Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Gulus ben senin yerinde olsam istifa eder tabi eğer imkanın varsa 1senemi sadece kpss sınavına hazırlanmaya ayırırdım kazandığını düşünsene devlet memuru olcan c.tesi pazar tatil hasta olduğunda oh al raporunu yat evinde dinlen özel sektör öylemi hastada olsan gelmek zorundasın

günaydın GÜL
günaydın BÜŞRA

işler hafiflettim diyelim,tamamen bitirebilmem için biraz daha zaman var

özel sektör konusunda çok haklısınız katılıyorum sizlere...

kahvaltı yapmadım hadi gelin birlikte yapalım lütfeeeeeeeeeen

tatlım keşke yapabilsem araba aldık kredisini ben ödüyorum evin elekt., su, int., uydu faturaları bende maaşım yaşadığım stresle mukayese edildiğinde az ama piyasaya göre fena değil buyüzden istifa etmem mümkün diillll mafoldumben
yaaaaapalım bende müşterilere ve müdüre alsanaalsanasmile yaparııımmmm

Ne güzel olurdu valla canım
Benimde canım şimdi simit istemişti yanındada çay peynir
Ama iş yerine yakın simit alacağım biyerde yok mafoldumben

KPSS den sonra memur olacağının garantisi yok ne yazık ki,keza KPSS ye hiç girmeden atananlarda var,tabii bunlar Ankarada dayısı olanlar

özel sektörde iş değişikliğide yapsan sonuç aynı,her yer aynı,en azından gıda sektörü öyle...

ayyy benim kociş senin yüzünden kilo alıyorum sabahları poğaça yiye yiye dediği için artık sabahları erken kalkıp kahvaltı hazırlıyorum beennnn

Ayyy guluussss
Senin adını yanlış koymuşlar vallahi. Melek falan koysalarmış.
İyi kalpli melek.

Anladım canım
Ben önümüzdeki ayda çalışıp çıkmayı düşünüyorum
Çünkü hem alacağım maaş az hemde kpssde konuları anca yetiştiririm
Belki maaş konusunda tatminkar olsaydı çıkmazdım ama deil malesef

Ne güzel olurdu valla canım
Benimde canım şimdi simit istemişti yanındada çay peynir
Ama iş yerine yakın simit alacağım biyerde yok mafoldumben

hayırdır canın simit falan çekmeye başlamış Büşraaalkisalkisalkis

bu arada kromozom analizlerinizi yaptırabildiniz mi canım??

Canım ama 2yıllıkları çok düşük puanlarla bile alıyorlar
Benim arkadaşlarımın çoğu girdi bir yerlere
Bunların içinde 60la bankaya giren
52yle askeriyeye atanan var
Ven şimdi yine askeriye 50puanla alım yapıyor canım

canım jelibon yemesen iyi olur bence,inan kısır ve mantı çok daha faydalı.........

Ama mantıda yoğurt var ya hepsi geri geliyor.Bana yoğurt,süt,ayran maalesef midede durmuyor. Eşki eşki geri geliyor hemen.
O yüzden bende artık süt,yoğurt,ayran bayadır tüketmiyorum.Biliyorum kalsiyum almam gerek ama napiiiiim :sinifsinif:

seni göresim geldi kuzuuuu.. kendini göndersene....kaydirigubbakcemile3

hayırdır canın simit falan çekmeye başlamış Büşraaalkisalkisalkis

bu arada kromozom analizlerinizi yaptırabildiniz mi canım??

Bu ay bişey olacağını sanmıyorum canım
O benim pis boğaz olmamdan kaynaklanıyor heraldekaydirigubbakcemile3
Yok canım ya kromozom analizlerinizi yaptıramadık bir türlü
Çünkü eşimle izin günlerimizi bi türlü ayarlayamadık
Diyorumki eşime sen git yaptır boş dersin olduğunda
Bende iş yeri müsait olduğu birgün izin alıp gider yaptırırım diyorum
Yokyasakkelime diyo illede beraber gidecekmişiz onun için daha yaptıramadık
kromozom analizlerinizi yaptırmadan hamile kalırsam doktorum çok kızar vallaeyvahedigeldismile

ben de lisans mezunuyum,lisansların 90 ları aşması gerekiyor ne yazık ki,ben çalışmadan en fazla 75 almıştım 2006 da,şansım az olduğu için hiç uğraşamam diyorum artık,ama tabii ki önlisans ta şans daha yüksekse dediğin gibi kesinlikle denemeye değer,50 ler 60 lar çok kolay alınabilecek puanlar

hadi bakalım inşallah olur Büşra,hem bebiş hem memurluk aynı anda gelir inşallah,süper olur walla:lepi:

ah canım anlıyorum seni bende çektiğim için.........haklısın o zaman bir süre tüketme,zaten az kaldı miden düzelince yiyebileceksin herşeyden..........hem bebek henüz yeni yeni senin yediklerinden beslenmeye başlıyor,öncesinde hep senin depolarını kullandı annesi........doktorun calsiyum verecektir ya da vermiştir mutlaka......

sonuçlar 15 günde çıkıyor şimdiye sonucu alırdınız rahatlardınız.......ben walla dayanamıyorum böyle konularda eşimi kolundan tuttuğum gibi götürmüştüm...:sm_cool:

ayyy benim kociş senin yüzünden kilo alıyorum sabahları poğaça yiye yiye dediği için artık sabahları erken kalkıp kahvaltı hazırlıyorum beennnn
kuzu ben onu hergün yapıyorum ... arada kahvaltı hazırlayamayınca küsüyo benim herifff....

inşallah canım inşallah herkesin gönlündeki olur... ben kpss ye laf olsun diye girdiğim için stres falan olmadan halletmiştim 2004 'te... inşallah herkesin işi benimki kadar kolay olur... :Saruboceq:

Son düzenleme:

Canım kalsiyum vermedi henüz verir heralde.Çabuk doyuyorum yaa. O çok gıcık bir olay. Azıcık yesemde midede şişkinlik oluyor yemek sonrası patlayacak gibi oluyorum. Ne kadar az kaldı canım. Herşeyi yiyebilecekmişim ya bilmiyorumkismile Merak ettim.

Canım ama çalışmadan 75 almışsın çalışarak 90alman çokda zor deil demekki
Benimde şuanda en çok istediğim şey hem memurluk hemde bebiş
Dediğin gibi ikiside aynı anda gelirse çok mutlu olcam

Bende böyle konularda dayanamam ama hiç fırsat olmadıki canım
Benim izin günü pazar işe yeni girdiğim için izinde alamadım :sinifsinif:

Ayyy guluussss
Senin adını yanlış koymuşlar vallahi. Melek falan koysalarmış.
İyi kalpli melek.
canımıniçi o senin yüreğinin güzelliğinden ama ismimde güzel kızzz öle demeee zemuszemus
tatlım benim bir arkadaşım adliyede katiplik için başvurmuştu onlarında maaşı ve çalışma saatleri iyiymiş tabii kpss ve tuorpil istiyolarrr onlarsız olmuyoooo
bol bol peynir ye o zaman canımcım
şeker bakıyomda sende artık herif demeye başladın hayırdır vukuat mı var bak ben kıciş bölümüne tekrar geötim gerçi heran değişebilir heriff olabilir kaydirigubbakcemile3
öylebir imkanım olsa hemen şutlatırdım kendimi delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…