geçmiş olsun tatlım ya bu kuzular böyle anneye tüm nazları kuzuzuuu yerim ben onu annesi benim için ellerinden öp kuzunun bide boynundan koklaaaaaGünaydın kızlar:))
Nasılsınız? Biz kızımla anneannemizi bekliyoruz, ben dişçiye gideceğim de, kızım anneannesi ile başbaşa kalacak..Bugüne dek 2-3 kez bıraktım böyle 1-2 saatliğine..Bu kızın tüm cadılığı nazı bana vallahi, inanmazsınız anneannesinde teyzesinde öyle güzel duruyorki ben gelene kadar..Sonra onlar da bana inanmıyor bu mu geceleri huysuz abartma diyorlar..Ahh ahh bilmiyorlar gece yorulduğundan gündüze hali kalmıyor:))
Gulus canım madem kalmaman gerekiyor o zaman bir an önce gelir umarım kırmızılar...Ama belli mi olur kısmet inşallah sorun falan yoktur ve de hamilesindir
Canım geçmiş olsun, benim bulantılar 5-6 haftada doruk noktasına ulaşmıştı, o yüzden erken başlaması da olabilir yani..
Kaç gün gecikti senin kırmızılar tatlım, ayyy inşallah diyelim tatlım:ecrin_bebek:
Günaydın canım.
Geçmiş olsun. Bende merak ettim şimdi acaba neden miden bulanıyor?
Valla o kişiden kişiye değişir bence. Kiminde olur kiminde olmaz bünye meselesi.
Bende haftasonu arkadaşım geldi ohh be sonunda üşengeçlikten kurtulup çağırdım sonunda. kaydirigubbakcemile3
Ama o geleceği gün bile hiç kalkasım gelmedi yataktan.Mecbur kalktım. Arkadaş için yaptığım herşeyi eşimede iğne vurulmaya gittim ya.Yanına (Nöbetçiydi) giderken götürdüm. Pek sevindi. aklinialirimsmile
Ya bide arkadaşımda benim gibi iğne vurulmuştu ya hamileyken. Onunda bir arkadaşı var oda iğneli. İkisininde bebişi var. Benim kafamı karıştıranşey şu; arkadaşımın arkadaşı ile benim doktorum aynı kişiydi. O kıza son hafta iğneyi kesmiş. Kızın eli yüzü heryeri şişmiş başka doktora gitmiş.Oda iğneye geri başlatmış ve seni sezeryan yapmamız lazım demiş. Doğuma kadar kullandırmış iğneyi. Yani banada kes derse doktorum ben kesmem yaaa. Korktum yani.Hep olumsuz şeyler duyuyorum nasıl keseyim.Sonuna kadar kullanırım ben.
canım yaaa benimde 3 gün geçti ve bendede hiç kanamam olacakmış gibi bir belirti yok korkuyorum aslında benim bu ay hamiş kalmamam gerekli bu ay rahim filmi çektirdim ya yumoş zarar görmüş olabilr offff yarın test yapacam bakalım artı
valla ben eşimi zorlayacağım ama bakalım bizimkinin işi belli olmaz neyse o olmasada bi bakarsın ablamla gelrim bizim enişte elazığlı ama tüm akrabaları malatyada
geçmiş olsun tatlım ya bu kuzular böyle anneye tüm nazları kuzuzuuu yerim ben onu annesi benim için ellerinden öp kuzunun bide boynundan koklaaaaa
ya bilmiyorum kafam çok karışık dr bana hamişliği kafandan çıkar rahatla demişti biz korunamıyoruz yaaa eşimin korunması gerek acaba bişi mi oldu farketmedik bilmiyorum hem yumoş tarihindede izmirdeydim, acaba geçmi oluştu yumoş. kafamda o kadar çok soru var kiiii bende bir iki ay ilacı bırakayım hiç düşünmeyeyim dedim coraspirini folici hepsini bıraktım eğer hamiş kalırsam çok gülerim yaaaa 10 aydır olmuyo yaa korunmaya başladık olduuu diyeeee çok gülerim :roflol:
Günaydın kızlar:))
Nasılsınız? Biz kızımla anneannemizi bekliyoruz, ben dişçiye gideceğim de, kızım anneannesi ile başbaşa kalacak..Bugüne dek 2-3 kez bıraktım böyle 1-2 saatliğine..Bu kızın tüm cadılığı nazı bana vallahi, inanmazsınız anneannesinde teyzesinde öyle güzel duruyorki ben gelene kadar..Sonra onlar da bana inanmıyor bu mu geceleri huysuz abartma diyorlar..Ahh ahh bilmiyorlar gece yorulduğundan gündüze hali kalmıyor:))
Canım geçmiş olsun, benim bulantılar 5-6 haftada doruk noktasına ulaşmıştı, o yüzden erken başlaması da olabilir yani..
Kaç gün gecikti senin kırmızılar tatlım, ayyy inşallah diyelim tatlım:ecrin_bebek:
Saol kuzu
İğne konusunda heralde bende doğurana kadar kesmezdim kuzu ya
İnsan iğneyi kesince daha çok panik yaparr heralde
Canım ozaman bigünde gece bırak görsünelr bakalım cadı kızı:ecrin_bebek:
Nasılda yoruyormuş annesi deniz kız
Canım benim adetim 2gün geçti
İş yeri biraz kalabalık kalabalık çekilsin yapıcam hemen testi
tatlım test evde var ama 5 gün geçmiş olması lazım yoksa çıkmıyo aslında kan testi mi yaptırsam offf bilmiom kiii bibakarsın dayanamaz ev gidince yaparımCanım ya benimde bu ay hamile olmama lazımdı sadece bu ay bir kere çalıştık kocişlebilmiyorumkismile
Oda zaten adetimin 17.günüydü
yani yumurtlama günüm deil diye şey yapdıydık:kedi:
Çünkü bu ay kromozon testi yaptırmamız lazım
Benimde 2günüm geççti
Sende bugün test al beraber yapalım kuzuolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2
tatlım benim dr da seninki gibi söyledi geçer geçmez kan tahlili yptırın ve hemen iğneye başlayalım demişti ama acaba hava değişiminden falan mı gecikti yada tekrar kist mi oluştu ondan mı kanamam olmadı soru soru soru beklicez bakalım hakkımıza hayırlısıValla canım bu tarih hesaplamaları, yumurtlama tarihleri hiçbiri kesin değil ki..Olacaksa oluyor neticede tarih falan dinlemiyor...
Bir de kızlar sizin doktorlar bu konuda ne düşünüyor ama ben çok dikkatliydim bu hamişlik konusunda, benimki korunmayı bıraktığım ay adete 1 hafta kala kan testi yaptır, ne kadar erken öğrenirsen iğneye de erken başlarız ve daha iyi olur diyordu..
Ben Deniz 3 haftalık iken iğneye başlamıştım.
Siz de gecikme falan olunca aman çok beklemeyin bana kalırsa, hemen test yapın da ona göre hareket edersiniz.
Hadi bakalım Büşracım ben de meraklandım vallahi :))
Kızlar ben kaçıyorum annem gelmeden bi çay falan koyayım öptüm hepinizi:))
tatlım test evde var ama 5 gün geçmiş olması lazım yoksa çıkmıyo aslında kan testi mi yaptırsam offf bilmiom kiii bibakarsın dayanamaz ev gidince yaparım
tatlım benim dr da seninki gibi söyledi geçer geçmez kan tahlili yptırın ve hemen iğneye başlayalım demişti ama acaba hava değişiminden falan mı gecikti yada tekrar kist mi oluştu ondan mı kanamam olmadı soru soru soru beklicez bakalım hakkımıza hayırlısı
Ama siz bana 3 gün geçmişti yaptırdınız. alsanaalsanasmile
aminnn canım benim , duaların için çok teşekkür ederim...İnşallah seninde bebişin hemen göbüşüne konar ve sağlıkla gelir...melekcim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah bu kez sorunsuz kolayca alırsın bebişini kucağına dularım seninle
inşallah canım , çok teşekkür ederim...süper tatlım ya inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz gider hayırlısıyla sağlıkla kucağna alırsın
İnşallah canım...Melekcım, sagol canım.İnsallah sonucların normal cıkar.Benımde cok sükür sımdılık ıyı gıdıyor.Hergün yürüyorum.Dogum yaklastıkca korku sarıyor.
Banada nısan 20 de son kontrolde dogumu daha net konusuruz dedı.Benım sımdılık normal dogummus.Sezeryan olursa, oda ayırma sansımız var.Ama normal dogumda yok.Bakalım bır dahakı kontrolde ne dıyecek.sana yazarım.
Sende bebısıne ve kendıne ıyı bak canım...Allaha emanet ol..
İnşallah canım...Aysude geçmiş olsun canım. Deniz de pek bir değişiklik yok, benim minik cadı uyumamaya ve uyutmamaya kararlı, gece hayatını pek seviyor kızım :))
Melek ve Gobete ikinizde ne çok yaklaştınız doğuma, inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşursunuz meleklerinize :)
KIZLAARRRR kırmızılar geldiiii
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama böylesi içimi rahatlattı en azından sorunlu bir yumoşta olabilirdi
Hayırlısı olsun canım benim
Bencede böylesi daha iyi canım
Yoksa için içini yiyecekti
Seninde dediğin gibi şimdi en azından için rahat
Benimde kırmılar gelmezse hamileysem içim içimi yiyecek
Kromozon analizini yaptırmadığımız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?