• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan emici abim

Çok üzüldüm evlensen falan vermeyecek gibi görünüyo.evlilikten başka çare yok daha fazla yedirme hakkını.baska kardeşin var mi ?

Başka kardeşim yok bir ara böyle konuşurken dalgaya vurarak evlenince nah veririm sen kendine yenisini alırsın kocan alsın dedi hüngür hüngür ağladım sinirden üstüne saldırdım çileden çıktım noldu olan bana oldu tuttu kolumdan evden atti saatlerce annemin gelmesini bekledim soğukta dışarda

Kendi arabası varken bunu yapması anlaşılır gibi değil.

Psikolojik sorunları var belli ki.Bu durumdan kendince keyif alıyor sanırım.

Normal şartlarda olsa bi abi kardeşine kıyamaz.

Vermedi. Kusura bakma benim sayemde çektin krediyi yarın bir gün evlenip elin herifine mi kullandiracaksin diye vermedi. Şimdi çok farklı sanki delircem artik
Kredi parasını abinize elden mi verdiniz ?
Araba satıcısına bakiyeyi nasıl gönderdiniz

Anne baba abla başka bi büyük yok mu evde abinize insan olduğunu hatirlatacak.?

Öyle birini düşünün ki kimseye eyvallahı yok kimse söz geçiremez kaldı ki dışarıda tanıyan bir daha tanımak ister o kadar samimi sıcakkanlı efendi dürüst durur ki herkes imrenir kimse inanmaz ki gidip anlatsam yalan söylüyor derler

Başka kardeşim yok bir ara böyle konuşurken dalgaya vurarak evlenince nah veririm sen kendine yenisini alırsın kocan alsın dedi hüngür hüngür ağladım sinirden üstüne saldırdım çileden çıktım noldu olan bana oldu tuttu kolumdan evden atti saatlerce annemin gelmesini bekledim soğukta dışarda

dayı amca yok mu kimse ?
bu adama senin gücünün yetmeyeceği belli.
araba üstüne olsa, ara ihbar et çaldılar diyeceğim.
ama araba da abinin üzerine.
senin üzerine geçirmenin yolunu bul önce.

Abiniz tabi ki size abilik yapacak. Bunu size bir lütuf gibi sunması çok kötü.
Ben yerinizde olsam alırım karşıma konuşurum. Ha anlamıyor mu ? O zaman arabamı yükselticem satalım derim, parasını da alırım ondan.

Annen de abin de beş para etmez.İyi sabrediyosun.Neyse.Arabayı getir diye aradığında götürme.Arsıza daha arsız yüzsüze daha yüzsüz zorbaya daha zorba olmaktan başka çaren yok gibi duruyor.Abin zorbalık yaparsa da mağdura bağla ortalığı ayağa kaldır.Rezil et onları.Ay çok sinir oldum yaa.

Bu da sana ders olsun.Kredi falan çekme onun üstüne.Onunla iş yapma.Annen de az değil.

Bu arada kendisi uyuşturucu dahil her türlü maddeyi cok abartmadan kullanıyor ağır öfke kontrolü var iyiyken çok iyi sempatik abim abim diye sever koklar kotuyken tutup camdan atacak düzeye gelir ve aniden parlıyor gidip arabasına zarar verirsem muhtemelen yaptığım son aktivite bu olur. Bu arada parayı elden verdim güvendim üstüme alamam arabayı artık mahvoldum sinirlerim yıprandı araba tekrar alınır ama benim 1 senede çektiğim onca eziyet ne olacak

Bu arada kendisi uyuşturucu dahil her türlü maddeyi cok abartmadan kullanıyor ağır öfke kontrolü var iyiyken çok iyi sempatik abim abim diye sever koklar kotuyken tutup camdan atacak düzeye gelir ve aniden parlıyor gidip arabasına zarar verirsem muhtemelen yaptığım son aktivite bu olur. Bu arada parayı elden verdim güvendim üstüme alamam arabayı artık mahvoldum sinirlerim yıprandı araba tekrar alınır ama benim 1 senede çektiğim onca eziyet ne olacak
Üstünde uyusturucu varken polise ihbar edemez misin?

Öyle birini düşünün ki kimseye eyvallahı yok kimse söz geçiremez kaldı ki dışarıda tanıyan bir daha tanımak ister o kadar samimi sıcakkanlı efendi dürüst durur ki herkes imrenir kimse inanmaz ki gidip anlatsam yalan söylüyor derler

o zaman bir gün ses kaydı al.
sonra da bir internet sitesi aç.
sana yaptıklarını yaz, ses kaydını ekle

kızkardeşininmalınıgaspeden.com

sonra küçük el ilanları bas.
bir de online broşür hazırla.
esnafın telefonlarını falan buldum, whatsapp ta da grup kurdum de
nasıl olsa küçük yer.
bir tutuşsun bu rezillik yayılacak diye.
bana dokunursan arkadaşlarıma haber verdim. onlar yapacak de.
bir dahaki ramazan da davulcu ile anlaşacağım de.
bir ezan vaktinde git minareden duyur.
daha ne yapılır bilemedim.

Ee kullanmiyorsa satın arabayı parayi da bankaya yatırın o evden defoldugunda alırsınız tekrar. Bu arada size zorbalık yaparken aileniz ne yapıyor. Çokta zorbalık yaparsa polise gidiceginizi söyleyin

Hatta size şunu anlatayım hayatta en çok içime veren şey şu oldu geçen sene bana bir akrabamız il dışından çok güzel bir iş buldu maaşı güzeldi imkanlar çok güzeldi neyse ben heveslendim abim gidersen kız başına tek kalacağını mı düşündün sen ne kadar gerizekalisin ben de gelirim işimi oraya ayarlarım seninle kalirim falan dedi resmen bela gibi hayatıma çöktü kızlar ben anladım orada da mahvedecek düzenimi kabul ermedim çünkü gelecekti biliyorum manyak gibi

Ee kullanmiyorsa satın arabayı parayi da bankaya yatırın o evden defoldugunda alırsınız tekrar. Bu arada size zorbalık yaparken aileniz ne yapıyor. Çokta zorbalık yaparsa polise gidiceginizi söyleyin
Satamam ki onun üzerine beni kandırdı benim üzerime alırız abicim yine sen kullanırsın diye şimdi vermiyor ruh hastasi

o zaman bir gün ses kaydı al.
sonra da bir internet sitesi aç.
sana yaptıklarını yaz, ses kaydını ekle

kızkardeşininmalınıgaspeden.com

sonra küçük el ilanları bas.
bir de online broşür hazırla.
esnafın telefonlarını falan buldum, whatsapp ta da grup kurdum de
nasıl olsa küçük yer.
bir tutuşsun bu rezillik yayılacak diye.
bana dokunursan arkadaşlarıma haber verdim. onlar yapacak de.
bir dahaki ramazan da davulcu ile anlaşacağım de.
bir ezan vaktinde git minareden duyur.
daha ne yapılır bilemedim.
Bu yaratık ne yazık ki kendi kendine oluşmadı başkasının malını gaspetmeyi kendine hak gören, saldırgan pisliği zaten senin şikayet et dediğin toplum oluşturdu kimi kime şikayet edeceksin ki😓

Çok zor ya okurken iyi ki abim yok dedim. Allah yardımcınız olsun.. Bence ona ajitasyon yapın. Belki işe yarar.
Kız öyle deme benim abim var Allah razı olsun ondan. Ne istesem alır, yapmaya çalışır 27 yaşında ve 2 çocuklu olmasına rağmen.. Konu abilik değil, insanlık..

Konu sahibi en büyük hatayı arabayı abinin üzerine yapmakla yapmışsın. Yaşın tutuyor vs kendi adına alsana. O zaman böyle yaptığında verirdin polise çalıntı ihbarını. Uğraşsın dursun.. Arabayı Sat bankaya koy, para isterse yedim dersin. Biriktirmeye devam et madem küçük bir yer evler de ucuzdur, bir ev al kendine. 'kendi adına'

Back
X