Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
mrb masumm..sen toplam 27 kilo mu verdin?süper ya.. ne zamandır uğraşıyorsun?

ben 1 kilo daha verdim kızlar.veee neredeyse 1 aydır takılı duran tartı kımıldandı.şimdi 81 oldum.9 kilo verdim.maşallah bana...

kızlar mrb,

dün diyetisyen kontrolüm vardı, 20 günde tam 4 kg vermişim :46: :46:, 65 kg çıktım, hoş bizim evdeki tartı 66 gösteriyo ama gözlerime inanamadığım için dr. 2 ayrı tartıda ölçtü 2 sindde 5 :52: :52:

hepbera
evet cnm ben 27 kilo veridm 1.5 yılda
ama takıldım kaldım 64 ile 65 arasında gitmiyor artık kilollarr

hepbera
evet cnm ben 27 kilo veridm 1.5 yılda
ama takıldım kaldım 64 ile 65 arasında gitmiyor artık kilollarr

bende de durum aynıydı.ödemden şüpheleniyordum.2 gecedir yatmadan önce bunun için ilaç aldım.2 saate bir tuvaletteydim ayıptır söylemesi:1::1:Tahminim doğruymuş.bu gece de alıcam, son artık...diyete devam edicem...

heberaa

cnm ben biraz zorladım bünyemi o yüzden takıldım ee birde 27 kilo sonund anormal aslında takılmamm ama çok sıkıldım ya:((

kızlar bu yöntemle zayıflamada günlük kalori ihtiyacıma karar veremedim yani her sitede farklı sizce dilara koçağın sitesindekine göre yapsam olur sanki ordaki hesaplayıcı fazla gibi birde siz hesaplatın birde yemeklerde tuz kullanımını düşüreyimmi onun yerine baharat kullanın diyolar ama onlarında kalorileri var onları hesaplıcak mıyım çok sordum kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

hoşgeldin 22merve22...kalori sayımının başlangıcı.. bu hesaplamalar yüzünden zor oluyo.ben de zor karar vermiştim.kolay gelsin canım

Bugün 1128 aldım, birazdan meyve falan yiyeceğim, çay içerim belki şekerli. Zaten 1300 üstüne çıkmadığımda aç hissediyorum aşırı derecede. Kilo vermem durdu, bu ay artık veremem diye düşünüyorum. Bakalım artık :)

Biraz da yaptığım kaçamakların etkisiyle kilo vermem durdu, en son tartı gününden beri olumlu hiçbir ilerlem yok. Biraz daha sabretmem ve daha çok hareket etmem lazım, mutlaka olumlu bir gelişme olacak er ya da geç :61:

Merhabalar, burda hala diyet yapanlar var mı bilmiyorum ama ben de aranıza katılmak istiyorum. Aslında ben Nisan'ın 13 ünden beri kalori sayıyorum ama bu aralar motivasyonum düştü. Boyum 160 kilom da 64 ten 60 a düştü bu zaman zarfında. Hem çalışıp hem okuyorum bi de evliyim, epey zorlandım bi ara boşladım. Şu an okul tatil ve daha rahatım kışa göre. Hedefim 52, bakalım. Desteklerinizi bekliyorum.:90:

uruzzz
benim tartıda kımıldmaıyor ya valla bıktım 64 rakamındna pirinç lapası deniycem perşembe günü
sne hiç yaptınmı
ben 2 kez yaptım ama öle aman aman sonuçlar alamadım

perşmebe lapa yappıcam
haftaya çarşamba ve perşembe elimd ebir diyet listem vra onu yapcma yinemi çok yüklenmiş olurum acaba vucudum?

01/06/2011
14/06/2011

Verilen kilo: 1,8
Regl dönemındeyım daha fazla verdıgımı de gordum tartıda ama bugun bunu baz alıyorum...
Bır haftadır spor yapamadım...
Spora asıldı mı olmucak bıse yok...

Merhabalar, burda hala diyet yapanlar var mı bilmiyorum ama ben de aranıza katılmak istiyorum. Aslında ben Nisan'ın 13 ünden beri kalori sayıyorum ama bu aralar motivasyonum düştü. Boyum 160 kilom da 64 ten 60 a düştü bu zaman zarfında. Hem çalışıp hem okuyorum bi de evliyim, epey zorlandım bi ara boşladım. Şu an okul tatil ve daha rahatım kışa göre. Hedefim 52, bakalım. Desteklerinizi bekliyorum.:90:

Hoşgeldin Budapeşteli :71:

Ben hala kalori sayımına devam ediyorum, en son tartıya çıktığımda güzel bir sonuç alınca biraz kaçamak yaptım, ardından hemen toparlasam da şu aralar kilom takıldı, hiçbir hareket yok :)

Buna rağmen pes etmeden devam edicem, ben pes etmeyince elbet bir gün o pes edecek :9:

uruzzz
benim tartıda kımıldmaıyor ya valla bıktım 64 rakamındna pirinç lapası deniycem perşembe günü
sne hiç yaptınmı
ben 2 kez yaptım ama öle aman aman sonuçlar alamadım

perşmebe lapa yappıcam
haftaya çarşamba ve perşembe elimd ebir diyet listem vra onu yapcma yinemi çok yüklenmiş olurum acaba vucudum?

Her şey yolunda giderken sonunda benim kilom da takıldı :31:

Pirinç lapasını sadece bir kez denedim ama devam ettiremedim, hemen bozdum. Faydalı olduğuna inanmıyorum, eğer mutlaka diyet değişikliği yapmak istiyorsan dukan diyetine bakmanı öneririm. Şu 3-5 günlük atak evresini dene istersen, sadece et tükettiğin bir evre, pirinç lapasından daha etkilidir diye düşünüyorum canım.

01/06/2011
14/06/2011

Verilen kilo: 1,8
Regl dönemındeyım daha fazla verdıgımı de gordum tartıda ama bugun bunu baz alıyorum...
Bır haftadır spor yapamadım...
Spora asıldı mı olmucak bıse yok...

Aydasu, harikasın canım :46::46:

Spor yapacak fazla zamanın olmamasına rağmen çok güzel bir sonuç elde etmişsin, tebrik ediyorum :71:

Son düzenleme:
Hoşgeldin Budapeşteli :71:

Ben hala kalori sayımına devam ediyorum, en son tartıya çıktığımda güzel bir sonuç alınca biraz kaçamak yaptım, ardından hemen toparlasam da şu aralar kilom takıldı, hiçbir hareket yok :)

Buna rağmen pes etmeden devam edicem, ben pes etmeyince elbet bir gün o pes edecek :9:

Her şey yolunda giderken sonunda benim kilom da takıldı :31:

Pirinç lapasını sadece bir kez denedim ama devam ettiremedim, hemen bozdum. Faydalı olduğuna inanmıyorum, eğer mutlaka diyet değişikliği yapmak istiyorsan dukan diyetine bakmanı öneririm. Şu 3-5 günlük atak evresini dene istersen, sadece et tükettiğin bir evre, pirinç lapasından daha etkilidir diye düşünüyorum canım.

bizim topikteee kızlar yapıyor ve güsle sonuçlar alan var aralarında
ama ertesi gün yarısı geri geliyor diyorlar
dukanın evresi karbonhidrat diyeti gibmi ?
bol protein az karbon yani

ben böle devam edeyim haftaya çarşamba ve perşembe 2 günlük listemi uygulayım bari
1200 filan verdiriyor ve hep yagdan veriyorsun

ya ban abak sen nisan 1 den beri takık durumdayım napcma şaşırdım:(

bird eben hesaplmıyorum kaloriyi yaa az mı alıyorum çokmu bilmiyoru yani:26::26::26::26:

Aydasu, harikasın canım :46::46:

Spor yapacak fazla zamanın olmamasına rağmen çok güzel bir sonuç elde etmişsin, tebrik ediyorum :71:

Uruzcum cok sağol canım...
Caktırma aslında 2,6 yı gordum de bugunu baz alıyorum :D

Senın azmıne ayrı hayranım, bılesın... :70:

bizim topikteee kızlar yapıyor ve güsle sonuçlar alan var aralarında
ama ertesi gün yarısı geri geliyor diyorlar
dukanın evresi karbonhidrat diyeti gibmi ?
bol protein az karbon yani

ben böle devam edeyim haftaya çarşamba ve perşembe 2 günlük listemi uygulayım bari
1200 filan verdiriyor ve hep yagdan veriyorsun

ya ban abak sen nisan 1 den beri takık durumdayım napcma şaşırdım:(

bird eben hesaplmıyorum kaloriyi yaa az mı alıyorum çokmu bilmiyoru yani:26::26::26::26:

Masumcum sendeki 2 günlük liste mi 2 günde 1.2 kilo veridiriyor? Merak ettim listeni, burada da paylaşabilir misin canım.

Dukan diyetinin atak evresinde sadece et tüketiyorsun, bunun dışında başka bir şey yok, belki 1 kaşık da yulaf kepeği o kadar. 3-5 günlük atak evresinde 1,5 kilo veren de var 3 kilo veren de, kişiden kişiye değişiyor.

Kalori hesaplamasında sorun yaşıyorsan yemek listeni günlük olarak buraya yaz; kalori hesabı konusunda ben sana yardımcı olur, senin için aldığın kalori miktarını hesaplarım.

Back
X