Kan emici abim

Lütfen o eve yalnız gitmeyin gerekirse kalsın eşyalarınız ama yanınızda bir büyüğünüzle gidin..

Annemin emekli maaşı var eczacıydı kapattı emekli oldu. Şimdilik masraflarımı babamın kartıyla idare ediyorum zaten yetim maaşıyla. Insallah bir de iş bulursam güzel olacak..

Gerçekten sizin adınıza üzüldüm.. Sesinizi çıkartmanın vakti çoktaaan gelmiş geçiyor neyi bekliyosunuz? O kadar emek vermişsiniz kendi arabası varken üstelik sizinkini kullanmak niye? Buraya yazdıklarınızı aynen söylemek durumundasınız araba aldım otobüse biniyorum demelisiniz sesinizi çıkartmalısınız yoksa abiniz altında sizin arabanız cebinde kendi arabasının anahtarı oraya buraya giderken siz otobüs gelmesini beklersiniz

Hiç bişey yapamıyorsanız paramı başka birşey için kullanacağım satıyorum arabayı deyin öyle alın malınızı yedirtmeyin..

Annenizin yatacak yeri yok.Abiniz psikopat onu anladik ama anneniz cok cok kötü.Bir yolunu bulup o evden ayrilin.Arabayi da gerekirse parcalayip sattirin.Icim öyle bir nefretle doldu ki .Sizin yerinizde olsam en kisa zamanda ordan uzaklasirim.Bir yolunu bulmaya calisin lütfen.

Annemin emekli maaşı var eczacıydı kapattı emekli oldu. Şimdilik masraflarımı babamın kartıyla idare ediyorum zaten yetim maaşıyla. Insallah bir de iş bulursam güzel olacak..
Anneniz bir de egitimli olmasina ragmen mi böyle yapiyor.Gelecekte anneniz yaslandiginda ona merhamet etmeyin lütfen.Buradaki bir sürü insan gibi benim de sinirlerimi ziplatti anneniz.Yaziklar olsun böyle anneye.

Esim aslan burcu.Gayet sakin ve ilimli biridir.Bos yere kendinizi üzmeyin.Sadece oglunuzu iyi yetistirin, aman pasam deyip kendini bir cok türk erkegi gibi gercekten pasa sanmasina yol acmayin yeter.
Anneniz bir de egitimli olmasina ragmen mi böyle yapiyor.Gelecekte anneniz yaslandiginda ona merhamet etmeyin lütfen.Buradaki bir sürü insan gibi benim de sinirlerimi ziplatti anneniz.Yaziklar olsun böyle anneye.
Ben de aslan burcuyum ama zorba değilim bahsettiğiniz gibi ılımlıyım ve bunun burçla değil kişilikle alakası olduğunu düşünüyorum daha çok.
Naptınız eşyalarınızı alabildiniz mi arabayıda üstünüze alacaktınız merak ettim:))
Merhaba eksik bir kaç evrağımız vardı yarın alıyorum inşallah :)

Abin bugün yarın diye oyalarken arabayı başkasına satmasın dikkat et

Abin daha başka bir şEy demedi mi? Noterde falan

Abin bugün yarın diye oyalarken arabayı başkasına satmasın dikkat et

Abin daha başka bir şEy demedi mi? Noterde falan
Son durum nedir acaba? İnşallah alabilmişsinizdir arabanızı.

Yoğunluktan dolayı bir türlü guncelleyemedim kusuruma bakmayın öncelikle.. cuma günü arabamı üzerime aldım güya çarşamba alacaktım ama 2 gün yine her zamanki gibi bir duygu sömürüsü başladı yok ben senin abin değil miyim sana ben bakmadım mı bir araba için yaptığın şeye bak istesem senin arabadan alırım bugün nakit ama senin nankorlugunu boylece görmüş oldum ve daha niceleri. Bir kelimesini bile cevap vermedim dedim arabamı alıp gideceğim buradan aynı dediğin gibi bu evde yaşamayacağım.

Velhasıl kelam arabayı evet aldım çok şükür hakkım olan artık resmi olarak benim. Başka bir şehirden arkadaşım bana okuduğum bölümle ilgili iş bulmuş özelde. Hemen hafta ici görüşeceğim orada bir düzen kuracağım gerekirse. Ki gerekiyor da ananem huysuz gideyim diye gözümün içine bakıyor. Bu arada arabayı verdikten sonra annem de abim de beni whatsapp tan engellemişler :) Onlar benim arabamı üstüne almak için verdiğim çabayı kınarken kendileri bir araba için beni engelliyorlar ne denilir ki belki artık ailem yok ama huzurum var.

Yuhhh tam belesci bide senimi ariyor arabayi getir 2 saate diye bu ne piskinlik yahu kendi arabasina kiyamiyomu zorba ruh hastasi resmen

Sevindim hakkınızı alabilmenize. Evet, arabanızın üstüne yatıp sizi suçlamaları da oldukça garip ama sizin tavrınızı korumanız çok güzel olmuş. İnşallah işiniz, düzeniniz ve huzurunuz olur. Siz doğru olanı yaptınız canınızı sıkmayın. Belki onlar da bir gün hatalarını anlar, kimbilir...

Bundan sonra her şey çok daha güzel olur inşallah

Kendi arabasını kullandiginda senin araban nerede kalıyor ?

Banka dekontun yok mu hiç ona ödediğim paralar ?

Son durumu şimdi okudum .

Bir gün bile kullanmama izin vermeyen abin üzerine nasıl geçirir arabayı anlayamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…