Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
selam kızlar sabah 64.5 ile başaldım güne menüme uyuyorum tamamen bakalım inşallah bozmam
hafta sonu nete giremiyorum.pazartesi tartılır ve gelişmeleri size bildiririm görüşürüz.

merhaba kızlar cokkk mutluyummmmmmmmm :32:
bu sabah tartıda 65.5 geldımm :21::21: 1 mayısta 64 u gorurum ıns
sonrada 1 hazıranda 61 ı yubbiiiiiiiiiiiii :52:

kilo verenler tebriklerrr:46::46::46:
benim kilo vermem durdu ya.. en son detksla 62.4 e düşmüştüm bir haftadır olduğum yerde sayıyorum :59::59:
bu da ben de madem veremiyosun ye mantığı yaptı:47::47: en son çubuk krakeri indirdim mideme öle aptal aptal yedim neden yedim ben de bilmiyorum :25::25:
[1] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[2] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165 165
[3] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7 20.7
[4] Beyaz Peynir 75 GRAM 187.5 187.5
[5] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22 22
[6] Domates 1 ADET 14 14
[7] Muz 1 ADET 100 100
[8] Coco Star 0.25 PAKET(28GR) 37 37
[9] Muz 0.5 ADET 50 50
[10] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
[11] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 68
[12] Kıymalı Patates 1.3 PORSİYON 325 325
[13] Ekmek 0.2 DİLİM 13 13
[14] Hurma 5 ADET 75 75
[15] ülker çubuk kraker 1 paket 158 158
Toplam : 1404.6 kal.
:14::14::14:

kilo verenleri çok tebrik ederim, ben yine hüsrana ugradim tabiki, bu hafta 300gr almi$im, sabah tartildim aldigimi görünce bunaldim, hiç bir$ey yemicem dedim kendime, $arkilari açtim agladim :43:, baktimki olmayacak bütün günn aglayacagim, kom$uya davetliydik gitmicektim ama annem illa sende gel dedi gittim hiçbir$eyi abartmadim morelimde biraz düzeldi, zaten bugünde 3 saat spor yaptim, ama maalesef spor hocasi 2 hafta tatile ayrilacakmi$, kilo alacagim kesin yani, menüm
sabah : 1.5 kk çok az yagli peynir 100
misir gevregi (sütsüz) 100

ara (davetteydim) :
1 ince dilim kek (yavandi) 200
çekirdek : 100
kisirin tadina baktim : en fazla 50

ak$am :
salata 120
tadimlik pilav 50
çokokrem : 200
birkaç leblebi ve kaju : 50

toplam 1000 kal

kilo verenler tebriklerrr:46::46::46:
benim kilo vermem durdu ya.. en son detksla 62.4 e düşmüştüm bir haftadır olduğum yerde sayıyorum :59::59:
bu da ben de madem veremiyosun ye mantığı yaptı:47::47: en son çubuk krakeri indirdim mideme öle aptal aptal yedim neden yedim ben de bilmiyorum :25::25:
[1] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[2] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165 165
[3] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7 20.7
[4] Beyaz Peynir 75 GRAM 187.5 187.5
[5] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22 22
[6] Domates 1 ADET 14 14
[7] Muz 1 ADET 100 100
[8] Coco Star 0.25 PAKET(28GR) 37 37
[9] Muz 0.5 ADET 50 50
[10] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
[11] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 68
[12] Kıymalı Patates 1.3 PORSİYON 325 325
[13] Ekmek 0.2 DİLİM 13 13
[14] Hurma 5 ADET 75 75
[15] ülker çubuk kraker 1 paket 158 158
Toplam : 1404.6 kal.
:14::14::14:

bende zaten çikolatayi kilo aldigim için yedim :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kilo verdigimi bende görecekmiyimm :43::43:

bende zaten çikolatayi kilo aldigim için yedim :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kilo verdigimi bende görecekmiyimm :43::43:

ya cnm çok güzel gidiyordu veriyordum 72 idi bu diyete başladığımda şimdi takıldı kaldı:59::59:
bünyem bu kaloriye alıştı heralde nolcak şimdi.. 1800 cal alıca filan kilo mu alcam ben yaaa:43::43:

canim sen yine iyisin bence haline çok $ükretmelisin, bilmiyorum benim menülerimi gördünmü ama hiçbir$eyi abartmiyorum, 600kal aldigimda oluyor 1100de hafta sonu ise 1500 aliyorum ve malesef yinede kilo aliyorum, bu hafta 300gr aldim ben eski beni özledim artik biktim, dünya gözümden dü$tü, hala gözlerim dolu dolu :43:

canim sen yine iyisin bence haline çok $ükretmelisin, bilmiyorum benim menülerimi gördünmü ama hiçbir$eyi abartmiyorum, 600kal aldigimda oluyor 1100de hafta sonu ise 1500 aliyorum ve malesef yinede kilo aliyorum, bu hafta 300gr aldim ben eski beni özledim artik biktim, dünya gözümden dü$tü, hala gözlerim dolu dolu :43:

cnm yaaaaaa ..
ben şu protein detoksunu bidaha yapmayı düşünüyorum.. 63.8 e takılmıştım onunla 62.4 oldum 2 günde... böle böle arada detoks yapa yapa gitcem olmadı.. sen de dene istersen detoksu:34:

denicem canim zaten ya delircem yada kilo vercem, artik gerçekten bunladim, arkada$larla yemek yemeyi özledim, okulda onlar lokantada yerken ben diyorumki sandeviç getirdim evden ve okulda kaliyorum sandeviç dedigimde ya bir yada iki ince dilim ekmek :( :( : ( yemek yemek artik umrumda degil çok sabirliyim ama bu kadar çabaya kilo vermek orda kalsin, alinca psikolojim bozuluyor. Okul tatil olsun in$allah yapicam 1 gün yapsam bile farkli bir deneyim olur

slmm kızlarr.ender saraçtan zayıflama çayı tarifini yazıyorum belki ilgilenirsiniz.
Yeşil çay, biberiye, kekik, mate ve funda yaprağı karışımıyla ayda ortalama beş kilo verebilirsiniz.

Bahara 1 adım kaldı. Yaza daha dört ay var. Bir başka deyişle kışın aldığınız kilolardan kurtulmanız için dört ay süreniz var. Bu süre yaza sağlıklı ve ‘fit' girmek için yeter de artar bile. Peki ama nasıl yapmalı, hangi diyetisyene gitmeli, hangi diyetleri günü gününe takip etmeliyiz? Telaşlanmayın! Size bir diyet programı önerecek değiliz. Hemen her aktarda bulabileceğiniz beşi bir yerde formülü ile üç ayda 20 kilo vermeniz mümkün! Nasıl mı? Şöyle: Mate yaprağı, kekik, funda yaprağı, biberiye ve yeşil çaydan oluşan karışımı, günde üç fincan içmeniz yeterli. Biz söylemiyoruz, uzmanlar öyle diyor!

Sağlıklı beslenme ve yaşam uzmanı Dr. Ender Saraç, doğal yollardan kilo vermenin insan sağlığı için büyük önem taşıdığını söylüyor. 'Bitki yaprakları, dengeli bir şekilde kullanıldığında vücuttaki yağları yakmaya ve kolesterolü dengelemeye yardımcı oluyor' diyen Saraç, bitki çayı diyetiyle ayda beş kilo vermenin mümkün olduğunu vurguluyor. Sağlıklı yaşam uzmanı, bitki karışımlarından elde edilen zayıflama çayının günlük iki veya üç bardaktan fazla içilmemesi gerektiğini ifade ediyor. Saraç, "Diyet çayları hazırlanırken bitkiler kaynatılıyor. Bu yanlış bir uygulama. Doğru ve etkili bir bitki çayı hazırlamak isteyenler, suyu kaynattıktan sonra yaprakların demlenmesini beklesin." şeklinde konuşuyor.

Hangi bitki, ne işe yarıyor?

Mate yaprağı: Tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Yeşil çay: Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

Funda yaprağı: İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.

Kekik: Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.

Beşi bir yerde nasıl hazırlanıyor?

Bir litre kaynamış suya birer çay kaşığı mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı atılır. On dakika demlenmesi beklenir ve süzülerek içilir.

Günaydın kızlar

Hala aynı aşk ve şevkle devam eden arkadaslarımı tebrik ederim. Ben cumadan beri regl donemindeydim. Abartmanın dibine vurdum bu sürede. Bazen toplamaya çalıştım aksamları ama yine de dün gördüğüm rakam 53.3 tü ki çarşamba günü 54 ü de gördüm ödemden dolayı. Yani geçen haftadan bu yana 1 kilo almısım.. Ve ben bunu bile bile öğlen 3 adet baklava ve aksam kaşarlı mantarlı makarnayı hüplettim :(

Dün gece geç yattım ve aksam da hareketli bir gundu. Ondan heralde bu sabah 52.8 i gördüm Allahtan. Yarım kg zarardayım. Zaten 2 haftadır kilom sabitti. Vermem gerekirken bi de aldım :43: Neyse kendime geldim sanırım, reglimden bitti. Bugun guzelce kahvaltımı yaptım. Şimdi okula geldim, ders çalışıcam. Yanımda meyvelerimi, kuru kayısı, kuru incir, eriklerimi de getirdim. Bi de ogle yemegi niyetine yogurt. Bugun boyle detoks gibi bi sey olacak. Aksam da çorba, salata. İnşallah pazartesiye bu aldıgım kiloları da atarım. Mayısa kadar 50 olmaktı hedefim. Bari 51 olayım :84:

Herkese kolay gelsin kızlarr..

cnm yaaaaaa ..
ben şu protein detoksunu bidaha yapmayı düşünüyorum.. 63.8 e takılmıştım onunla 62.4 oldum 2 günde... böle böle arada detoks yapa yapa gitcem olmadı.. sen de dene istersen detoksu:34:

Canım senin protein detoksunu kağıda geçirdim pazartesi yapacağım inşallah işe yarar gelişmeleri bildiririm:)))

Slm herkese 2 gündür nete çok giremedim aldığım kalorileride sayamadım Dün akşam biraz abarttım tatlıyı fazla kaçırdım ama bugün telafi edecem inşallah Şuana kadar yediklerim:

[1] Peynirli Poğaça 0.3 ADET 66
[2] pınar beyaz light 0.5 100 gr 100.5
[3] yumurta 1 adet 80
[4] Süt 0.05 LİTRE 34
[5] Salep 80 GRAM 72
[6] Kaju Fıstığı (Kasu Cevizi) 10 GRAM 56.5
Toplam : 409 kal.

Günaydın kızlar

Hala aynı aşk ve şevkle devam eden arkadaslarımı tebrik ederim. Ben cumadan beri regl donemindeydim. Abartmanın dibine vurdum bu sürede. Bazen toplamaya çalıştım aksamları ama yine de dün gördüğüm rakam 53.3 tü ki çarşamba günü 54 ü de gördüm ödemden dolayı. Yani geçen haftadan bu yana 1 kilo almısım.. Ve ben bunu bile bile öğlen 3 adet baklava ve aksam kaşarlı mantarlı makarnayı hüplettim :(

Dün gece geç yattım ve aksam da hareketli bir gundu. Ondan heralde bu sabah 52.8 i gördüm Allahtan. Yarım kg zarardayım. Zaten 2 haftadır kilom sabitti. Vermem gerekirken bi de aldım :43: Neyse kendime geldim sanırım, reglimden bitti. Bugun guzelce kahvaltımı yaptım. Şimdi okula geldim, ders çalışıcam. Yanımda meyvelerimi, kuru kayısı, kuru incir, eriklerimi de getirdim. Bi de ogle yemegi niyetine yogurt. Bugun boyle detoks gibi bi sey olacak. Aksam da çorba, salata. İnşallah pazartesiye bu aldıgım kiloları da atarım. Mayısa kadar 50 olmaktı hedefim. Bari 51 olayım :84:

Herkese kolay gelsin kızlarr..

Bozma moralini canım hepimizin yaşadığı bi durum bu önemli olan yanlış yaptığının farkında olman canım yanlız değilsin merak etme son gaz devam yine:64::64:

Canım senin protein detoksunu kağıda geçirdim pazartesi yapacağım inşallah işe yarar gelişmeleri bildiririm:)))

Slm herkese 2 gündür nete çok giremedim aldığım kalorileride sayamadım Dün akşam biraz abarttım tatlıyı fazla kaçırdım ama bugün telafi edecem inşallah Şuana kadar yediklerim:

[1] Peynirli Poğaça 0.3 ADET 66
[2] pınar beyaz light 0.5 100 gr 100.5
[3] yumurta 1 adet 80
[4] Süt 0.05 LİTRE 34
[5] Salep 80 GRAM 72
[6] Kaju Fıstığı (Kasu Cevizi) 10 GRAM 56.5
Toplam : 409 kal.

yap cnm yap çok iyi oluyor ayrıca hiç aç kalmıyorsun :34:

bu sabah 62.2 geldim 200 gr gitmiş bu bile sevindiriyor...
şu saate kadar yediklerim zaten 11 de uyandım bide akşam yerim artık hafif bşiler:
[1] Kepekli Ekmek 2.5 DİLİM 137.5 137.5
[2] Ekmek 1 DİLİM 65 65
[3] Beyaz Peynir 100 GRAM 250 250
[4] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22 22
[5] Domates 1 ADET 14 14
[6] Zeytin (Siyah) 25 GRAM 51.75 51.75
[7] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[8] Pekmez 1 YEMEK KAŞIĞI 64 64
[9] Elma 0.5 ADET 30 30
[10] Tereyağ 2 GRAM 14.34 14.34
Toplam : 735.49 kal.

selam kizlar ben bugünü zaten abartarak geçirecegimi biliyordum çünkü kuzenlere gittik onlarla yedik falan filan i$te ve 1900 kal aldim :30:
tüm gün yediklerim 800 kaloriydi oraya gidince baklava, bisküvi, pi$maniye, kuru üzüm ve fistik yedim :( sonuç 1100kal falan yani toplamda 2000 bile diyebilirim, in$allah yarin telafi ederim

Günaydınlar herkese nerelerdesiniz yahu hiçkimse bişey yazmamış yine..
Bu sabah ki yediklerim:

[1] Simit 0.3 ADET 82.5
[2] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[3] Sütaş Light Beyaz Peynir 50 GRAM 92.5
Toplam : 245 kal.
Bu gün kızımın arkadaşının doğumgünü var şimdiden telaş sardı beni inşallah fazla kaçırmam:14:

İşimdeki ve hayatımdaki yoğunluk nedeniyle yediklerime içtiklerime dikkat edemiyorum.
Son birkaç haftadır yeme-içmenin dibine vurdum, yiyip içmediğim şey kalmadı :31:
Bu kadar şeyi mideye indirdikten sonra kilom da arttı haliyle...
Benim de hayatım bir an önce düzene girse de aranıza dönüp eskisi gibi güzel bir şekilde kalori sayımı yapabilsem :26:

İşimdeki ve hayatımdaki yoğunluk nedeniyle yediklerime içtiklerime dikkat edemiyorum.
Son birkaç haftadır yeme-içmenin dibine vurdum, yiyip içmediğim şey kalmadı :31:
Bu kadar şeyi mideye indirdikten sonra kilom da arttı haliyle...
Benim de hayatım bir an önce düzene girse de aranıza dönüp eskisi gibi güzel bir şekilde kalori sayımı yapabilsem :26:

Ayyy canım bize noldu boylee ne guzel yavas yavas da olsa gidiyordu kilolar. İnşallah toparlarsın canım kendini, duzene sokarsın hayatını da geri donusun muhtesem olurr :34:

Yaptıgımız yanlıs su sanırım. Yeme içmelerimize bi kılıf uyduruyoruz. Böylece beynimizde yemek senin hakkın diye bi düşünce oluşuyor. Böyle böyle dönüp dolaşıp basladıgımız noktaya tekrar donuyoruz. Ben de hep bi sebep buluyorum kilolarıma, dersim var, strestliyim, iştekilere sinirlendim vb. Ama kendimizi toplamamız gerek. Kilo veremesek de almamak icin iradeli davranmamız gerekiyor.

Yogunuzdur duzensiz besleniyoruzdur, dikkat edemiyoruzdur bu anlasılabilir,. Ama fazla yemek bizim hatamız. Bi şeye üzüloruz yemek yiyoruz, bi şeye kızıyoruz yemek yiyoruz, seviniyoruz yine yemek yiyoruz. Duzeltmemiz gereken sorunumuz bu gibi geliyor bana.

Back
X