canim hayirli haberle gelin insallah cnm yaa panik yapma hemen lutfenKızlar yarın Denizi doktora götüreceğiz, iyi dileklerinizi dualarınızı esirgemeyin lütfen...Bugün çok fazla kustu..Şimdi de halsiz halsiz oldu...Doktorumuz büyük ihtimal bişey yoktur ama getirin bakalım dedi(
Ay ne zormuş konuşamaması derdini anlatamaması..Öyle mutsuz bakıyorki bize ağlasa keşke dedim vallahi..Ağlamaya bile hali yok gibi....
ohh ne guzel valla benim gobiste aynen oyle 5aylik duruyo cnm offf offf insallah gobisler inmeden icleri doluveririrarkadaşlar bu arada bugün fark ettim benim göbeğim inmiş
tam anlamıyla eski halinedönmemiş ama 5 aylık gibi de durmuyor artık kaydirigubbakcemile3
ohhh ne guzel dinlen bol bolohhhhhhhh beeeeeeeeeeeee 10 gün raporluyum... evdeyimmm. evimi çok özlemiştimmmm.......... :teytey:
masallah size yaaa ne guzel sona gelmissiniz insallah saglikla kucaklarsin yavrunu bence aspirini sorun etme lutfen bence normal birakmankızlar meraba bugün tam 36 haftam bitti
mthfr c 677 heterozigotum gebeliğin basından beri coraspin fragmin 0.2 ml kullanıyorum
dr'um geçen hafta coraspini kesti fragmine devam dedi biraz erken mi kesti acaba
yardımcı olurmusunuz
selam kısssssslaaar ...
nergiscim canim nasilsin neler yapiosun bakalim hamislik haberlerini ver artik lufendinamisss.. canım deniz bebeği benim için kokla lütfen ve bol bol dua edermisin ben gibi hamile olmayı bekleyenler için.....
limburg nasılsın canımmm
kızım omzum ağrıdı kaç gündür bilgisayarın başından ayrılamaadım işleri devretçem diye...Amma çürük çıktın ha aysude. Bigünde iyiyim de yaa. guclubacismile
Dişimi kırıcam (mesela yani) kaydirigubbakcemile3
Aman allah kocana sabır versin.
Daha şimdiden böyle nazlıysan hamileliğini düşünemiyorum doğrusu.
Hadi kaç bakim.lmaz:
kuzum sen nerdesin yaaaa......... acayip merak ettim ben seni ulaşabileceğim bi irtibat telefonun falan da yok... acayip meraklanmıştım iyimisin .... neler yapıyosun........gitmeyin kıssslar ya ben daha geldimsempatiksalakcinni
büşraaaaaa çok tebrik ederim canım yeni hamişimiz....
busracimmmmm canimmmmm nasils sevindim anlatamam kiyamam san ben ALLAH sonuna kadar ilerletsin insallah bu kez kucakla yavrucugunu canim darisi bize insallah dua et cnm
taze anne adayıııııı. günaydın büşracım nasılsın........
günaydın güzeller
kızlar merhaba bebişimin doğum tarihi belli oldu 23 nisanda sezeryanla olacak kısmet olursa,,,bu arada coraspini 34. haftamda kestim iğneyi de doğuma 2 gün kala bırakacakmışız,,,,doğumdan 1 gün sonrada 3 ay daha devam edecekmişim iğnelere merak ede3n arkadaşlarım vardı o yüzden haber vermek istedim zaman yaklaşıyor çok heycanlıyım şimdiden 3 hafta sonra inşallah uras emreme kavuşucam
BÜŞRA canım bu arada tebrik ederim inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana ve hiç bırakmaz bu sefer herşey güzel olacak canım merak etme....
kıslar şu an muco 509 ile telefonda konuşuyorum... büşacım seni tebrik ediyor... hepinize selamı var iyiymiş... bilgisayarı bozulmuş o yüzden aramıza katılamıyormuş... bilginize...
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ne güzel bir doğumgünü hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın canım benimkızlar merhaba bebişimin doğum tarihi belli oldu 23 nisanda sezeryanla olacak kısmet olursa,,,bu arada coraspini 34. haftamda kestim iğneyi de doğuma 2 gün kala bırakacakmışız,,,,doğumdan 1 gün sonrada 3 ay daha devam edecekmişim iğnelere merak ede3n arkadaşlarım vardı o yüzden haber vermek istedim zaman yaklaşıyor çok heycanlıyım şimdiden 3 hafta sonra inşallah uras emreme kavuşucam
Canım ya hadi artık çok az kalmış oğluşuna kavuşmaya şimdi nasılda heyecanlısındır allahım kolay doğumlar nasip etsin saat kaçda doğuma gircen canım o saatte daha çok dua edelim bu arada allahım bizede o günleri görmeyi nasip eder inşallah
Saol canım benim sende benim için dua et olurmu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?