günaydın canım napıym yeni bir çıldırma gününe hazırlanıyorum şimdiden çok gerginim umarım bugünüm sorunsuz geçerGünaydın kızlar.
Hoşgeldin Limburg ne zamandır yoktun. Özlettin kendini. Toparlanmana sevindim canım. Yeni umutlar olmasa hayat devam eder mi? Etmez. Sende umudunu hiç kaybetme canım. Tekrar aramıza dönmene sevindim.
Gulusssssssssssssssss
Günaydın. Naparsın canım?
günaydın canım napıym yeni bir çıldırma gününe hazırlanıyorum şimdiden çok gerginim umarım bugünüm sorunsuz geçer
sen nasılsın
benimkinede pek tatil denilemiyo bir günüm var o da pazar temizlik mi yapayım kendime mi bakayım kocişle mi ilgileneyim ütü mü çamaşır mı ayyyyyy çok sıkıldım cidden benim tatile ihtiyacım varrrrrCanım sakin ol az kaldı 2 gün daha sabret.Tatile gireceksin.Sorunsuz geçirmeye odaklan. (Elinden gelirse tabi)
Bende nolsun aynı dediğim gibi sabah bulantı falan yok. Akşam istifralarım bitmedi maalesef.Oda geçer yakında umarım. Azda olsa çalışıyorum açıköğretim sınavları kapıda biliyorsun. Burasıda sakin çalışmama uygun bir ortam.İşte böyle.
benimkinede pek tatil denilemiyo bir günüm var o da pazar temizlik mi yapayım kendime mi bakayım kocişle mi ilgileneyim ütü mü çamaşır mı ayyyyyy çok sıkıldım cidden benim tatile ihtiyacım varrrrr
çarşamba günü temizlikçim gelmişti mutfağın duvarını sil dedim perdeleride çıkarmış yıkayayım diye o gün bugündür mutfakta perde yok kaydirigubbakcemile3 daha yıkıcamm
sabah bulantılarının geçmesine sevindim 1 haftaya kalmaz akşamda biter
hala canın acı ekşi mi istiyor yoksa tatlıya döndün mü
güssseeelllleeerrrrrrrr günaydınnn.........
Günaydıııııııııııııııın. Hoşgeldin kaçak.
günaydın şekerrgüssseeelllleeerrrrrrrr günaydınnn.........
ok tatlım o zaman ardacık geliyor aman ha onlardan da fazla alma sonra çok yediğin için sıkılırsın başka şeylere geçersin bak canın bizim buraların tatlılarından çekerse hiç sıkılma söyle hatta gecenin bir yarısı bile arayabilirsin bi otobüse verdik mi sabah ordaCanım ekşi istemiyor artık.Tatlıya döndüm canım. Hergün plastik yiyecekler varya Jelibon hani ayıcıklı oluyor tırtıllı,koka kolalı. lollipop bide çikolata bunlardan alıyorum sabahları bakkaldan.Adam yakında anlar bu kıza noldu çocuk gibi hergün alıyor bunları diye kaydirigubbakcemile3
Ay sende aynı benim gibi üşengeçsin desene kaydirigubbakcemile3 Bende öyleyim vallahi. Şimdiden düşünmüyor değilim.İlerde bebiş olursa kıçımı nasıl kaldırıcam. :roflol:
birde ek olarak anti tpo ve anti troglobin antikor testleri var..
günaydın şekerr
ok tatlım o zaman ardacık geliyor aman ha onlardan da fazla alma sonra çok yediğin için sıkılırsın başka şeylere geçersin bak canın bizim buraların tatlılarından çekerse hiç sıkılma söyle hatta gecenin bir yarısı bile arayabilirsin bi otobüse verdik mi sabah orda
ayyyy tembelim kesin ne üşengecik ama tatlım ya çarşamba günü pat diye misafir geldi yıkayamadım dün işten çıkıp kaynanamlara gittim bugünde cuma gecesi dışarı çıkalım der kesin kociş bu iş pazar gününe kadar uzayabilir bide benim kociş evdeyken bana iş yaptırtmıyo.....
Allah müstakımını versin emi :roflol: bana mitoz diyooo yaaa kaydirigubbakcemile3Okey tatlım. Ay vallahi siz ne kadar iyisiniz yaaa. Ama benim canım hiiç tatlı türü şeyler çekmiyor bitek bu yazdıklarımı çekiyor. Düşünmen yeter canım benim. Ah keşke kızkardeşim olsaydı dedim bak şimdi.
Bide dondurmayı seviyodum ama oda sonradan geri geliyor katkı maddesi varya içinde ondan heralde. Onuda yemiyorum. Eskiden canım kısır,mantı,kokoreç,turşu ne bilim böyle şeyler çekiyordu artık hiç çekmiyor. Hatta bizim burda yemekhane otel gibi 15-20 çeşit var ne istersen alıyorsun mantı kısır hepsi var ama ben yemiyorum hem canımda çekmiyor hemde bana yaramaz onlar.
Ne tuhaf isteklerim değişti. Yani önceden canımın çektiklerini canım çekmiyor
Sende bayağı aktifsin guluscum baksana bir oraya bir buraya hayırdır mitoz bölünmeylemi çoğaldın kaydirigubbakcemile3
Çocuğun olursa başedersin bak bunu söyleyim sana.
canımsınnn.. hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirinin aynı zaten.... olsun bu ay olmazsa öbür ayyy... olmazsa öbür ayyy .... ölmediğimiz ve menapoza girmediğimiz sürece umut var yanii....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kızlar,nasılsınız?ben giremiyorum uzun süredir.ne bileyim bahar geldi ondanmıdır nedir sürekli uyuyasım var.tam da bu ay regl oldum.bitsin başlayalım dedik çalışmalara.ev aldık.şimdi taşınma falan göze almıycam.nisan 15ten sonra evime geçicem.ondan sonra başlarız artık.akşam arkadaşımla konuştum.o da 677 heterozigot.5 haftalık düşük yapmış dün.bu üçüncü.bebeği en fazla 5 haftalık oluyo düşüyo.kötü oldum bayağı.hevesim kırıldı.sanki.Allah'ım bir daha hiç kimse aynı şeyleri yaşamasın....:Saruboceq:
Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme,aksine sevin...Çünkü çok yakında gülü de gönderecektir. Hz. Mevlana
İnşallah.
Temennim kimsenin bebeği annesini bırakmasın. :Saruboceq:
Uyku akıyor gözümden.
Dizi başladı (Aşk-ı memnu)
GEçen hafta izleyemedim büşra merak ettirdi beni.
Bakayımda uyumayayım canım
Merhabalar kızlar nasılsınız uzun bır aradan sonra burdayım ınsallah ozledım sızlerı ama bıraz ıyı oldu kafam cok karısık moralım cok bozuktu cok sukur sımdılık toparlandım yenı umutlarla ınsallah hepımız mujdelı haberlerımızı en kısa zamanda buradan paylasırız canlar opuldunuz
günaydın canım napıym yeni bir çıldırma gününe hazırlanıyorum şimdiden çok gerginim umarım bugünüm sorunsuz geçer
sen nasılsın
ne kacağı kıssss burdayım ama yoğunum.. tayinim çıktı işleri devretmek için çabalıyorum...
çok güçlü olduğumu söyleyemem ben 3 gebelik kaybı yaşadım... ve hepsindede o iğrenç kürtaj olayını yaşadım maalesefff... arada geliyolar bana cesaretim kırılıyor ama bi gelsin ufaklıklar inşallah bugünleri unutcaz... buraya sıkça takılmanı tavsiye ederim. arkadaşların deneyimlerinden faydalanırsın... allah tekrar yaşatmasın aynı şeyleri canım... allah hepimizin yardımcısı olsunn... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah müstakımını versin emi :roflol: bana mitoz diyooo yaaa kaydirigubbakcemile3
valla bende bilmiyom tatlım nereye bölüneceğimi dondurma hiç dert değil bak maraş dondurması 1 saatte bende olur buraya yakın ya orda hem yol için ayrı kutuya konuluyor 12 saat dayanabilr yani hiç çekinme iste hem onda kaykı maddeside yok KIZLARRRR herkese söylüyom burdan canınız bişi çekerse isteyin bunun ayıbı olmaz
ayyyy yaa ne güzel olurr valla bende iş stresinden kafayı yemiş durumdayım bi bakarsın gelirim yanii olumunekankayizsmileKuzu benim canım seni istedi aklinialirimsmile
Hem malatyaya yakınsında gel bi koşu olmazmıolumunekankayizsmile
iş iş iş...... başka ne olabilir yalnız bıraktılar beni yine burda kendi işlerini yaptırıyolarrrrrÇok azimli gördüğm seni kuzulülülülülülü
İçimden bi ses bu ay hamile olmadığımı söylüyor ama ben yinede deli gibi gebelik testi alıp yapmak istiyorum bugün almamak için kendimi zor tuttum valla alsanaalsanasmile
Bahardandır kesin canım bende aynı senin gibiyim
Buarada eviniz hayırlı olsun güle güle sağlıkla huzurla mutlulukla oturun
Arkadaşın içinde çok üzüldüm allahım bir daha yaşatmasın ne ona nede başkalarına
Hevesinde kırılmasın canım onun başına geldi diye
aynı şey seninde başında gelecek diye bişey yok
Olaya böyle bakma lütfen bu sefer her şeyin iyi olacağına inan ve dua et sadecea.s.
Canım ya süper bi söz bende hemen facede paylaşayım
Tabi telif hakkı istemezsen kaydirigubbakcemile3
Bende bu hafta izleyemedim canım
Meraktanda ölüyorum
İş yeri boşalsa patronlar gitse izlerdim internetten
Canım benim toparlanmana çok sevindim
Artık seni daha sık görmek istiyoruzŞeniz
Hayırdır canım neden çıldırma günü
Kuzu allah yardımcın olsun:teselli:
tatlım hoşgeldin merak etme hepimiz aynı durumdayız bizi bizden daha iyi anlayabilecek kimse yok hatta annelerimiz bile onlar üzülüyor bizim için ama anlayamıyorlarcok teskkur ederim hepinize ,derdimi anlayabilecek fazla kımsem yok zaten. iiki bu site ve sizler varsınız. allah hepinize gönlünüz muradlarını versin
ayyyy yaa ne güzel olurr valla bende iş stresinden kafayı yemiş durumdayım bi bakarsın gelirim yanii olumunekankayizsmile
iş iş iş...... başka ne olabilir yalnız bıraktılar beni yine burda kendi işlerini yaptırıyolarrrrr
Canım ekşi istemiyor artık.Tatlıya döndüm canım. Hergün plastik yiyecekler varya Jelibon hani ayıcıklı oluyor tırtıllı,koka kolalı. lollipop bide çikolata bunlardan alıyorum sabahları bakkaldan.Adam yakında anlar bu kıza noldu çocuk gibi hergün alıyor bunları diye kaydirigubbakcemile3
Ay sende aynı benim gibi üşengeçsin desene kaydirigubbakcemile3 Bende öyleyim vallahi. Şimdiden düşünmüyor değilim.İlerde bebiş olursa kıçımı nasıl kaldırıcam. :roflol:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis gelin gelin benim eşimde hem yemeyi hemde yedirmeyi çok sever herzaman beklerimGel valla kuzu çok sevinirim
Benim eşimde çok gelmeyi istiyor antepe
Çünkü miğdesine aşırı düşkün sırf yemek yemek için bigün anetepe gidelim diyo
Ne yapcaz diyorum yemek yiyip döneriz diyo
Önce ben istemiyordumda artık gidelim dediğinde yok demiycem kuzu
Senide görmüş olurum ne güzel kaydirigubbakcemile5
tatlım ben 4 yıllık mezunum gerçi 2 yıllık olsam ne farkeder sınava hazırlanmam için benim istifa etmem gerek çalışacak zamanım yok kiiiÖzel sektör olunca işte böyle canım insanın canını çıkarıyorlar
Onun için ben bu sene kpss sınavına gircem
Gerçi hala çalışmaya başlamadım ama kursla beraber başlıycam çalışmayada
İnşallah konularıda yetiştirirm
Bu sene lise ve 2yıllıklardan alım çok olacakmış
Sen ne mezunusun canım sende girsene kpss ye
Yoksa özel sektörde canımızı çıkaracaklar
Verdikleri parada para olsa oda yok
Bol hizmet az para :mymeka:
günaydın tatlım hoşgeldin bitirdin işlerini hadi bakalımgünaydın arkadaşlar
bugün evdeyim çok şükür,bugünde evde çalışıcam tabii
arkadaşlar size birşey sorucam,yumurta sayısını çoğaltmak için bildiğiniz doğal bir yöntem var mı??
canım jelibon yemesen iyi olur bence,inan kısır ve mantı çok daha faydalı.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?