- Konu Sahibi ayseguleoglu
O zaman ya bunun arabasını parçalamasaydım benimkini bırakır mıydı diye içinden geçer bence.kendi arabasına değil, abisinin daha pahalı olan arabasına yapsın bunu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ya bunun arabasını parçalamasaydım benimkini bırakır mıydı diye içinden geçer bence.kendi arabasına değil, abisinin daha pahalı olan arabasına yapsın bunu :)
Çok üzüldüm evlensen falan vermeyecek gibi görünüyo.evlilikten başka çare yok daha fazla yedirme hakkını.baska kardeşin var mi ?
Kredi parasını abinize elden mi verdiniz ?Vermedi. Kusura bakma benim sayemde çektin krediyi yarın bir gün evlenip elin herifine mi kullandiracaksin diye vermedi. Şimdi çok farklı sanki delircem artik
Anne baba abla başka bi büyük yok mu evde abinize insan olduğunu hatirlatacak.?
Başka kardeşim yok bir ara böyle konuşurken dalgaya vurarak evlenince nah veririm sen kendine yenisini alırsın kocan alsın dedi hüngür hüngür ağladım sinirden üstüne saldırdım çileden çıktım noldu olan bana oldu tuttu kolumdan evden atti saatlerce annemin gelmesini bekledim soğukta dışarda
Üstünde uyusturucu varken polise ihbar edemez misin?Bu arada kendisi uyuşturucu dahil her türlü maddeyi cok abartmadan kullanıyor ağır öfke kontrolü var iyiyken çok iyi sempatik abim abim diye sever koklar kotuyken tutup camdan atacak düzeye gelir ve aniden parlıyor gidip arabasına zarar verirsem muhtemelen yaptığım son aktivite bu olur. Bu arada parayı elden verdim güvendim üstüme alamam arabayı artık mahvoldum sinirlerim yıprandı araba tekrar alınır ama benim 1 senede çektiğim onca eziyet ne olacak
Öyle birini düşünün ki kimseye eyvallahı yok kimse söz geçiremez kaldı ki dışarıda tanıyan bir daha tanımak ister o kadar samimi sıcakkanlı efendi dürüst durur ki herkes imrenir kimse inanmaz ki gidip anlatsam yalan söylüyor derler
Satamam ki onun üzerine beni kandırdı benim üzerime alırız abicim yine sen kullanırsın diye şimdi vermiyor ruh hastasiEe kullanmiyorsa satın arabayı parayi da bankaya yatırın o evden defoldugunda alırsınız tekrar. Bu arada size zorbalık yaparken aileniz ne yapıyor. Çokta zorbalık yaparsa polise gidiceginizi söyleyin
Bu yaratık ne yazık ki kendi kendine oluşmadı başkasının malını gaspetmeyi kendine hak gören, saldırgan pisliği zaten senin şikayet et dediğin toplum oluşturdu kimi kime şikayet edeceksin kio zaman bir gün ses kaydı al.
sonra da bir internet sitesi aç.
sana yaptıklarını yaz, ses kaydını ekle
kızkardeşininmalınıgaspeden.com
sonra küçük el ilanları bas.
bir de online broşür hazırla.
esnafın telefonlarını falan buldum, whatsapp ta da grup kurdum de
nasıl olsa küçük yer.
bir tutuşsun bu rezillik yayılacak diye.
bana dokunursan arkadaşlarıma haber verdim. onlar yapacak de.
bir dahaki ramazan da davulcu ile anlaşacağım de.
bir ezan vaktinde git minareden duyur.
daha ne yapılır bilemedim.
90 bine aldim. 50 bin kadar kendim çalıştım yemedim içmedim eskilerle idare ettim biriktirdim sırf hayalim var diye 40 bin kadar da babamdan mal düştü banaBu arada araba ne kadar? Çok merak ettim.
Kız öyle deme benim abim var Allah razı olsun ondan. Ne istesem alır, yapmaya çalışır 27 yaşında ve 2 çocuklu olmasına rağmen.. Konu abilik değil, insanlık..Çok zor ya okurken iyi ki abim yok dedim. Allah yardımcınız olsun.. Bence ona ajitasyon yapın. Belki işe yarar.