ben cesaret ettim de nolduuuu haa haaa.... bak becerip adet te olamıyorum hamiş de ... kısss kendime çok gülüyorum.... ikisini de beceremedimmmmm.... lülülülülülü
canım benimde 3. (yani oğluşumu) kaybettikten sonra düzene giremedim bi türlü ... bu ay yumurtlamayı becerememişim o yüzden geçikti sanırım... takmıyorum canım zaten.. herşey gelip buluyo beni o yüzden gelene kapım açık diyorum artık.. adet olursam 5. gün gitcem hormon tahlilleri ve yumutlama takibine başlıcaz doktorum öle dedi....canım sen hala adet olmadınmı rahat bırak kendini kafana takma bende 40 günde olurum adet benim kızdan sonra iyice bozuldu düzenim 40 gün demeden olmuyor boşver düşünme bu konuda tek değilsin emin olabilirsin bak bana takıyormuyum hiç boşver:umursamaz:laelaelaelaelaelülülülülülü bazen kendinle dalga geçecen benim gibi
mut sevgim seni burda gördüğüme çok sevindim sen iğneylede düşük yapmıştın değilmi sonra nası bi tedavi uygulandı anlatabilirmisin
Sorma canım nerdee sakinleşmek nerde bizim kız:)) Dün sabah 4 de uyudu gene..Anlamıyorum ki ben bu cadıyı dün gazı falan da yoktu, ağlamıyordu ama uyumuyor da..Bizimki direk uykusuz bebek..Ama bilmiyorki annesi pek sever uykuyu(
Hafta sonları gene iyi eşimle beraber idare ediyoz ama hafta içi eşime de kıyamıyorum adam sabah işe gidiyor diye..Bu uykuyu nasıl çözeriz bilmiyorum..Böyle şeylere karşıydım ama şu iyi bebeklere özel satılan iyi geceler çaylarından mı alsam diye düşünmeye başladım..Bakalım çarşamba doktora gideceğim aşısı var Deniz in, doktorumuza da bir danışayım da bu çaydan kullan derse alacağım artık.. Bir de normal normal da durursak ağlıyor sabaha dek hoplata hoplata geziyoruz evin içinde, sonra da kucakta uyuyor beğişe koyunca uyanıyor..ılla kucakta uyucam diyor sıpam...
Ama herşeye değer onun sevgisi o başka tabii:))
ınşallah sizlerede kısa zamanda hem sağlıklı hem uykucu bebişler gelir:))
Kuzlar nasılsınız
Sizinle sohbet etmeyi özledim valla
Bugün biraz daha iyiym onun için hemen evimi temizliyeyim dedim
1aydırlı nerdeyse hiç iş yapmadım
Akşama annmeler gelecek
evin bu halini görse annem suratıma tükürür valla:mymeka:
merhabalar
ANGEL canım herşeyin yolunda olmasına çooooook sevindim,ağrılara ne dedi doktorun?
ZEHRA yıldırım Allah'tan daha ciddi hasarlar vermemiş geçmiş olsun........
AYSUDE nasıl yapacağız bilmiyorum ama stresi defetmemiz gerekiyor canım herşeyin nedeni stres......
DİNAMİSS UMUTSEVGİM maşallah kızlarınıza diyorum........Allah tüm isteyenlere aynı duyguları yaşatsın,herşeye değer dediğiniz gibi
FERYAD canım benim doktorunu değiştir bencede,doktorum bana moral vermedikten sonra ben ne anladım.........bizim en çok pozitif enerjiye ihtiyacımız var.........sen çalışmaya devam et Allah izin verdikten sonra dağlar denize dönüşüyor..........
GÜL canım bir pazarın var zaten ev işi ile ne uğraşıyorsun,eşinle ye iç gez,,,,,
BÜŞRA zor biliyorum canım,çabucak geçer inşallah bulantılarında rahat bir gebelik dönemi geçirirsin canım......
bu arada kıslar çok sevdiğim bir arkadaşım;o da geçen sene Mart ayında 3 aylık bebeğini düşürmüştü,ilk bebeğiydi,çok üzüldü canım benim,benim yaşadığım son olaydan da çok etkilendi,tam yeniden bebek düşünürken erteledi benim yaşadıklarımı görünce,geçenlerde beraberken arkadaşıma hamile olduğunu hissettiğimi söyledim,korunmadığını ama ihtimal vermediğini söyledi,ben görürsün yakında bana hamileyim haberi ile geleceksin dedim.........ertesi gün akşam dayanamayıp test yapıyor,adet gününe daha 1 hafta var,veeeeeeeeee sonuç pozitif.........test sonucunu alıp bana geldi,bizi görmeliydiniz,başladık ağlamaya,inanın ben hamile olduğumu öğrensem bu kadar sevinirdim.....Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin hepimizin.......
pişştttt kızlarrrrrrr burdayım:))) günahımı almayın kızzz raporluydum işe yyeni başladım düşük tehlikesinden hep evde yattım nete bile giremedim ancak ayda bir özele cevap yazabildim ama sizleri çokkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmm
merhabalar
ANGEL canım herşeyin yolunda olmasına çooooook sevindim,ağrılara ne dedi doktorun?
AYSUDE nasıl yapacağız bilmiyorum ama stresi defetmemiz gerekiyor canım herşeyin nedeni stres......
DİNAMİSS UMUTSEVGİM maşallah kızlarınıza diyorum........Allah tüm isteyenlere aynı duyguları yaşatsın,herşeye değer dediğiniz gibi
FERYAD canım benim doktorunu değiştir bencede,doktorum bana moral vermedikten sonra ben ne anladım.........bizim en çok pozitif enerjiye ihtiyacımız var.........sen çalışmaya devam et Allah izin verdikten sonra dağlar denize dönüşüyor..........
GÜL canım bir pazarın var zaten ev işi ile ne uğraşıyorsun,eşinle ye iç gez,,,,,
BÜŞRA zor biliyorum canım,çabucak geçer inşallah bulantılarında rahat bir gebelik dönemi geçirirsin canım......
bu arada kıslar çok sevdiğim bir arkadaşım;o da geçen sene Mart ayında 3 aylık bebeğini düşürmüştü,ilk bebeğiydi,çok üzüldü canım benim,benim yaşadığım son olaydan da çok etkilendi,tam yeniden bebek düşünürken erteledi benim yaşadıklarımı görünce,geçenlerde beraberken arkadaşıma hamile olduğunu hissettiğimi söyledim,korunmadığını ama ihtimal vermediğini söyledi,ben görürsün yakında bana hamileyim haberi ile geleceksin dedim.........ertesi gün akşam dayanamayıp test yapıyor,adet gününe daha 1 hafta var,veeeeeeeeee sonuç pozitif.........test sonucunu alıp bana geldi,bizi görmeliydiniz,başladık ağlamaya,inanın ben hamile olduğumu öğrensem bu kadar sevinirdim.....Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin hepimizin.......
umut_sevgim canım bebşinin adı Naz mı? Çok güzel isim. Bende eşime naz koyalım dedim niye dedi.
e nazlı kız baksana bizi bekletti dedim. Anası nazlı dedi, kızı değil dedi. Olmaz dedi. kaydirigubbakcemile3
http://www.zaplat.com/video/saglik_videolari/47817/Epidural_Anestezi_Ile_Sezeryan_Dogum
Bende korkağın tekiyim ya Video izledim. Kadın acı çekmiyor gözüksede ikna olmazdımda yinede şansımı deneyim dedim. Kadını hiç göstermediler ameliyat boyunca kaydirigubbakcemile3 ama uyanıktı. Ay izlerken bile heyecan ve korku sardı. Yok ay ben almayım. Beni uyutsunlar lütfeeeeeeeeeeeeeeeen. :gitme:
Şimdi Aysude görecek kız niye izledin diyecek biliyorum ama napim canım,merak.Hem ben bunları hamile kalmadan öncede izlemiştim.
iyi geceler arkadaşlar,,,,ben çok heyecanlıyım bana dua edin 12 gün sonra doğuma girecem doğum saatim bile belli 23 nisan da saat 8 de olacak inşallah oğluşumuz,,,,,,Allahım olmayan herkese versin
iyi geceler arkadaşlar,,,,ben çok heyecanlıyım bana dua edin 12 gün sonra doğuma girecem doğum saatim bile belli 23 nisan da saat 8 de olacak inşallah oğluşumuz,,,,,,Allahım olmayan herkese versin
yer onu teyzesi yer yer bize gönder eşim bebiş manyağıdır oturur saatlerce oynar hiç usanmaz gönder bize biz bakalım delikafaduldenSorma canım nerdee sakinleşmek nerde bizim kız:)) Dün sabah 4 de uyudu gene..Anlamıyorum ki ben bu cadıyı dün gazı falan da yoktu, ağlamıyordu ama uyumuyor da..Bizimki direk uykusuz bebek..Ama bilmiyorki annesi pek sever uykuyu(
Hafta sonları gene iyi eşimle beraber idare ediyoz ama hafta içi eşime de kıyamıyorum adam sabah işe gidiyor diye..Bu uykuyu nasıl çözeriz bilmiyorum..Böyle şeylere karşıydım ama şu iyi bebeklere özel satılan iyi geceler çaylarından mı alsam diye düşünmeye başladım..Bakalım çarşamba doktora gideceğim aşısı var Deniz in, doktorumuza da bir danışayım da bu çaydan kullan derse alacağım artık.. Bir de normal normal da durursak ağlıyor sabaha dek hoplata hoplata geziyoruz evin içinde, sonra da kucakta uyuyor beğişe koyunca uyanıyor..İlla kucakta uyucam diyor sıpam...
Ama herşeye değer onun sevgisi o başka tabii:))
İnşallah sizlerede kısa zamanda hem sağlıklı hem uykucu bebişler gelir:))
tatlım rahmi kuvvetlendirmek için aysudenin dediği gibi incir kürü uygulayabilirsin ve petekli gerçek bal rahmi kuvvetlendirir aç karnına sabahları bi kaşık ye bide doğumumu yaptıran drum bana glifor diye bir şeker ilacı vermişti o da rahmi kuvvetlendiriyormuşkızlar yarım gelişmiş yumoşlarımı geliştirmek için ne yapabilirim doktorun inadına daha çok çalışmak istiyorum ben bu ay ama bunun için onları çatlatmam lazım kaydirigubbakcemile3 fındık fıstık bal falan bunların faydası olur mu ki
ah şu doğu erkekleriiiiiiiiCANIM DOĞRU SÖYLÜYOSUN AMA EŞİMİ İKNA EDEMİYORUM Kİbilmiyorumkismile
ya sen başkalarını boşver içine siniyorsa koy o ismi bak benim adım gül düz normal anlaşılamayacak bir isim değil ama telefonda ismimi sorduklarında ben Gül diyorum haaaa Bengül Hanım diyolar ben kızıma Ecrin ismini koyacaktım ki koydumda nüfus cüzdanı çıkmak zorunda kaldı 10 gün yaşadığı için ama eşimin teyzesi Allah'ım beni deli etmişti Ecrin diye isim mi olur muş yok ecir ölüm demekmiş kadına anlatamamıştım arada 'i'harfinin olmadığını neyse demem o ki içine siniyorsa boşver herkesiBende seni özledim. Şeniz
Raporlu olmasan kızımın ultrason görüntüsünü atacaktım senin doktorlara sor diye. Onlarda kız diyecekmi diye? ama yoktun. Artık 1 hafta daha sabredip % 10 luk ihtimalide doktorcumdan öğrencem. Bu arada Nilşah isminden vazgeçtim. Kime söylesem anlamıyor Dilşad mı, Dilşanmı diyorlar. O yüzden vazgeçtim. Şimdide isim arayışındayım. Fikirleriniz varsa buyrunuz. hihoyyyt
ayyyyy çokkk şükürcanım polis okuluna giderken yapılmış zaten ben de geçen yıl şubat ve nisan da hamiş kalmıştım şimdi de razı oldu bıdı bıdı bir konuşmaya başladım bir duygu sömürüsü yaptım ki sormayın susayım diye kabul etmek zorunda kaldı kaydirigubbakcemile3
şekercim yaaaa üzme kendini olacak eni sonu kırmızılar gelecek rahatlayacaksınyarım kalan temizliğe devammmm........ görüşürüzzz bıhtılı gacılarrrrr........zemuszemus kaydirigubbakcemile2 bayanssulusmile
haklısın çooookkk haklısın ama yapabileceğim bişi yok dün gece 12,30 a kadar evi topla mutfağı buzdolabını düzelt çamaşır yıka ütü yap vs ile geçti ay bide kamp günüydüüüüüü şimdi gör halimi ölüyorum yorgunluktanmerhabalar
tatlım doğum yapacağın gün bile değişebilir pozisyonu sakın moralini bozma kanamanın başka nedeni olmasında aman dikkatDENDENCİM ağrıları dr dedim yorulma dedi sürekli olmadığından çok önemli değil ama sıklaşırsa haberim olsun dedi..bebeğim hala dönmemiş.pozisyonundanda olabilir dedi.bana dönük durumda hala.eşi hala alttaymış.o çıkmazsa kanaman çok olur dedi.kan bulundurucaz yanımızda dedi gene.sen naptın hafta sonu cnm:?havalar soğudu ki burda sormaa
merhaba bitanem nasıl olayım ptesi yoğunluğu işte....Günaydınlar :)) Gulus canım nasılsın?
Limburgun sonucu kesin olarak bugün belli olacaktı değil mi inşallah güzel haberlerle gelirsin Limburg:Saruboceq:
Umutluyuz hayırlısı ile sağlıkla geçer inşallah doğumun tatlım..
maşallah senin hislerine :) ben de arkadaşım hamile olunca kendim olmuş gibi sevinmiştim :) bana da yakın olduğunu söyledin keşke benim için söylediğin de bu ay gerçekleşse çok istiyorum benim moralimi bozan doktora bu ay hamile haberi vermeyi .CADIARZU
canım benim moralimi bozan kendi doktorum değil malesef benim doktorum her zaman burda olamadığı için ben bu sıkıntıyı çekiyorum benim kendi doktorum çok pozitif bir insan ama o olmadığı zaman diğer doktor arkadaşları ilgileniyor benle işte
DENDENCıM ağrıları dr dedim yorulma dedi sürekli olmadığından çok önemli değil ama sıklaşırsa haberim olsun dedi..bebeğim hala dönmemiş.pozisyonundanda olabilir dedi.bana dönük durumda hala.eşi hala alttaymış.o çıkmazsa kanaman çok olur dedi.kan bulundurucaz yanımızda dedi gene.sen naptın hafta sonu cnm:?havalar soğudu ki burda sormaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?