Melekcım selam.Nasıl gıdıyor?Canım doktor kontrolun gectımı? Ne zamandı?Doktor dogumla ılgılı neler dedı merak edıyorum.Yazarsan sevınırım.Kendıne ve bebıse ıyı bak...
sağol canım...valla birazcık derin ve büyükçe baya acıyor bide münasebetsiz bi parmak kesilen. naniknanik tövbe tövbee... velhasıl evde tüm işlerim kaldı... neyse bakem akacak kan damarda durmazmış...aysude geçmiş olsun cnm.elin çokmu derin kesikki.
Aysude geçmiş olsun canım. Deniz de pek bir değişiklik yok, benim minik cadı uyumamaya ve uyutmamaya kararlı, gece hayatını pek seviyor kızım :))
Melek ve Gobete ikinizde ne çok yaklaştınız doğuma, inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşursunuz meleklerinize :)
selamlar cicoşlar,.ALLAHA şükür 04 mart günü oğlum HAKTAN dünyaya geldi,.9 ay boyunca stresli günler geçirdim,.malum iğne kullandığım için korkularım vardı,ama ALLAHA şükürler olsunki,oğluşumu kucağıma aldım,.kan pıhtılaşması olduğumu öğrendiğimden beri pek umudum yoktu,ama bu forumu okuyuncaya değin,.burda pozitif yazıları okuyunca,.kendime geldim,.rahatladım,sizleri seviyorum,.ALLAH isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşşşşş..öpüyorum herkeşiolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
aferim sana aferiiimmmm yap yap seni ağır ağır işleri balkonnnnnnnnnnnnn yıkamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay kızlar beni öldürecekmisiniz BALKON YIKAMAYIN banyo yaparken bile terlik giyin ayyyyy
yap sen börek çörekleri biz burda işte dağın başında aç bilaççç mafoldumben
amin tatlım amin inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur eh sen bize gelip gittikten sonra bizde senin ardından deriz artık oğlu evi dağıttı gitti diyee kaydirigubbakcemile3
ah canımıniçi merhaba bendende sana kocaman bi opuyorumnanaktan
dün eşime dedim ki sen malatya ya gittin mi nasıl güzel mi ben hiç görmedim bi hafta sonu gidelim miii dedim o nerden çıktı dedi dedim büşra orda o kim yaa dedi yaw işte KK dan dedim tamam tamam gideriz dediii hihoyyyt
canım benım valla hep dua edıyorum burdakı arkadaslararabbım tez zamanda gobıslerı doldursun ve tamamına erdırsın ınsalllahhh kız ben yemın etmıstım bebeıs dogana kadar bısey almayacam dıye yemını tuttum eve geldık ne besık var ne bısey kucuk koltugu actık orda yatırdım ne yapcan 3 oda bı salanu bı gelsınde ınsallahh:)
kızlar cadı kızmmmmm resmini profıle koydum bakabılırsınız
canım gozunaydın allah analı babalı buyutsun benımkıde 4 mart dogumlu......
bulantılar başladı bendede sabahları uyanınca neredeyse akşama kadar azalarak bazen artarak sabahları bazen çıkarıyorum kendimi hasta gibi hissediyorum başımı yastıktan kaldıramıyorum off şu ilk 3 ay geçseydi biraz ferahlamış olucaktım
allahtan senin azaldı biter artık
canım benım ılk 3 ay surdu artık yemek bıle yemek ıstemıyodum dr hap verdı onu bıle kullanmadım bısey olur dıye su gunler bı gecsın ınsallah rahatlarsın sut cok ıcme ıyıce bulantı yapıyo....
BÜŞRAAA yaz tatılınde ordayım kızmla bırlıkte senı zıyarete gelırız ınsallah o zamanna kadar gobısınde dolsun hemde ikizzzzz.......
Canım benim bugün ne güzel şeyler duydum ben
Gelirsen inan çok mutlu olurum zemuszemusopuyorumnanaktan
Buarada göbüşüm dolsunda ikiz olmasın kuzu
Nasıl başederim ben iki tane kuzuyla
hosbulduk dendencim insallah bundan sonra daha SIK girmeye calisicam canim sen nasilsin bu aralar?
baharimceligim iyiyim canim benim sen nasilsin insallah hepimiz ayni anda patlativeririz guzel haberlerimizi canimcim cok opuyorum
selamlar cicoşlar,.ALLAHA şükür 04 mart günü oğlum HAKTAN dünyaya geldi,.9 ay boyunca stresli günler geçirdim,.malum iğne kullandığım için korkularım vardı,ama ALLAHA şükürler olsunki,oğluşumu kucağıma aldım,.kan pıhtılaşması olduğumu öğrendiğimden beri pek umudum yoktu,ama bu forumu okuyuncaya değin,.burda pozitif yazıları okuyunca,.kendime geldim,.rahatladım,sizleri seviyorum,.ALLAH isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşşşşş..öpüyorum herkeşiolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
yaa kıslar benim sorum hep kaynayacakmı arada valla kırılıyorum ama
zinco c kullanımmı kullanmasammı diyorum kimse görmüyor
dr verdi ama zararlı bebişe diye okumuştum burda bi ara emin olamadım ama
Meraba canım , biz iyiyiz çok şükür...Sen ve bebişin nasıl , nasıl geçiyor son zamanlar ?
Canım bir kaç gün önce kontrolüm vardı , her şey yolundaymış , bebiş iyiymiş...Doğumu sordum doktora , sana söylediklerini söyledi , emanet edeceği birileri de varmış...Bir sonraki kontrolde sezeryan tarihi netleşecek , sonra tekrar konuşuruz doğumu dedi...Bu arada özel oda fiyatları 62 tl imiş...C katı hasta kabulden oda fiyatlarını ve doğum ücretlerini öğrenebiliyormuşsun...
Birde geçmişimden dolayı tam idrar tahlili ve tam kan sayımı istedi , her şey normal gerek yok ama sadece önlem için bakalım dedi...Sonuçları pazartesi alıcam ,inşallah iyidir...
Bebeğin suyuna baktı , kordonundaki kan akışına baktı , kilosuna , kalbine vs her şeye baktı...Sorun yokmuş çok şükür...
Canım sen de bebişine ve kendine iyi bak , öpüyorum...
Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım valla başım çok ağrıyor
Haftasonu çok kötü hasta oldum
Halada hiç halim yok
Buarada adette olmadım
Ğöğüslerim acayip hassaslaştı
4gündürlü miğdemde bulanıyor
Ama gebeliğin ilk haftalarında miğde bulantısı olmazki deilmi
Ama yinede acaba hamilemiyim demekten alamıyorum kendimi
kız pis kalsın bırak senin ve bebişinin sağlığından daha mı önemli yada bırak eşin yıkasın valla ben evlendiğimden beri balkon yıkadığımı bilmem ya eşime yıkatırım yada kadın gelirse yıkar bana pis desinler umrumda olmaz sağlığım daha önemlikız napim iş ypmasakda olmuyorkiiii. Herkezin balkonu mis gibi olsun bizimki pis mi olsun akannehir
bizim apartmandakilerin hepsi 60 lı yaşlarda bir tek biz genç çiftiz hepsi torun torba sahibi. Bu yaşta temizlik yaparlar ben yapmasam ayıp kaçar herkezin balkonuna bakıyom yıkamadan önce. ay benim neyim eksik diyorum :roflol: yapasım olmasada kendimi böyle motive ediyorum. yaşlı teyzelerle yarış yapıyom.kaydirigubbakcemile3
vallahi bende senin dediğin gibi heryeri dağıtınca çocuk off dedimiçimden. ben çocuğum olunca br yere gitmesemmi diye de düşündüm.bisküvileri un ufak ettiçekyatın heryerine sürdü krem misali. su bardağını tepsiyi kaldırıp kaldırıp yere attı ve arkadaşım hiiiç kızmıyor. kızma nedir öğrenmesin isitiyorum diyor. ben vallahi kızarım iki çarparım eline. o kadar da şımartmam dedim. çocukları çok severim ama şımartmam da yani.
tatlım hormon ilaçları tamda dediğin şeyleri yapar merak etme rahat ol ilaçları bırakınca bunlar ortadan kalkıyorşaka bir yana da kızlar biraz sorun çıkardı ilaçlarmı kistler mi bilmiyorum kanama oldu herif yaklaşamıyo korkudan kaydirigubbakcemile3 bana çalışma yok ta tık da yok doğum kontrol hapını ikiye çıkardım bitince regl olacakmışım sonra da muayeneye gidecem işte ama şişlik hissediyorum karnımda birde göğüslerde sürekli ağrı var kızlar .. birde acıcık depresif oldum hormon hapları yapar mı bunlarıbilmiyorumkismile
süper tatlım ya inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz gider hayırlısıyla sağlıkla kucağna alırsınMeraba canım , biz iyiyiz çok şükür...Sen ve bebişin nasıl , nasıl geçiyor son zamanlar ?
Canım bir kaç gün önce kontrolüm vardı , her şey yolundaymış , bebiş iyiymiş...Doğumu sordum doktora , sana söylediklerini söyledi , emanet edeceği birileri de varmış...Bir sonraki kontrolde sezeryan tarihi netleşecek , sonra tekrar konuşuruz doğumu dedi...Bu arada özel oda fiyatları 62 tl imiş...C katı hasta kabulden oda fiyatlarını ve doğum ücretlerini öğrenebiliyormuşsun...
Birde geçmişimden dolayı tam idrar tahlili ve tam kan sayımı istedi , her şey normal gerek yok ama sadece önlem için bakalım dedi...Sonuçları pazartesi alıcam ,inşallah iyidir...
Bebeğin suyuna baktı , kordonundaki kan akışına baktı , kilosuna , kalbine vs her şeye baktı...Sorun yokmuş çok şükür...
Canım sen de bebişine ve kendine iyi bak , öpüyorum...
canım yaaa benimde 3 gün geçti ve bendede hiç kanamam olacakmış gibi bir belirti yok korkuyorum aslında benim bu ay hamiş kalmamam gerekli bu ay rahim filmi çektirdim ya yumoş zarar görmüş olabilr offff yarın test yapacam bakalım artıkGünaydın kızlar geçmişi okuyamadım valla başım çok ağrıyor
Halada hiç halim yok
Buarada adette olmadım
Canım benim gözün aydın allahım sana ve bebeğine hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin
Darısıda isteyen herkezin başına
Kuzuuuuuuuuuu inan çok mutlu oldumzemuszemusŞeniz
İlk fırsatta bekliyorum ozaman
Ama lafta kalmasın lütfen
valla ben eşimi zorlayacağım ama bakalım bizimkinin işi belli olmaz neyse o olmasada bi bakarsın ablamla gelrim bizim enişte elazığlı ama tüm akrabaları malatyadacanım benım valla hep dua edıyorum burdakı arkadaslararabbım tez zamanda gobıslerı doldursun ve tamamına erdırsın ınsalllahhh kız ben yemın etmıstım bebeıs dogana kadar bısey almayacam dıye yemını tuttum eve geldık ne besık var ne bısey kucuk koltugu actık orda yatırdım ne yapcan 3 oda bı salanu bı gelsınde ınsallahh:)
kızlar cadı kızmmmmm resmini profıle koydum bakabılırsınız
canım gozunaydın allah analı babalı buyutsun benımkıde 4 mart dogumlu......
Canım benim bugün ne güzel şeyler duydum ben
Gelirsen inan çok mutlu olurum zemuszemusopuyorumnanaktan
Buarada göbüşüm dolsunda ikiz olmasın kuzu
Nasıl başederim ben iki tane kuzuyla
canımm günaydınGünaydın canım.
Geçmiş olsun. Bende merak ettim şimdi acaba neden miden bulanıyor?
Valla o kişiden kişiye değişir bence. Kiminde olur kiminde olmaz bünye meselesi.
Bende haftasonu arkadaşım geldi ohh be sonunda üşengeçlikten kurtulup çağırdım sonunda. kaydirigubbakcemile3
Ama o geleceği gün bile hiç kalkasım gelmedi yataktan.Mecbur kalktım. Arkadaş için yaptığım herşeyi eşimede iğne vurulmaya gittim ya.Yanına (Nöbetçiydi) giderken götürdüm. Pek sevindi. aklinialirimsmile
Ya bide arkadaşımda benim gibi iğne vurulmuştu ya hamileyken. Onunda bir arkadaşı var oda iğneli. İkisininde bebişi var. Benim kafamı karıştıranşey şu; arkadaşımın arkadaşı ile benim doktorum aynı kişiydi. O kıza son hafta iğneyi kesmiş. Kızın eli yüzü heryeri şişmiş başka doktora gitmiş.Oda iğneye geri başlatmış ve seni sezeryan yapmamız lazım demiş. Doğuma kadar kullandırmış iğneyi. Yani banada kes derse doktorum ben kesmem yaaa. Korktum yani.Hep olumsuz şeyler duyuyorum nasıl keseyim.Sonuna kadar kullanırım ben.
Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım valla başım çok ağrıyor
Halada hiç halim yok
Buarada adette olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?