güzelim bende sizleri çok özledim ve hep girmek istedim ama dediğim gibi kk. çok yavaştı ve işyerinden imkansız giremedimmafoldumben o kadar çok uğraştımki ama şimdi burdayımmmmmmmmmmmmalkisalkisalkisCanım ya nerelerdesin sen hiç gelmiyorsun ama bizi fazla yanlız bırakma oluru
bizde o günleri yaşarız inşallah söyleyince çok uzak bir hayal gibi geliyor ama allah bilir tabi.
canım vallahi hep gelmek istedim ama hem internetteki kısıtlama hemde kk.ya girilmiyodu bizim işyerinde kk. yavaştı sanırım. ya şimdi öğrendim canderyayıda hay allahım yarabbim allah sabır versin ne diyim. bütün olumsuzlukları yaşıyoruz boş gebelik düşük kimyasal gebelik falan. allah hepimize yardım etsin canım. valla bende pek bir haber yok. hiç bebek lafı etmiyoruz korunmuyoruz ama gün hesabıda yapmıyoruz o zaman insan geriliyo artık ne zaman tutarsa:))
Günaydın kızlar:)
Canım benim çok geçmiş olsun umarım bu ilk ve son kaybın olur allahım bir daha yaşatmasın.
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme: yinemi kötü haber yaa:gitme::gitme:
Allahım sen canderyaya sabır ver:Saruboceq:
Canım hayırlı haberlerini alırız inşallah sonucu alır almaz yaz bizi merakta koyma
Canım benim hepimizin kayıpları oldu acı çektik üzüldük ama allaha dua etmekten başka çare yok demekki rabbim bizide böyle bir sınava tabi tutuyor ama sabredersek birgün mutlaka mükafatını görcez yeterki allahtan isteyelim umudumuzu kaybetmeyelim ve sabır edelim rabbim mutlaka birgün bizimde kollarımıza meleklerimizi verecek
Canım benim doktorum iğneye rağmen bebeğini kaybedelirsin bunun kesin bir tedavisi yok iğne sadece önlem amaçlı demişti tekrar hamile kalmadan önce bunu kabullenmeli ve kendini kötüyede hazırlamalısın demişti birgün mutlaka bebeğin olacak ama 1. ama 3 ama 13. bizimde kaderimiz böyle ne yapalım denemekten başka çaremiz yok Alalhım inşallah hiç birimize bir daha böyle acı tecrübeler yaşatmaz
canım yukarda muco arkadaşımızada yazdım bizim kaderimiz bu iğneye rağmen bebeğimizi kaybedebiliyoruz malesef bu başka hastalığın olduğunu göstermez ki
İnşallah kromozon analizinde normal çıkarki bende doktorun gibi normal çıkacağını hissediyorum
Canım benim bence bebişin sağlıklı sakın kötü şeyler düşünüp stres yapma herşey çok güzel olacak inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alcan allahın izniyle
Canım ya nerelerdesin sen hiç gelmiyorsun ama bizi fazla yanlız bırakma oluru
inşlah büşracım inşlah canımmm bi tek sıkıntım bu şuandaa bide bebişim olsa benden mutlu insan olmazz sürekli büyüyen bi yara gibi canımı cok yakıyo mafoldumbenmafoldumben
ben de üzüldüm canım. ama beni daha da üzen burada ki arkadaşların tepkisiydi.. o yğzden eskisi gb gelmiyorum buraya.. sizleri merak ettiğim için bakıp çıkıyorum.. umarım hep güzel haberler alırız... bu topiktekş herkesin 2010 da anne olmasıdır dileğim... inş...
meraba gülüş bende geçmişi okuyup öğrenmeye çalışıyorum canderyayala problem yaşamışlar galiba canderya eski üyeler burayı sahipleniyor falan demiş sonuçta celen bir daha girmeyeceğini açıklamış çok üzgünüm inşallah geri döner çünkü onlardan öğreneceğimiz çok şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?