Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
selam kizlarr, evet ya kimse yok :)
edaca bence üzülme diyettesin diye gününü yemeden geçirme bence, ben eskiden sizler gibi kilo verebilirken, misafir geldiginde abartmadan hepsinden yerdim ve kilomu kontrol edebiliyordum, mesela sabah kahvaltida bir bardak süt içersin, ögleyede gününde yaptigin $eylerden yersin, ak$amda ha$lanmi$ sebze falan yersin, ben öyle yapiyordum, nerde eski günlerimm (eski derken 5 ay öncesinden bahsediyorumm offf)
bugün tatli $eyler yedim maalesef, güya dikkat edecektim, kalorimi saymadim bile, $imdi yazarken hesaplicammm
sabah ve ögle
dere otu 10
bir litre sicak su
1 ha$lanmi$ küçük yumurta 60
light peynir 70
lor peyniri 50
yarim dilim kek 100
ara
yarim dilim nutellali kek 150
bir activia 68
bitter çikolata 150
ak$am
biraz tavuk 100
2 yemek ka$igi pilav 100
biraz patates 60
çikolata 150

toplam 920 kalori ben daha fazla aldigimi saniyordum, spor yapmadim ama hiçte oturmadim, mutfak dolaplari silin, bütün tabaklari çama$ir suyula yikadim makinaya düzdüm, 2 makina çama$iri astim, mutfagi sildim, yemek pi$irdim, bahçeye sarimsak diktim, çopleri indirdim, odami topladim, ak$am tekrar bula$iklari makinadan çikarip yerle$tirdim tekrar dizdimmm oooo uzadi gitti, sandalyeye ine çika yoruldum falan derken zaman su gibi geçti :) sanirim yediklerimi eritmi$imdir :D

Doğru söylüyorsun canım öyle yaparım olmazsa teşekkür ederim :16:Birde ben bulaşık yıkarken makinanın deterjan gözüne birazcık çamaşır suyu damlatıyorum bir dilimde sıkılmış limon koyuyorum bardaklar tabaklar pırılpırıl oluyor mis gibi kokuyorlar tavsiye ederim canım:34:
Bugün çok iyi gidiyorum iştahım pek yoko yüzden kontrollü besleniyorum işte yediklerim:

[1] yumurta 1 adet 80
[2] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] mavi yeşil light mısır ve pirinç Çıtırı 1 paket 138
[5] Zeytinyağlı Pırasa 0.5 PORSİYON 112.5
[6] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[7] pınar light süt 2 100 ml 70
Toplam : 601.5 kal
Akşamda az tavuk sote ve ıspanak yiyeceğim 1000 e tamamlanmış olur herhalde:64::64:

slm hanımlar.. bugünkü menüm:
fazla fazla hesapladım ama:27::27:
1] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22 22
[2] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165 165
[3] Beyaz Peynir (yağsız) 100 GRAM 100 100
[4] Domates 2 ADET 28 28
[5] Süt 0.2 LİTRE 136 136
[6] Ay Çekirdeği (çekirdek) 1 10 GRAM 58 58
[7] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115 115
[8] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 2 PORSİYON 536 536
[9] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136 136
[10] Kuru Üzüm 20 gr 60 60
[11] Elma 1 ADET 60 60
Toplam : 1416 kal.

Ben de aranıza katılmak istiyorum, ama biraz motiveye ihtiyacım var.3 aydır yediklerime dikkat ettim 1 kilo verdim sadece.bir kaç gündür içimdeki canavarı çıkardım, çikolata yiyorum aburcubur yiyorum.. yarın itibariye size katılmak istiyorum ama tam kalorihesabı bilemiyorum siz nerden faydalanıyorsunuz?

Doğru söylüyorsun canım öyle yaparım olmazsa teşekkür ederim :16:Birde ben bulaşık yıkarken makinanın deterjan gözüne birazcık çamaşır suyu damlatıyorum bir dilimde sıkılmış limon koyuyorum bardaklar tabaklar pırılpırıl oluyor mis gibi kokuyorlar tavsiye ederim canım:34:
Bugün çok iyi gidiyorum iştahım pek yoko yüzden kontrollü besleniyorum işte yediklerim:

[1] yumurta 1 adet 80
[2] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] mavi yeşil light mısır ve pirinç Çıtırı 1 paket 138
[5] Zeytinyağlı Pırasa 0.5 PORSİYON 112.5
[6] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[7] pınar light süt 2 100 ml 70
Toplam : 601.5 kal
Akşamda az tavuk sote ve ıspanak yiyeceğim 1000 e tamamlanmış olur herhalde:64::64:

selamm, ya annem genelde partatici katiyor makinaya bunun sayesinde her$ey piril piril oluyor, ama mutfak dolabindaki pek kullanmadigimiz tabaklar sararmi$ti o yüzden çama$ir suyuna bastimm, ama parlatici olmayinca evde, bu yöntemi denerim çok te$ekkür ederim canim.

ya ben bugün abarttim offf yarin 1 kilo garanti yani :( yediklerimi tam yazmaya zamanim yok ama izgara et, kestane, çikolatali tart peynir, kaju, kuruyemi$ falan hepsinden yedim ve toplam 1500-1600 kal oldu, bunu hafta sonu olarak sayiyorum artik :)

merhaba kızlar geçen hafta kilo veremediğim için isveç diyetine başlıcağımı söylemiştim.1 haftamı geçirdim ve tam 4 kilo verdim:64:bu hafta da 3 kilo versem toplamda 7 kilo yapar:53:şuan 54 kiloyum aylarca uğraşıp veremediğim kiloyu 2 hafta da hallettmek inanılır gibi değil valla:52:tabi en önemlisi ne baş ağrısı ne baş dönmesi halsizlik yada bulantı gibi hiçbirşey yapmamış olması:40:ha bu arada kastan gitmesin diye tabi bol bol sporla destekledim tartıda kaybettiğim gibi santim santim inceldim valla:64:bacaklarım popom sımsıkı oldu özellikle belim çok inceldi.Allahım inşallah bu haftada verebilirimde sonra koruma proğramına geçerim:97:zaten bu haftada 3 kilo versem 51e kadar düşerim Allahın izniyle:66:sudan kaybetme gibi bir durum olduğunuda sanmıyorum çünkü genellikle diyete yeni başlayanlarda oluyor bu durum ama ben aylardır diyetteydim zaten.yani kas ve su kaybı her diyette olur ama yağdan gittiğine eminim şuan çünkü vücudum çok şekil aldı:61:tek gitmeyen yerim göğüslerim ve yüzüm oldu maalesef:50:benden size tavsiye kızlar eğer benim herhangi bir sağlık problemim yok ve aç kalmayada alışığım diyorsanız eczaneden bir multivitamin alıp bu diyete başlayın göreceksiniz yağlar nasılda eriyor:65:sağlıksız deniyor ama benim gibi metabolizması çok yavaş olanlar ne yapsınlar o zaman günlük 1000 kaloriyi geçmeyen ben gr veremiyordum:59:bu diyetede aslında pek güvenmemiştim ama deneyince gözlerime inanamadım yemin ederim:53:kesinlikle metabolizmada değişiklik yaptığına inanıyorum:34:neyse benden bu kadar kızlar hoşçakalın:3:

selam kizlar ya aklim hep burda ama hiç gelmeye vaktim yok malesef, üstelik davet üstüne davet derken kalorim çok artti yaa bugün ak$am yemegini yemememe ragmen 1700 kal aldim :( :(
üstelikte uykusuzum kaç gündür bugün güne$in dogdugunu gördükten sonra uyuyabildim vede 8.30da kalktim ve tabi ister istemez çok yedim off bana birkaç gündür bir haller oldu ne uyku ne ne$e kaldi :69: ama atlaticam in$Allah!
bu arada yarin yine davet var, gelde yeme!!

mavis tebrik ederim çok güzel kilo vermi$sin yaa ne mutlu sana, bende yapmak isterdim ama ögrenci olunca istedigini yiyemiyosun yani, sinava falan girmeden tek kahveyle beynim çali$irmi acep? sonra öglen yemeginde nerde yerim? bu sorulari sorarken kendime tabi bu isveç diyetindende vazgeçtim :(

teşekkürler canım:70:bende tedbiri elden bırakmayıp hergün vitamin aldım zaten:40:belkide o yüzden bende halsizlik falan yapmadı:34:ama yinede sen yapma şuan dersler daha önemli tatile kadar ideal kilona ulaşamazsan o zaman deneyebilirsin belki:34:

merhaba kızlar geçen hafta kilo veremediğim için isveç diyetine başlıcağımı söylemiştim.1 haftamı geçirdim ve tam 4 kilo verdim:64:bu hafta da 3 kilo versem toplamda 7 kilo yapar:53:şuan 54 kiloyum aylarca uğraşıp veremediğim kiloyu 2 hafta da hallettmek inanılır gibi değil valla:52:tabi en önemlisi ne baş ağrısı ne baş dönmesi halsizlik yada bulantı gibi hiçbirşey yapmamış olması:40:ha bu arada kastan gitmesin diye tabi bol bol sporla destekledim tartıda kaybettiğim gibi santim santim inceldim valla:64:bacaklarım popom sımsıkı oldu özellikle belim çok inceldi.Allahım inşallah bu haftada verebilirimde sonra koruma proğramına geçerim:97:zaten bu haftada 3 kilo versem 51e kadar düşerim Allahın izniyle:66:sudan kaybetme gibi bir durum olduğunuda sanmıyorum çünkü genellikle diyete yeni başlayanlarda oluyor bu durum ama ben aylardır diyetteydim zaten.yani kas ve su kaybı her diyette olur ama yağdan gittiğine eminim şuan çünkü vücudum çok şekil aldı:61:tek gitmeyen yerim göğüslerim ve yüzüm oldu maalesef:50:benden size tavsiye kızlar eğer benim herhangi bir sağlık problemim yok ve aç kalmayada alışığım diyorsanız eczaneden bir multivitamin alıp bu diyete başlayın göreceksiniz yağlar nasılda eriyor:65:sağlıksız deniyor ama benim gibi metabolizması çok yavaş olanlar ne yapsınlar o zaman günlük 1000 kaloriyi geçmeyen ben gr veremiyordum:59:bu diyetede aslında pek güvenmemiştim ama deneyince gözlerime inanamadım yemin ederim:53:kesinlikle metabolizmada değişiklik yaptığına inanıyorum:34:neyse benden bu kadar kızlar hoşçakalın:3:

Slm Maviş kilo vermene çok sevindim. sende epeydir uğraşıyordun kilo vermek için yazılarını okuyordum isveç diyetini hiç tasvip etmemişimdir hatta en karşı olan insanlardan biriyim fakat yazını okuyunca simdi acaba diyorum :97: bende çok zor kilo veren birisiyim çünkü aylardır uğraşıyorum sıkıldım artık napcam bilmiyorum yaaa:69: dur şu isveç diyetini azcım araştırıyım bakayım..

Ben de aranıza katılmak istiyorum, ama biraz motiveye ihtiyacım var.3 aydır yediklerime dikkat ettim 1 kilo verdim sadece.bir kaç gündür içimdeki canavarı çıkardım, çikolata yiyorum aburcubur yiyorum.. yarın itibariye size katılmak istiyorum ama tam kalorihesabı bilemiyorum siz nerden faydalanıyorsunuz?

Hoşgeldin aramıza canım hergün düzenli olarak bu topiğe takılırsan motive olrsun merak etme biz burda birbirimize destek için varız zaten.. Aldığın kalorileri kalorisepeti.com dan hesaplatabilirsin canım hayde kolay gele:64:

Slm Maviş kilo vermene çok sevindim. sende epeydir uğraşıyordun kilo vermek için yazılarını okuyordum isveç diyetini hiç tasvip etmemişimdir hatta en karşı olan insanlardan biriyim fakat yazını okuyunca simdi acaba diyorum :97: bende çok zor kilo veren birisiyim çünkü aylardır uğraşıyorum sıkıldım artık napcam bilmiyorum yaaa:69: dur şu isveç diyetini azcım araştırıyım bakayım..

valla aynen bende öyleydim canım.bu diyeti duyalı belki 10 yıl olmuştur ama şimdiye kadar hiç cesaret edip denemedim zararlı diye.ama bu kez kilo veremiyordum sporda yapıyordum diyette yok olmuyordu işte.bende napim benden günah gitti dedim başladım:1:eğer bir sorun yaratırsa hemen bırakırım nasılsa dedim.ama çok şükür hiçbirşey olmadı bende aksine aldığım vitamnlerdenmidir nedir kendimi oldukça enerjik hissediyorum.zaten öyle olmasa bu kadar spor yapamazdım.sabah en az yarım saat tempolu yürüyorum sonra ebru şallıyla plates yapıyorum sonrada eşimin vücut geliştirme ünitesinde küçük ağırlıklarla çalışıyorum hatta bazen akşam yemekten sonra yine yarım saat tempolu yürüyorum.sanırım bu kadar kilo vermemde ve vücudumun sıkılaşmasında bu sporun etkisi çok büyük.popom 91 e belim 62ye düştü.2'şer cm daha küçülse yetecek zaten:97:

selam kızlar sureklı kopuyordum bu ara dıyetten ::(
ama kesın olarak gerı dondum bu defa kopmayacagım...

bugünden itibaren ben de aranızdayım.Bugünkü yediklerim ve yiyeceklerim.Yaklaşık 4 haftadır yapıyorum hafta sonları tabiki kaçamaklar da oluyor 2 kilo verdim.Şimdi kilom:63.3:nazar:
1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[2] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.5
[3] Nestle Nesfit Sade + 125ml Yağsız Süt 1 PORSİYON 151
[4] SEK light yoğurt 1 100gr 48.1
[5] knorr çabuk çorba kremalı mantar 1 porsiyon 76
[6] Zeytinyağlı Dolma(küçük) 4 ADET 280
[7] Un Çorbası 1 PORSİYON 184
Toplam : 861.6 kal

bugünden itibaren ben de aranızdayım.Bugünkü yediklerim ve yiyeceklerim.Yaklaşık 4 haftadır yapıyorum hafta sonları tabiki kaçamaklar da oluyor 2 kilo verdim.Şimdi kilom:63.3:nazar:
1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[2] Beyaz Peynir 5 GRAM 12.5
[3] Nestle Nesfit Sade + 125ml Yağsız Süt 1 PORSİYON 151
[4] SEK light yoğurt 1 100gr 48.1
[5] knorr çabuk çorba kremalı mantar 1 porsiyon 76
[6] Zeytinyağlı Dolma(küçük) 4 ADET 280
[7] Un Çorbası 1 PORSİYON 184
Toplam : 861.6 kal

çok iyi gidiyorsun

Hoşgeldin aramıza canım hergün düzenli olarak bu topiğe takılırsan motive olrsun merak etme biz burda birbirimize destek için varız zaten.. Aldığın kalorileri kalorisepeti.com dan hesaplatabilirsin canım hayde kolay gele:64:
teşekkürler canım. inş. canım hepimizveririz kiloları:8::8:

selam kizlar, ben bu hafta maalesef hep 1400 ila 1700 kalori arasi aldim, yarin kilo bildirimimi yapacagim, yarin tam iki ay olacak bu yöntemi yapali, kaç kilo aldigimi yaarim, ben yinede kalori saymaya devam edicem fakat karbonhidrat diyetini yapmayi dü$ünüyorum biraz zor olacak ama denicem, okul nedeniyle ögle yemeginde ne götürebilirim diye dü$ünüyorumm, neyse yarin görü$ürüzz

Günaydın yol arkadaşlarım.Bugün tartıldım 64 kilodan 62.7'ye düşmüşüm.:nazar:

valla aynen bende öyleydim canım.bu diyeti duyalı belki 10 yıl olmuştur ama şimdiye kadar hiç cesaret edip denemedim zararlı diye.ama bu kez kilo veremiyordum sporda yapıyordum diyette yok olmuyordu işte.bende napim benden günah gitti dedim başladım:1:eğer bir sorun yaratırsa hemen bırakırım nasılsa dedim.ama çok şükür hiçbirşey olmadı bende aksine aldığım vitamnlerdenmidir nedir kendimi oldukça enerjik hissediyorum.zaten öyle olmasa bu kadar spor yapamazdım.sabah en az yarım saat tempolu yürüyorum sonra ebru şallıyla plates yapıyorum sonrada eşimin vücut geliştirme ünitesinde küçük ağırlıklarla çalışıyorum hatta bazen akşam yemekten sonra yine yarım saat tempolu yürüyorum.sanırım bu kadar kilo vermemde ve vücudumun sıkılaşmasında bu sporun etkisi çok büyük.popom 91 e belim 62ye düştü.2'şer cm daha küçülse yetecek zaten:97:

Merhaba canım az önce isveç diyeti topiğinde neler yaptıklarını ayrıntılarıyla okudum azmine hayran kaldım aslında bende de o azim var ama cesaretim yok sanırım bu hafta günüm vardı fakat haftaya ertelendi o yüzden şu sıralar başlamama imkan yok bide ben cildim için zerotanin diye bi ilaç kullanıyorum bu ilaçla birlikte A vitamini almamam gerkiyor senin kullandığın ilaçta Avitamini varmıydı büyük bi ihtimalle vardır herhalde.Neyse şu gün mevzusunu bi atlatayımda Allah kerim artık bi şekilde verecem bu kiloları:3::3::3:

Back
X