Canım tahlillerinin sonucunda hemen bebişin göbüşüne konar inşallah...tekrar gelmene sevindim canım...bende daha tahlillerimi tamamlamaya çaılışıyorum. bu arada sen yokken topic tenhalaştı. demek kızın olacak haaaa.. sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş.
Canım çok teşekkür ederim...En kısa zamanda topikte herkesin kucağı bebişlerle dolar ve 2010 yılı hepimize mutluluk getirir inşallah...inşallah canım benim inşallah tüm dileklerin kabul olur ve kızını sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :Saruboceq:
merhabalar hanimlar nasilsiniz hepiniz ozledim sizleri cok opuyorum tek tek hepinizi
bizde bu ay calismalara basladik bakalim hayirlisi olsun insallah umudum var ama bakalim gorucez
canııımmm nasılsın bizde bu ay başladık çalışmaya hadi hayırlısı inşallah 2010 yılına hamiş olarak gireriz alkisalkisalkisdinamis gulus nergis melek kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan
canim benim ya insallah bakalim ilk kez hayatimda yumrta gunu hesabina gore yaptim esime bol bol keci boynuzu yedirdim kurunude yapip icirdim havuc kurunu yaptim ikimizde folik asit kullandik ben ayriyeten dispril kullandim calismaya basladigimiz gunden beri her gece ananas suyu sikip ictim kuru incir yedim ohoooooo amma cok sey yapmisimkaydirigubbakcemile3 ama cok ugrastim bakalim hayirlisi cok istiyorum yeniden bir yavrum olsun diye insallah hepimizin yuzu guler bitanemmm optummmvayyyy başladınız demek...hadi rasgele tatlım. bu sefer yüzümüz gülsün inşallah....bende seni çoooook öpüyorum canım..
canııımmm nasılsın bizde bu ay başladık çalışmaya hadi hayırlısı inşallah 2010 yılına hamiş olarak gireriz alkisalkisalkis
9 aralık adet günüm pazar günü çatlatma iğnesi oldum bir iki gündür kocişle çalışıoz iştecanim benim ya insallah bakalim ilk kez hayatimda yumrta gunu hesabina gore yaptim esime bol bol keci boynuzu yedirdim kurunude yapip icirdim havuc kurunu yaptim ikimizde folik asit kullandik ben ayriyeten dispril kullandim calismaya basladigimiz gunden beri her gece ananas suyu sikip ictim kuru incir yedim ohoooooo amma cok sey yapmisimkaydirigubbakcemile3 ama cok ugrastim bakalim hayirlisi cok istiyorum yeniden bir yavrum olsun diye insallah hepimizin yuzu guler bitanemmm optummm
saol canim cok sukur sen nasilsin senin adet gunun ne zaman insallah bu topicteki herkes 2010 annesi olur insallah canim benim yaaaaakaydirigubbakcemile5
9 aralık adet günüm pazar günü çatlatma iğnesi oldum bir iki gündür kocişle çalışıoz işte
:kedi: hayırlısyla inşallah canım 2010 bize uğurlu gelir 2009 u sevmedim beeeennnnklava:
amin canım amin :Saruboceq: :Saruboceq: ortalık :ecrin_bebek:benimde 6aralikti sat hadi insallah canimyaaaaa RABBIM oyalamadan hepimizi yuzunu guldursun insallah hadi bakalim onca calistik ugrastik biz 17. 19. 20. 21. 22. GUNLER calistik:kedi: balakim bu ayin sonuna kadar denemek istiyorum daha belki gec yumurtlama gec dollenme olursa diye ALLAH yuzumuzu guldursun insallah
Herkese meraba ,
Nasılsınız arkadaşlar , umarım herkes iyidir...Bir süredir girmedim , özledim sizleri...Umarım her şey yolundadır...
Ben iyiyim çok şükür...Cumartesi kontrolüm var , umarım her şey yolundadır...Hepinizi öpüyorum...
Evet büyüdük :)Bebişim kızmış ...Lütfü beyin 11. haftadaki tahmini tuttu yani...Sağlıkla kucağıma alır ve mis kokusunu duyarım inşallah...Tabi hep birlikte bu günleri görürüz inşallah...
merhabalar hanimlar nasilsiniz hepiniz ozledim sizleri cok opuyorum tek tek hepinizi
bizde bu ay calismalara basladik bakalim hayirlisi olsun insallah umudum var ama bakalim gorucez
9 aralık adet günüm pazar günü çatlatma iğnesi oldum bir iki gündür kocişle çalışıoz işte
:kedi: hayırlısyla inşallah canım 2010 bize uğurlu gelir 2009 u sevmedim beeeennnnklava:
zeynom da gelmis hosgelmis
amin canım amin :Saruboceq: :Saruboceq: ortalık :ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek: lerle şenlensin alkisalkisalkis
canım temmuzdan beri hamile kalamıyorum kanamalarım düzensizdi önce kist tespit edildi o eridi ama rahim duvarım çok inceymiş bu yüzdende hamiş olamıyormuşum hatta bu denemede olmayabilirmiş destek olarak hormon ilaçları verecek bu yüzden yumurtlama olunca dr kontrollü olması için çatlatma iğnesi verdi hakkımıza hayırlısı 2010 bebiş yılı olsun herkes doğursun hihoyyytay inşlahhhh rabbimdennn en büyük dileğimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?