Valla doğru söylüyon arkadaşım resmen mahvettiler benieşime 3 gün diyet verdiler ama açıkcası şuan ben bu durumun stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum birde 4-5 yumurta ile kalakaldım şimdi de kiste dönüşür diye stres oluyorum rabbime dua ediyorum en azından 1 ya da 2 si çatlasın diye çünkü çalışma yapıcam ben doktordaki tahlile göre umutsuz ama rabbim den de iyi bilemezler o verecek olduktan sonra verir dua edin arkadaşla yumoşlarım çatlasın da ay sonunda doktoru arayıp ben hamileyim diyebileyim :Saruboceq: düşünsenize ne güzel olur normal yolla hamile kalman imkansız dediler bana ama ben 2 kez hemde 2 ay arayla kaldım bilmiyorumkismile rabbim bana bu ay hamileyim demek nasip etsin ohaoldumsmile
feryad meraba canım doktoruyun ttutumu banada çok doğru gelmedi nedemek okadar ilacı kullandıktan sonra bırakmak bide bizim okadar yumurtlama ilacı kullanmamamız doğğru değil neye dayanarak sen normal yolla hamile kalamazsın dedi eşiyin sperm tahlilinemi
yerim ben o kuzuyuuuu elime geçse heryerini ısırırdım opuyorumnanaktanGulus canım benim sen nasılsın iyisin umarım:) Deniz de ben de öpüyoruz seni teyzoş:1hug:a.s.
kızlar yarım gelişmiş yumoşlarımı geliştirmek için ne yapabilirim doktorun inadına daha çok çalışmak istiyorum ben bu ay ama bunun için onları çatlatmam lazım kaydirigubbakcemile3 fındık fıstık bal falan bunların faydası olur mu ki
canım kafanı karıştırmak istemem ama eşinle ankara tüp bebek merkezine bi gitseniz istermisin orda dr. görkem beyin tutumunu çok beğenmiştim ben... ondan görüş almanızı şiddetle tavsiye ederim...kızlar yarım gelişmiş yumoşlarımı geliştirmek için ne yapabilirim doktorun inadına daha çok çalışmak istiyorum ben bu ay ama bunun için onları çatlatmam lazım kaydirigubbakcemile3 fındık fıstık bal falan bunların faydası olur mu ki
feryad mesajımı aldınmı bende eşiyin bi üroloğa gitmesini tavsiye ediyorum varikosel falan olabilir ben ameliyattan sonraki ilk ay hamile kalmıştım lojmanda oturdum bi dönem ordaki polislerin yüzde 70 indede bu hastalık vardı
canım çoktan bunları aşmış olmamız gerek biz gidip gidip kürtaj masalarına yatıyozda onlar bi muayeneye gitmeyecekmi
Aynen Öyle canım crawford nasılsın uzun zamandır senlede gÖrÜŞemİyoruz bulantılar azaldımı bİraz
canım ısrarcı olma . bu ay dene olmazsa hiç üstüne düşme paşa paşa gidip muayene olacaktır.. çok basit bi muayenesi var. ve ameliyatıda çooookkk basitt.. yani bizim yaşadıklarımızın yanında öyle basit ki... ve kısırlık sebebinin nerdeyse %40 ı varikoselden kaynaklanıyor... eşine sorsana polis okuluna girerken bu muayene yapılmadı mı şimdi niye gitmiyosun diye...CANIM DOĞRU SÖYLÜYOSUN AMA EŞİMİ İKNA EDEMİYORUM Kİbilmiyorumkismile
özledim seni fıstık...İyi pazarlar kızlar. Bakıyorumda polis karıları bugün topiği fethetmişsiniz. Herifler yorgunlardır pc ye oturmuşsunuz. boshayallersmile
Benimkide dışarı çıktı havada sabahtan beri yağmur yağıyordu. Şuan durdu ama kasvetli bir hava sanki kış gibi. İyilik güzellik diyelim. İyi olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?