evet tatlım yaaa böylesi daha iyi olduHayırlısı olsun canım benim
Bencede böylesi daha iyi canım
Yoksa için içini yiyecekti
Seninde dediğin gibi şimdi en azından için rahat
Benimde kırmılar gelmezse hamileysem içim içimi yiyecek
Kromozon analizini yaptırmadığımız için
KIZLAARRRR kırmızılar geldiiii
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama böylesi içimi rahatlattı en azından sorunlu bir yumoşta olabilirdi
Günaydın arkadaşlar gen testlerime göre çıkan sonuçlarıma bir bakar mısınız benimle aynı durumda olupta dr. hangi tedaviyi uyguladığını bana yazarsanız çok sevinirim.
F-V GENı :Heterozigot Taşıyıcı
F-II GENı : Homozigot Normal
MTHFR : Homozigot Normal
ılginiz için şimdiden teşekkürler
denden büşra sizler nasılsınız
Gülay canım sağol.......
iyiyim canım bildiğin gibi,seninde iyi olduğunu duymak (artık suyu ve tansiyonu kontrol altında tutabiliyorsun ya) çok güzel
Allah'ım sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin,buradan doğum haberlerinide okuyalım
Günde 1 diş sarımsak tansiyonu dengeliyormuş bilmiyorum tüketebiliyor musun ama???
Su içinde Dinamiss bol bol armut yemişti biliyosundur canım........
Kendine ve yeğenimize dikkat et tamam mı???
allah razı olsun iyi dileklerin için allahım herkesin gönlüne göre versin benide ayırmasın içinden sarmısak tüketiyorum limonda iyi geliyor tansiyona suya gelince yakın takipteyimya bebeyin gelişiminde bi sorun yok allaha şükür su 50nin altı sınırmış ben 60 ve 80 arası gidip geliyorum 50 altına inerse sezaryanla alacaklar artık allahtan hayırlısı
Kızlar testi yaptım sıkı durunnn
yapar yapmaz ikki çizgi birden çıktı :CüvCüv::CüvCüv:
yapar yapmaz ikki çizgi birden çıktı :CüvCüv::CüvCüv:
maşallah canım
sürekli pozitif düşün,tansiyonum düşecek suyum yükselecek de ki öyle olsun
Büşraaaaaaaa hadi senden de hayırlı haberler gelsin,hakkından hayırlısı ne ise o olsun canım.........ama benim içimden bir ses (daha öncede söylemiştim) senin bebiş beklediğini ve sonuca sağlıkla ulaşacağını söylüyor........hem memurluk hem bebiş.........:Saruboceq:
evet tatlım yaaa böylesi daha iyi oldu
hayırlısı olur inşallah canım yoksa bu şüphe insanı öldürüyor sabah bi baktım dudağımda uçuk stresten çıkmış
hanımlar herkese selam nasılsınız ben iyiyim tansiyonum ve su azlıgım devam ediyor yakın takipteyim melekcigim şaka yapmıştım bi yanlışlık oldugunu hissetmiştim biraz nazlandım dinamisim canım kızın çok güzel allah nazarlardan korusun ama ne demişler armut dibine düşer anasından almış güzelligini hanımlar varmı yeni haberler ben nezamandır giremedim
büşra canım gününmü geçti hadi hayırlısı ver müjdeni kelebegi okudum çok üzüldüm hadi inşallah senden güzel haber alırsam morelim düzelir
tekrar gözün aydın canım allahım sıkıntısız hamilelik nasip etsin saglıkla sıatle inşallaha.s.:teytey:
:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: ben demedim mi sana........
Allah'ım sana şükürler olsun;sağlıkla geçir gebeliğini canım,zamanında ve sağlıkla bebeğini kucağına al,sağlıklı,uzun ömürlü,analı babalı büyüsün bebeğin.........
Büşra inan ben hamile olduğumu öğrensem bu kadar sevinirdim
Tüm iyi dileklerim seninle canım,hemen iğneni yap........a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?