Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben cesaret ettim de nolduuuu haa haaa.... bak becerip adet te olamıyorum hamiş de ... kısss kendime çok gülüyorum.... ikisini de beceremedimmmmm.... lülülülülülü

canım sen hala adet olmadınmı rahat bırak kendini kafana takma bende 40 günde olurum adet benim kızdan sonra iyice bozuldu düzenim 40 gün demeden olmuyor boşver düşünme bu konuda tek değilsin emin olabilirsin bak bana takıyormuyum hiç boşver:umursamaz:laelaelaelaelaelülülülülülü bazen kendinle dalga geçecen benim gibi

kızlar benim sayfa açık herifi işe gönderip yanınıza gelcem yemek hazırlıyorum cevap veremezsem kusuruma bakmayın

canım benimde 3. (yani oğluşumu) kaybettikten sonra düzene giremedim bi türlü ... bu ay yumurtlamayı becerememişim o yüzden geçikti sanırım... takmıyorum canım zaten.. herşey gelip buluyo beni o yüzden gelene kapım açık diyorum artık.. adet olursam 5. gün gitcem hormon tahlilleri ve yumutlama takibine başlıcaz doktorum öle dedi....

mut sevgim seni burda gördüğüme çok sevindim sen iğneylede düşük yapmıştın değilmi sonra nası bi tedavi uygulandı anlatabilirmisin

canım ben 4 duusk yaptım şükürler olsun rabbıme 5, bebeişimi kucagıma aldım 2 ay boyunxca sırtustu yattım olmadı daha neler neler yaptım evet 3,bebebgımde ıgne kullanmama ragman dusmustu bende kan pıhtılasması yok dr onlem olarak dozu yukseltıp 0,4 ıgne ve 100luk coraspırın kullandım rabbım nasip ettı valla ıgne falan bahane yetrkı RABBIM ol desın darısı tum ısteyenlere ınsalllahhhh....

canım benım bızımkıde gececeı valla 5 olmadan uyumuyo kurulu saat gıbı 5 olunca gozlerını kapatıyo yatıyo besıge koyunca nasıl anlıyosa zıılı gozlerını bı acıyo cadı ama herseye degerler rabbım ısteyen herkese nasıp etsın denızı kocaman opuyozz....

büşraaa bırak temızlıgı anam sen hamılesın dınlen benım 9 ay evımı bı gorseydın sagolsun hep esım yaptı valla korkumdan bısey yapamadım yanımdada kımse yoktukı o yapsın bossver kendıne dıkkat et ınsallah bebeıs olunca bolabaol yaoparsın temızlıgı....

ayy kızlar ben cok zayıfladım ya bız buraya yenı tasındık komsu benı tanıyamadı benım gordugum bayan tombıstı dedı uzuldum valla zaten hayalımdı hep sısko olmak dogurunca yarısı gıttı azcık yıyımde yıne kılo akayım tabıkı nazdan fırsat kalırsa bıze::)

Son düzenleme:
umut_sevgim canım bebşinin adı Naz mı? Çok güzel isim. Bende eşime naz koyalım dedim niye dedi.
e nazlı kız baksana bizi bekletti dedim. Anası nazlı dedi, kızı değil dedi. Olmaz dedi. kaydirigubbakcemile3

http://www.zaplat.com/video/saglik_videolari/47817/Epidural_Anestezi_Ile_Sezeryan_Dogum
Bende korkağın tekiyim ya Video izledim. Kadın acı çekmiyor gözüksede ikna olmazdımda yinede şansımı deneyim dedim. Kadını hiç göstermediler ameliyat boyunca kaydirigubbakcemile3 ama uyanıktı. Ay izlerken bile heyecan ve korku sardı. Yok ay ben almayım. Beni uyutsunlar lütfeeeeeeeeeeeeeeeen. :gitme:
Şimdi Aysude görecek kız niye izledin diyecek biliyorum ama napim canım,merak.Hem ben bunları hamile kalmadan öncede izlemiştim.

merhabalar

ANGEL canım herşeyin yolunda olmasına çooooook sevindim,ağrılara ne dedi doktorun?
ZEHRA yıldırım Allah'tan daha ciddi hasarlar vermemiş geçmiş olsun........
AYSUDE nasıl yapacağız bilmiyorum ama stresi defetmemiz gerekiyor canım herşeyin nedeni stres......
DıNAMıSS UMUTSEVGıM maşallah kızlarınıza diyorum........Allah tüm isteyenlere aynı duyguları yaşatsın,herşeye değer dediğiniz gibi

FERYAD canım benim doktorunu değiştir bencede,doktorum bana moral vermedikten sonra ben ne anladım.........bizim en çok pozitif enerjiye ihtiyacımız var.........sen çalışmaya devam et Allah izin verdikten sonra dağlar denize dönüşüyor..........

GÜL canım bir pazarın var zaten ev işi ile ne uğraşıyorsun,eşinle ye iç gez,,,,,

BÜŞRA zor biliyorum canım,çabucak geçer inşallah bulantılarında rahat bir gebelik dönemi geçirirsin canım......

bu arada kıslar çok sevdiğim bir arkadaşım;o da geçen sene Mart ayında 3 aylık bebeğini düşürmüştü,ilk bebeğiydi,çok üzüldü canım benim,benim yaşadığım son olaydan da çok etkilendi,tam yeniden bebek düşünürken erteledi benim yaşadıklarımı görünce,geçenlerde beraberken arkadaşıma hamile olduğunu hissettiğimi söyledim,korunmadığını ama ihtimal vermediğini söyledi,ben görürsün yakında bana hamileyim haberi ile geleceksin dedim.........ertesi gün akşam dayanamayıp test yapıyor,adet gününe daha 1 hafta var,veeeeeeeeee sonuç pozitif.........test sonucunu alıp bana geldi,bizi görmeliydiniz,başladık ağlamaya,inanın ben hamile olduğumu öğrensem bu kadar sevinirdim.....Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin hepimizin.......

iyi geceler arkadaşlar,,,,ben çok heyecanlıyım bana dua edin 12 gün sonra doğuma girecem doğum saatim bile belli 23 nisan da saat 8 de olacak inşallah oğluşumuz,,,,,,Allahım olmayan herkese versin

maşallah senin hislerine :) ben de arkadaşım hamile olunca kendim olmuş gibi sevinmiştim :) bana da yakın olduğunu söyledin keşke benim için söylediğin de bu ay gerçekleşse çok istiyorum benim moralimi bozan doktora bu ay hamile haberi vermeyi .CADIARZU
canım benim moralimi bozan kendi doktorum değil malesef benim doktorum her zaman burda olamadığı için ben bu sıkıntıyı çekiyorum benim kendi doktorum çok pozitif bir insan ama o olmadığı zaman diğer doktor arkadaşları ilgileniyor benle işte

Slm canım çok sevindim hamileymişsin alla tamamına erdirsin nasılsın şimdi doktor ve kontrollerını ne yapıosun kendine dikkat et

canım darısı tum ısteyenlere ınsallah ınsallah arkadsında saglıcakla bebısını kucagına alır...

NEHİR NAZ koyduk ısmını o bızım nazlı kızımız cunku 4 senedır gelmek bılmedı hep bıze naz edıp durdu canım ınsallah saglıcakla kucagına alırsın adı ne olursa olsun bekletmesınlerr bebısler annelerını gelın artık daaaa..........

kız ne dıye ızlıyon tabıkı etkılenırsın alllah allah bende ıstemedım dayanamam dedım ıyıkıde oyle yapmısım yınede karar senın canım.....

iyi geceler arkadaşlar,,,,ben çok heyecanlıyım bana dua edin 12 gün sonra doğuma girecem doğum saatim bile belli 23 nisan da saat 8 de olacak inşallah oğluşumuz,,,,,,Allahım olmayan herkese versin

ayyy cocuk bayramında dogacak haa sızınde bayramınız olacak ınsallah sımdı zaman gecmek bılmez sana ben 2 haftayı zor atlatmıstım gunler gecmek bılmıyodu ınsallh saglıcakla kucagına alırsın canım....

Canım inşallah heyecanında mutlulukla sonuçlansın. Sağlıkla al bebişini kucağına. Dünya Çocuk Bayramı 23 Nisanda doğumun demek, artık seninde bayramın olsun bundan sonra. hihoyyyt
Dualarımız seninle canım.

günaydın tatlışlar nasılsınız giremedim ne zamandır görev yerim değişti o yüzden biraz uzak kaldım arık daha az stres yaşıycam iş yüzünden
geçmişi pek okuymadım ama reisidevrimcim çok sevindim tatlım celenim senin içinde üzüldüm canım ama sen iyi ol da yine olur bi tanem
kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın buralardayım yine vaktim oldukça gelerim

DENDENCıM ağrıları dr dedim yorulma dedi sürekli olmadığından çok önemli değil ama sıklaşırsa haberim olsun dedi..bebeğim hala dönmemiş.pozisyonundanda olabilir dedi.bana dönük durumda hala.eşi hala alttaymış.o çıkmazsa kanaman çok olur dedi.kan bulundurucaz yanımızda dedi gene.sen naptın hafta sonu cnm:?havalar soğudu ki burda sormaa

yer onu teyzesi yer yer bize gönder eşim bebiş manyağıdır oturur saatlerce oynar hiç usanmaz gönder bize biz bakalım delikafadulden
şaka şaka mümkün müüüüü kuzuyu alabilir miyim ki ama umarım bigün ziyaretinize geliriz o zamana kadar büyüt ısırayım heryerini
tatlım rahmi kuvvetlendirmek için aysudenin dediği gibi incir kürü uygulayabilirsin ve petekli gerçek bal rahmi kuvvetlendirir aç karnına sabahları bi kaşık ye bide doğumumu yaptıran drum bana glifor diye bir şeker ilacı vermişti o da rahmi kuvvetlendiriyormuş
CANIM DOĞRU SÖYLÜYOSUN AMA EŞİMİ İKNA EDEMİYORUM Kİbilmiyorumkismile
ah şu doğu erkekleriiiiiiii lmaz:
ya sen başkalarını boşver içine siniyorsa koy o ismi bak benim adım gül düz normal anlaşılamayacak bir isim değil ama telefonda ismimi sorduklarında ben Gül diyorum haaaa Bengül Hanım diyolar ben kızıma Ecrin ismini koyacaktım ki koydumda nüfus cüzdanı çıkmak zorunda kaldı 10 gün yaşadığı için ama eşimin teyzesi Allah'ım beni deli etmişti Ecrin diye isim mi olur muş yok ecir ölüm demekmiş kadına anlatamamıştım arada 'i'harfinin olmadığını neyse demem o ki içine siniyorsa boşver herkesi
ayyyyy çokkk şükür
yarım kalan temizliğe devammmm........ görüşürüzzz bıhtılı gacılarrrrr........zemuszemus kaydirigubbakcemile2 bayanssulusmile
şekercim yaaaa üzme kendini olacak eni sonu kırmızılar gelecek rahatlayacaksın
haklısın çooookkk haklısın ama yapabileceğim bişi yok dün gece 12,30 a kadar evi topla mutfağı buzdolabını düzelt çamaşır yıka ütü yap vs ile geçti ay bide kamp günüydüüüüüü şimdi gör halimi ölüyorum yorgunluktan
eğer evle uğraşmazsam burda bide bağbahçe muhabbeti var piknik gibi sabah gidilip akşam dönülüyor e ordada bulaşık yıka çay servisi yap yemekte yardım et vs insanı yoruyor
anlıcannn benim tatilim yokkkkk
tatlım doğum yapacağın gün bile değişebilir pozisyonu sakın moralini bozma kanamanın başka nedeni olmasında aman dikkat

Günaydınlar :)) Gulus canım nasılsın?

Limburgun sonucu kesin olarak bugün belli olacaktı değil mi inşallah güzel haberlerle gelirsin Limburg:Saruboceq:

Umutluyuz hayırlısı ile sağlıkla geçer inşallah doğumun tatlım..

merhaba bitanem nasıl olayım ptesi yoğunluğu işte....
sen nasılsın haftasonu uyuyabildin mi bari

canım dualarımızdasın........ne kadar güzel bir günde geliyor maşallah

olacak canım olacak......ne olursa olsun hayırlısı olsun ve tam olsunda,zamanı önemli değil,önemlli olan sonucun güzel olması........

maşallah,sen doğumda da hiç sıkıntı yaşamayacaksin bence.......

GÜL seninde işin zormuş yaw,piknik faslı daha yorucu olur haklısın........

bende bugün mutfağımı temizliyorum,Perşembe temizlik var,mutfağıma kimseyi sokmadığım için dolap içlerini falan halletmek istedim,yarında gardrop içlerini toparlarım,Çrş. işe gidiyorum,Perşembe temizlik,hafta sonu da ıstanbul'a gitmek istiyoruz ama hava güzel olursa.......Ortaköy sefası yapıcam walla.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…