evet canım geç yatıyorum ama sabahta 6.15 ayaktayım

bünyem buna alışık sabah namazı ardından çocuğun okul hazırlığı kahvaltısı falan derken saat 8 oluyor oğlum okula gidiyor bende üstün körü işlerimi halledip kızım uyuyorsa hala yatıyorum uyandıysa gün başlıyor temizlik falan filan çok uyumayı sevmiyorum 5 saat bana yetiyor
çok teşekkür ederim canım güzel faydalı birşeymiş bende bakıcam markette umarım bulurum
teşekkür ederim canım gerçekten kendinizi iyi hissetmenizi sağladıysam çok çok mutlu oldum

zaten öyle oldu az evvel komşum kahve içmeye çağırdı komşum iri yarıdır görümcesi gelmiş oda onun iki katı maksat benim şevkimi kırmakmış gidince anladım .. ayyy Allahım kilo sağlıkmış, küçümser bakışlar, ne oldun böyleler bize bak kızım taş gibiyiz azıcık al kadın dediğin bizim gibi olur demeler birbirlerine bakışmalar görende beni sıfır beden sanır

ohhh hiç takmadım ben daha 38 bedene yeni düştüm zayıf değilim ki maksat ezmek resmen

hiçte ezilmem
selam canım eylül ayı düşğün için en güzel aylardandır bence hemde o güne kadar fıstık gibi olursun şu işlerinide bir rayına oturtsan Allah ın izniyle kim tutar seni
canın çok çektiyse yap tatlım yaa mesela böreği ıspanaklı gül böreği olarak yap kendine iki tane yap ve onlara az yağ koy ıspanağı peynirle falan tatlandır iki gül böreği yarım yufkadan olur hem seni doyurur kalorisininde 300 ü geçmiceğini sanıyorum çünkü birazda içinde ki yağa bağlı... bide eğer varsa zeytin yağı kullan margarin değil ..
evet vücutta ödem oluşmuş atamamış olabilirsin detoks iyi oluyor regl sonrasında bende dün yaptım sadece meyve yedim gün boyu bugün tartıldım 55.9 700 gr gitmiş
arkadaşlar
dün yaptığım meyve detoks u ile 700 gr verdim 56.6 dan 55.9 u gördüm 
hemde regl olamadım bir haftadır bekliyorum regl den sonra 54 ü görmeyi ümit ediyorum ...
meyve detoks unu tavsiye ediyorum hiç acıkmadım acıktıkça ağzıma bir kuru kayısı attım ..
akşam yemeği olarakta bir tabağa 1 portakal 1 elma ve kuru erik koyup yedim hatta sonuna doğru zorlandım tıka basa doydum... gün içinde 3 kupa yeşil çay içtim bir bardak limonlu maydanoz lahana suyu içtim ve bol bol su özellikle kayısı yedikten sonra inanın kuru kayısının faydası çok iki gündür yiyorum ve iki gündür form çayı içmiyorum bağırsaklarım düzene girdi form çayı bile bağırsakları kayısı kadar çalıştırmıyor.. geceden 2 kayısıyı bir bardak sıcak suyun içine koyuyorum sabahta onu içiyorum çok çok faydasını gördüm form çaylarından korkuyorum ben içiyordum ama korkarak sonu bağırsak kanserine kadar vara biliyor Allah korusun ...