• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan emici abim

Arabanin vergisini de sen odemedin insallah. Sana odetmeye kalkarsa tamam odedim de, ama odeme. Trafik baglasin arabayi. Ya da nadiren arabayi aldigin zamanlar yanlis bir yere parket. Ceksinler arabayi. Gitsin ugrassin trafikle. Aklima bir sey gelmiyor valla, sinir oldum abine.

Kız arkadaşı var 5 senedir kızla evlenmiyor kızı istemeye gidecektik en son annemle zorla bizi yoldan çevirdi istemiyorum diye. Kızı seviyor ama evlenmek istemiyor annemin de parasını yiyor bu arada. Ee her şey evde beleş anne parası yemek var, kardeş arabasını gaspetmek var neden şu imkanı bozup evlensin ki ? Resmen evde huzur yok. Annem de artik bikti ondan. Bari 6 ay kurtulsak diye askeri dört gözle bekledik abim onca parası olmasına rağmen anneme duygu sömürüsü yapa yapa bedelliye gitti. Ne yapılır ki bu parazite
Annen beter olmayı hak ediyor gibime geldi paşa gibi yetiştir her dediğini yap böyle evlat yetiştirenler hak ediyorlar ama sana yapılan zulme çok sinirlendim

Arabanin vergisini de sen odemedin insallah. Sana odetmeye kalkarsa tamam odedim de, ama odeme. Trafik baglasin arabayi. Ya da nadiren arabayi aldigin zamanlar yanlis bir yere parket. Ceksinler arabayi. Gitsin ugrassin trafikle. Aklima bir sey gelmiyor valla, sinir oldum abine.
Maalesef arabanın her şeyini ben ödedim üzerine alırken bile noterde benden aldı zorla parasını senin araban değil mi ödesene diye. 7 8 bin maaş alıyor ve iki arabanın da benzini suan annemden karşılıyor annem de bıktı ama dediginiz gibi hak ediyor bunca zaman ne istediyse aldı. Parası az olduğu zamanlar biz annemle evde oturduk oğlunu tatile gönderdi saçmalığa bakar mısınız

Yapmadım mı haftalarca odama kapandım depresyona girdim üstelik rol de değil gerçekten çok üzüldüm bunalıma girdim hepsini gördü dengesiz bir kişiliği var bi geldi abim gel dedi sarıldı öptü zorla tamam al arabayı bugünlük falan dedi iyice delirdim. Işte bi geldi güldü eğlendi domuz gibi ne ağlıyorsun dedi kahkahalar atti bi araba için kıçını yırttın diye alaylar etti
Var ya su an adres versen abinin ağzını burnunu kırarım o derece sinirliyim elimde kalıcak su konudan çıkamıyorum hayır bu insanlara Allah’da bela vermiyor ne yazık ki Gül gibi yaşayıp gidiyorlar biz Allah’ın gariban kulları birleşip bunları gebertsek ne güzel olur

Maalesef arabanın her şeyini ben ödedim üzerine alırken bile noterde benden aldı zorla parasını senin araban değil mi ödesene diye. 7 8 bin maaş alıyor ve iki arabanın da benzini suan annemden karşılıyor annem de bıktı ama dediginiz gibi hak ediyor bunca zaman ne istediyse aldı. Parası az olduğu zamanlar biz annemle evde oturduk oğlunu tatile gönderdi saçmalığa bakar mısınız
E niye oduyorsun hala vergisini? Sen de biraz pasifsin galiba. Birak odeme, o odedi bilsin. Alkol aldiginda araba kullanir mi? Eger kullaniyorsa alkol aldigindan eminsen ara 155'i. Plakayi ver sikayet et. Ehliyetine el koysunlar. Valla yar etmem ona, oturup kurban gibi istedigini yapmasina izin verme.

Var ya su an adres versen abinin ağzını burnunu kırarım o derece sinirliyim elimde kalıcak su konudan çıkamıyorum hayır bu insanlara Allah’da bela vermiyor ne yazık ki Gül gibi yaşayıp gidiyorlar biz Allah’ın gariban kulları birleşip bunları gebertsek ne güzel olur

Küçükken de böyleydi bi severdi bi ağlatırdı annem bana oyuncak alsa zorla el koyardı taa o zamandan. Tabii o zamanlar bir babam vardı hakkımı savunan beni düşünen öyle zorbalaşamazdı. Ne zaman babam öldü o zaman borusunu öttürmeye başladı

Herkese iyi akşamlar çok bunalmış durumdayım sırf bunun için üye oldum konu abim. Ben 17 yaşımdan beri çalışıp para biriktiriyorum en büyük hayalim orta direk bir arabamın olmasıydı ki oldu da çok şükür tam 7 sene para biriktirdim bir yandan okudum bir yandan çalıştım kendime orta model ama tam istediğim gibi bir araba aldım. Arabayı alırken de abimin üzerinden kredi çektik ben ona eksiksiz kuruşu kuruşuna verdim krediyi hemen kapattık.

Neyse konuya gelecek olursak abim 32 yaşında hiç evlenmedi sorumlu ve efendi gözüken amma velakin aslında sorunlu ve kelimenin tam anlamıyla zorba bi adam. Ben sana babam öldü babalık yaptım her istediğini aldım emek verdim diye diye arabamı bana kullandirtmiyor. Arabayı onun üzerine aldık bu şartla çekti krediyi ve kızlar yemin ediyorum 1 kuruş bile desteksiz tek başıma ödedim. Şimdi benim ne zorluklarla hayalini kurarak aldığım arabamı kullandirtmiyor sabah aliyor anahtarı vermesem zorla aliyor çünkü kaba saygısız zorba biri lafım geçmiyor gece getiriyor. 1 senede arabayı toplasanız 10 kez anca sürümüşümdür ayda yılda bir ağlaya ağlaya alıyorum 2 saat sonra arıyor getir arabayı diye.

Bu arada asıl inanılmaz nokta kendisinin benimkinden çok daha pahalı bi arabası var. Maaşı da dolgun. Benim kötü arabama göz dikmiş gibi yemin ediyorum kendimi aşırı gariban hissediyorum. Ayrı eve çıkıp kurtulamam küçük şehirdeyiz ve çok yobaz biri benim yakama yapışır bırakmaz. Bir yandan bir senedir kendimi enayi gibi hissediyorum diyorum ki kendime ayşe sen bu arabayı kendine almadın mı binbir türlü zahmetle almadın mı şimdi bir yere gidecek olayim otobüsle gidiyorum ya da yürüyorum. Içine bir araba kokusu bile astirmiyor iyice benimsedi. Aşırı beleşçi ve bencil bir insan nefret ediyorum kızlar ne yapmalıyım yemin ederim boğup atasım geliyor küçüklükten beri hep zorbaydı kimse söz geçiremezdi her malıma el koyardı.
Büyük bi kavga çıkartsanız. Anladığım kadarıyla kendi arabasına km yaptırmıyo sizinkini kullanıyo akıllı. Valla ben olsam büyük bi kavga çıkartmıştım. Ne olursa oldun arabamı da üstüme almıştım. Yada satın arabayı kendi üstünüze alın bi tane.

Yapmadım mı haftalarca odama kapandım depresyona girdim üstelik rol de değil gerçekten çok üzüldüm bunalıma girdim hepsini gördü dengesiz bir kişiliği var bi geldi abim gel dedi sarıldı öptü zorla tamam al arabayı bugünlük falan dedi iyice delirdim. Işte bi geldi güldü eğlendi domuz gibi ne ağlıyorsun dedi kahkahalar atti bi araba için kıçını yırttın diye alaylar etti

o zaman ilk dediğime dönüyorum.
uçan kuşa rezil et.
al ses kaydı. yaz yaptıklarını,
hazır işe de gitmiyorsun vaktin var.
yaşadığınız yerdeki restoranların, sipariş hatlarının telefonlarına varana kadar herkese gönder. esnafa, akrabaya,
el ilanı dağıt.
herkese ne mal olduğunu anlat.
araba senin değil, hukuken abinin üzerine.
ama en azından nasıl rezil, nasıl milletin emeğine göz diken biri olduğunu öğrenir herkes.
önce ses kaydı.
konuştur.
kaydet. kaydettiğini de güvendiğin birine yolla.

valla aslına bakarsan ben aman boşver, giden mal olsun, çalışır alırsın falan derim ama senin abine gıcık oldum.
arabadan, paradan değil inattan yaparım.
hem de öyle bir yaparım ki, anahaber bültenine konu olur.

E niye oduyorsun hala vergisini? Sen de biraz pasifsin galiba. Birak odeme, o odedi bilsin. Alkol aldiginda araba kullanir mi? Eger kullaniyorsa alkol aldigindan eminsen ara 155'i. Plakayi ver sikayet et. Ehliyetine el koysunlar. Valla yar etmem ona, oturup kurban gibi istedigini yapmasina izin verme.
Pasif olmayı ben de istemezdim sevgili üye keşke baskın davranabileceğim biri olsa karşımda. Ee ödemeseydim beni ne yapardı öldürmekten beter ederdi polise gitmeye kalksam evden çıkarmazdı burada laftan anlayacak birinden bahsetmiyoruz ki. Neyse ki çıktım işten artık masrafları anneme kitledi

Her kavgada bir yerlerim morardığı için saçım tutam tutam yolunluğu için hem ondan hemde üstüne annem denen kadından abine nasıl bağırırsın diye dayak üstüne dayak yediğim için artık kavga çıkaramıyorum. Polise gidecektim en son anladılar evden çıkartmadılar morluklar geçene kadar biri telefonumu aldı biri bilgisayarımı aldı elimden.
Büyük bi kavga çıkartsanız. Anladığım kadarıyla kendi arabasına km yaptırmıyo sizinkini kullanıyo akıllı. Valla ben olsam büyük bi kavga çıkartmıştım. Ne olursa oldun arabamı da üstüme almıştım. Yada satın arabayı kendi üstünüze alın bi tane.

Her kavgada bir yerlerim morardığı için saçım tutam tutam yolunluğu için hem ondan hemde üstüne annem denen kadından abine nasıl bağırırsın diye dayak üstüne dayak yediğim için artık kavga çıkaramıyorum. Polise gidecektim en son anladılar evden çıkartmadılar morluklar geçene kadar biri telefonumu aldı biri bilgisayarımı aldı elimden.
😳 nasıl bi aile bu ya. Korku filmi gibi. Destek alabileceğiniz başka bi yakınınız yok mu?

sen de tuttun elindeki 3 kuruş parayı bu sıfatsız abine araba diye mi verdin?
bilmiyor musun huyunu?
ne diyelim, bir bardak soğuk su iç.
bu da sana ders olsun, bir daha kimseye bir şey verme.
çalışmaya başlarsan eve 5 kuruş getirme, bankaya yatır. banka kartı kullanma, sensiz çekemesin. başka diyeceğim yok.
o evde de çok diklenme, canından olacaksın.

Kavga ederken arabayı parçalayacağım dediğimde parçala sonra da intihar et beni yorma diyor öfke kontrolü sorunu var ağır düzeyde
Hiç birşey yapamaz merak etme . Polise gider şikayet edersin . Parcala arabayı o gün de eve gitme. Ben senın yerınde olsam o evı terkeder arabamı üstüme verene kadar dönmezdim. Hala mı vermedi onu da annemı de silerdim. Böyle bir aile olmaz, böyle insanlara aile deme artık. İşe girip kurtul onlardan. Ama emin ol cok ciddi söylüyorum ben o arabayı şimdiye parçalamış hurdaya çıkarmıştım.

sen de tuttun elindeki 3 kuruş parayı bu sıfatsız abine araba diye mi verdin?
bilmiyor musun huyunu?
ne diyelim, bir bardak soğuk su iç.
bu da sana ders olsun, bir daha kimseye bir şey verme.
çalışmaya başlarsan eve 5 kuruş getirme, bankaya yatır. banka kartı kullanma, sensiz çekemesin. başka diyeceğim yok.
o evde de çok diklenme, canından olacaksın.

Daha önce hiç bu kadar zorba olmamıştı ne bileyim annem de gazladı olsun kızım abine ver yine araba senin ondan başka kimin var olsun olsun o senin abin malina dokunmaz dedi şimdi senin suçun diyorum ben karışmıyorum diyor annem. Insan öz kardeşine de güvenemeyecekse ne yapsın üstelik bir arabam olsun çok istiyordum ki 7 sene yemedim içmedim biriktirdim. Cahillik yapmışım bu uğurda onun üstüne yaparak arabayı

Satın arabayı. Ya bir arkadaşınızı müşteri gibi gösterip onun üzerine sonra kendi üzerinize alın ya da satıp parasıyla kendi üzerinize başka bir araç alın. Kendi arabasını kullanıp km yapmak yerine sizinkini yapıyor aşırı bencilce.

😳 nasıl bi aile bu ya. Korku filmi gibi. Destek alabileceğiniz başka bi yakınınız yok mu?
Bir kaç kez dayima söyledim ki dayim baskındır söz geçirir herkese ilk başta bana inanamadı sonradan tamam konuşacağım dedi abim geldi eve bağırış çağırış beni bi daha birine şikayet edersen ağzına ederim hayatini bitiririm vs. Dayımla konuştum bir şey yapmamış ki kızım senin iyiliğin için sürmeyi pek beceremediğin için yardımcı oluyormuş dedi orada anladım bunu kimse yenemez manipülasyonun kitabını yazar. Tek desteğim allah ve burada yardımcı olmaya çalışan icimi doktugum sizlersiniz

Back
X