Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

feryad meraba canım doktoruyun ttutumu banada çok doğru gelmedi nedemek okadar ilacı kullandıktan sonra bırakmak bide bizim okadar yumurtlama ilacı kullanmamamız doğğru değil neye dayanarak sen normal yolla hamile kalamazsın dedi eşiyin sperm tahlilinemi

Zehrayede canım yıldırım düşmüş, geçmiş olsun tatlım.
Ben o pahalı kremlerden hiç kullanmadım canım.
Doktorum eğer çatlayacaksan ne sürersen sür engel olmaz ama derinin kaşınmaması ve genişlerken acımaması için de yağ kullan demişti. Bir de deriyi içeriden nemlendir çok su iç dediydi.
Ben hergün 4 litre kadar su içiyordum, bir de her banyodan sonra bebe yağı sürdüm.
6. ayda aktardan yağ almıştım onlar kendileri karışım hazılıyorlar bir sürü yağ katıp hamilelere özel.
Arasıra acı badem sütü de sürdüm ama kokusu çok kötüydü pek kullanamadım.
Ben de çatlak olmadı ama genetik yapı ve kilo alımı ile de ilgili tabi, benim annem ve ablamda da çatlak yok.
Ayrıca umarım çatlamazsın ama çatlak bile olsa emin ol bebeğini gördüğün an unutursun.. Doğumdan sonra da spor falan yaparsın hiçç takma bunları sen.. Eminimki çokkk güzel bir hamilesin ve daha da güzel bir anne olacaksın:)

Son düzenleme:
feryadcım benim eşimdede ilk evlendiğimiz dönemde problem çıktı ama ben ozaman normal yolla hiç hamile kalamadım sperm hareketsizliği vardı banada çapada normal yolla hamile kalamazsın tüp bebek demişlerdi sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendik üroloktan ameliyat oldu ve o ay kendiliğinde hamile kaldım lütfen canını sıkma ama o zaman ürolok bu stresli mesleklerde çalışan insanlarda görülen bi hastalık dedi bizim eşlerimizinkide yeterince stresli bi hastalık bence içiyin rahat olması için eşin bi üroloğa gitsin

Canım benim önceden kaldığına göre elbetteki şimdi de kalabilirsin..Anlamıyorum ben bu doktorları moral bozmak da üzerlerine yok bazılarının..Sen iyi düşün canım önceden olmuşsa şimdi de olur inşallah:1hug:

canım eşim sperm tahlillerine dayanarak öyle söyledi

Gulus canım benim sen nasılsın iyisin umarım:) Deniz de ben de öpüyoruz seni teyzoş:1hug:a.s.
yerim ben o kuzuyuuuu elime geçse heryerini ısırırdım opuyorumnanaktan
iyiyim bitanem siz nasılsınız Deniz biraz sakinleşti mi
bi hesapta evi rahat toplamak için kocişi gönderdim ama ben oturduğum yerden daha kalkamadım kaydirigubbakcemile3

Sorma canım nerdee sakinleşmek nerde bizim kız:)) Dün sabah 4 de uyudu gene..Anlamıyorum ki ben bu cadıyı dün gazı falan da yoktu, ağlamıyordu ama uyumuyor da..Bizimki direk uykusuz bebek..Ama bilmiyorki annesi pek sever uykuyu(
Hafta sonları gene iyi eşimle beraber idare ediyoz ama hafta içi eşime de kıyamıyorum adam sabah işe gidiyor diye..Bu uykuyu nasıl çözeriz bilmiyorum..Böyle şeylere karşıydım ama şu iyi bebeklere özel satılan iyi geceler çaylarından mı alsam diye düşünmeye başladım..Bakalım çarşamba doktora gideceğim aşısı var Deniz in, doktorumuza da bir danışayım da bu çaydan kullan derse alacağım artık.. Bir de normal normal da durursak ağlıyor sabaha dek hoplata hoplata geziyoruz evin içinde, sonra da kucakta uyuyor beğişe koyunca uyanıyor..ılla kucakta uyucam diyor sıpam...

Ama herşeye değer onun sevgisi o başka tabii:))
ınşallah sizlerede kısa zamanda hem sağlıklı hem uykucu bebişler gelir:))

kızlar yarım gelişmiş yumoşlarımı geliştirmek için ne yapabilirim doktorun inadına daha çok çalışmak istiyorum ben bu ay ama bunun için onları çatlatmam lazım kaydirigubbakcemile3 fındık fıstık bal falan bunların faydası olur mu ki

HAMİLE KALMAK-YUMURTA SAYISINI ARTIRMAK İÇİN İBRAHİM SARAÇOĞLU’DAN KURU İNCİR KÜRÜ Google

anne bebek

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu‘dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktantan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:

Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over ‘den de koruyacaktır.

canım kafanı karıştırmak istemem ama eşinle ankara tüp bebek merkezine bi gitseniz istermisin orda dr. görkem beyin tutumunu çok beğenmiştim ben... ondan görüş almanızı şiddetle tavsiye ederim...

feryad mesajımı aldınmı bende eşiyin bi üroloğa gitmesini tavsiye ediyorum varikosel falan olabilir ben ameliyattan sonraki ilk ay hamile kalmıştım lojmanda oturdum bi dönem ordaki polislerin yüzde 70 indede bu hastalık vardı

CANIM DOĞRU SÖYLÜYOSUN AMA EŞİMİ İKNA EDEMİYORUM Kİbilmiyorumkismile

canım çoktan bunları aşmış olmamız gerek biz gidip gidip kürtaj masalarına yatıyozda onlar bi muayeneye gitmeyecekmi

ıyi pazarlar kızlar. Bakıyorumda polis karıları bugün topiği fethetmişsiniz. Herifler yorgunlardır pc ye oturmuşsunuz. boshayallersmile
Benimkide dışarı çıktı havada sabahtan beri yağmur yağıyordu. Şuan durdu ama kasvetli bir hava sanki kış gibi. ıyilik güzellik diyelim. ıyi olalım.

canım çoktan bunları aşmış olmamız gerek biz gidip gidip kürtaj masalarına yatıyozda onlar bi muayeneye gitmeyecekmi

ah be gülüm bilmezmisin erkeklerin inadını biz hemen herşeye çabucak alışıyoruz ama onlar lmaz:alsanaalsanasmileklava:

Aynen Öyle canım crawford nasılsın uzun zamandır senlede gÖrÜŞemİyoruz bulantılar azaldımı bİraz

Evet canım bulantılarım yok denecek kadar azaldı. İyiyim çok şükür o günler aklıma gelmiyor bile. kaydirigubbakcemile2 İnsan herşeye çabuk ayak uyduruyor kötü de olsa iyide olsa. Kendimizi çabuk adapte ediyoruz. :hulya:
Karnımda sürekli patlayacak gibi hissediyorum. Geriliyor artık dışardanda belli olmaya başladı. Gerildiğini iğne girerken zorlanıyor ordanda anlıyorum. Haftaya C.tesi yada pazar doktora gidicem özeline. Ertesi günede devlete gidip 3 lü testi yaptırıcam. Cinsiyetini kesin kez söyleyincede en azından (bir adet hastane çıkışı diyorlar ya) zıbın takımı almayı düşünüyorum.
Sende görünmüyordun canım bayadır. Sende ne var ne yok?

CANIM DOĞRU SÖYLÜYOSUN AMA EŞİMİ İKNA EDEMİYORUM Kİbilmiyorumkismile
canım ısrarcı olma . bu ay dene olmazsa hiç üstüne düşme paşa paşa gidip muayene olacaktır.. çok basit bi muayenesi var. ve ameliyatıda çooookkk basitt.. yani bizim yaşadıklarımızın yanında öyle basit ki... ve kısırlık sebebinin nerdeyse %40 ı varikoselden kaynaklanıyor... eşine sorsana polis okuluna girerken bu muayene yapılmadı mı şimdi niye gitmiyosun diye...

özledim seni fıstık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…