• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan emici abim

Her kavgada bir yerlerim morardığı için saçım tutam tutam yolunluğu için hem ondan hemde üstüne annem denen kadından abine nasıl bağırırsın diye dayak üstüne dayak yediğim için artık kavga çıkaramıyorum. Polise gidecektim en son anladılar evden çıkartmadılar morluklar geçene kadar biri telefonumu aldı biri bilgisayarımı aldı elimden.
Son kavganızı çıkarın ve size birşey yaparlarsa polise gidin.
Darp raporu alın.
Böyle olmaz yani bu nedir.
Rezil olsunlar ele güne ana oğul

90 bine ev kredisine girseydin keşke
En azından o haysiyetsizle aynı evde yaşamana gerek kalmazdı
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış
Arabayı satıcam başka araba alıcam kendi üzerime de hayır der zaten o an cinnet geçirmiş gibi yap valla senin gibi 2 hap atarım gece siz uyurken evi yakarım de
Arabayı üzerime vermezsen hem kendi arabamı hem senin arabanı kundaklarım de
Böylesini evire çevire döveceksin valla nasıl sinir oldum

Ve bende acayip kıl oldum, başlarım böyle abiye, ah bende gecmis zamanda neler Cektım neler insanlardan sımdı ısım var evliyim ama nasip mı diyeyim ne diyeyim cocugum olmadı sebepsiz yani. Evlendim ama hergun ailevı streslerden aklım annemde kalıyor maddi manevi hep verici oldum kardeslerım var dıe.. Yuklerı tasıdım hep eşim saolsun

Esim sağolsun iyi bir insan dost arkadaş evimde mutluyum hakikaten abın kam emici guzel başlık bulmuşsun, ınsallah hayırlı bir insanla yuva kurarsın, bole ortak gibi ise girdimi karsıdakı de böle aptal olunca malesef sömürüyorlar araba keske uzerıne olsaydı yaptıgı buyuk terbiyesizlik butun sayfaları okuyamadım canım bundan buyuk ders cıkar ve kimseye guvenme..

Bence insanlar iyi niyetlerinden dolayı hayatlarında 1 kere maddi kayba uğruyorlar. Burada çok konu var sevgilisine yüklü miktarda para vermişti üye, adam kızdan ayrılıp o parayla yeni sevgilisine düğün yapmıştı parayı ödememişti. Bakın konulara altınlarını kaptıran vs çok üye var. Olan olmuş artık lütfen buna bir hayat dersi olarak bakın. Ve yeni bir plan yapmaya çalışın. Dışardan yorum yapmak kolay ben olsam üzüntüden hasta olmuştuk belki de ama bir şekilde bunu aşmanız lazım.
Ama öncelikle evden ayrılıp anneniz ve abinizle olan bağınızı mümkün olduğunca koparmanız lazım. Böyle bir şey yapma planınız var mı? Yeniden bir iş bulmanız ne kadar sürer?

O aracı satın elinizden bir şekilde çıkartın. Gelen paranın çar çur olmaması için geleceğiniz için döviz / altın hesabı vs. hesap açıp oraya atın.. Tabi size zorla para çektirtmezlerse...

Arabayı satmak istediğinizi söyleyin abinize satıp eğer çalışıyorsanz başka bı arabayı kendi üstünuze alın kredi borcuda bittiyse eger. Oda neymiş canım kendi arabası varmış bende yok sandım yani sizinkinden ne istiyor çok beğeniyorsa satıp aynindan alsn 😏😏😕

Konuyu bugün okudum o abini bulup parçalayasım geldi. Kendine bankada hesap aç para biriktir ve o evden ayrıl. Bu arada tekrar döverse git hemen darp raporu al ve savcılığa suç duyurusunda bulun (polise git diyemiyorum çünkü aile içi bir olay olduğu için sikayetini engellemeye calışırlar maalesef).
Model yükselteyim bahanesiyle de sana o aracı sattırmaz. İşin yoksa model de yüksrltemezsin zaten. Ama bir daha dayak atarsa hemen darp raporu al şikayet et darp raporunu da sosyal medyadan bütün akrabaların gözüne sok. Yıllarca sinsi sinsi yarattığı efendi imajı yerle bir olsun. Ben olsam çoktan sosyal medyadan ifşa etmiştim herhalde. Nasıl olsa her sekilde dayak yiyorsun bari amacına ulaş.

Herkese iyi akşamlar çok bunalmış durumdayım sırf bunun için üye oldum konu abim. Ben 17 yaşımdan beri çalışıp para biriktiriyorum en büyük hayalim orta direk bir arabamın olmasıydı ki oldu da çok şükür tam 7 sene para biriktirdim bir yandan okudum bir yandan çalıştım kendime orta model ama tam istediğim gibi bir araba aldım. Arabayı alırken de abimin üzerinden kredi çektik ben ona eksiksiz kuruşu kuruşuna verdim krediyi hemen kapattık.

Neyse konuya gelecek olursak abim 32 yaşında hiç evlenmedi sorumlu ve efendi gözüken amma velakin aslında sorunlu ve kelimenin tam anlamıyla zorba bi adam. Ben sana babam öldü babalık yaptım her istediğini aldım emek verdim diye diye arabamı bana kullandirtmiyor. Arabayı onun üzerine aldık bu şartla çekti krediyi ve kızlar yemin ediyorum 1 kuruş bile desteksiz tek başıma ödedim. Şimdi benim ne zorluklarla hayalini kurarak aldığım arabamı kullandirtmiyor sabah aliyor anahtarı vermesem zorla aliyor çünkü kaba saygısız zorba biri lafım geçmiyor gece getiriyor. 1 senede arabayı toplasanız 10 kez anca sürümüşümdür ayda yılda bir ağlaya ağlaya alıyorum 2 saat sonra arıyor getir arabayı diye.

Bu arada asıl inanılmaz nokta kendisinin benimkinden çok daha pahalı bi arabası var. Maaşı da dolgun. Benim kötü arabama göz dikmiş gibi yemin ediyorum kendimi aşırı gariban hissediyorum. Ayrı eve çıkıp kurtulamam küçük şehirdeyiz ve çok yobaz biri benim yakama yapışır bırakmaz. Bir yandan bir senedir kendimi enayi gibi hissediyorum diyorum ki kendime ayşe sen bu arabayı kendine almadın mı binbir türlü zahmetle almadın mı şimdi bir yere gidecek olayim otobüsle gidiyorum ya da yürüyorum. Içine bir araba kokusu bile astirmiyor iyice benimsedi. Aşırı beleşçi ve bencil bir insan nefret ediyorum kızlar ne yapmalıyım yemin ederim boğup atasım geliyor küçüklükten beri hep zorbaydı kimse söz geçiremezdi her malıma el koyardı.
sende onun lüks arabasını kullan

Durumuna cok uzuldum. Ben olsaydim kardes mardes dinlemez hakkimi bana vermezsen ya canin tez zamanda o arabada ciksin ya da köturum kal diye beddua ederdim yuzune hemde. Bu gibi durumlarda malin elden gitmesi degil yapilan haksizlik insani cileden cikartiyor.

Sen de tamamen pasif kaliyorsun.. en olmadj Al eline bir bicak yanindan gecerken şöyle kanirta kanirta derin bir sekilde ciz onun arabasini. Yola gelen tarafina yaparsan senden bilecek degil ya. Arabani geri getirmez ama icini biraz sogutur.

Back
X