slm kızlar
canım benim regl gunumden 2gun sonra 199 cıkmıstı,
her gun ikişye katladıgına gore regl gunum 90 falandı sanırım
benim halen kanamam var cnm..
ara ara geliyor
senin regl gunun bugunmuydu
geç döllenme olabilir dedi canım, bir iki hafta daha takip edip durumuna bakacak
canım benim teşhisim: derin ven trombozuArkadaŞlar merhaba
bİrŞey sormak İstİyorum...
Ben tÜp bebek tedavİsİ İle hamİleyİm Şuan ve kan sulandırıcı clexane yapıyorum hergÜn..burdan bİr arkadaŞtan heyet Çıkarılıp alınabİleceĞİnİ duyunca ...heyet raporu Çıkarttım ve dÜn reÇete ye yadırdım 5 adet aldım...dr um bana hİÇ Ödeme yapmayacaksın demesİne raĞmen 60 tl katkı payı Ödedİm...eczane teŞhİsle İlgİl bu durum dedİ...yÜksek rİsklİ gebelİk yazıyor ende
acaba sİzlerde teŞhİste ne yazıyor....Ücret verİyormusun sİzde eczaneye heyetle İlaÇları alırken...bİlgİ verİrsenİz sevİnİrİm...
çok vicdansızlar çooookkgünaydın kızlar bende dün ön görüşmeye gittim özel hastaneye. yaklaşık 3 ay önce 1 düşük yaptım. doktorum koagulasyon testlerini yaptır dedi.bende bu gittiğim özelde yapılıyormuş duyunca sevindim. çünkü niğdede üniversite hastanesi olmadığından başka bir yere gitmem gerekiyordu gitmeme gerek kalmadı. neyse dün ön görüşmede sırf bu testler burda yapılıyormu ben yarın gelecem dedim evet yapılıyor dedi 8 aylık hamile olan kadın doğum uzmanı. 1 düşük yaptım deyince biz 1 düşükte bu testleri istemiyoz 3 düşük yapmış olman lazım dedi. ben dedim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diye. belki düşük olmaz 2. sinde dedi.bende olabilirde ama dedim. zaten %80 bu testlerde bişe çıkmaz dedi olsun hiç değilse çıkmasa bile içim rahat eder dedim çıksada sebebini öğrenmiş olurum dedim madem istiyorsun yarın gel yapalım dedi. çok şaşırdım ya bu kadar duyarsız olmalarına.bugün gidecem kan vermeye 1 haftada çıkacakmış sonuçlar. ankaraya yolluyacaklar. hayırlısı olur inşallah.
bak bak bensiz sen neler yapıyon bakalım bak bende geldim ohhhhkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2herkes nerde yine topik bana kaldı :) ben de kendi kendime eğleneyim bari :)kaydirigubbakcemile2zemuszemushihoyyyt
burda pa 1 in normal değerine 4g 5g deniyo
ı
iyi akşamlar nergis bişe soracaktım. ben şuan ferplex fol kullanıyorum ya. bunla birlikte folic plus da kullansam bir sorun olurmu?
slm canım benim değerler aşağıdaki gibi
iki bebek kaybettim 1.si düşük oldu 2.si küretaj .1.si 6 haftalıktı 2.si 5 haftalık her ikisinde de kalp atışını duymamıştık.
faktör v leiden mutasyonu (homozigot normal)
protrombin 20210 mutasyonu(homozigot normal)
MTHFR 677 C >T polimorfizmi(heterozigot)
mthfr 1298 A>Cpolimorfizmi(homozigot normal)
PAI 1 4G/5G polimorfizmi(4G/5G)
ACE gen polimorfizmi(DD)
nergis nezaman tetlerini yaptıracan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?