inşallah darısı olmayan bütüüüüüüüüüüüüün arkadaşlarımızın başına
kanamam kesildi canım ama ilaç beni mahvetti 2 şer aldığımdan sanırım içimde sürekli sıkıntı,bir alınganlık ve ağlama isteği anlatamam çok şükür bugün son kez alıp reglimi bekleyeceğim umarım kistler erimiştir de tekrar çalışmalara başlayabiliriz...:Saruboceq:
Canım ya grip oldum bile galiba
Burnum akıyor öksürüyorum durmadan
Tamda zamanını buldu ilaçda alamam şimdi
İnşallah çabuk atlatırım
Çalışma saatlerinin uzun olması çok kötü ya
Bende sabah 8:30 geliyorum akşam 7 7:30 gibi çıkıyorum
Ama allahtan bu son 10günüm kurtuluyorum ondan sonrazemuszemus
büşracım çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almak ta nasip etsin inşallah kaydirigubbakcemile2zemuszemus
inşallah darısı olmayan bütüüüüüüüüüüüüün arkadaşlarımızın başına
kanamam kesildi canım ama ilaç beni mahvetti 2 şer aldığımdan sanırım içimde sürekli sıkıntı,bir alınganlık ve ağlama isteği anlatamam çok şükür bugün son kez alıp reglimi bekleyeceğim umarım kistler erimiştir de tekrar çalışmalara başlayabiliriz...:Saruboceq:
İş yeri rahat zaten kuzu genelde oturuyorum müşteri gelmezse
Canım ya zorda kalmadıkça bir daha özel sektörde çalışmak istemiyorum hiç
Bu sene oturup eşşek gibi kpss çalışcam
Bu sene giremezsem 2sene sonra girerim deilmi ama
Özel sektör çok yıpratıcı birde işin yoksa sapık dengesiz patronlarla uğraş
Devlet memuru olsaydım bugün alırdım raporumu yatardım evimde
Ama burda olmuyor işte
gülüşüm kusura bakma yeşil biber yemesin hormonludur şimdi ..:)
haklısın canım inş. sende yakın zamanda kazanır ve atanırsın memurluğa...
arkadaşlar bu arada bugün fark ettim benim göbeğim inmiş
tam anlamıyla eski halinedönmemiş ama 5 aylık gibi de durmuyor artık kaydirigubbakcemile3
offff bugün bir firmaya gitmem gerkiyordu gitmedim
fişim çekilmiş gibiyim o kadar halsizim ki,kahvaltı bile yapmadım yaaa
benim bünye normale dönüyor,gece uykusuzlukları ve iştahsızlık yine başladı......
boşveeerrrr bende 30um işte napalım genciz güzeliz boşveerrrr bayanssulusmile zemuszemushadi bakalım son 10 gün,çabucak iyileşirsin inşallah
feryad canım nasılsın?merak etme o kistler hemen eriyormuş,benim arkadaşımda da olmuş,erimiş....
amiiiiiiin
Gül gençtik o zamanlar be şimdi oldum 31,5, ama bak buçuğuda var lütfen 32 demeye dilim varmıyor :gitme:
doğru söylüyorsun tatlım ben onu düşünemedim hayır portakal midesini ekşitebilir biberdede c vitamini bol diye sölemiştim tamam o zaman kivi yesin mi aklinialirimsmilegülüşüm kusura bakma yeşil biber yemesin hormonludur şimdi ..:)
haklısın canım inş. sende yakın zamanda kazanır ve atanırsın memurluğa...
hayırdır niye böyle tatlım normaldede mi böylesin bol bol acı ye bak iştah nasıl açılıyor kaydirigubbakcemile3offff bugün bir firmaya gitmem gerkiyordu gitmedim
benim bünye normale dönüyor,gece uykusuzlukları ve iştahsızlık yine başladı......
ben hep iştahsızdım,99 dan beri mide hastasıyım zaten çok çektim midemden
bu arada Ocak ayında canım çilek istemişti ve yemiştim dayanamamıştım napiim,hatta eşime acaba kızımız ben çilek yediğim için mi öldü demiştim K vitamini varmış ya, o da pıhtılaşmaya neden oluyomuşlmaz: insan o ruh hali ile hep bir neden ve suçlu arıyor,ne kadar yanlışşşş oysa
Allah kısmet ederse ilk kez hamileliğim yaza gelecek,eğer hemen hamile kalabilirsem tabii,ilk 3 ay organik beslenmek çok önemli
sende çok şanslısın Büşra,az kaldı,yaz meyvelerini bol bol tüketirsin süper olcak süperrrrrrrrr
sağol canım.... inşallah gelir benim gibi sabırsız birini bekletmez...aysude hadi gözün aydın :)kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2artık gelsin bebişlersositosositosositososito
sağol tatlım bende kurtuldum sizde...akannehirAYSUDE hadi geçmiş olsun.........
gülüm bol bol su iç ve ateşinin çıkmamasına dikkat et... eğer ateşin çıkacağını düşünüyorsan parol içebilirsin ....Canım ya grip oldum bile galiba
Burnum akıyor öksürüyorum durmadan
Tamda zamanını buldu ilaçda alamam şimdi
İnşallah çabuk atlatırım
Çalışma saatlerinin uzun olması çok kötü ya
Bende sabah 8:30 geliyorum akşam 7 7:30 gibi çıkıyorum
Ama allahtan bu son 10günüm kurtuluyorum ondan sonrazemuszemus
canım inşallah en kısa zamanda sende aynı şeyleri yaşayacaksın....büşracım çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almak ta nasip etsin inşallah kaydirigubbakcemile2zemuszemus
aminnnnnn... aminnnnnn........Canım benim darısı size olsun inşallah en kısa zamanda
2010da bizim topikte hamile olmayan kalmasın inşallahhhhhhhhh:CüvCüv::CüvCüv:
canım çok sinir bozucudur doğum kontrol ilaçları ama şükür kurtuldun... hadi hayırlısı bakalımmm allah yardımcın olsun bitanemm.........inşallah darısı olmayan bütüüüüüüüüüüüüün arkadaşlarımızın başına
aminnnnnnnnnnnnn...........inşallah canım amiiiiiiiiiiiiiin rabbim isteklerimizi versin
ne güssseeeelllllllllll bide benim göbek insee............arkadaşlar bu arada bugün fark ettim benim göbeğim inmiş
tam anlamıyla eski halinedönmemiş ama 5 aylık gibi de durmuyor artık kaydirigubbakcemile3
canım dikkat et havalar acayip hasta olmaaaa.......... kimse hasta olmasınnnn......... ben kışa girerken ve baharda yaptırıyorum penadur ohhhh rahatım...offff bugün bir firmaya gitmem gerkiyordu gitmedim
ohhhhhhhh beeeeeeeeeeeee 10 gün raporluyum... evdeyimmm. evimi çok özlemiştimmmm.......... :teytey:
kıssss noldu hasta diilsin inşallahohhhhhhhh beeeeeeeeeeeee 10 gün raporluyum... evdeyimmm. evimi çok özlemiştimmmm.......... :teytey:
6 yıllık memurum ve doğru düzgün hiç izin kullanmamıştım... çok iyi gelcek valla...ayyy ne güsell valla cnm cekti bnm de ben 3,5 yıldır yıllık izin bile kullanamadım.özel sektör cok sıkıcı bu bakımdan
kıssss noldu hasta diilsin inşallah
ben hep iştahsızdım,99 dan beri mide hastasıyım zaten çok çektim midemden
bu arada Ocak ayında canım çilek istemişti ve yemiştim dayanamamıştım napiim,hatta eşime acaba kızımız ben çilek yediğim için mi öldü demiştim K vitamini varmış ya, o da pıhtılaşmaya neden oluyomuşlmaz: insan o ruh hali ile hep bir neden ve suçlu arıyor,ne kadar yanlışşşş oysa
Allah kısmet ederse ilk kez hamileliğim yaza gelecek,eğer hemen hamile kalabilirsem tabii,ilk 3 ay organik beslenmek çok önemli
sende çok şanslısın Büşra,az kaldı,yaz meyvelerini bol bol tüketirsin süper olcak süperrrrrrrrr
ohhhhhhhh beeeeeeeeeeeee 10 gün raporluyum... evdeyimmm. evimi çok özlemiştimmmm.......... :teytey:
Canım ya inşallah artık kistlerin seni terk etmiştirde
Kurtulursun sende artık şu hormon ilçalarından
Gerçekten insanın pskolojik dengesini bozuyor bu tarz ilaçlar
Sonrada inşallah gelsin güzel haberler:CüvCüv:
sağol canım.... inşallah gelir benim gibi sabırsız birini bekletmez...
sağol tatlım bende kurtuldum sizde...akannehir
gülüm bol bol su iç ve ateşinin çıkmamasına dikkat et... eğer ateşin çıkacağını düşünüyorsan parol içebilirsin ....
canım inşallah en kısa zamanda sende aynı şeyleri yaşayacaksın....
aminnnnnn... aminnnnnn........
canım çok sinir bozucudur doğum kontrol ilaçları ama şükür kurtuldun... hadi hayırlısı bakalımmm allah yardımcın olsun bitanemm.........
aminnnnnnnnnnnnn...........
ne güssseeeelllllllllll bide benim göbek insee............
canım dikkat et havalar acayip hasta olmaaaa.......... kimse hasta olmasınnnn......... ben kışa girerken ve baharda yaptırıyorum penadur ohhhh rahatım...
çok sağolun canlarım benim yüreklerinize sağlık hepinizin :) aslında ben daha önce de kullanmıştım ama hiç bu etkilerini farketmemiştim sanırım psikoloji zaten hassas olunca bunalımı ikiye katlıyor çok şükür ki bugün son reglim de bekletmez de beni bir an önce diğer tedaviye başlarız artıkın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?