- Konu Sahibi ayseguleoglu
-
Lütfen o eve yalnız gitmeyin gerekirse kalsın eşyalarınız ama yanınızda bir büyüğünüzle gidin..Öncelikle hepinizden allah razı olsun, hala ananemlerdeyim ve arabam hala bende. Arabayı çok hor kullanmış ama olsun sonuç olarak hakkım olanı aldım mı aldım. Daha öncekiler işe yaramadığına göre bu sefer baya güzel cinnet geçirdim anlaşılan şuan benden mutlusu yok size tarif edemem iyiki buraya konusunu açtım ve siz iyiki git evi başına yık dediniz bundan sonra her sorunum için sizden destek alacağım çok teşekkür ederim yardımcı olanlara allah ayağınıza taş değdirmesin bir senelik derdimin dermanı oldunuz. Artık arabamı üzerime alınca bir süre daha burada kalıp iş bakmayı düşünüyorum yarın eve gidip eşyalarımı toplayacağım umrumda değil annem denen kadından da abim denen hak yiyici düşmandan da kurtuldum ya, Rabbim kimsenin karşısına böylelerini çıkarmasın inşallah. Gelişmeleri haber edeceğim tekrardan
Annemin emekli maaşı var eczacıydı kapattı emekli oldu. Şimdilik masraflarımı babamın kartıyla idare ediyorum zaten yetim maaşıyla. Insallah bir de iş bulursam güzel olacak..nasil geçineceksin peki?
babanın maaşının bir kısmı da senin değil mi? Kartını falan al hakkını evde bırakma.
yerinde de olsam birdaha annemle de görüşmezdim bilmiyorum, 3 5 seneye abin bakmıyor bana kızım diye yanına gelir diye dusunuyorum niyeyse
Kız arkadaşımla gideceğim zaten hepsini taşıyamam yalnız gidip bir kavga daha çıksın istemiyorum haklısınızLütfen o eve yalnız gitmeyin gerekirse kalsın eşyalarınız ama yanınızda bir büyüğünüzle gidin..
Her kavgada bir yerlerim morardığı için saçım tutam tutam yolunluğu için hem ondan hemde üstüne annem denen kadından abine nasıl bağırırsın diye dayak üstüne dayak yediğim için artık kavga çıkaramıyorum. Polise gidecektim en son anladılar evden çıkartmadılar morluklar geçene kadar biri telefonumu aldı biri bilgisayarımı aldı elimden.
Esim aslan burcu.Gayet sakin ve ilimli biridir.Bos yere kendinizi üzmeyin.Sadece oglunuzu iyi yetistirin, aman pasam deyip kendini bir cok türk erkegi gibi gercekten pasa sanmasina yol acmayin yeter.Öyle demeyin yaa20 aylık paşamız aslan burcu korkutmayın bizi
Anneniz bir de egitimli olmasina ragmen mi böyle yapiyor.Gelecekte anneniz yaslandiginda ona merhamet etmeyin lütfen.Buradaki bir sürü insan gibi benim de sinirlerimi ziplatti anneniz.Yaziklar olsun böyle anneye.Annemin emekli maaşı var eczacıydı kapattı emekli oldu. Şimdilik masraflarımı babamın kartıyla idare ediyorum zaten yetim maaşıyla. Insallah bir de iş bulursam güzel olacak..
Esim aslan burcu.Gayet sakin ve ilimli biridir.Bos yere kendinizi üzmeyin.Sadece oglunuzu iyi yetistirin, aman pasam deyip kendini bir cok türk erkegi gibi gercekten pasa sanmasina yol acmayin yeter.
Ben de aslan burcuyum ama zorba değilim bahsettiğiniz gibi ılımlıyım ve bunun burçla değil kişilikle alakası olduğunu düşünüyorum daha çok.Anneniz bir de egitimli olmasina ragmen mi böyle yapiyor.Gelecekte anneniz yaslandiginda ona merhamet etmeyin lütfen.Buradaki bir sürü insan gibi benim de sinirlerimi ziplatti anneniz.Yaziklar olsun böyle anneye.
Merhaba eksik bir kaç evrağımız vardı yarın alıyorum inşallah :)Naptınız eşyalarınızı alabildiniz mi arabayıda üstünüze alacaktınız merak ettim:))
Abin bugün yarın diye oyalarken arabayı başkasına satmasın dikkat et
Abin daha başka bir şEy demedi mi? Noterde falan
Son durum nedir acaba? İnşallah alabilmişsinizdir arabanızı.
Yuhhh tam belesci bide senimi ariyor arabayi getir 2 saate diye bu ne piskinlik yahu kendi arabasina kiyamiyomu zorba ruh hastasi resmenHerkese iyi akşamlar çok bunalmış durumdayım sırf bunun için üye oldum konu abim. Ben 17 yaşımdan beri çalışıp para biriktiriyorum en büyük hayalim orta direk bir arabamın olmasıydı ki oldu da çok şükür tam 7 sene para biriktirdim bir yandan okudum bir yandan çalıştım kendime orta model ama tam istediğim gibi bir araba aldım. Arabayı alırken de abimin üzerinden kredi çektik ben ona eksiksiz kuruşu kuruşuna verdim krediyi hemen kapattık.
Neyse konuya gelecek olursak abim 32 yaşında hiç evlenmedi sorumlu ve efendi gözüken amma velakin aslında sorunlu ve kelimenin tam anlamıyla zorba bi adam. Ben sana babam öldü babalık yaptım her istediğini aldım emek verdim diye diye arabamı bana kullandirtmiyor. Arabayı onun üzerine aldık bu şartla çekti krediyi ve kızlar yemin ediyorum 1 kuruş bile desteksiz tek başıma ödedim. Şimdi benim ne zorluklarla hayalini kurarak aldığım arabamı kullandirtmiyor sabah aliyor anahtarı vermesem zorla aliyor çünkü kaba saygısız zorba biri lafım geçmiyor gece getiriyor. 1 senede arabayı toplasanız 10 kez anca sürümüşümdür ayda yılda bir ağlaya ağlaya alıyorum 2 saat sonra arıyor getir arabayı diye.
Bu arada asıl inanılmaz nokta kendisinin benimkinden çok daha pahalı bi arabası var. Maaşı da dolgun. Benim kötü arabama göz dikmiş gibi yemin ediyorum kendimi aşırı gariban hissediyorum. Ayrı eve çıkıp kurtulamam küçük şehirdeyiz ve çok yobaz biri benim yakama yapışır bırakmaz. Bir yandan bir senedir kendimi enayi gibi hissediyorum diyorum ki kendime ayşe sen bu arabayı kendine almadın mı binbir türlü zahmetle almadın mı şimdi bir yere gidecek olayim otobüsle gidiyorum ya da yürüyorum. Içine bir araba kokusu bile astirmiyor iyice benimsedi. Aşırı beleşçi ve bencil bir insan nefret ediyorum kızlar ne yapmalıyım yemin ederim boğup atasım geliyor küçüklükten beri hep zorbaydı kimse söz geçiremezdi her malıma el koyardı.
Satın arabayı kapı pencere kırmaktan ıyidir paranızı da kenara koyun evlenince alırsınizVermedi. Kusura bakma benim sayemde çektin krediyi yarın bir gün evlenip elin herifine mi kullandiracaksin diye vermedi. Şimdi çok farklı sanki delircem artik
Yoğunluktan dolayı bir türlü guncelleyemedim kusuruma bakmayın öncelikle.. cuma günü arabamı üzerime aldım güya çarşamba alacaktım ama 2 gün yine her zamanki gibi bir duygu sömürüsü başladı yok ben senin abin değil miyim sana ben bakmadım mı bir araba için yaptığın şeye bak istesem senin arabadan alırım bugün nakit ama senin nankorlugunu boylece görmüş oldum ve daha niceleri. Bir kelimesini bile cevap vermedim dedim arabamı alıp gideceğim buradan aynı dediğin gibi bu evde yaşamayacağım.
Velhasıl kelam arabayı evet aldım çok şükür hakkım olan artık resmi olarak benim. Başka bir şehirden arkadaşım bana okuduğum bölümle ilgili iş bulmuş özelde. Hemen hafta ici görüşeceğim orada bir düzen kuracağım gerekirse. Ki gerekiyor da ananem huysuz gideyim diye gözümün içine bakıyor. Bu arada arabayı verdikten sonra annem de abim de beni whatsapp tan engellemişler :) Onlar benim arabamı üstüne almak için verdiğim çabayı kınarken kendileri bir araba için beni engelliyorlar ne denilir ki belki artık ailem yok ama huzurum var.
Maalesef arabanın her şeyini ben ödedim üzerine alırken bile noterde benden aldı zorla parasını senin araban değil mi ödesene diye. 7 8 bin maaş alıyor ve iki arabanın da benzini suan annemden karşılıyor annem de bıktı ama dediginiz gibi hak ediyor bunca zaman ne istediyse aldı. Parası az olduğu zamanlar biz annemle evde oturduk oğlunu tatile gönderdi saçmalığa bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?