merhaba bitanem nasılsınaslihan1806, denden, esterya, gobete, gulus27
kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaaa
iyiyim canım sen nasılsın benim kist sonunda eridi bende pazar günü çatlatma iğnesi oldum karnım hala ağrıyor sen nasılsın pekiDendencim merhaba; 1050 adet duanı okudum. Allah niyetini abul eder inşallah.
dinamiss,gülüş nasılsınız kızlar?
Herkese meraba ,
Nasılsınız arkadaşlar , umarım herkes iyidir...Bir süredir girmedim , özledim sizleri...Umarım her şey yolundadır...
Ben iyiyim çok şükür...Cumartesi kontrolüm var , umarım her şey yolundadır...Hepinizi öpüyorum...
Canımm yaaa kimseyi merakta bırakmak istemedim aslında , moralim bozuktu biraz , okul da çok yoğundu...Giremedim o nedenle...Şu an iyiyim çok şükür , bebeğimi merak ediyorum , cumartesi kontrolüm var , umarım her şey iyidir...melekkkkkkk seni ne kadar merak ettik biliyormusun.... tüm arkadaşlar en az 10 kez sordular seni.... nasılsın canım canını sıkan mesele inşallah geçmiştir ve hep gelirsin inşşallah....
bu arada 19 hafta olmuş bayby... maşallah....erkek mi kız mı?
inşallah canım benim inşallah tüm dileklerin kabul olur ve kızını sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :Saruboceq:Evet büyüdük :)Bebişim kızmış ...Lütfü beyin 11. haftadaki tahmini tuttu yani...Sağlıkla kucağıma alır ve mis kokusunu duyarım inşallah...Tabi hep birlikte bu günleri görürüz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?