- 1 Nisan 2019
- 1.653
- 3.796
- 133
- Konu Sahibi ayseguleoglu
Herkese iyi akşamlar çok bunalmış durumdayım sırf bunun için üye oldum konu abim. Ben 17 yaşımdan beri çalışıp para biriktiriyorum en büyük hayalim orta direk bir arabamın olmasıydı ki oldu da çok şükür tam 7 sene para biriktirdim bir yandan okudum bir yandan çalıştım kendime orta model ama tam istediğim gibi bir araba aldım. Arabayı alırken de abimin üzerinden kredi çektik ben ona eksiksiz kuruşu kuruşuna verdim krediyi hemen kapattık.
Neyse konuya gelecek olursak abim 32 yaşında hiç evlenmedi sorumlu ve efendi gözüken amma velakin aslında sorunlu ve kelimenin tam anlamıyla zorba bi adam. Ben sana babam öldü babalık yaptım her istediğini aldım emek verdim diye diye arabamı bana kullandirtmiyor. Arabayı onun üzerine aldık bu şartla çekti krediyi ve kızlar yemin ediyorum 1 kuruş bile desteksiz tek başıma ödedim. Şimdi benim ne zorluklarla hayalini kurarak aldığım arabamı kullandirtmiyor sabah aliyor anahtarı vermesem zorla aliyor çünkü kaba saygısız zorba biri lafım geçmiyor gece getiriyor. 1 senede arabayı toplasanız 10 kez anca sürümüşümdür ayda yılda bir ağlaya ağlaya alıyorum 2 saat sonra arıyor getir arabayı diye.
Bu arada asıl inanılmaz nokta kendisinin benimkinden çok daha pahalı bi arabası var. Maaşı da dolgun. Benim kötü arabama göz dikmiş gibi yemin ediyorum kendimi aşırı gariban hissediyorum. Ayrı eve çıkıp kurtulamam küçük şehirdeyiz ve çok yobaz biri benim yakama yapışır bırakmaz. Bir yandan bir senedir kendimi enayi gibi hissediyorum diyorum ki kendime ayşe sen bu arabayı kendine almadın mı binbir türlü zahmetle almadın mı şimdi bir yere gidecek olayim otobüsle gidiyorum ya da yürüyorum. Içine bir araba kokusu bile astirmiyor iyice benimsedi. Aşırı beleşçi ve bencil bir insan nefret ediyorum kızlar ne yapmalıyım yemin ederim boğup atasım geliyor küçüklükten beri hep zorbaydı kimse söz geçiremezdi her malıma el koyardı.
Ben babası ölünce anne ve kız kardeşinin elinden zorla tüm evleri, mal varlığı alan biliyorum. Annesi maaş almaya devam ediyor eşinden onunla geçiniyor. Adam tüm malları sattı sattı kumarda yedi, havuzlu villalarda oturuyor. Kız kardeşinin elinden hisselerini aldı ve şirkette maaşla çalıştırıyor. Kendisi bir gün işe gitmiyor, kardeşine 4000 tl maaş veriyor, kız bırakın tatili yeni doğum yaptı ve yine işe çağırdı. Çünkü çalışanlara güven olmaz, başında kız dursun kendisi içsin eğlensin istiyor. Bunu buraya yazdım ki beterin beteri var görün. Benim de abim çok paragöz cins ama asla bu seviyede değil şükrediyorum bu insanları düşünüp düşünüp. Bu arada işin garip yanı kız abim abim diye peşinde koşuyor, aslında içinden neler diyor ama maaşı gitmesin, işi olun diye tamam diyor.