Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
Uruzcum cok sağol canım...
Caktırma aslında 2,6 yı gordum de bugunu baz alıyorum :D

Senın azmıne ayrı hayranım, bılesın... :70:

Ooo, o zaman başarı daha da büyük, senin adına çok ama çok sevindim :66: Bu duraklama sonrası ben de böyle birer ikişer koşar adımlarla hedefe ulaşmak istiyorum :)

Ben de senin azmine hayranım canım, birbirimizi hırslandırıyoruz demek ki :1:

tabi paylaşırım uruzcum listemi
şimdi listenin amacı 0 yag 0 şeker
listedekilerin hepsi yenmeli ne eksik nede fazla

kahvaltı
1bardak süt ve yulaf ezmesi84 yk)
1 haşlanmış yumurta

ara
1 yeşil ekşi elma

öglen
ızgara et veya tavuk
salata

ara
1 yeşil elma
2 yk yogurt

akşam
haşlama veya ızgara sebze
yogurt

ara
1 çb süt
1yeşil elma

diyetteki süt ürünleri yagsız olmalı

bunu 4 gün uygulayan var ama ben iki gün yapıyorum fazlası sıkıyor ve kaçamak yaptıryor
2 günd ebile güsle sonuçlar alıyorum haftaya yapmayı düşünüyorum

bende artık tartının kımıldadıgı günleir gömrmek istiyorummm
hedefimd eolmak istiyorummm:14::14::14::14::14:

Ooo, o zaman başarı daha da büyük, senin adına çok ama çok sevindim :66: Bu duraklama sonrası ben de böyle birer ikişer koşar adımlarla hedefe ulaşmak istiyorum :)

Ben de senin azmine hayranım canım, birbirimizi hırslandırıyoruz demek ki :1:

Duraksama donemınde ınsan bı telasa kapılıyor ama sonradan verdıgını gorunce kus kadar hafıflıyor degıl mı?
İnşallah canım benım kosa kosa zayıflıcaz ıns...

Bu arada 1983 yazmıyor galıba hıc degıl mı?

bende artık tartının kımıldadıgı günleir gömrmek istiyorummm
hedefimd eolmak istiyorummm:14::14::14::14::14:

Masumcum şu durumda beden kitle indeksin kaç ve kaç beden giyiyorsun? Belki de kendini çok fazla zorluyorsundur :44:

Duraksama donemınde ınsan bı telasa kapılıyor ama sonradan verdıgını gorunce kus kadar hafıflıyor degıl mı?
İnşallah canım benım kosa kosa zayıflıcaz ıns...

Bu arada 1983 yazmıyor galıba hıc degıl mı?[/FONT]

Bir süreliğine yazamicam dediği günden beri bu başlık altında yazdığını hiç görmedim canım. Yanılmıyorsam nişanlıydı, belki de evlenmiştir, o karmaşada ve yoğunlukta fırsatı olmamıştır... Bunlar benim tahminlerim :)

uruz
şimdi hesapladım cnm 25 diyor beden kitle endeksim
normal miş
38 giyiniyorum cnm ama üst 40-42 yni benim üst kısmım sorunlu göbegi filan fena duryor plates yapıyorum 1 haftadır

ama 2 günlük listemi yaparsam
sanırım hızlancak

uruz
şimdi hesapladım cnm 25 diyor beden kitle endeksim
normal miş
38 giyiniyorum cnm ama üst 40-42 yni benim üst kısmım sorunlu göbegi filan fena duryor plates yapıyorum 1 haftadır

ama 2 günlük listemi yaparsam
sanırım hızlancak

Göbek bölgesi çok zor şekil alıyor, genelde basenden korkulur ama göbek basenden daha fazla zorluyor :31:

Pilatese başlamakla iyi etmişsin, sadece yediklerini dikkat ederek ya da diyet yaparak istenen şekle ulaşmıyor o bölge.

Senin kilondaki duraklama çok uzun sürdü, bir diyet değişikliğinin nasıl sonuçlar vereceğini görmekte fayda var :) Senden güzel haberler bekliyorum canım :16:

Göbek bölgesi çok zor şekil alıyor, genelde basenden korkulur ama göbek basenden daha fazla zorluyor :31:

Pilatese başlamakla iyi etmişsin, sadece yediklerini dikkat ederek ya da diyet yaparak istenen şekle ulaşmıyor o bölge.

Senin kilondaki duraklama çok uzun sürdü, bir diyet değişikliğinin nasıl sonuçlar vereceğini görmekte fayda var :) Senden güzel haberler bekliyorum canım :16:

inşş cnmm perşembe sabah tartılırım baktım tartı aynı motive için 1 günlük bir detoks yapmayı planlıyorum
yazarım yine
göbekte n korkmak gerekiyor bbencede:8::8::8::8::8::8:

sabahlarıda yürüyorum haftada en az 4 gün 1 sat olmak üzre:10::10::10:

bgün büskivi yedim yaa 4-5 tane etinin çay keyfi varya ondna yedim:24:

Nette boyunuza ve yaşınıza göre günlük almanız gereken kalori miktarına bakılabiliyor benim de günlük 1765 kalori almam gerekiyor ve ona göre hareket ediyorum her yediğimi gün boyunca hesaplıyarak fit bir görünüm elde etmeye çalışıyorum gün sonunda yaktığım kaloriyi de hesaplayıP çıkan kaloriyle emin bir yol alıyorum.. :)

Vay vay, kızlar süpersiniz hepiniz ya :nazar::nazar::nazar:

Gözucumla takibe devam :51:

Pirinç lapası yapmak yerine kesinlikle protein günü yaparak metabolizmanı şaşırt canım.. Mümkün olduğunca az yağlı ve yağsız proteinler tercih edersen tartıya mutlaka yansır.. Dilersen yanlarına yağsız salata da ekleyebilirsin.. 2 günden uzun süreli yapma ama alışmasın..

mrb çıtırlar..bakıyorum herkes tartıların kıpırdamamasından şikayetçi...sabredin biraz..hepinizin başlangıç kilolarına baktım.maşallah hepiniz çatır çatır vermişsiniz kiloları...öyle kendinizi paralayacak diyetler yapmayın bence.şimdiye kadar nasıl geldiyseniz,aynen devam edin..bu bedenin de bi sabrı var.kırılacak elbet...
bir de şöyle düşünün:bu dünyada sizden şişman bi dolu hatun var...

Ne kadar güzel of saymaya üşeniyorum resmen bu ara ama 1200 ü geçmemeye çalışıyorum. Bakalım nasıl olacak. Bugünü hiç yazmayayım en iyisi. Bi de bu forum işinde yeniyim her şey çok karışık geliyor. Sözlükte filan yazmak çok daha kolay :18:

Son düzenleme:
dünkü menüm arkadaşlar
SABAH: 2 dilim uno kepek ekmek
1 üçgen peynir
SAAT11: 2 diyet bisküvi
ÖĞLE:derisiz 1 küçük tavuk but
yarım porsiyon pirinç pilavı
salata
SAAT 5: 10-15 kiraz
AKŞAM:yağsız pişirdiğim semizotu yemeği
1 kase yoğurt
öyle bir geçer zaman ki'yi izlerken 1 elma,2-3 kayısı yedim.
saat 11 gibi 1 çay bardağı tarçınlı süt...

sabah tartıldım.....80.1 kiloyum....yetmişli rakamlara az kaldı inşallah.

23 gundur diyetteydim baya da zayifladim ama az once menemen ardından bir kutu çikolata hüplettimm 2000 kaloriyi bir anda yuttum gecenin bir yarisi walla ay tutulmasindan oldu bence ben benden gectim vampir gibi=)) o kadar mutlu oldum ki kizamiyorum bile kendime. haftalardir sicak yemek ve cikolata yuzu gormemis midem de sasirdi gurul gurul guru yapiyo ayy hihihhohooh=))):47::47:

denemedenemedeneme..benim de artık çizelgem vaaaaaarrrr.çok uğraştım ama oldu.başardım.DA KAPLUMBAĞANIN ÜSTÜNDEKİ 32.8 NEDİR ONU ANLAMADIM..

Son düzenleme:
hoşgeldin 22merve22...kalori sayımının başlangıcı.. bu hesaplamalar yüzünden zor oluyo.ben de zor karar vermiştim.kolay gelsin canım

sağol canım ya karar veremedim kızlar bu dilara koçağınkinde bazal metobolizma 1300lerde çıkıyor günlük kaloride 1700 lerde bana çok geldi ben en iyisi bazal metobolizmayı ele alayım di mi çok zormuş ya

denemedenemedeneme..benim de artık çizelgem vaaaaaarrrr.çok uğraştım ama oldu.başardım.DA KAPLUMBAĞANIN ÜSTÜNDEKİ 32.8 NEDİR ONU ANLAMADIM..

Hayırlı uğurlu olsun :)

Üst taraftaki 32.8 senin beden kitle indeksin canım.

sağol canım ya karar veremedim kızlar bu dilara koçağınkinde bazal metobolizma 1300lerde çıkıyor günlük kaloride 1700 lerde bana çok geldi ben en iyisi bazal metobolizmayı ele alayım di mi çok zormuş ya

Ben de o sitedeki hesaplama araçlarını kullanmayı denedim ilk zamanlar ama sonra anladım ki hesaplama araçlarında hata var. Kadın seçeneğini işaretlediğinde erkek bazal metabolizma hızını, erkek seçeneğini işaretlediğinde de kadın bazal metabolizma hızını hesaplıyor, seçenekler tam tersi yani :)

kızlar ben hangi sitedeki günlük kalori ihtiyacını alayım sizce hangisi doğru yoksa bazal metobbolizma herkesin hemen hemen 1300 müş onu mu ele alayım yardım

mrb 22merve22. hesaplama.net diye bir yerde hesaplanan rakam benim ölçümlerime uyuyor.oraya bi bak istersen..

Back
X