Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
Sen bu kalori ve emzirmeyle cok iyi verirsin, sütünü etkilemiyorsa devam et
Sutumu cok etkilemiyor. Çünku kizim ek gida da aliyor zaten yetiyor ona. E hadi insallah vereyim yaaaa. Braz yaglardan kurtulayim da sonra gobegi eritmek lazim. Sezeryan sarkikligim cok fena. Kilo gtse de o muhtemelen kalir

Ben başlayıp baslayip bırakıyorum, günlük yazarsan yine baslayabilirim. Tek basima sıkılıyorum
bende de aynı durum oldu canm ama şimdi düzenli şekilde yapmaya cuma yarışan takımlar ile başladm orda devam ediyorum kalori sayımı + spor a

Şuan kaç kilosun canm ?

61.1 e ciktim yine yilbasiyla
Canm yılbaşın da normal zaten bugün herkes + vucut yediklerinden su tutulumu na neden olmustur oda diyete ve bol su icemeye başlaynca bir kaç güne geri atılır zaten merak etme zaten kilon da az bir şey kalmams senin hedefin kaçtı canm ?

Hedefim 49.5 canım. 40lari bi göreyim, 50-55 arasi durucam.
Bugun kalorim cok cok az oldu.

Boyum 1.56 canım. Evlendigimde 10 yil once
51 kiloydum, aman aman zayıf değildim. 49.5 olayim bi sonra dediğim gibi 50-55 arası kalsam yeter
Aynen canm 1.56 isen 50-56 arası iyi bende 1.62 yim banada 57-62 arası iyi oluyor.

Boyum 1.56 canım. Evlendigimde 10 yil once
51 kiloydum, aman aman zayıf değildim. 49.5 olayim bi sonra dediğim gibi 50-55 arası kalsam yeter

Ben de 1.56yim, 48 kilo olmayi hedefliyorum. Ama nedense inancim zayif... Yuksek kilolarda daha mi kolay veriliyor kilo sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…