reisdevrim , doğum günün kutlu olsunnn...iyiki doğdun...sende benim gibi akrepsin...benim doğum günümde 14 kasımda...
canderya , reisdevrimle değerleriniz aynı yanlış hatırlamıyorsam...istersen karşılaştırın tedavi şekillerinizi...
gobete canım nasılsın ? Yarın gidiyormusun doktora ?
kahvelokumcum , inşaallah önümüzdeki aya olur tatlımm...öptümm kocamann...
limburgcum , bence hiç ara verme ...zaten allah istediği zaman verecek canımcım...
lidyacım , çalışmalara başlamışsın , inşaallah seninde iyi haberlerini kısa zamanda alırız canım...
gelevera , bir yerde okumuştum , 8 haftadan önceki düşüklerde ara vermeye gerek yokmuş , bir araştır istersen...
elifcim , gözün aydın canım , sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallah...
aslıhancım , 2 gündür çok yoğundum , dua okuyamadımama ilk fırsatta okucamm...
bende cnm karnimda öldü kürtaj oldum ayni durundayiz tabiki senin kendini hazir hissetmen önemli bakarsin alnina yazilmistir hemen kalirsin hic belli olmaz allaha havele edelim o hakkimizda hayirlisini verir ins
Canım yaaa , ben sezeryan olmasına rağmen 5 ay sonra hamile kaldım Ve lütfü bey hiç bişey olmaz dedi...Sen bilirsin tabikide canımmmmm...İçinden nasıl geliyorsa , nasıl mutlu ve huzurlu olacaksan öyle olsun...
onu hic bilmiyordum cnm allah yar ve yardimcimiz olsun benim gitmedigim sehir kalmadi artik bunu birakmam heralde allah seninde karsina cikarir ins anlayan bir doktor cnmevet canım ya ne guzel senınkı bırde kadın dogumcumus yanı turk olan sanslısın cok.ahhhhh bazen dıorumkı keske trde olsam sankı ordakıler daha bır ılgılenıyorlar;benım bebegım 161 gunlukmus 180 olmadan bebek demıorlarmıs fetus dıye gecıormus o yuzden mudahale etmedıler bılıormusun ve benımde hıcbır hakkım yok nıye etmedınız dıye cunku resmıyete gecmıormus o kadarlık bebek
Canım iyiyim çok şükür , 2 hafta sonra kontrolüm var ama ben dayanamayıp cuma günü herhangi bir polikliniğe gidip bebişimi göricem...melekcim sen nasilsin cnm benim
Hayırlısı canım , inşaallah en kısa zamanda tutar...Ben hamile kaldığım ay bol bol kuru incir yemiştim , kuru inciri ihmal etme tatlım...evet canım bende oyle dusunuyorum bakalım bı baslayalım nasıp artık ınsallah faazla uzamadan tutar hayırlısıyla
vala zaten şu durumda kociş yanımda değil zaten hem bir ay beklemek zorunlu... ondan sonrada artık o zaman ki ruh halim ne olur hemenmi isterim beklermiyim bilemiyorum... en hayırlı zamanda birdaha üzmiycek şekilde versin inşallah rabbim...
Ayy canımm yaaa :) Hakkaten öyle oluyor :) 2 gündür pek giremedim , topluca yazıyorum...Valla hızlıca okuyup , aklımda kalanları yazıyorum hızlıca...Senden de bişey kaçmıyo haaaaa.....melek sende namazları kazaya bırakıp yatsıdan sonra toplu kılanlar gibi topluyorrrrr hepsini tek tek yazıyorsun... kaydirigubbakcemile3 kağıdamı yazıyosun nasıl aklında tutuyorsun böyle.... :roflol: :roflol:
gülegüle cnm kendine iyi bak ayaklarini üsütme sakinKIZLAR CIKMAM LAZIM OPUUYORUM HEPINIZI FAZLA CENE CALMAYIN YAAa.s.AAA BEN GIDINCE
Evet canımm , 4 hafta beklemek zor geliyor ...melekcim bebegini görünce daha iyi hissediyorsun kendini bende bir kalbi atsa diye hep umutla gitmistim insallah allahim saglikla kucagina versin bende evet 17 sini bekliyorum sanki zaman gecmiyor umarim kesin bir tedavi sekli uygularlar
opuyorumnanaktantabiii güzellik ve bakım bizim boynumuzun borcu
melekcim ya benim bu durumda listede olmam dogrumu sence topige girerim sizleri birakam asla hani artik pihtilasma kesin yok yani bilmiyorum diger sonuclari alipmi yazalim oraya nasil olurki?
gidermiyim hic kovsanizda gitmem opuyorumnanaktan:1hug:Evet canım , sonuçlarını alınca güncelleyelim listemizi...Hamilelerimizin listesine alırız seni :)
Eveeeeett , bizi bırakma sakınnnn....
bende aslinda oglusimi koyucam ama sizlere karsi utaniyorum cocugumu gözünüze sokuyomusum gibi olur diye fazlada bahsetmiyorum da illaki imrenen olur ozaman cok üzülürüm:gitme:Offf , bir resim ekleyeyim dedim , olmadı...Resmin boyutları büyük gelmiş , küçültmem gerekiyormuşneyse küçültebilirsem koyarım resmimi...
aaaaa , sende akrepsin ne güzel :) 17 Kasıma en güzel doğum günü hediyeni alırsın inşaallahhhhhhhhh....insallah cnm 14 dünde senin dogum gününmüs cnm sende akrepsin demekki sana kanim ondan isindi benim opuyorumnanaktanbenimki17 kasin tam dokrora gidecegim gün iyi bi hediye alirim ins sen kac yasina giriyorsun cnm sakincasi yoksa ben 27
gidermiyim hic kovsanizda gitmem opuyorumnanaktan:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?