- 24 Mart 2016
- 557
- 2.719
- 113
- Konu Sahibi Latinachica
-
En azından hakkınızı arayıp itiraz ettiğinizin ve bundan sonra sessiz kalmayacağınızın bir göstergesi olabilir belki diye düşündüm.arkadaslar cimer diyorsunuz. Cimere yazsam yine calistigim yere gonderir. Cok acayip burda bile anlatamiyorum neler yasadigimi. Oyle bir fanus gibi bir yere hapsolmus hissediyorum ki. Kendi icinde at kosturulan bir ciftlik gibi ayni.
Pandemide donusumlu calismanin rahat oldugunu dusunen bir kesim var. 7 24 telefonunuz acik olacak diyip gecenin bir yarisi yazan amirleriniz oldugunu dusunun. Ben de cok zorlandim. Guvenli alanim kalmadi. Is hayatim evime girdim, her an telefonuma mesaj gelecek kaygisiyla dolandim durdum. Her an huzursuz. Is yapmaktan gocunmak degil bu. Bircok kisi yatiyor biliyorum ama benim isim var bunu da biliyorum. Onlar gezer tozarken surekli bana is gelmesi...soyleyince de duvara soyleme hissi.Ben de bu pandemide resmi olarak idari izinli olmama ragmen evde hic rahat birakilmadim is yerindekilerden daha fazla is yukum var hatta
Hem is yükü ve stresi hem de 4 duvar arasinda kanepeye yapisik yaşamak gerçekten gerek psikolojik gerekse bedensel sorunlara sebep oldu bende daha doğrusu var olan hastalıklarimda ilerlemeler var doktora da istedigim sıklıkta gidemedim nasil toparlarim bilmiyorum. Hatta istifa edeceğim dedigim cok oldu ama diger yandan da atanana kadar o kadar emek vermisim, tum stresine rağmen bazi seyleri idare etmeye calismisim istifa etsem yeniden atanmak zor; is bulmak.zor vs biraz daha idare et diye kendimi telkin eder oldum.
Istifa edip mutlu olan da var, pişman olan da, pişman olmasa da is ararken zorlanan ve maddi sıkıntı ceken de. Siz istifa etseniz eminim pisman olursunuz zira sizi aileniz de desteklemiyormus.
Mesleginiz ne, yasiniz kac? Hobileriniz var mı? Mesela bir hobiniz varsa onu meslege dönüştürebilir misiniz? Yani istifa etme konusunda kararli bile olsaniz, bir B planınız olmalı ki istifa sonrasi "aç kalmam yaa şu isi yapar yine rızkımı cikartirim" diyebilmelisiniz.
Hayırlı olsun. Güzel ortamlar da var merak etmeyin. Sorunlu insanlar hep var her yerdeler. Bu bir gerçek.Ben de birkaç hafta sonra kamuda başlayacağım, şu an soruşturmam yapılıyor. Gerçekten bu kadar sıkıntılı ortamlar var mı, çok gözüm korktu
arkadaslar cimer diyorsunuz. Cimere yazsam yine calistigim yere gonderir. Cok acayip burda bile anlatamiyorum neler yasadigimi. Oyle bir fanus gibi bir yere hapsolmus hissediyorum ki. Kendi icinde at kosturulan bir ciftlik gibi ayni.
Söylediğiniz şey ciddi problem, fakat başka alternatifi olmayan biri için istifa sebebi değil.Pandemide donusumlu calismanin rahat oldugunu dusunen bir kesim var. 7 24 telefonunuz acik olacak diyip gecenin bir yarisi yazan amirleriniz oldugunu dusunun. Ben de cok zorlandim. Guvenli alanim kalmadi. Is hayatim evime girdim, her an telefonuma mesaj gelecek kaygisiyla dolandim durdum. Her an huzursuz. Is yapmaktan gocunmak degil bu. Bircok kisi yatiyor biliyorum ama benim isim var bunu da biliyorum. Onlar gezer tozarken surekli bana is gelmesi...soyleyince de duvara soyleme hissi.
Evet annem her isten sikayet edisimde isin var sukret der. Ya bu baska bir sey sukursuzluk degil. Eminim arkamda olmazlar. Ozellikle babam. Istifa etsem el aleme ne dicez diye dusunurler.
Yok olayim belki bunu aciklayabilirler.
30 yasindayim, hayir baskaca bir yetenegim yok. Yani oturup tekrar sinava hazirlanmam, tekrar mulakatlara girmem gerekecek. Tekrar bi yere girebilir miyim muamma
Çok teşekkür ederim, inşallah güzel insanlara denk gelirim..Hayırlı olsun. Güzel ortamlar da var merak etmeyin. Sorunlu insanlar hep var her yerdeler. Bu bir gerçek.
Pandemide donusumlu calismanin rahat oldugunu dusunen bir kesim var. 7 24 telefonunuz acik olacak diyip gecenin bir yarisi yazan amirleriniz oldugunu dusunun. Ben de cok zorlandim. Guvenli alanim kalmadi. Is hayatim evime girdim, her an telefonuma mesaj gelecek kaygisiyla dolandim durdum. Her an huzursuz. Is yapmaktan gocunmak degil bu. Bircok kisi yatiyor biliyorum ama benim isim var bunu da biliyorum. Onlar gezer tozarken surekli bana is gelmesi...soyleyince de duvara soyleme hissi.
Evet annem her isten sikayet edisimde isin var sukret der. Ya bu baska bir sey sukursuzluk degil. Eminim arkamda olmazlar. Ozellikle babam. Istifa etsem el aleme ne dicez diye dusunurler.
30 yasindayim, hayir baskaca bir yetenegim yok. Yani oturup tekrar sinava hazirlanmam, tekrar mulakatlara girmem gerekecek. Tekrar bi yere girebilir miyim muamma
Tayin sansı var mıBu süreci yasayan oldu mu cok merak ediyorum. Sizi buna götüren seyler neydi, nasil karar verdiniz.
Ben kamuda çalışan biriyim. Çalıştığım yerin esi benzeri oldugunu düşünmüyorum. Berbat ötesi bir ortam.
Sadece bunu soyleyebilecegim.
Bekarim, ailemle yaşıyorum. Kimse bana bu saatten sonra bakmaz isin acigi. Babam boyle bir durumda bana destek olur diye bir dusunce dahi gercekci degil. Aciklasam isin var şükret diyorlar. Ama ben bugün ciddi ciddi kurumun en üst katından kendimi atmayı düşündüm.
Bunu desem yine bir faydasi olmaz. Ciddiye almazlar. Ancak gerceklesecek o zaman durumun farkinda varacak bir ailem var. Nasil gecinirim ne yaparim bilmiyorum. Odemeler borclar var. Ama burda devam edemiyorum. Cok güçsüz hissediyorum kendimi
Amin en önemli dua.Çok teşekkür ederim, inşallah güzel insanlara denk gelirim..
Peki tatile giderken laptop götürür müsünüzÇok net söylüyorum amir değil tillahı olsa o saatte arasa açmam ki açmadım. Ne yapabilir yani soruşturma açsa durumu yazarım onun kabahati çıkar. Bu mudur?
AnladımCunku 657. Her seyi acik acik anlatamıyorum. Zaten nedenlerini saymak bana bir sey kazandirmiyor. Oldu yine olacak. Zaten umudumu yitirmeme sebep olan sey bu. Burda hep bu tarz olaylar yasanacak
Götürdünüz müPeki tatile giderken laptop götürür müsünüzbana götür dendi de
Oyle gorunuyor farkindayim. Siz de haklisinizEn azından hakkınızı arayıp itiraz ettiğinizin ve bundan sonra sessiz kalmayacağınızın bir göstergesi olabilir belki diye düşündüm.
Durumunuza gerçekten üzüldüm ama çözüm odaklı olmadığınızı da düşünmeye başladım.
Önerilen herşeye " hayır olmaz" diyorsunuz. Peki oluru ne sizce?
Yazınin ilk yarisini kendim yazsam bu kadar iyi ifade edemezdim cogu idari izinli icin "yatıyorlar yeter artik is basi yapsinlar" diyorlar bense 1 hafta hic aranmasam dinlensem dedim şu 1.5 senede. Telefon konusunda da ayni annem arasa panik oluyorum telefon çalıyor işten araniyorum diye gecenin 9-10unda arama ile 12sinde mesaj ile cok defa is kitlenmistir. Sizi cok iyi anlıyorum yani. Hele ki bir de insanlar dönüşümlü çalışırken sen nasilsa evdesin diye onlarin islerini de evden ben yapar oldum. Kısaca bu pandemi hepimizi yordu.Pandemide donusumlu calismanin rahat oldugunu dusunen bir kesim var. 7 24 telefonunuz acik olacak diyip gecenin bir yarisi yazan amirleriniz oldugunu dusunun. Ben de cok zorlandim. Guvenli alanim kalmadi. Is hayatim evime girdim, her an telefonuma mesaj gelecek kaygisiyla dolandim durdum. Her an huzursuz. Is yapmaktan gocunmak degil bu. Bircok kisi yatiyor biliyorum ama benim isim var bunu da biliyorum. Onlar gezer tozarken surekli bana is gelmesi...soyleyince de duvara soyleme hissi.
Valla iyi cesurmussunuz o yaştaBen erkek cezaevinde psikolog olarak çalışırken müdür geceleri vardiyada çalışıp mahkum göreceksin dedi , ben de bir yıllık memurum 22 yaşındayım, akşamına show habere çıkarıp tüm Türkiyeye rezil ederim sizi, kapıyı da kilitlerim odamdan çıkmam dedim, bununla uğraşılmaz deyip kendi halime bıraktı. Allahtan kaotik bi ailede büyümüşüm de kavga ermekten korkmuyorum.
Peki tatile giderken laptop götürür müsünüzbana götür dendi de
Gitmedim ki henüzGötürdünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?