Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

geçmiş olsun tatlım ya bu kuzular böyle anneye tüm nazları kuzuzuuu yerim ben onu annesi benim için ellerinden öp kuzunun bide boynundan koklaaaaa
ya bilmiyorum kafam çok karışık dr bana hamişliği kafandan çıkar rahatla demişti biz korunamıyoruz yaaa eşimin korunması gerek acaba bişi mi oldu farketmedik bilmiyorum hem yumoş tarihindede izmirdeydim, acaba geçmi oluştu yumoş. kafamda o kadar çok soru var kiiii bende bir iki ay ilacı bırakayım hiç düşünmeyeyim dedim coraspirini folici hepsini bıraktım eğer hamiş kalırsam çok gülerim yaaaa 10 aydır olmuyo yaa korunmaya başladık olduuu diyeeee çok gülerim :roflol:

Saol kuzu
İğne konusunda heralde bende doğurana kadar kesmezdim kuzu ya
İnsan iğneyi kesince daha çok panik yaparr heralde

Canım ya benimde bu ay hamile olmama lazımdı sadece bu ay bir kere çalıştık kocişlebilmiyorumkismile
Oda zaten adetimin 17.günüydü
yani yumurtlama günüm deil diye şey yapdıydık:kedi:
Çünkü bu ay kromozon testi yaptırmamız lazım
Benimde 2günüm geççti
Sende bugün test al beraber yapalım kuzuolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2

Valla canım bu tarih hesaplamaları, yumurtlama tarihleri hiçbiri kesin değil ki..Olacaksa oluyor neticede tarih falan dinlemiyor...

Bir de kızlar sizin doktorlar bu konuda ne düşünüyor ama ben çok dikkatliydim bu hamişlik konusunda, benimki korunmayı bıraktığım ay adete 1 hafta kala kan testi yaptır, ne kadar erken öğrenirsen iğneye de erken başlarız ve daha iyi olur diyordu..
Ben Deniz 3 haftalık iken iğneye başlamıştım.
Siz de gecikme falan olunca aman çok beklemeyin bana kalırsa, hemen test yapın da ona göre hareket edersiniz.

Canım ozaman bigünde gece bırak görsünelr bakalım cadı kızı:ecrin_bebek:
Nasılda yoruyormuş annesi deniz kız
Canım benim adetim 2gün geçti
İş yeri biraz kalabalık kalabalık çekilsin yapıcam hemen testi

Hadi bakalım Büşracım ben de meraklandım vallahi :))

Kızlar ben kaçıyorum annem gelmeden bi çay falan koyayım öptüm hepinizi:))

Saol kuzu
İğne konusunda heralde bende doğurana kadar kesmezdim kuzu ya
İnsan iğneyi kesince daha çok panik yaparr heralde

Bende kesmem vallahi doktor kes dese bile. Nolur nolmaz pıhtı atar neme lazım. Ben bebişimi riske atamam kimse atmak istemez zatende.
Bu arada testi yap kız merak ettik. hadiii.
Bana sen acele ettirdiydin haftasonuydu unutmuyoruuum.
Yaptım silikde olsa çıktıydı.Vay beee ne gündü. Eşim uyuyordu. Git sen al sessizce süpriz olsun dediniz. Aldım yaptım hakikatende süpriz olmuştu. İyiki dinlemişim sizi. Hadi bakalım sıra sendeeeeeeeeee. kaydirigubbakcemile2

tatlım test evde var ama 5 gün geçmiş olması lazım yoksa çıkmıyo aslında kan testi mi yaptırsam offf bilmiom kiii bibakarsın dayanamaz ev gidince yaparım
tatlım benim dr da seninki gibi söyledi geçer geçmez kan tahlili yptırın ve hemen iğneye başlayalım demişti ama acaba hava değişiminden falan mı gecikti yada tekrar kist mi oluştu ondan mı kanamam olmadı soru soru soru beklicez bakalım hakkımıza hayırlısı

Hadi bakalım Büşracım ben de meraklandım vallahi :))

Kızlar ben kaçıyorum annem gelmeden bi çay falan koyayım öptüm hepinizi:))

Canım benim birazdan yaparım testi patronlar çıkacakmış yarım saate kadar
Yapar yapmaz yazarım hemen size
a.s.Şeniz

Canım ya geçen hamileliğimde adetime 6gün kala evde idrar testi yapmıştım ve silikte olsa
çıktı ikinci çizgi bence sende yap hemen kuzukaydirigubbakcemile3

melekcim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah bu kez sorunsuz kolayca alırsın bebişini kucağına dularım seninle
aminnn canım benim , duaların için çok teşekkür ederim...İnşallah seninde bebişin hemen göbüşüne konar ve sağlıkla gelir...
süper tatlım ya inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz gider hayırlısıyla sağlıkla kucağna alırsın
inşallah canım , çok teşekkür ederim...
Sende inşallah hamilesindir , günün geçmişse bebiş vardır belki :) Hadii inşallahhhhh...

İnşallah canım...
Canım ben de her gün yürümeye çalışıyorum ve de çok heyecanlıyım , nisan ayını da hayırlısıyla atlatıp bebişlerimize sağ salim kavuşsaydık...İnşşallahhhhh...

İnşallah canım...
Senin güzel meleğinde 3 ayı doldurduktan sonra seni üzmeyecek annesi merak etme , o naz yapıyo sana :)

Büşracım , canım hamile haberini bekliyoruz , bugün gülüş ve senden iyi haberler geliyomuş , ne seviniriz ama...

KIZLAARRRR kırmızılar geldiiii
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama böylesi içimi rahatlattı en azından sorunlu bir yumoşta olabilirdi

herkese günaydın ve ii haftalar olsun diliyorum arkadaslar.
izmirli arkasşlara sormak istediğim bi konu var. ege unv.proflarından sermet sağol a giden varmı yada duyan.çtesi günü dr. gittim ve senin çözümün ben deilim dedi ve sermet beyi önerdi. bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. şimdiden herkese tesekkurler.

Hayırlısı olsun canım benim
Bencede böylesi daha iyi canım
Yoksa için içini yiyecekti
Seninde dediğin gibi şimdi en azından için rahat
Benimde kırmılar gelmezse hamileysem içim içimi yiyecek
Kromozon analizini yaptırmadığımız için

KIZLAARRRR kırmızılar geldiiii
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama böylesi içimi rahatlattı en azından sorunlu bir yumoşta olabilirdi

ayyyy heyecanlı bir filmin sonunu bekler gibi bekledim walla,sevindim mi üzüldüm mü bende anlamadım ama senin sağlığın herşeyden önemli,bu ay hamile kalmaman gerekiyormuş madem,hayırlısı buymuş demek ki,gelecek aylarda güzel haberlerini alacağız inşallah Gül

Büşraaaaaaaa hadi senden de hayırlı haberler gelsin,hakkından hayırlısı ne ise o olsun canım.........ama benim içimden bir ses (daha öncede söylemiştim) senin bebiş beklediğini ve sonuca sağlıkla ulaşacağını söylüyor........hem memurluk hem bebiş.........:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…