• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan emici abim

Bu yaratık ne yazık ki kendi kendine oluşmadı başkasının malını gaspetmeyi kendine hak gören, saldırgan pisliği zaten senin şikayet et dediğin toplum oluşturdu kimi kime şikayet edeceksin ki😓

o kadar da değil.
delirdi mi bu kız derler.
abisi kendi adına gelecekten ziyade, kızın adı çıkar da başına kalır diye çekinir.
bir rezillik çıkarmaya başlasın al lanet gitsin der verir o arabayı.
bu arada sinirlenir de şiddet uygularsa da doğru polise.
baksana kimsenin gücü yetmiyor 🤷🏻‍♀️

C
Nasıl üzüldüm anlatamam benim abimde mal konusunda böyle.tek erkek olunca herseyi biz yiyelim istiyolar.Allah ıslah etsin.bikac yıl daha bekleyip kredi cektirmeyip kendi üstüne alsaydın keske
Canım benim allah herkese hayırlı kardes versin abi var kardeşine mal alır abi var zorla malını gaspeder artık isyan ediyorum benden bir kaç sene önce sans eseri doğmuş biri hicbir vasfi olmadığı halde bunları yapmaya ne hakki var keşke ben önce doğmuş olsaydım diye.

90 bine aldim. 50 bin kadar kendim çalıştım yemedim içmedim eskilerle idare ettim biriktirdim sırf hayalim var diye 40 bin kadar da babamdan mal düştü bana
Kötü araba dediğin 90binse, küçük bir yer dediğin de Bakırköy filandır diye düşündüm

90 bine aldim. 50 bin kadar kendim çalıştım yemedim içmedim eskilerle idare ettim biriktirdim sırf hayalim var diye 40 bin kadar da babamdan mal düştü bana
Az para değil.Haram zıkkım olsun de ne diyim.Zorba biriyse nasıl baş edilir ki? Annen de destek değil sana.Nefret ettim ya ikisinden de.

o kadar da değil.
delirdi mi bu kız derler.
abisi kendi adına gelecekten ziyade, kızın adı çıkar da başına kalır diye çekinir.
bir rezillik çıkarmaya başlasın al lanet gitsin der verir o arabayı.
bu arada sinirlenir de şiddet uygularsa da doğru polise.
baksana kimsenin gücü yetmiyor 🤷🏻‍♀️
Arabanın üzerinde yasal bir hakkı yok bildiğim kadarıyla beyhude bir caba

Vermedi. Kusura bakma benim sayemde çektin krediyi yarın bir gün evlenip elin herifine mi kullandiracaksin diye vermedi. Şimdi çok farklı sanki delircem artik
Cinnet gecir. Ya arabamin devrini yaparsin ya da senin arabani cam cerceve indiririm de.

Haram ediyorum zaten burnundan gelsin ama hepimizin bildiği gibi kötüye bir şey olmuyor artık çok usandım kızlar öyle böyle değil yaptığı yanına nasıl kar kalabiliyor her işi düzgün gidiyor her zaman mutlu. Çatır çatır hak yiyor ama kafasını yastığa koyduğu an uyuyabiliyor bunu anlamıyorum
Az para değil.Haram zıkkım olsun de ne diyim.Zorba biriyse nasıl baş edilir ki? Annen de destek değil sana.Nefret ettim ya ikisinden de.

Bir an önce ona birini bulun onla meşgul olurken vitesi 5 e aldığınız gibi gazlayın.

Orta halli araba deyince bende 20 30 bin civarı bir araba sandım. 90 bine hem birikimimle hem baba hakkından olan parayla aldığım arabayı abim gasp edecek çıldırırım. Alırım arabayı uçurumdan aşa salarım kim daha psikopatmış görürdü. Abinizi siz bence bi an önce evlendirin. Evlenince eşiyle uğraşmaktan size sıra gelmez

Bu arada ben şuan isten cikmak durumunda kaldim 1 ay kadar oldu başka iş bulamadım evdeyim ailem bakıyor çıkıp gidemiyorum onlara bağımlı oldum 1 aydır abim denen yaratığın da bahanesi oldu sana biz bakıyoruz tabi kullancam arabayı diye. işim olsa belki bu sefer gözümü karartıp giderdim ama yok

i
Onun arabasının yanında beygir gibi kalıyor hani onunkinden daha güzel olsa göz koymasına bir ihtimal hak veririm ama durum tam tersi olunca deliriyorum

aşırı aşırı aşırı mutsuz olsan.
depresyona girsen,
kimseyle konuşmasan.
beni insan yerine koymuyorsunuz,
emeğimi hiç ettiniz
ağlama krizleri, evde bir iki eşya kırıp dökme.
yaşamak istemiyorum lar.
biraz annemi korkutsan,
biraz abine baskı kursan,
abarttıkça abartsan

sonuç alamazsan ilk yazan arkadaşa katılıyorum. indir kapısını camını.
bana yar olmayan ona da olmasın.

Ederim ama kullanıcıya bir şey olmuyor diye biliyorum satıcı değil keyif için kullanır arada. Ayrıca bası belaya girse annem beni evden atar reddeder oğlumu yaktın diye tüm akrabalar sırtını döner herkesin gözbebeği
Kimseye söyleme ihbar ettiğini gizli tutulabiliyor mu araştır. Hiç olmazsa rezil olur yada arabayida unut o evden ayrıl peşine takılırsa uzaklaştırma kararı al polise git. Ağlayanın mali gülene yar olmazmış haram zikkim olsun her bir kurusu burnundan gelsin de bu insanlarla aynı evde yaşayacağı kaç kurtar kendini giden bir araba olsun canından ve psikolojinden daha değerli değil.

Düşmanı ana da doğurur derler o hesap. Abinizi uyaracak aile büyüğü yok anne desen tırt. Haram etmekten başka çareniz yok gibi. Tehlikeli bir profil çiziyor. Evde yok sayın konuşmayın samimi olmayın. Mecburen gördüğünüz biri gibi davranın. İyi zamanları oluyor diyorsunuz o zamanlarda da yumusamayin. İkili diyaloga girmeyin. Araba için de yalvarıp ağlamayın. Büyük ihtimalle yalvarmaniz, çaresiz görünmeniz hoşuna gidiyor araba yokmuş gibi davranın. Bir yere gidilecekse onunla gitmeyin ben otobüsle gelirim deyin mesela. Gibi gibi yola gelirse öyle gelir o da bir şans. Sızlanmak aman dilemek kedinin fareyle oynayisi hazzı yaratıyor belli ki psikopatta. Allah malı yine nasip eder de işte vicdan başka bir şey. Bu arada hiçbir şey için ona bir daha güvenmeyin.

Haram ediyorum zaten burnundan gelsin ama hepimizin bildiği gibi kötüye bir şey olmuyor artık çok usandım kızlar öyle böyle değil yaptığı yanına nasıl kar kalabiliyor her işi düzgün gidiyor her zaman mutlu. Çatır çatır hak yiyor ama kafasını yastığa koyduğu an uyuyabiliyor bunu anlamıyorum
O annen yaşlanırsa muhtaç duruma gelir de senin kapını çalarsa onu abine yolla canım.Hiç de acıma.Abin suçlu ama onu yaratanlar daha suçlu.2 abim var şöyle bişey yapsalar en başta annem onları tükürüğüyle boğar.Valla yazıklar olsun.Gizli para biriktir artık annene de söyleme.

Orta halli araba deyince bende 20 30 bin civarı bir araba sandım. 90 bine hem birikimimle hem baba hakkından olan parayla aldığım arabayı abim gasp edecek çıldırırım. Alırım arabayı uçurumdan aşa salarım kim daha psikopatmış görürdü. Abinizi siz bence bi an önce evlendirin. Evlenince eşiyle uğraşmaktan size sıra gelmez
Bir an önce ona birini bulun onla meşgul olurken vitesi 5 e aldığınız gibi gazlayın.

Kız arkadaşı var 5 senedir kızla evlenmiyor kızı istemeye gidecektik en son annemle zorla bizi yoldan çevirdi istemiyorum diye. Kızı seviyor ama evlenmek istemiyor annemin de parasını yiyor bu arada. Ee her şey evde beleş anne parası yemek var, kardeş arabasını gaspetmek var neden şu imkanı bozup evlensin ki ? Resmen evde huzur yok. Annem de artik bikti ondan. Bari 6 ay kurtulsak diye askeri dört gözle bekledik abim onca parası olmasına rağmen anneme duygu sömürüsü yapa yapa bedelliye gitti. Ne yapılır ki bu parazite

i

aşırı aşırı aşırı mutsuz olsan.
depresyona girsen,
kimseyle konuşmasan.
beni insan yerine koymuyorsunuz,
emeğimi hiç ettiniz
ağlama krizleri, evde bir iki eşya kırıp dökme.
yaşamak istemiyorum lar.
biraz annemi korkutsan,
biraz abine baskı kursan,
abarttıkça abartsan

sonuç alamazsan ilk yazan arkadaşa katılıyorum. indir kapısını camını.
bana yar olmayan ona da olmasın.

Yapmadım mı haftalarca odama kapandım depresyona girdim üstelik rol de değil gerçekten çok üzüldüm bunalıma girdim hepsini gördü dengesiz bir kişiliği var bi geldi abim gel dedi sarıldı öptü zorla tamam al arabayı bugünlük falan dedi iyice delirdim. Işte bi geldi güldü eğlendi domuz gibi ne ağlıyorsun dedi kahkahalar atti bi araba için kıçını yırttın diye alaylar etti

Back
X