Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

neyse gittiniz artıkım boshayallersmile yetişemedim muhabbete....
büşraaaaaa çok tebrik ederim canım yeni hamişimiz....
feryad, aysude,carwford canlarım sizler nasılsınız...

dinamisss.. canım deniz bebeği benim için kokla lütfen ve bol bol dua edermisin ben gibi hamile olmayı bekleyenler için.....
limburg nasılsın canımmm

canim hayirli haberle gelin insallah cnm yaa panik yapma hemen lutfen
arkadaşlar bu arada bugün fark ettim benim göbeğim inmiş
tam anlamıyla eski halinedönmemiş ama 5 aylık gibi de durmuyor artık kaydirigubbakcemile3
ohh ne guzel valla benim gobiste aynen oyle 5aylik duruyo cnm offf offf insallah gobisler inmeden icleri doluveririr
ohhhhhhhh beeeeeeeeeeeee 10 gün raporluyum... evdeyimmm. evimi çok özlemiştimmmm.......... :teytey:
ohhh ne guzel dinlen bol bol
masallah size yaaa ne guzel sona gelmissiniz insallah saglikla kucaklarsin yavrunu bence aspirini sorun etme lutfen bence normal birakman
selam kısssssslaaar ...

dinamisss.. canım deniz bebeği benim için kokla lütfen ve bol bol dua edermisin ben gibi hamile olmayı bekleyenler için.....
limburg nasılsın canımmm
nergiscim canim nasilsin neler yapiosun bakalim hamislik haberlerini ver artik lufen

busracimmmmm canimmmmm nasils sevindim anlatamam kiyamam san ben ALLAH sonuna kadar ilerletsin insallah bu kez kucakla yavrucugunu canim darisi bize insallah dua et cnm

nerde limburg canım ya .. bende umutla bekliyorum ama şimdilik veremiyorum...sen ne yapıyosun canım varmı güzel haberler???
bu arada topicin 'ağzından bal damlayan' hatunu denden .... yaaa ben ne zaman güzel haberler verecem acaba yaaaaa.

kızım omzum ağrıdı kaç gündür bilgisayarın başından ayrılamaadım işleri devretçem diye...

gitmeyin kıssslar ya ben daha geldimsempatiksalakcinni
kuzum sen nerdesin yaaaa......... acayip merak ettim ben seni ulaşabileceğim bi irtibat telefonun falan da yok... acayip meraklanmıştım iyimisin .... neler yapıyosun........

31 mart 2010 tarihine göre Kahvelokumun listesini güncelliyorum...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:31 mart 2010 çarşamba)

celen35.................... ....CEMRE'MıZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................ıpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale (bahar)......... ........Doğa (27 Ekim 2009)
papatyasüreyya..............Bıhter (12 Kasım 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................( Canım iyi haberlerini bekliyoruz )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

kardelen86........................ 39haftalık
simge.................................39haftalık (kız)
aslgkh................................ 38 haftalık (erkek)
gülsummmm..................... .38haftalık
_beray_........................... ...36haftalık (kız)
göbete............................. ..35haftalık (erkek)
umutluyuz ..........................35haftalık (erkek)
gülay30............................ ..34haftalık (erkek)
melek76......................... ... 34haftalık (kız)
Cherry76.......................... ..30 haftalık (kız)
hummu85......................... ..30 haftalık ( erkek )
zehrayade....................... ...26haftalık (erkek)
elifim................................. .24 haftalık
esraben............................ ..25 haftalık (kız)
esterya............................ ...22haftalık ( erkek )
irazmetin.......................... ..22haftalık
eylületik............................ .21 haftalık
aslıhan1806................... ....21haftalık ( erkek )
elif_fidan.......................... .. 20haftalık (kız)
iipekk................................. 18haftalık
angel34............................ .16 haftalık (erkek )
crawford............................ 15haftalık
zeynom_10.........................??
canah.................................9 haftalık
sonuyok.............................8haftalık ( kalp atışları duyuldu yaramazın )
Büşra44..............................4 haftalık ( yeni hamilemiz )

Son düzenleme:
merhaba

avrupada gen mutasyonu, 5faktör gen eksikligi deniliyor, yani türkcesi kan pihtilasmasi, sorunun agirligina göre ya hamilelikte baslaniliyor veya dogum sonra 6 hafta boyunca heparin tedavisi görüyorsun,

bu sorunu yasayan 35 yasindan sonra ki gebelikte düsükler yaygindir.

dikkat etmen gereken mutlaka, hamilelikte fazla yatmamak, bol su icmek, heparin veya aspirin, eger 7 faktör gen mutasyonu ise hamilelikte aspirin veya heparin tedavisi alirsin. veya 5faktör dediklerinde dogum sonrasi 6 hafta tedavi.

ve mutlaka dogum kontrol haplarinda dikkat edin, bu gen mutasyona ugrayan kadinlarda dogum kontrol hapi kullanan kalp krizi , beyin kanamasi, kan pihtilasmasi, trompos gibi yüksek risk tasiyorlar. bunun icinde drla görüsürseniz iyi olur.

ayrica bende bu sorunu yasiyorum ve hamilelikte kan testinde ortaya cikti.

ve dikkat etmen gereken dra sorman gereken bir soru daha var,

bu mutasyonda ,, cift ve tek denilen ikiye ayrilan mutasyon var, eger hem anne hem babadan aldiysan bu gen bozuklugu ozaman hamilelikte baslarsin tedaviye, veya sirf tek veliden gectiyse daha riski düsük ve dogum sonrasi tedavi olur.

bunu arastiran özel merkezi Hollanda da

ve

bunu tasiyan kadinlar,,,cocuklarada geciyor...genelikle kadindan kadina gecer deniliyor ama buda daha yüzde yüz sonuclanmis degil

bye

kıslar ben bugün evimi temizlicem sonrada bi güzellll keyif yapcam evimde yaa çokkk özlemişim evimimiii..................

büşraaaaaa çok tebrik ederim canım yeni hamişimiz....

Saol canım benim darısı en kısa zamanda sana olsun inşallah
İnanın kızlar aklıma geldikçe hepiniz için dua ediyorum
Bu arada namaz kılmayıda bırakmıştım ama bugün başladım tekrar
Namazlardada bol bol dua edicem size kızlar
Allahım inşallah kabul eder

busracimmmmm canimmmmm nasils sevindim anlatamam kiyamam san ben ALLAH sonuna kadar ilerletsin insallah bu kez kucakla yavrucugunu canim darisi bize insallah dua et cnm

İnşallah kuzu inşallah darısı sizlere olsun

taze anne adayıııııı. günaydın büşracım nasılsın........

Günaydın canım iyiyim
Hala kendimi hiç hamile gibi sanmıyorum ya
Bir türlü hamile olduğumu idrak edemiyiorum kuzu lmaz:
Daha çok yeni ondan heraldeCADIARZU
Sen nasılsın canım omuz ağrın geçtimi

kızlar merhaba bebişimin doğum tarihi belli oldu 23 nisanda sezeryanla olacak kısmet olursa,,,bu arada coraspini 34. haftamda kestim iğneyi de doğuma 2 gün kala bırakacakmışız,,,,doğumdan 1 gün sonrada 3 ay daha devam edecekmişim iğnelere merak ede3n arkadaşlarım vardı o yüzden haber vermek istedim zaman yaklaşıyor çok heycanlıyım şimdiden 3 hafta sonra inşallah uras emreme kavuşucam

BÜŞRA canım bu arada tebrik ederim inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana ve hiç bırakmaz bu sefer herşey güzel olacak canım merak etme....

kıslar şu an muco 509 ile telefonda konuşuyorum... büşacım seni tebrik ediyor... hepinize selamı var iyiymiş... bilgisayarı bozulmuş o yüzden aramıza katılamıyormuş... bilginize...

Canım ya hadi artık çok az kalmış oğluşuna kavuşmaya şimdi nasılda heyecanlısındır allahım kolay doğumlar nasip etsin saat kaçda doğuma gircen canım o saatte daha çok dua edelim bu arada allahım bizede o günleri görmeyi nasip eder inşallah

BÜŞRA canım bu arada tebrik ederim inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana ve hiç bırakmaz bu sefer herşey güzel olacak canım merak etme....

Saol canım benim sende benim için dua et olurmu canım

kıslar şu an muco 509 ile telefonda konuşuyorum... büşacım seni tebrik ediyor... hepinize selamı var iyiymiş... bilgisayarı bozulmuş o yüzden aramıza katılamıyormuş... bilginize...

Aa bende ne zamandırlı merak ediyordum muco'yu
Sende çok slm söle canım bir daha konuşursanız
Yaptırsın bir an önce bilgisayarını dönsün aramıza

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ne güzel bir doğumgünü hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın canım benim

tabiki dua ederim canım siz de bana dua edin 23 nisan da sabah saat 08.00 gibi girecem doğuma kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…