Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Beni soran sormayan tüm arkadaşları kocaman öpüyorumm. güzel haberler bekliyorum sizdennnnnnnnnnnnn şimdilik ben kaçıyorummmmm görüşmek üzereeeeee

Kızlar uzun zamandır giremiyordum. internet problemli biraz. Umarım herkes iyidir. Bizde bi değişiklik yok kocişi askere gönderdik artık teskereden sonra başlayacağız çalışmalara. Hepinizi çok öpüyorum.opuyorumnanaktan
Canderya çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah. :Saruboceq:

canım buğün çıkacaktı sonuçlarım ama daha öğrenemedim sonucunu...sen ne yaptın nasıl geçti lütfü beyle...yasemin_66

tahlillerinin güzel çıktığını okudum formda bir pıhtılaşma varmış demişin lütfü beyi aradındamı öğrendin sonuçları lütfü bey on gün sonra ara beni sonuçlar için dedi hastane 2 hafta sonra çıkar sonuçlar dedi. benden rahim filmi falan istemedi sadece smear testi aldı bide diğer kan tahlilleri, genetik doktoruna yönlendirdi kromozom tahlilleri 1 ay sonra çıkarmış dedi. hayırlısı bakalım

Günaydın kızlar:)

Reis hanım sizi görmek ne güzel :1hug:

Tuluncum canım allah kavuştursun, eşin gittiği gibi sağlıkla dönsün inşallah.

Kızlar biz artık iyicene büyüdük sanırım, bugün 32. haftaya girdik...Düşününce inanamıyorum o kadar sıkıntıdan badireden sonra nihayet sona yaklaşmaya başladığımızı hissediyorum...
Gerçi şimdi de hep suyumuz az çıkıyor ama en azından ideal değerlerde olmasa da hastaneye yatacak kadar da az değilmiş..Buna da şükür, içim dışım su oldu son 3 aydır hergün 4 litre su içiyorum başka sıvılar da alıyorum ama bi artıramadık şu suyu

ınşallah ben de isteyen tüm arkadaşlarım da sağlıkla alır kucağına bebişini ve mutlulukla sevdikleriyle beraber büyütür.

Yeni arkadaşların hepsine hoş geldin diyorum, umarım hepimizin duaları kabul olur.

bizde o günleri yaşarız inşallah söyleyince çok uzak bir hayal gibi geliyor ama allah bilir tabi.

Yaşarsınız canım inşallah, dualarımız tüm isteyenlerle :Saruboceq:
Ben de bu hamileliğim de neler yaşadım, kanama geçirdim, 45 gün hiç kalkmadan sırt üstü yattım, ama bebeğim gitmedi kaldı benimle allah şükürler olsun ki.
İnşallah sizler sağlıkla daha kolaylıkla bir hamilelik süreci geçirirsiniz.

Simge cim canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?

kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum malum yıl sonu yoğunluk var yumurtalıklarımdaki kist eridi pazar günü çatlatma iğnesi oldum ve karnım hala ağrıyor umarım bu ay sonuç alırız
deryacım çok ama çok üzüldüm kendine çok dikkat et kocaman sarılıyorum sana :teselli:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
geçmişi okuyamadım ama kırılıp siteden ayrılanlar olmuş bu konuyu bilen varsa bana biraz anlatabilir mi?

günaydınlar canoşlar,.güzel bir gün diliyorum,.bilen arkadşlar varsa bi sorum olacaktı,.doktoruma daha sormadım oyüzden tereddütteyim,.kan pıhtılaşması olanlar normal doğum yapabiliyomu,yoksa bi riski varmı,.şimdiden TEŞKÜRLER:1hug:

kızlar benim bugün adetim başladı yine yok anlayacağınız ya o kadar streste kalıyoruz ki şuda zamanında başlasa da kendimizi dinlemesek olmaz mı neyse önümüzde ki ay maçlara bakacaz çalışmalara devam :)

allahım cok bekletmez inşlah reiscim en kısa zamnda bebişini koysun göbüşüneopuyorumnanaktan
eskiler celenin gitmesini protesto ediyo galba canım ama bizzler istemedik demi böle olmasını ele ele verelim celeni geri getirelim ddik ama gelmiyo napalım bölede gidilip site boş bırakılmaz kiii amann ha sende gidim deme daha konuşulacak cokk şey varrryerimseniben

canım benim celen gitti diemi sende gidiyosun ama herkes birbirine kızıp gitsee nolcak bu sitenin hali biz elimizden geleni yaptık celen için özelden msj yağmuruna tuttuk oda gelicem demişti ama gelmedi hala neyse siz bilirsiiniz size ihtiyacımız var burada onu bilin yetrr....:çok üzgünüm:

muco merhaba ya kaç zamandır yokum bişeydende haberim yok yazılanları okumaya kalksam ooooooo
celen niye gittiiiiii anlamadım kimsede bana cevap vermedi

meraba gülüş bende geçmişi okuyup öğrenmeye çalışıyorum canderyayala problem yaşamışlar galiba canderya eski üyeler burayı sahipleniyor falan demiş sonuçta celen bir daha girmeyeceğini açıklamış çok üzgünüm inşallah geri döner çünkü onlardan öğreneceğimiz çok şey var

esterye meraba senin doktorun lütfü beymi kaçlık iğne kulanıyosun ve değerlerini yazarmısın çok soru sordum galiba

hımmmm anladım canım sağol açıklaman için üzüldüm cidden dediğin gibi celenden öğreneceğimiz çok şey vardı

canım ben memorial hastanesi selman laçin bey e gidiyorum, 0,45 lik innohep igne kullanıyorum , kahverengi lekelenmelerim cogalınca coraspirini kesti dr um
cmtesi kontrolum var..
bu arada ben mthfr 1298 oozigotum ve protein s dusuklugum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…