Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Aysude aslında biliyorsun 23 Nisan haftası gelecektim Ankara'ya ve daha çok vaktim olacaktı,sizlerde uygun olursanız görüşecektik ama kayınpederim anjiyo olacak,olağanüstü bir durum yani canım,o yüzden gelip dönücez

yani bende önceden kolayca hamile kalmışştım ama bu sefer olmadı bakalım bu ay nolcek... valla bu ayda hamile kalamazsam kafayı yerim artık...

ben hastalağım basladığı tarihı ba alarak 10 gün sonraçalışmalara başlıyorum ve gnelde 12.günde yumurtluyom ( ovulasyon testi kullanıyorum bide) .yumurtladıktan sonraki 1 gün daha çaılışıyorum sonra salıyorum valla. bence ovulasyon testi kullan çok işe yarıyo.

kızlar meraba bugün tam 36 haftam bitti
mthfr c 677 heterozigotum gebeliğin basından beri coraspin fragmin 0.2 ml kullanıyorum
dr'um geçen hafta coraspini kesti fragmine devam dedi biraz erken mi kesti acaba
yardımcı olurmusunuz

siz bana haber vermeden bir araya gelmeyi mi planladınız alırım ifadenizi :)kaydirigubbakcemile3kötükedihüso

feryad canım yakında senden de güzel haberler alacağız.......
kıslar benim hislerim çok kuvvetlidir güvenin bana walla........

feryad canım yakında senden de güzel haberler alacağız.......
kıslar benim hislerim çok kuvvetlidir güvenin bana walla........

Evet kıslar doğru söylüyor
Allah kısmet ederde bebeğimin cinsiyetini öğrenirsem kız çıkarsa gidip dendenin elini öpcemkaydirigubbakcemile3

sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah,az kalmış

ilk sayfalarda okuduğum kadarı ile doğum yapan arkadaşlar genelde 34.haftada kesmişti aspirini,sen daha uzun süre kullanmışsın,bence endişe etmene gerek yok

sağlıklı ve kolay bir doğum diliyorum.....

çok teşekkür ederim cnm rahatladım amin ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin inş.

seviyim senin hislerini ben olursa dediğin ne istiyosun benden hediyeyi haketmiş olursun o zaman :)

en güzel hediye bebişlerinizle olan resimleriniz olacak,Büşra'ya da söylemiştim.......
ve o resimleri görmek çok da uzak değil.......hayat sürprizlerle dolu,hiç ummadığın ve beklemediğin anda karşına çıkacak..........

Evet kıslar doğru söylüyor
Allah kısmet ederde bebeğimin cinsiyetini öğrenirsem kız çıkarsa gidip dendenin elini öpcemkaydirigubbakcemile3

yaşlıyım diye mi elimi öpcen-tatlicadiarzu-,öptürmüyom ben elimi banane.......laelaelaelaelae

Allahım o günleri hepimize göstersin inşallah...

yaşlıyım diye mi elimi öpcen-tatlicadiarzu-,öptürmüyom ben elimi banane.......laelaelaelaelae

Kuzuuuuu olurmu hiç
Sendeki his kimsede yok diye elini öpcem Şeniz
Hiç umudum olmadığı bir ayda hamile kalcan dedin ve kaldım
Birde kızım olursa senin elini öpmeyeyimde kimin elini öpeyimkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

şaka yaptım şaka
bende MAYIS ayını iple çekiyorum 3 ayım bitecek ya,Allah'ım en hayırlı zamanda isteyen herkese sağlıkla sonuca ulaşabileceği gebelikler nasip etsin

Aysude sen de evdesin madem çalış canım tamam mı ; ))

Kuzu az kaldı mayıısa bu ay zaten bitti
Sadece bir ay kaldı
İnşallah mayısda seninde hamiş haberini alcaz :CüvCüv:

denden nasılsın geçmiş olsun çocugunumu düşürdün kaç aylıktı neden oldu üzülme tekrara olur

canım sağol geçti geçti,19 hafta 3 günlüktü gebeliğim,tespit edilen bir nedeni yok,herşey normal çıktı zaten,Allah'ın takdiriymiş ne yapalım

Kuzu az kaldı mayıısa bu ay zaten bitti
Sadece bir ay kaldı
ınşallah mayısda seninde hamiş haberini alcaz :CüvCüv:

Mayıs ta değilde Haziranda alırsınız sanırım benden o güzel haberi inşallah

eşim geldi ben kaçar canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…