Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
tebrikler canım 1 haftadamı verdin bu 2 kiloyu eğer öyleyse süperrrrr
ortalama kaç kal. tüketiyosun ve tatlı tüeü şeylerde yiyomusun

bu hafta ortalamam biraz düşük 960 kalori.evde misafirlerim vardı,ayarlayamadım kendimi.imdiye kadar 1200 ü üst sınır kabul etmiştim.her istediğimi yiyorum.ama kalori sınırını aşmadan...bugünkü menümü yazayım mesela...
SABAH:1 dilim uno kepek ekmek
1 üçgen peynir
ÖĞLE:domates,salatalık,100 gr lor peyniriile hazırladığım yağsız salata
1 dilim uno kepekli ekmek
1 bardak gazoz
SAAT 5:1.5 külah dondurma
AKŞAM:1 etli pidenin 2/3 ü
1 ince dilim karpuz
diyet kola
AZ ÖNCE:100 gr kiraz
TOPLAM KALORİ:1052.75
nasıl ama...hem herşey var...hem de kalorisi sınırlı...:34:

MERHABA KIZLAR UZUUUN ZAMANDIR UZAK KALDIM SİZDEN.
NEYSE YEDİKLERİMİ YAZAYIM BARİ ZARARIN NERESİNDEN
DÖNSEM KARDIR.
[1] Menemen 1 PORSİYON 179.00
[2] Ekmek 5 DİLİM 325.00
[3] Açma 1 ADET 250.00
[4] Beyaz Peynir 70 GRAM 175.00
Toplam : 929.00kal.
BU SAATE KADAR YEDİKLERİM.AKŞAMA YİYECEK BİŞEYİM KALMADI:1:

herkese kolay gelsin arkadaslar bende negatifle sonuçlanan tüp bebek tedavisinden yeni çıktım ve malumunuz bebek yerine nur topu gibi kilo fazlam var 30yasındayım hayatımda 55in üstünü hiç görmemiştim tedavi esnasında bi ara 60kilo 300 gr.ı gördüm ama şu an azcık daha iyi kötünün iyisi yani 58kg 900gr.çıktım az önce bugun yürüyüşe başladım tempolu 50 dk. az mı bilmiyorum ama daha fazlasını yürüyemem çok yorucuydu..ayrıca kolayı bıraktım pazartesinden beri hiç içmedim.yarında kalori hesabına başlıyorumm hayatımda ilk kez diyetle karsı karsıyayım başara bilir miyim bilmiyorum ama hedefim 55 zaten kiloların hepsi karnımda:))umarım çabuk giderler ki ben 2. tedavim için start vereyimm..

sizce kaç cal.lik diyet yapmalıyım yaş 30 boy 169

Son düzenleme:
herkese kolay gelsin arkadaslar bende negatifle sonuçlanan tüp bebek tedavisinden yeni çıktım ve malumunuz bebek yerine nur topu gibi kilo fazlam var 30yasındayım hayatımda 55in üstünü hiç görmemiştim tedavi esnasında bi ara 60kilo 300 gr.ı gördüm ama şu an azcık daha iyi kötünün iyisi yani 58kg 900gr.çıktım az önce bugun yürüyüşe başladım tempolu 50 dk. az mı bilmiyorum ama daha fazlasını yürüyemem çok yorucuydu..ayrıca kolayı bıraktım pazartesinden beri hiç içmedim.yarında kalori hesabına başlıyorumm hayatımda ilk kez diyetle karsı karsıyayım başara bilir miyim bilmiyorum ama hedefim 55 zaten kiloların hepsi karnımda:))umarım çabuk giderler ki ben 2. tedavim için start vereyimm..

sizce kaç cal.lik diyet yapmalıyım yaş 30 boy 169

amaaaaann...3-4 kilo için fazla strese girme bence canım..hesaplama.net diye bi site var.oradan ortalama bi rakam ayarlarsın.verirsin sen bu kiloyu.verirsin...verirsin..:34:

Günaydın kızlar.
Kabızlık vardı hafta sonu dün 2 bardak yeşil çay
içtim çok iyi geldi.aksatmıştım bu aralar.sabah 1 bardak içtim.
Kahvaltı yapmadım canım istemedi çok.zaten öğlen oluyo öğle yemeği
yerim
sizler naptınız nasıl geçti haftasonunuz.

Bir süre diyete ara vermiştim, şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. Bugün çok az yürüyüş yaptım, 1400 kaloriyle de günü tamamladım.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, kilo verenleri de tebrik ederim.

Merhaba,

Birkac aydan bu yana tesadufen gordugum bu forumu ve basligi takip ediyordum, sadece okuyucu olarak,ve sonunda ben de yazmaya karar verdim. Benim icin oldukca zor oldu, cunku yillardir forumlari hep okuyucu olarak takip ettigim icin sesimi duyurmaya pek de aliskin degilim. 28 yasimdayim ve Ocak 2010'dan bu yana ABD'de yasiyorum- gecen sene Agustos'ta evlendim- yuksek lisans yapiyor ve derslerin arasinda evliligin cicim aylarinin tadini cikarmaya ve de zayiflamaya calisiyorum!!!

Hikayem cok siradan basliyor aslinda...istahli gecen cocukluk, hafif dolgunuktan sismanliga ve ergenlige ayni anda atilan adimlar, asiri sisman lise ve obez gecen universite yillarinin ardindan bir de baktim ki 21 yasindayeni mezun 115 kilocuk bir genc kizim... Sonrasinda universite icin yerlestigim Ankara'dan memlekete donus ve zayiflama cabalari... 15 Temmuz 2005'te 115 kg ile baslayan mucadele 15 Temmuz 2008'de 70 kg ile sonuclandi...Aslinda orda kalmamasi gerekiyordu ama asik olunca isler degisti- yerimde saymaya basladim- neyse ki 3 yillik ask evlilikle sonuclandi da ordan yuzum guldu... neyse buraya bir geldim ve biraz disarda yemeye baslamam yuzunden, biraz da posiyonlarin buyuklugunden ve benim sonu gelmez istahim yuzunden 2 ayda 6 kg aldim!Simdilerde icimi bir cocuk hasreti sardi...anneden-babadan, sevdigim bircok insandan uzak kalinca midir artik nedir bilmiyorum ama gelecek sene anne olmak istiyorum... Anne olmadan onceki son engelim ise kilolarim, aslinda son 4aydir disipline olmus haldeyim ve 8 kg verdim (68 kg) ama biraz daha yolum kaldi cunku 60'i gormek istiyorum...

Gecen haftaya kadar hersey iyi gidiyordu ama bir anda dunya tepetaklak oldu cunku burda yasayan cok sevdigim bir Turk arkadasim3 ayligina Turkiye'ye tatile giderken evindeki tum zulalari bana miras birakti nasil olsa yenilerini getirecegi icin...Aman Allah!!!!!!! Gozum dondu resmen-tamam ben de evde hergun Turk usulu yemekler ve tatlilar yapiyorum ama lahmacun, icli kofte, baklava, simit, aycekirdegi ve Turk yufkasiyla yapilmis ispanakli borek gorunce film koptu ve ben o gunden bu yana toparlayamiyorum.... Isin kotu tarafi 4 hafta sonra ben de 3 haftaligina Turkiye'ye gidiyorum ve zayif gitmem artik benim icin gurur meselesi oldu- en azindan su 4 haftada 65 kg olabilsem muhtesem olurdu...

Ohhh bee...rahatladim icimi dokunce :) Simdi mucadeleye kaldigim yerden devam...Bu arada 68 kg diyorum ama bu yediklerimden sonra tartilmadim hic henuz!!!

Allah herkese kolaylik versin kendi zorlu mucadelesinde...

Günaydın kızlar.
Kabızlık vardı hafta sonu dün 2 bardak yeşil çay
içtim çok iyi geldi.aksatmıştım bu aralar.sabah 1 bardak içtim.
Kahvaltı yapmadım canım istemedi çok.zaten öğlen oluyo öğle yemeği
yerim
sizler naptınız nasıl geçti haftasonunuz.

ya bu mangal sezonu geldi..haftasonları diyeti zor devam ettirebiliyorum.mübareğin sucuğu,kuşbaşısı,köftesi,tavuğu....mmmmmm nefis oluyo..velhasıl bacım haftasonum bol kalorili geçti..:56:

Merhaba,

Birkac aydan bu yana tesadufen gordugum bu forumu ve basligi takip ediyordum, sadece okuyucu olarak,ve sonunda ben de yazmaya karar verdim. Benim icin oldukca zor oldu, cunku yillardir forumlari hep okuyucu olarak takip ettigim icin sesimi duyurmaya pek de aliskin degilim. 28 yasimdayim ve Ocak 2010'dan bu yana ABD'de yasiyorum- gecen sene Agustos'ta evlendim- yuksek lisans yapiyor ve derslerin arasinda evliligin cicim aylarinin tadini cikarmaya ve de zayiflamaya calisiyorum!!!

Hikayem cok siradan basliyor aslinda...istahli gecen cocukluk, hafif dolgunuktan sismanliga ve ergenlige ayni anda atilan adimlar, asiri sisman lise ve obez gecen universite yillarinin ardindan bir de baktim ki 21 yasindayeni mezun 115 kilocuk bir genc kizim... Sonrasinda universite icin yerlestigim Ankara'dan memlekete donus ve zayiflama cabalari... 15 Temmuz 2005'te 115 kg ile baslayan mucadele 15 Temmuz 2008'de 70 kg ile sonuclandi...Aslinda orda kalmamasi gerekiyordu ama asik olunca isler degisti- yerimde saymaya basladim- neyse ki 3 yillik ask evlilikle sonuclandi da ordan yuzum guldu... neyse buraya bir geldim ve biraz disarda yemeye baslamam yuzunden, biraz da posiyonlarin buyuklugunden ve benim sonu gelmez istahim yuzunden 2 ayda 6 kg aldim!Simdilerde icimi bir cocuk hasreti sardi...anneden-babadan, sevdigim bircok insandan uzak kalinca midir artik nedir bilmiyorum ama gelecek sene anne olmak istiyorum... Anne olmadan onceki son engelim ise kilolarim, aslinda son 4aydir disipline olmus haldeyim ve 8 kg verdim (68 kg) ama biraz daha yolum kaldi cunku 60'i gormek istiyorum...

Gecen haftaya kadar hersey iyi gidiyordu ama bir anda dunya tepetaklak oldu cunku burda yasayan cok sevdigim bir Turk arkadasim3 ayligina Turkiye'ye tatile giderken evindeki tum zulalari bana miras birakti nasil olsa yenilerini getirecegi icin...Aman Allah!!!!!!! Gozum dondu resmen-tamam ben de evde hergun Turk usulu yemekler ve tatlilar yapiyorum ama lahmacun, icli kofte, baklava, simit, aycekirdegi ve Turk yufkasiyla yapilmis ispanakli borek gorunce film koptu ve ben o gunden bu yana toparlayamiyorum.... Isin kotu tarafi 4 hafta sonra ben de 3 haftaligina Turkiye'ye gidiyorum ve zayif gitmem artik benim icin gurur meselesi oldu- en azindan su 4 haftada 65 kg olabilsem muhtesem olurdu...

Ohhh bee...rahatladim icimi dokunce :) Simdi mucadeleye kaldigim yerden devam...Bu arada 68 kg diyorum ama bu yediklerimden sonra tartilmadim hic henuz!!!

hoşgeldin canım.yazdıklarını okudum.sonuç: sen zaten süper zayıflamışsın.70 bile çıksa kilon,önemli değil.115 nire.... 68 nire..tebrik ederim seni.:nazar:.ayrıca çok da zayıflama.bizim buralarda hatunun kilolusu makbul bilirsin.yoksa kocası iyi davranmıyormu mutlu değilmi derler:34:benden söylemesi....

merhaba,

birkac aydan bu yana tesadufen gordugum bu forumu ve basligi takip ediyordum, sadece okuyucu olarak,ve sonunda ben de yazmaya karar verdim. Benim icin oldukca zor oldu, cunku yillardir forumlari hep okuyucu olarak takip ettigim icin sesimi duyurmaya pek de aliskin degilim. 28 yasimdayim ve ocak 2010'dan bu yana abd'de yasiyorum- gecen sene agustos'ta evlendim- yuksek lisans yapiyor ve derslerin arasinda evliligin cicim aylarinin tadini cikarmaya ve de zayiflamaya calisiyorum!!!

Hikayem cok siradan basliyor aslinda...istahli gecen cocukluk, hafif dolgunuktan sismanliga ve ergenlige ayni anda atilan adimlar, asiri sisman lise ve obez gecen universite yillarinin ardindan bir de baktim ki 21 yasindayeni mezun 115 kilocuk bir genc kizim... Sonrasinda universite icin yerlestigim ankara'dan memlekete donus ve zayiflama cabalari... 15 temmuz 2005'te 115 kg ile baslayan mucadele 15 temmuz 2008'de 70 kg ile sonuclandi...aslinda orda kalmamasi gerekiyordu ama asik olunca isler degisti- yerimde saymaya basladim- neyse ki 3 yillik ask evlilikle sonuclandi da ordan yuzum guldu... Neyse buraya bir geldim ve biraz disarda yemeye baslamam yuzunden, biraz da posiyonlarin buyuklugunden ve benim sonu gelmez istahim yuzunden 2 ayda 6 kg aldim!simdilerde icimi bir cocuk hasreti sardi...anneden-babadan, sevdigim bircok insandan uzak kalinca midir artik nedir bilmiyorum ama gelecek sene anne olmak istiyorum... Anne olmadan onceki son engelim ise kilolarim, aslinda son 4aydir disipline olmus haldeyim ve 8 kg verdim (68 kg) ama biraz daha yolum kaldi cunku 60'i gormek istiyorum...

Gecen haftaya kadar hersey iyi gidiyordu ama bir anda dunya tepetaklak oldu cunku burda yasayan cok sevdigim bir turk arkadasim3 ayligina turkiye'ye tatile giderken evindeki tum zulalari bana miras birakti nasil olsa yenilerini getirecegi icin...aman allah!!!!!!! Gozum dondu resmen-tamam ben de evde hergun turk usulu yemekler ve tatlilar yapiyorum ama lahmacun, icli kofte, baklava, simit, aycekirdegi ve turk yufkasiyla yapilmis ispanakli borek gorunce film koptu ve ben o gunden bu yana toparlayamiyorum.... ısin kotu tarafi 4 hafta sonra ben de 3 haftaligina turkiye'ye gidiyorum ve zayif gitmem artik benim icin gurur meselesi oldu- en azindan su 4 haftada 65 kg olabilsem muhtesem olurdu...

Ohhh bee...rahatladim icimi dokunce :) simdi mucadeleye kaldigim yerden devam...bu arada 68 kg diyorum ama bu yediklerimden sonra tartilmadim hic henuz!!!

hoşgeldin canım 1 ayda rahat verirsin 4-5 kiloyu
yediklerini yaz buraya

BEN DE DÜN YEDİKLERİMİ YAZIYIM
[1] Peynirli Poğaça 0.5 ADET 110.00
[2] Ekmek 3 DİLİM 195.00
[3] Beyaz Peynir 50 GRAM 125.00
[4] Kabak Dolma 1 PORSİYON 247.00
[5] Mücver 2 PORSİYON 370.00
[6] Cacık 2 PORSİYON 262.00
[7] Yaprak Sarma (kıymalı) 0.5 PORSİYON 150.00
[8] Ay Çekirdeği 50 GRAM 198.00
Toplam : 1657.00kal.

BEN DE DÜN YEDİKLERİMİ YAZIYIM
[1] Peynirli Poğaça 0.5 ADET 110.00
[2] Ekmek 3 DİLİM 195.00
[3] Beyaz Peynir 50 GRAM 125.00
[4] Kabak Dolma 1 PORSİYON 247.00
[5] Mücver 2 PORSİYON 370.00
[6] Cacık 2 PORSİYON 262.00
[7] Yaprak Sarma (kıymalı) 0.5 PORSİYON 150.00
[8] Ay Çekirdeği 50 GRAM 198.00
Toplam : 1657.00kal.

oh ooohh...poğaçalar....dolmalar....sarmalar....yaşasın kalori sayımı.....

Deniz 3-4 gündür kabızlık sorununu ben de yaşıyorum ama tvde bir uzman diyet yaparken normalden az yemeye başladığınız için bu durum normal ve bir sorun olarak görmeyin demişti. Ben de bunun bir sorun olmadığını, tamamen az yemeye bağlı olduğunu düşünüyorum, eğer çok kronik bir hal almazsa dert etme canım.

İkebana Yazdıklarını soluksuz okudum, sen zaten en büyük başarıyı göstermişsin, 115'lerden 70'lere gelebilmek herkesin harcı değil. Seni çok tebrik ederim. Hamile kalmayı düşünüyorsan sonradan alınacak kiloları düşünerek biraz kilo vermek bana da çok mantıklı geliyor, yavaş yavaş sadece yediklerine dikkat edip 60 kilo olursun eminim. 4 hafta içinde 3-4 kilo verebilirsin, yediklerine dikkat edip sporunu da aksatmazsan ama şu anki kilon gayet ideal görünüyor, tam balık etli türk kadını modeli :)

Hepbera Canım mangal partisinde fazla et yediysen sorun yok, zaten etin çok fazla kalorisi de yok. Ama etin yanında servis edilen abur cuburları kaçırdıysan birkaç gün sporunu hiç aksatmaman yararına olur. Afiyet olsun :)

Deniz 3-4 gündür kabızlık sorununu ben de yaşıyorum ama tvde bir uzman diyet yaparken normalden az yemeye başladığınız için bu durum normal ve bir sorun olarak görmeyin demişti. Ben de bunun bir sorun olmadığını, tamamen az yemeye bağlı olduğunu düşünüyorum, eğer çok kronik bir hal almazsa dert etme canım.

İkebana Yazdıklarını soluksuz okudum, sen zaten en büyük başarıyı göstermişsin, 115'lerden 70'lere gelebilmek herkesin harcı değil. Seni çok tebrik ederim. Hamile kalmayı düşünüyorsan sonradan alınacak kiloları düşünerek biraz kilo vermek bana da çok mantıklı geliyor, yavaş yavaş sadece yediklerine dikkat edip 60 kilo olursun eminim. 4 hafta içinde 3-4 kilo verebilirsin, yediklerine dikkat edip sporunu da aksatmazsan ama şu anki kilon gayet ideal görünüyor, tam balık etli türk kadını modeli :)

Hepbera Canım mangal partisinde fazla et yediysen sorun yok, zaten etin çok fazla kalorisi de yok. Ama etin yanında servis edilen abur cuburları kaçırdıysan birkaç gün sporunu hiç aksatmaman yararına olur. Afiyet olsun :)

sağol canım yeşil çayı düzenli içmeye başlayınca o da düzelmeye
başladı:1:

:66:canım ben de haftasonu götürdüm etleri....pişmanım ama napayım.bi karnım doydu yaaa..:56::56:

Et protein olduğundan az yesen bile doygunluk hissi veriyor. Ben gözüm döndüğümde ızgara et ve bol yeşillikli salata yiyiyorum. Bir taraftan protein, diğer taraftan bol lifli yiyecekler... Açlığım geçiveriyor :)

Et protein olduğundan az yesen bile doygunluk hissi veriyor. Ben gözüm döndüğümde ızgara et ve bol yeşillikli salata yiyiyorum. Bir taraftan protein, diğer taraftan bol lifli yiyecekler... Açlığım geçiveriyor :)

ah uruz sen de olmasan bizi kim böyle destekleyecek.sağol canım.:46::46:

ah uruz sen de olmasan bizi kim böyle destekleyecek.sağol canım.:46::46:

Ne demek canım, burada hepimiz birbirimize destek oluyoruz. Sizler olmasanız, ben tek başıma çalıp söylesem, kendi kendime yazsam inan benim de motivasyonum kalmaz. İyi ki varsınız
:71:

Back
X