limburg cnm benim doktorumda hic bekleme diyor zaten bi adet dönemi gecmesi yeterliymis bende cok istiyorum su sonuclarim gelsin hayirlisiyla haftaya sali benimde randevum var münichte ins ozamanda kalan sonuclarimda cikar bu sefer tuttururum ins sende hazir gözüküyosun cnm kendini toparlayip hamis kalirsin ins
biz iyiyiz babiş nöbetci kız kıza takılıyoruz -tatlicadiarzu-saol canım sen ve cemrem nasıl op onu koklaya koklaya kanamam acayıp bısıy ya ben adet kanaması gıbı olacak sanıyordum ama bu bır ara var bır ara yok afedersınız sankı kanlı akıntı gıbı normalmı canım ya?
CELEN evet bende merak ettim neyse korkulacak bisey olmaz ins sen nasilsin cnm ?
canım yaa ne kadar güzel umutlusun.... Benim hiç yok o konuda umudum... Her ne kadar yenilen pehlivan güreşe doymazmış desemde... Bana benimki güreşmek sadece her yenilgiden sonra gibi geliyor ama rövanşını alamıycam bu güreşin bence... Ama bir iç çekip kısmet demekten başkada birşey gelmiyor elden
amin geleveracım :Saruboceq: gııı cidden öyle mi doğdu içine :Saruboceq::Saruboceq:
oy ben böyle gülüş görmeddiiim şu fotoyu ıssırıccaam o olucak cemre cadısı uğruna
geleveracım özeline yazıyorum b12 ve b6 nın adlarını
cnm ben 5 düsük yasadim bunuda doktoruma sordum acaba siksik yada bir kere yapilmis bir kürtaj sonrasi hamile nekadar sürede kalabilirim bu siklik diger hamileligi tetiklermi onun icinmi düsüyor diye doktorumda bana bir adet döneminin gecmesi rahmin yenilenmesi anlamina geliyor dedi hic ilgisi yok dedi hatta kendisinin rusyali bi hastasi belli araliklarla 17 kere kürtaj olmus sonra hamilelik istediginde hic sorun olmadan dogurmus yani korkulacak bisey yok iillaki aynisi olacak degil diyorpardonnnnnnn konuya biraz türk kaldım... ne bir adet dönemi beklemek neden sonra ??????????
limburg cnm benim doktorumda hic bekleme diyor zaten bi adet dönemi gecmesi yeterliymis bende cok istiyorum su sonuclarim gelsin hayirlisiyla haftaya sali benimde randevum var münichte ins ozamanda kalan sonuclarimda cikar bu sefer tuttururum ins sende hazir gözüküyosun cnm kendini toparlayip hamis kalirsin ins
insallah cnm iyi bi doktorada mutlaka git cnm yabanciyiz diye sanki biraz ilgisizler ben simdi türk kadin doktor buldum ona gidiyorum herseyin hayirlisi cnmhadı bakalım ınsallah canım hayırlısıyla sonuclarında gelsın basla ınsallah guzel haberler verır bu ay tum arkadaslarımız evet bende cok ıstıyorum ve gonlume oyle doguyorkı cok beklemeden rabbım nasıp edecek ınsallahhhhh
limburgcum hadi gözün aydın ne güzel haber almışsın allahın izniyle muvaffak olasın :saruboceq:
Bugün senin için ayrıca da önemli birgündü biliyorum, allah kabul etsin, nur içinde :saruboceq:
cnm ben 5 düsük yasadim bunuda doktoruma sordum acaba siksik yada bir kere yapilmis bir kürtaj sonrasi hamile nekadar sürede kalabilirim bu siklik diger hamileligi tetiklermi onun icinmi düsüyor diye doktorumda bana bir adet döneminin gecmesi rahmin yenilenmesi anlamina geliyor dedi hic ilgisi yok dedi hatta kendisinin rusyali bi hastasi belli araliklarla 17 kere kürtaj olmus sonra hamilelik istediginde hic sorun olmadan dogurmus yani korkulacak bisey yok iillaki aynisi olacak degil diyor
amın canım allah razı olsun evet pazar gunu tam bır hafta oldu dogum yapalı yavrumu kaybedelı gecen hafta bugunde yavrumu topraga verdık bugunde amcaıyla babası mezarını yaptılar oglumun ama bılıorumkı ordakı sadece bır ceset yavrum rabbımın yanında melek oldu o
biz iyiyiz babiş nöbetci kız kıza takılıyoruz -tatlicadiarzu-
canım kanamn normal tabi.sende kırkın cıkana kadar lohusasın.30. güne doğrundaha azalmıs olur.hatta inşallah kesilir :Saruboceq:
cok şükür seydam cım iyi sayılrım cemryle yanlızız bu gece yedi bitirdi beni laelaelaelaelae
:roflolhmmmm... kız bu arada şu ı harflerini i diye yazma :kedi: bir adet dönemi geçince bende hemen :kedi: ayyy bende valla ne istediğimi bilmiyorum şu sıralar akannehir :roflol:
MELEKCİM
seninde pıhtılaşma oranın cok güzel cıkmış canımmm sonuna kadar böle dwm edersin inşlah seni ve tatlı kızını öpüyorumm
insallah cnm iyi bi doktorada mutlaka git cnm yabanciyiz diye sanki biraz ilgisizler ben simdi türk kadin doktor buldum ona gidiyorum herseyin hayirlisi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?