık bu kilo muhebbetini bitiririm. ay ben bu kilolar hakkında konuşmaktan sıkıldım, konuşmamın birazı faaliyete geçse şimdiye incecik olurdum

bende sirkeli suyumu içtim, gidip kahvaltımı yapayım bari
kesinlikle yarıyor canım =) zaten ben öyle bi diyet listesine bağlı kalacak yapıda biri değilimdir geç olsun güç olmasın beni sıkmasın yani =) benimde metç hızım yavaş çıkıyor aslında kas kütlem düşük yağ oranım yüksek çıkıyor ama ben o yavaş verdiğim dönem de dahil hamburger patates kızartması pizza simit poğaça gibi fast food ları tamamen çıkarmıştım hayatımdan kaçamaklarım sadece dondurma bitter çikolata puding profiterolle fln oluyordu bence bunun çok etkisi oldu o fast food ları az bile olsa kesinlikle yememek gerek cips fln da sevmem zaten çok yardımcı oldu o yüzden darısı seninde başına =)
Canım listen kalori açısından bana göre ideal :)
Ama çok fazla karbonhidrat olmuş aynı gün içerisinde, en azından haftada birkaç kez bol yoğurt, et ya da peynir yeme imkanın oluyor mu?
canım belki en büyük hatam bu benim ben et yemeyi pek sevmem ızgara ya da haşlanmış ya da fırında olursa severim ve de sossuz olmak koşuluyla ama yağlı yağlı soslu etlerden fln pek hoşlanmam tabi evde de yurtta da böyle et bulamadığımdan yemiyorum zaten tadını da sevmiyorum diye farketmişsin kalorilerim pek etten olmuyor =) ama yoğurt yiyecek fırsatım oluyor mutlaka haftada en 2 gün fln yerim ilgin için çok teşekkürler
slm kızlar acaba 1 kadeh şarap kaç ml dir?100 kalori olarak geçiyor ama ne kadarı 100 kalori onu anlayamadım:44:benim alkolle aram hiç iyi olmadığından bilmiyorum ama kırmızı şarabın son zamanlarda o kadar övgüsünü duydumki(kalp hastalıklarından kemik erimesine, kanı sıvılaştırmasından antioksidan deposu yani cilde faydasına kadar)bende tabiri caizse ilaç niyetine içmeye karar verdim

sizce nasıl içersem daha faydalı olur kızlar?haftada 1 kadehmi yoksa günde 2 yudummu içsem:44:aranızda alkol alan arkadaşlarım varsa yardımcı olabilirlermi acaba
haftada 1 kez pazar kahvaltılarında 1 kadeh iyi gider diye duydum =) fransızlar öyle yaparmış diye biliyorum kahvaltıda çeşit çeşit peynirlerle 1-2 kadeh içerlermiş tabi dinimizce sakıncalı olduğunu savunanlarda var mesela bunu ark la konuşurken üzüm suyu üzüm pekmezi de aynı etkiyi yapıyor niye alkol alalım ki haram şeklinde bir konuşma geçmişti ama ben o kadar sıkı düşünmüyorum bu konuda ilerde bende fransız usulu beslenmeyi planlıyorum =)
58 kilo olmak nasıl bir şey bilmiyorum 
Kilo takıntım yok, mutlaka 58 olmalıyım gibi ...
Hedefimi böyle belirledim ama kendimi aynada beğenirsem neden illaki 58 olsun diye uğraşayım ki :)
Kendimi beğendim an yeter diyip bırakırım, artık bu kaç kilo olur bilemiyorum.
Ayrıca çok haklısın, öyle hastalıklı bir şekilde kiloyu-zayıflamayı saplantı haline getirmemek gerek.
hedefimiz aynıymış uruzcum =) bende senin gibi düşünüyorum 58 istiyorum ama bi 62-63 te de kendimi seversem pek sıkmam =)
aa nerde cnm ben gormedim protein diyetini diyet yontemleri ve deneyimlerimizdemi yoksa diyet listelerindemi:26:
canım kesinlikle en yapmaman gereken şeylerden protein diyeti! direk kaslardan kalsiyum çektirip attırıyor kasları zayıflatıyor en iyi zayıflama yolu dengeli ve sağlıklı beslenmek!!
işte o kısır en fazla 3 yemek kaşığı olursa faydalıydı şekerim 15 ne ya!

ama bende istiyorummm

afiyet olsun canım ya ama dikkat et bundan sonra çok fazla kh ve yağ almış oldun
kızlar ben dün gece izmire yolculuk yaptım gün boyu da baya düzensizdi
kahvaltı:
[1] Bal 15 GRAM 47.25
[2] Yeşil Zeytin 3 adet 21.00
[3] Beyaz Peynir 40 GRAM 100.00
[4] Simit 0.5 ADET 137.50
şekersiz çay
ara:
[6] Sütaş Kakaolu Süt 0.18 LİTRE 144.00
ara:
[7] Carte dOr Vanilyalı 1 TOP 42.50
[8] Carte dOr Çikolata Karnavalı 1 TOP 50.00