Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben çok kötüyüm
bugün sabah çamaşırımda aşırı miktaarda kan gördüm
soluğu dr da aldım
doktor b-hcg nin çok düşük olduğunu söyledi
bu ay yapılacak birşey yok dedi
neredeyse bana hamile değilsin demeye getirdi
hamile değilsem bühcg nasıl 29 çıkar
kızlar sizin b-hcg değerleriniz kaç çıkmıştı

canım benim regl gunumden 2gun sonra 199 cıkmıstı,
her gun ikişye katladıgına gore regl gunum 90 falandı sanırım

ne yapacağımı bilmiyorum
bebeğimin benden vazgeçmiş olabileceğini düşünemiyorum
progestanı kesti doktorum ve iğne de vermedi
sizce ne yapmalıyım
ben yarın yine b-hcg yaptırmayı düşünüyorum

cnaım panik yapma bence degerin kotu degl yarın tekrar yaptır artıyorsa korkacak hicbirsey yok cnm

canım benim teşhisim: derin ven trombozu
çok vicdansızlar çooookk
herkes nerde yine topik bana kaldı :) ben de kendi kendime eğleneyim bari :)kaydirigubbakcemile2zemuszemushihoyyyt
bak bak bensiz sen neler yapıyon bakalım bak bende geldim ohhhhkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
burda pa 1 in normal değerine 4g 5g deniyo
ı

benim doktorum (paı:4g/5g) yan mutasyon olduğunu söylüyor.

iyi akşamlar nergis bişe soracaktım. ben şuan ferplex fol kullanıyorum ya. bunla birlikte folic plus da kullansam bir sorun olurmu?

iyi akşamlar canım aslında kullandığınıda folinik asit var ama folbiol al bence.istersende tetkik sonuçlarını bekle zaten kısa sürede çıkacak.

merhaba canım..
tam hayırlı olsun diyecektim ki diğer yazdıklarını okudum.geçmiş olsun canım.sanırım doktorun seni tam olarak bilgilendirmiyor.yukarıda senin değerlerine baktım da hem homozigot yazıyo hemde normal...bir yanlışlık var.sanırım senin bu değerlerinden 3 tane homozigotun var. 1 tane heterozigotun 4g 5g ve dd var. diğer gebeliğinin nasıl sonlandığını bilmiyorum ama bu gebeliğinde sanırım gebelik oluştu ama gereken tedavi erken başlanmadığı için kendiliğinden sonlanıyor.6 tane değerin var canım ve bence gebeliğini 3 haftadan falan öğrenip başlanmalı yada yumurtlama gününden itibaren... yani şuan senin adına üzgün olduğum için bir sürü şey düşünüyorum ama bunları ben değil kesinlikle iyi diyolog kuracağın bir doktor bul ve konuş.doktorun sana tedavi aşamalarını tek tek anlatmalı.yine konuşuruz canım..

arkadaslar merhaba,burdaki arkadasların hangi faktörlere sahip olduğunu gösteren bir liste vardı,birçok sayfaya baktım denk gelir miyim diye ama bulamadım

ona nasıl bakıcam acaba?kahvelokum arkadasımız mı ilgileniyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…