Kamudan istifa etmek

arkadaslar cimer diyorsunuz. Cimere yazsam yine calistigim yere gonderir. Cok acayip burda bile anlatamiyorum neler yasadigimi. Oyle bir fanus gibi bir yere hapsolmus hissediyorum ki. Kendi icinde at kosturulan bir ciftlik gibi ayni.
En azından hakkınızı arayıp itiraz ettiğinizin ve bundan sonra sessiz kalmayacağınızın bir göstergesi olabilir belki diye düşündüm.

Durumunuza gerçekten üzüldüm ama çözüm odaklı olmadığınızı da düşünmeye başladım.
Önerilen herşeye " hayır olmaz" diyorsunuz. Peki oluru ne sizce?

Bende öyleyim, bir amirim var düşman başına hergun azarliyo, yapmadığım bir şey için azar yiyorum, ise gidesm gelmiyo, kimse sevmiyo isyerinde onu, herkese aynı ama o benle bire bir çalışıyor, evliyim yoksa tayinle giderim ama oda olmuyo tayin işi de zor, çok şükür işimiz var ama mobing çok yoruyor sabır sabır nereye kadar

Pandemide donusumlu calismanin rahat oldugunu dusunen bir kesim var. 7 24 telefonunuz acik olacak diyip gecenin bir yarisi yazan amirleriniz oldugunu dusunun. Ben de cok zorlandim. Guvenli alanim kalmadi. Is hayatim evime girdim, her an telefonuma mesaj gelecek kaygisiyla dolandim durdum. Her an huzursuz. Is yapmaktan gocunmak degil bu. Bircok kisi yatiyor biliyorum ama benim isim var bunu da biliyorum. Onlar gezer tozarken surekli bana is gelmesi...soyleyince de duvara soyleme hissi.
Evet annem her isten sikayet edisimde isin var sukret der. Ya bu baska bir sey sukursuzluk degil. Eminim arkamda olmazlar. Ozellikle babam. Istifa etsem el aleme ne dicez diye dusunurler.
Yok olayim belki bunu aciklayabilirler.
30 yasindayim, hayir baskaca bir yetenegim yok. Yani oturup tekrar sinava hazirlanmam, tekrar mulakatlara girmem gerekecek. Tekrar bi yere girebilir miyim muamma

arkadaslar cimer diyorsunuz. Cimere yazsam yine calistigim yere gonderir. Cok acayip burda bile anlatamiyorum neler yasadigimi. Oyle bir fanus gibi bir yere hapsolmus hissediyorum ki. Kendi icinde at kosturulan bir ciftlik gibi ayni.

İntiharı göze alırım diyorsunuz onları mobingten dolayı cimere şikayet edemiyorsunuz. Ben kendimi yokedecek kadar tükenmiş olsam önce onların rahatını bozardım. Ben tam anlayamadım sizi kafamda oturmadı. Zamanında bi öğretmen arkadaşın (rehber öğretmen ) masasını wc önüne koymuşlardı böyle bişe mi?

Söylediğiniz şey ciddi problem, fakat başka alternatifi olmayan biri için istifa sebebi değil.
Ne yazık ki.
Gerçekçi olalım.
Bir de anlatamam dediğiniz şey buysa anlatılmayacak bir şey değilmiş.

Çok net söylüyorum amir değil tillahı olsa o saatte arasa açmam ki açmadım. Ne yapabilir yani soruşturma açsa durumu yazarım onun kabahati çıkar. Bu mudur?

Tayin sansı var mı
İstifa etseniz özelde iş sansı var mı

Oyle gorunuyor farkindayim. Siz de haklisiniz

Yazınin ilk yarisini kendim yazsam bu kadar iyi ifade edemezdim cogu idari izinli icin "yatıyorlar yeter artik is basi yapsinlar" diyorlar bense 1 hafta hic aranmasam dinlensem dedim şu 1.5 senede. Telefon konusunda da ayni annem arasa panik oluyorum telefon çalıyor işten araniyorum diye gecenin 9-10unda arama ile 12sinde mesaj ile cok defa is kitlenmistir. Sizi cok iyi anlıyorum yani. Hele ki bir de insanlar dönüşümlü çalışırken sen nasilsa evdesin diye onlarin islerini de evden ben yapar oldum. Kısaca bu pandemi hepimizi yordu.

Ben erkek cezaevinde psikolog olarak çalışırken müdür geceleri vardiyada çalışıp mahkum göreceksin dedi , ben de bir yıllık memurum 22 yaşındayım, akşamına show habere çıkarıp tüm Türkiyeye rezil ederim sizi, kapıyı da kilitlerim odamdan çıkmam dedim, bununla uğraşılmaz deyip kendi halime bıraktı. Allahtan kaotik bi ailede büyümüşüm de kavga ermekten korkmuyorum.

Valla iyi cesurmussunuz o yaşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…