canım ama böyle beslenmek sağlıksız...lutfen dikkat et yoksa sağlıksız kilo vericeksin.sabah yumurtanı domates salatalık kizarmış ekmek peynir gibi şeyleri tüket.Ben kahvaltımı yapiyorum.Oğlen nesfit ve 1 meyve aksam da yemegimi yiyiyorum.Benim bugün toplam kalırım 725daha fazla yiyemiyorum yatana kadar en fazla 800 olsun kahve falan derken yok artık malesef canım hiç istrmiyor.Zaten kahvaltı öğle yemeği yemiyorum .Kahve su yada iki ceviz yada 10 tane sarı leblebi yada bir küp kaşar peyniri ve iki küçük galeta oluyor.Bir tek akşam normal yemek yiyorum.Yani günde bir öğün yemek yiyorum diyebilirim .Ayrıca saat 6 da yada en geç 6.30 da yemek işi bitiyor.Birazdan eliptik yapicam inşallah 20 dk yapmaya calisicam.
Çok doğru söylüyorsun ama ben diyet öncesinde de günde 1 öğün yiyordumcanım ama böyle beslenmek sağlıksız...lutfen dikkat et yoksa sağlıksız kilo vericeksin.sabah yumurtanı domates salatalık kizarmış ekmek peynir gibi şeyleri tüket.Ben kahvaltımı yapiyorum.Oğlen nesfit ve 1 meyve aksam da yemegimi yiyiyorum.
aslinda benim de iştahım yok ama zorluyorum kendimi.Cünkü saglıksız kilo vermekten korkuyorum cünkü Saglıksız kilo vermek yüzümüzde çöküntüye sebep oluyormuş yani kas erimesi tehlikesi olabiliyormuş.
Ben az yediğimde bile mutlaka protein , masum karbonhidrat ve kalsiyum almaya çalışıyorum tatlım
dikkat et kendine.. ben kalorimi tamamlamak icin o gün kalsiyum az aldıysam yarim yaglı bir çay bardağı süt (1 cay kaşıgı ballı) içip yatıyorum.
Boyum 157 cm canım.Hedefim de 50.canım tebrik ederim.Kiloya göre yavaşlıycak bizim de kilo verme hızimız..Bu arada boyun kaç ?50 mi hedefin?
Aaa olur valla iyi fikirBu arada burada çok mesaj birikmiş kızlar...yeni bir başlıkla mi devam etsek acaba ne dersiniz?
cok iyi yapmişsın tatlım.950 nin altına inmeyelim.Ben de tamamladim.Bir parça karpuz yedim.Çok doğru söylüyorsun ama ben diyet öncesinde de günde 1 öğün yiyordumdiyetle ilgisi yok yani.Ben tek başıma yemek yiyemiyorum.Esim mesela kahvaltı yapmadan ise gidiyor.Oglum zaten okula giderken oda kahvaltı yapmaz yiyemiyor sabahları .Bende zaten yanlız yiyemiyorum.Yani bir tek akşam yiyorum.Simdi iki adet çikolata ve iki toptan az dondurma yedim şimdi 980 kalori yaptım nihayet. İki haftadır tatlı yemedim .Baya bir tatlı geldi.
ben de mesaj sayısı cok diye istemiştim.Kızlar burada msj sayısı çok diye arada bazı mesajları göstermediğini farkettim.Yeni bir sayfayı destekliyorum
Ben de 55 olana kadar ve hatta daha sonra koruma döneminde hep burada olmak isterim..Bence de çok güzel olurSelam kizlar ben az önce 20 dk eliptik yaptım yani 5 dakika daha uzattım.192 kalori yakmisim.Cikolata ve dondurmalar gittiBaşlık konusuna gelince benim için hiç sorun olmaz hem çok daha iyi olur başka arkadaşlar da gelebilir güzel olur.Ben bu işi inşallah 55 kiloya inene kadar bırakmayı düşünmüyorum.Sizde varsaniz çok güzel devam ederiz.Ayrica bu şekilde koruma yaparız çok güzel olur
Ben bulamadım.Diyrt günlükleri ne baktımkızlar yeni topic hayırlı olsun.açtım az önce.Artık oradan devam
yok canım yine ayni sayfada diyet yöntemlerindeBen bulamadım.Diyrt günlükleri ne baktım
Ben internetten bakıyorum ablaevet ney kaç kalori bende bilmiyorum konu sahibi arkadaş sen nasıl yapıyosun
ney kaç kalori yazarsan belki sana katılabiliriz bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?