- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Tayine tabi degilim. Çakılı kadro dediklerinden. Baska kuruma gecici gorevle de gidemem. Ne tanidigim var ne de burdan izin cikarTayin isteyin ortam kötüyse.
Sana mobing mi uyguluyorlar, sakın kimse için canına kıyma, gerekirse cimere yaz ama sakın mesleğini feda etme kimse için değmez, muhakkak bir uzmandan destek al...Bu süreci yasayan oldu mu cok merak ediyorum. Sizi buna götüren seyler neydi, nasil karar verdiniz.
Ben kamuda çalışan biriyim. Çalıştığım yerin esi benzeri oldugunu düşünmüyorum. Berbat ötesi bir ortam.
Sadece bunu soyleyebilecegim.
Bekarim, ailemle yaşıyorum. Kimse bana bu saatten sonra bakmaz isin acigi. Babam boyle bir durumda bana destek olur diye bir dusunce dahi gercekci degil. Aciklasam isin var şükret diyorlar. Ama ben bugün ciddi ciddi kurumun en üst katından kendimi atmayı düşündüm.
Bunu desem yine bir faydasi olmaz. Ciddiye almazlar. Ancak gerceklesecek o zaman durumun farkinda varacak bir ailem var. Nasil gecinirim ne yaparim bilmiyorum. Odemeler borclar var. Ama burda devam edemiyorum. Cok güçsüz hissediyorum kendimi
Kendimi cok gucsuz hissediyorum artik. Dayanabilecek sabrim kalmadi. Zaten goze alamiyorum alsam durmayacagim. Alamiyosam yok olmayi istemekten baska carem kalmiyor. Cakili kadroyumYapmayın. Şu şartlarda çok pişman olacaksınız belli ki. Tayin, kurum değişikliği falan imkanı yok mu?
Keske anlatabilsem, iddia ediyorum cok zor benzerinin olmasi.Var var daha kötüsü anlatsam dağ olur sabret görme duyma ...Allah bir gün herkese hak ettiğini verecek
Atanmışsın otur haline şükret derler ama dünya çapında bakıldığı zamn olaya aslında atananların durumu çok vahim. Malesef katlanmak zor ama özelde iş bulmak ayrı sıkıntı sorunlarınız ne bilmiyorm ama gerekirse psikolojik destek alın ama mutlaka çözüm vardır hemen pes etmeyinBu süreci yasayan oldu mu cok merak ediyorum. Sizi buna götüren seyler neydi, nasil karar verdiniz.
Ben kamuda çalışan biriyim. Çalıştığım yerin esi benzeri oldugunu düşünmüyorum. Berbat ötesi bir ortam.
Bekarim, ailemle yaşıyorum. Kimse bana bu saatten sonra bakmaz isin acigi. Babam boyle bir durumda bana destek olur diye bir dusunce dahi gercekci degil. Aciklasam isin var şükret diyorlar. Ama ben bugün ciddi ciddi kurumun en üst katından kendimi atmayı düşündüm.
Bunu desem yine bir faydasi olmaz. Ciddiye almazlar. Ancak gerceklesecek o zaman durumun farkinda varacak bir ailem var. Nasil gecinirim ne yaparim bilmiyorum. Odemeler borclar var. Ama burda devam edemiyorum. Cok güçsüz hissediyorum kendimi
Bu süreci yasayan oldu mu cok merak ediyorum. Sizi buna götüren seyler neydi, nasil karar verdiniz.
Aynı şartlarda işinizin olmadığını düşünün maddi anlamda daha kötü hissedersiniz.Hep çok iyi şartlarda çalışmıyoruz. Bunları söylemek elbette bizim için çok kolay yaşayan maruz kalan sizsiniz ama bu durum hep böyle devam etmeyecek. Sizi kötü hisettiren insanlar ömür boyu hayatınızda olmayacak. İç dunyanizda mutluluğu yakalamaya çalışın. Ruhunuzu guclendirecek olumlu dusunceler edinme yollarını araştırın. Duanın iyileştirici gücüne inanırım siz de inanıyorsanız bol dua edin kendinize. Her şeyin telafisi var ama ölümün yok... Umarım daha iyi hissedersiniz.Bu süreci yasayan oldu mu cok merak ediyorum. Sizi buna götüren seyler neydi, nasil karar verdiniz.
Canım sana şunu söyleyeyim eşim iş yerinde bir yolsuzluğu ortaya çıkardı .şuan dava düştü kayda değer birşey yokmuş. tehtitler felan diger arkadaşının üstüne araba surmeler sonuç suçlu biz olduk her dk tehtit her dk açık arayıp ekmeğimiz den etmek için çabalar ve inanır mısın buna destek verenler var kurumda ... Olur olmadık suçlamalar dedikodular işini doğru yaptığı için bunları eşim arkadaslari ve ailelerimiz bile çekiyor nalet olsun dedik. Nefes alamaz olduk. Sürekli üstümüze geliyorlar işle sınırlı kalmadı özel hayatımıza bile girdiler . Çocuk olmasa bende yürü gidelim böyle itlerle uğraşmaya değmez diyeceğim ama çocuğumuz var . Ama yakın işi bırakması hissediyorum. Allah verdi rızkı yine verir bize . Ekmekle oynayanda beklesin ahiret gününüKeske anlatabilsem, iddia ediyorum cok zor benzerinin olmasi.
Ben isini iyi yapan ama pazarlayamayan bu yuzden kafasina vur kopek gibi calistir ama deger verme, enayi yerine koy, nasil olsa kimsesi yok gibi bir ortamdayim. Cok baska seyler var anlatamiyorum. Ozelde bulmam zor ancak dernek vakifta filan. Ya da oturup sinavlara calisicam. O da istifa etmemden daha zor. Cunku ben defalarca derceyle mulakatlardan elenmis biriyim. Tahmin edersiniz niye. Allah yuzume bakmisti burasi olmustu. Ama nerden bilebilirdim boyle olacaginiMesleğiniz ne? İstifa ettiğinizde özel ya da kamuda sizi tatmin edecek bir işi bulabilir misiniz ya da ne kadar sürede bulabilirsiniz?
İş bulabilirim diyorsanız ve sizi bir süre götürecek birikiminiz varsa istifa bir seçenek olabilir.
Ancak aksi halde inanın hayat sizin için çok daha zor olur.
Her gün gazetelerde işsizlik yüzünden bunalıma girip kendine zarar verenlerin haberlerini okuyoruz.
İyi düşünün derim.
Keske azarlansam:) bu en buyukse buna razi olurdum. Ama emin olun degilAllah Allah, en büyük sorun yöneticilerinizden azar işitmektir, ama yöneticiler geçicidir. Sürekli azarlayan yönetici varsa da zamanla ciddiye almazsınız zaten. Ya da taciz falan mı var ?
Allah Allah taciz mi?Keske azarlansam:) bu en buyukse buna razi olurdum. Ama emin olun degil
Anladım. Üzüldüm sizin için. Umarım bir çıkış yolu bulursunuz.Ben isini iyi yapan ama pazarlayamayan bu yuzden kafasina vur kopek gibi calistir ama deger verme, enayi yerine koy, nasil olsa kimsesi yok gibi bir ortamdayim. Cok baska seyler var anlatamiyorum. Ozelde bulmam zor ancak dernek vakifta filan. Ya da oturup sinavlara calisicam. O da istifa etmemden daha zor. Cunku ben defalarca derceyle mulakatlardan elenmis biriyim. Tahmin edersiniz niye. Allah yuzume bakmisti burasi olmustu. Ama nerden bilebilirdim boyle olacagini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?