Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar
bize duaları ile destek olan aslıhan,limburg,nuray ve iyi dileklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum
2010 yılında hepimiz inşallah anne olacağız

gülay 30,
ıyiyim canım.sen nasılsın?Özelden nasıl msj atılıyor demıstım ama kımse cevap yazmamıs.Galıba kımse bılmıyor.Melek ne zamandır gırmıyor.Bızımde gebelıkler yakın bırbırımıze danısıyorduk.Özelden ulasmak ıstıyorum.

KAHVELOKUM,Nasılsın?Sende pek gırmıyosun.Melek hıc gırmıyor nedenını bılıyormusun?Ona özelden ulasmak ıstesem nasıl ulasabılırım?Bilgi verirsen sevınırım.

Gülüşcüm kistinin erimesine sevindim,çatlatma iğnen ile umarım bu ay olumlu sonuç alırsınız.Allah yardımcın olsun.
Dendencim merak etme canım 5 ocağa daha var rahatça yetiştirirsin,yetiştiremeyecek olursan ben yine destek olurum,için rahat olsun .Yeterkiduamız kabul olsun.
Canderyacım ptesi kürtaj olacakmışsın,Allah yardımcın olsun,bu son kaybın olsun inşallah.
Ben çıkıyorum kızlar.

Herkese meraba ,
Nasılsınız arkadaşlar , umarım herkes iyidir...Bir süredir girmedim , özledim sizleri...Umarım her şey yolundadır...
Ben iyiyim çok şükür...Cumartesi kontrolüm var , umarım her şey yolundadır...Hepinizi öpüyorum...

Gobetecim , beni sormuşsun canım.Nasılsın? Nasıl gidiyor ?
Ayrıca beni merak edip soran ve özelime mesaj atan arkadaşlarım...Hepinize çok teşekkür ediyorum ve ilginiz için teşekkür ediyorum...

melekkkkkkk seni ne kadar merak ettik biliyormusun.... tüm arkadaşlar en az 10 kez sordular seni.... nasılsın canım canını sıkan mesele inşallah geçmiştir ve hep gelirsin inşşallah....

melekkkkkkk seni ne kadar merak ettik biliyormusun.... tüm arkadaşlar en az 10 kez sordular seni.... nasılsın canım canını sıkan mesele inşallah geçmiştir ve hep gelirsin inşşallah....
Canımm yaaa kimseyi merakta bırakmak istemedim aslında , moralim bozuktu biraz , okul da çok yoğundu...Giremedim o nedenle...Şu an iyiyim çok şükür , bebeğimi merak ediyorum , cumartesi kontrolüm var , umarım her şey iyidir...
Sen nasılsın canım , neler yapıyorsun ?

tekrar gelmene sevindim canım...bende daha tahlillerimi tamamlamaya çaılışıyorum. bu arada sen yokken topic tenhalaştı. demek kızın olacak haaaa.. sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş.

Evet büyüdük :) Bebişim kızmış...Lütfü beyin 11. haftadaki tahmini tuttu yani...Sağlıkla kucağıma alır ve mis kokusunu duyarım inşallah...Tabi hep birlikte bu günleri görürüz inşallah...
inşallah canım benim inşallah tüm dileklerin kabul olur ve kızını sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…