selam kizlarr, evet ya kimse yok :)
edaca bence üzülme diyettesin diye gününü yemeden geçirme bence, ben eskiden sizler gibi kilo verebilirken, misafir geldiginde abartmadan hepsinden yerdim ve kilomu kontrol edebiliyordum, mesela sabah kahvaltida bir bardak süt içersin, ögleyede gününde yaptigin $eylerden yersin, ak$amda ha$lanmi$ sebze falan yersin, ben öyle yapiyordum, nerde eski günlerimm (eski derken 5 ay öncesinden bahsediyorumm offf)
bugün tatli $eyler yedim maalesef, güya dikkat edecektim, kalorimi saymadim bile, $imdi yazarken hesaplicammm
sabah ve ögle
dere otu 10
bir litre sicak su
1 ha$lanmi$ küçük yumurta 60
light peynir 70
lor peyniri 50
yarim dilim kek 100
ara
yarim dilim nutellali kek 150
bir activia 68
bitter çikolata 150
ak$am
biraz tavuk 100
2 yemek ka$igi pilav 100
biraz patates 60
çikolata 150
toplam 920 kalori ben daha fazla aldigimi saniyordum, spor yapmadim ama hiçte oturmadim, mutfak dolaplari silin, bütün tabaklari çama$ir suyula yikadim makinaya düzdüm, 2 makina çama$iri astim, mutfagi sildim, yemek pi$irdim, bahçeye sarimsak diktim, çopleri indirdim, odami topladim, ak$am tekrar bula$iklari makinadan çikarip yerle$tirdim tekrar dizdimmm oooo uzadi gitti, sandalyeye ine çika yoruldum falan derken zaman su gibi geçti :) sanirim yediklerimi eritmi$imdir![]()
Doğru söylüyorsun canım öyle yaparım olmazsa teşekkür ederim

Bugün çok iyi gidiyorum iştahım pek yoko yüzden kontrollü besleniyorum işte yediklerim:
[1] yumurta 1 adet 80
[2] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] mavi yeşil light mısır ve pirinç Çıtırı 1 paket 138
[5] Zeytinyağlı Pırasa 0.5 PORSİYON 112.5
[6] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[7] pınar light süt 2 100 ml 70
Toplam : 601.5 kal
Akşamda az tavuk sote ve ıspanak yiyeceğim 1000 e tamamlanmış olur herhalde