cnm cok tskkur ederim bazen çıldırcak gibi oluyorum ama allahtan gelene. cok zor bu 4. oluyor sevinemiyorum bile artık.:gitme:
selam feryadcım nerelerdesin?
canım çok yoğundum ,sınav haftası bir yandan ,bir yandan 23 nisan çalışmalarına başladık çok yorgun geliyorum eve , birde girmeye çalıştığım zamanlar bağlanamadım siteye nedense?bilmiyorumkismile
Aynısı dün akşamda bana oldu. Başka yerleri açıyorda nedense kadınlar klubu birtürlü yüklenmediydi. Anlayamadım bende. Anladım canım sen yoğunsun kafan şişmiştir desene 23 Nisan çalışmalarında vacur vucur seslerden kaydirigubbakcemile3
Allah kolaylık versin. Valla ben bazen üniversitedeki öğrencilere tahammül edemiyorum inan. İlkokul çocukları gibi koridorda ses yapıyorlar şaşarsın.
Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme,aksine sevin...Çünkü çok yakında gülü de gönderecektir. Hz. Mevlana
ne güzel söylemiş mevlana canım sen nasılsın bebiş kaç haftalık oldu
:)) insan alışıyo ya hatta tatile girdiğimiz gün bunalıma giriyorum çocuklarsız bomboş hissediyorum :) kaydirigubbakcemile3 kafası şişiyor insanın ama :) bugün onlara sesimi duyuracam diye boğazım ağrıdı bilmiyorumkismile
Evet canım çok beğendiğim bir söz facede paylaşmıştım da. Burdada payalşmak istedim. Benim bebiş 13+4 oldu. İyi gidiyor şimdilik sorun yok. Bulantılarda kayboldu 2 gündür yavaş yavaş.Çok şükür idare ediyorum acıkınca bulanıyor midem hemen şeker emiyorum.
Sende canını sıkma arkadaşının durumuna. Belki gebelik ilerlemeden düşmesi daha hayırlıdır. Gerçi herkezin acısı kendine büyük. Ne desek boş.
Arkadaşın iğne vuruluyormuydu?
hemşire zaten günü geçmeden iğne vurulmaya başlamış.ama nebileyim doktor da bir anlam verememiş.
Off off. Keşke iyi bir doktora gitse yada ne bilim doktorunu değiştirse. İnsanın canı sıkılıyor duyunca bile etkileniyor. Bazen ben bile foruma girmesem mi diyorum.Olumsuz bişey duyunca sanki allah korusun hep bizde aynı şeyleri yaşarız korkusu oluşuyor ister istemez.
Feryad canım sen iğneye başlamıştın,nasıl gidiyor?
canım onda tutunma sorunu var galiba.sen sıkma canını inşallah senin bebişin seni hiç bırakmıycak
İnşallah.
Temennim kimsenin bebeği annesini bırakmasın. :Saruboceq:
Uyku akıyor gözümden.
Dizi başladı (Aşk-ı memnu)
GEçen hafta izleyemedim büşra merak ettirdi beni.
Bakayımda uyumayayım canım
Kızlar merak edenlere işte benim minik fındığım :))
Genelde bana benzetiyorlar ben de ikimizin resmini koyayım dedim.
Merhabalar kızlar nasılsınız uzun bır aradan sonra burdayım ınsallah ozledım sızlerı ama bıraz ıyı oldu kafam cok karısık moralım cok bozuktu cok sukur sımdılık toparlandım yenı umutlarla ınsallah hepımız mujdelı haberlerımızı en kısa zamanda buradan paylasırız canlar opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?